10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Patrik87 #5930 Jah meg bmw m5(e60)at!!:D -
LeePí17 #5929 arra várhatol..
nogripracing.com / gtr4u.de nézhetel..de nem lesz.. -
Patrik87 #5928 Én Ferrari f430-at keresek, de eddig nem találtam semmit:S Tudnátok segiteni pls?? -
jui #5927 Ez a no-cd patch jó az eredeti játékhozis? -
jui #5926 Kérdezném hogy a bajnokságot játszok és általában akik az elsök között végeznek plussz sulyokat kapnak de a következö versenyen megse látszik hogy sulyt vinnének ugyan ugy nyernek.Ezt nem lehet valahol beállitani? -
LeePí17 #5925 gtr4u.de / nogripracing.com
it tuti találsz Modokat és pályákat.
de a pályák 1 része a MavercikSXT Track packban megtalálható! -
új pájákra ott a maverick tarackpack :D
kocsik meg vannak igen, beírod lentre hogy " mod " és kiadja őket :D -
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van e estleg olyan működő mod amiben van új pálya + autó? Előre is köcce szépen! -
LeePí17 #5922 leszedtem a GT drift mod beta-t..
gondoltam milyen jó lesz kicsit brahiból "hajszázni"
na szal gondoltam Porsche alkalmas nekem..
hát start..olyan furán ment a kocsi..nem a drift miatt hanem maga a vezetése..az 1ső kanyarnál gondolván én halálos iramban sorozatok, és egyéb autós filmeken felnőtt kölök h itt valami bibi van..bezony..a verda első kerekei hajtják a gépet...tudomásomma hátsónak kelene lenni..
megnéztem a bömbit is..de az is :(
aki már próbálta esetleg játszik is vele az árulja el nekem pls h neki is front hajtásuak e a verdák.. thx!
-
PIER007 #5921 Sziasztok! Segitségre lenne szűkségem, nem tudom feltelepiteni a játékot
mert a telepités felénél ujra indul a gépem. miért van ez? Kőszi előre is! -
LeePí17 #5920
-
Most már akkor is Isten vagy, ha tetszik ha nem :-) -
Fiúk nem én csináltam a hangot csak a videót :) félreértések elkerülése véget ;) -
LeePí17 #5917 a GT sorozatra gondolsz..
1 darabka jött ki belőle... -
Pontosan nem tom a nevét de kijött már az a mód amiben evo IX-es is szerepel meg még sok más jó járgány? -
esetleg alex tárhelyére nem teszed fel? én ide beza be nem regelek :) (igy is kapok elég szpemet...) -
uhh, mivel én is kintvoltam ringen, beugrott mekkora hangja volt a dögnek :) ez elég jol visszajön gtr2 a hangoddal :D grat! (csak videot láttam egyenlőre) -
jó a c6-hoz is és jó kis hangot sikerült összedobnod. 
-
C5-höz készült de asszem C6-hoz is használható még nem néztem meg. -
az én c6-osom jelenleg így néz ki,remélem tetszetős 
-
ez ugye c6-hoz is jó? -
Beagie #5909 1.1 patch crack ha kell vkinek
1.1 crack -
valóban élőben volt az igazi ;)
de ez az uj hang sem kutya:D hála érte -
LeePí17 #5907 Motors TV asszem ők -
aha...amjd biztos törlöm
-
tzsoltika #5905 A FIA GT sorozatot melyik tvcsatorna közvetiti? -
LeePí17 #5904 isten vagy vazze! :D -

-
Én csináltam, mert ismerősök nem tudták elhinni, hogy lehet jobb hangokat csinálni NFS carbon mellett. 
-
Hát vazzze aki ott volt az tudhatja :-) Feláll a szőr a kezemen olyan ez a hang. V8 Rulez 
-
Tessék egy jobbfajta Corvette hang. És egy videó amin meg lehet hallgatni. -
Itt van Isle of Man, a legenda, alfa verzióban a közösség számára. Ez nem a napokban megjelent német srác, bizonyos Superkolos verziója, ő a Frank Fauval és az én verziómat használta fel, de az annyira korai volt, hogy még árnyékok sem voltak a kocsi alatt, amit megoldani sem tudott.
Ez nem hivatalos konvert, a pálya készítője Jim Pearson nem engedte a konvertálását ISI engine alá. Úgyhogy senki se kifogásolja a grafikát, olyan amilyen, amennyi időm volt rá és kedvem.
11-nél ne legyen több AI a pályán, mert a többit kiteszi a pálya szélére, az AIW-t még akkor kezdtem el faragni, amikor nem volt ISI AIW editor.
Itt a readme, vegye mindenki komolyan a figyelmeztetést és ne adja oda külföldieknek, nem akarok bíróságra járkálni.

"Isle of Man, Version 0.9 Alpha for GTR2.
Converted by Alex Demko from the Hungarian GTR Racers, base on the Standalone Mod Guys alpha version for F1 Challenge.
What’s new:
-working pace car
-working start and pit lights
-working shadows under cars
-little bit multitexturing asphalt
-new skyboxi
Bugs: many :)
-need a better AIW
-need a better textures
Coming soon:
-road reflection
Warning: This is an illegal conversion of Jim Pearson’s track who made this beauty for GPL only and gave permission to convert for Nascar Racing 2003. So, If you use this track in any format you violate the international law and Mr. Pearson have the right to inform from this insult the international penitentiary such as CIA, FBI, etc.
If you test it, you must delete from your hard drive within 24 hours.
Enjoy.
Alex"
Innen letölthetitek:
Isle of Man
Még valami: ha valaki textúrafrissítést akar készíteni, vagy új mesheket, örömmel fogadom, csak juttassa el hozzám, hogy ne össze-vissza verzók legyenek, hanem fokozatosan fejlesszük a pályát és mindenki számára ugyanaz a verzió legyen elérhető. -
nekem volt egy eléggé jó hangom de mióta újra tettem winfost azóta nem működik 

és az tényleg jó volt az egyáltalán nem zümmögött -
LeePí17 #5897 találtam ápdétet de ugyanojan sux:(
bízom benne h hamarosan lesz vmi élethűbb változat.. -
én is kint voltam és azóta keresek normális corvette hangot,mert az eredeti eléggé zümmögő
-
LeePí17 #5895 hmm faintos :D
imádtam a hangukat a hungaroringen :D
még a corvette hangja volt muzsikáló :D -
GPx8 #5894 Nem tudom, de nekem ezek az új autók olyan furcsák... Valahogy nincs "élet" bennük. Lehet, hogy majd a jó textúrák segítenek a dolgon. -
Neonsz #5893 megvan
-
Lassan kész az Aston Martin 
-
Neonsz #5891 Hali!
A track packok a demo-hoz vannak? Ha nem akkor, hogy lehet be varázsolni a játkba?