GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
konfigod?

.: mobilize.hu :.

daf xf
Meg a másik az hogy nekem a gém még 800x600 16bitbe is akad.
Ez milrt lehet?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

dedurca...
publikra!!<#worship><#eljen>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
csókolom <#integet2>

mellesleg a srác 14-18 közti szal valószínûleg egy angol windows emgizzasztaná, még én is elgondolkodok néha h mi hol miért van 😄

CodeRed: Durva, remélem public lesz majd, mert nekem most pl Saleen motorhangom nincs, mer betettem vmi sound-update-t hozzá, oszt nem müködik, töröltem, azota meg hang sincs <#idiota><#zavart2>

lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Elkezdtem énis updatelni a hangokat...pár már készen van, ebbõl kettõt ITT megtekinthettek/hallgathattok.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

<#wave>hahó öcsi..

jah meg ne magyar XPt használj..az nagyon gány....
az angol hidd el 1000X jobb..és nem ír ki ijen alkalmazáshibákat..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
jo hogy a windowsos hibaüzenetek alig vannak tele helyesírási, elgépelési hibákkal <#idiota>

Nekem ezt a problémát anno a rainbow six generálta, de könnyedén megoldottam egy játékdelete-el.

cseréld meg a memóriádat..vagy rakd át 1 másik slotba...
esetleg lehet h a Windows a hiba...(mármint a skinre gondolok..)

daf xf
Sziasztok!
Felraktam a játékot és mindig eztírja amikor betöltenié a pályát:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

lac coo
Ja persze , hülye vagyok .... Bár a kupa nem érdekel, azt viszont elfelejtettem, hogy mindegyiknek sorszáma van 😊)))
Végülis egy sort bemásolgatni nem nagy cucc, fõleg hogy így végre nem 20 db egyforma kinézetû autóval kell versenyeznem 😊))

Alexease
Az NEM jo!! Nem fog mukodni a Lotus kupa es raadasul kaosz lesz😉 Ha ugyanazt a CAR-t masolod "korbe" csak eg autod lesz😊
lac coo
Gondolom az is jó, ha csak átrakom a skineket és az összes .car file-t lecserélem valami másik Lotus-éra ?

lac coo
Jó, ok , köszi .

Alexease
Termeszetesen, meg sok helyen at lehetne irni ezt-azt, hogy kompaktabb legyen, de ahoz a fo GDB-ket kellene irkalni, ami mar bonyolultabb😉
Alexease
Kicsit barkcsolni kell😉
- Az uj Lotus-ok osszes CAR file-jaban ehelyett:
"classes="LOTUS06"
ez kellene:
"classes="LOTUS06, FULL, 2003, NG3_2003, 24H_2003, BB, ELISE, SPA_2003"

lac coo
Letöltöttem innen a Lotus Bajnokságot, hogy lehetne megcsinálni azt , hogy az itt szereolõ autókat lássa a játék sima versenyhétvégén is ?
Próbáltam csak simán a skineket berakni a teams/ Lotus alá , de valamiért úgy sem jó ....

arty
OFF
ha AGP-s kell, akkor vegyél használtan egy geforce6600gt-t vagy 9800PRO-t, 20ezer közelében van
ha pci-expressz kell, akkor 7300GT DDR3(!!!) rammal 20-22 körül ujonnan,
ha többet szánsz rá, akkor ne itt offoljunk, hanem irj privit, irok még modelleket 😊
ON

Forza.

Willi Betz
hinnye ez bitang jó<#taps><#guluszem1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

irlindy
ja és mien árban vannak?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
és azokbol tudsz vmi jó 256osat ajánlani...ami nem tul drága😊...de nem is a legszarabbra gondolok...

lac coo
Már van , nem kell ! 😊)

lac coo
Valaki nem tudna felrakni képeket az eredeti angol menükrõl ? Illetve csak a grafikai beállításokról ...

Istencsászár
Igen, menekülj 😊, ilyet ne vegyél... ez már kifutott széria, sók jó nem származna belõle. GF 7xxx szériában gondolkozz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

irlindy
ALBATRON FX5500EQ
így tudsz segíteni?

Meglehet, (nem tom, mindig kikapcsolom ezeket)😉

lac coo
Az nálam egyszerû törés modell 😊))
Vagy az csak a deformálodó kasztnival eggyütt mûködik ?

😊
options/advanced/simple debris collision?
ha igen, akkor beállítások/haladó/középsõ oszlop - felûlröl a 4.

lac coo
Ott tuti nincs , asszem ott csak a vezetési segítségek, törés mértéke ..ilyesmik vannak .

Valahol a grafikánál van, de nem találom...Nem való nekem ez a magyar menü...

angolul a REALISM menü volt..magyarnál asszem -valósághûség..vagy hasonló..

lac coo
A törésnél a törmeléket hol kell bekapcsolni ?
Felraktanm a magyarítást és most nem találom 😊)))

Istencsászár
Csak a kártya konkrét számát,nevét nem írtad le😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

irlindy
hello mindneki...szal lenne egy kérdésem...az én videokártyám elég szar és folyton lefagy vele a gtr, gtr 2, cmr...stb...legalábbis mindenki szerint ez van...én találtam egy videókártyát most : nVidia GeForce GPU, 256MB 128bit mi a véleményetek errõl..szerintetek futni fog vele? Van avkinek ilyen akinél jól fut a GTR2?

lac coo
Nagyon belelendültél 😊))))Elég lesz az 1 giga ? 😊))

Alexease

OFF😊 <#zavart1><#vigyor2><#vigyor5>
NR-Calssics_-_TransAm_-_Bullrun.wmv (10Mbyte)
ON

lac coo
De lehetséges. hogy ha új modként raknám be az autót, akkor új könyvtárakat rakhatnék bele ...Persze annyit nem ér az egész 😊))

pedig azt próbáltam is vmikor régen..pár kör erejéig
Istencsászár
Nascar Racing 2003 Season

húúú..én nagyon örülnék neki..légyszi küld el:[email protected] kösziszépen
ez milyen játékból van??????..tetszik
CodeRed
Amíg nem tudod átírni valahol, hogy a GenString 11 ide vonatkozó DDS fájlt tudjon lekezelni addig tutira nem fogod tudni megcsinálni. Én viszont sehol nem találtam erre vonatkozó változtatási lehetõséget. Elképzelhetõ, hogy itt már az .exe fájlban kellene turkálni.

lac coo
De nem biztos...😞

lac coo
Asszem úgy megtudnám csinálni, ha "új mod"-ként raknám be az autót 😊)))

lac coo
Ok, köszi 😉

CodeRed
Na léptem aludni, mert szeretnék egy jót reggelizni a mekiben, és nem fogok tudni felkelni <#idiota> Kell az energia! ;-)

CodeRed
Na hát megvan, hogyan tudod változtatni a saját pitszemélyzetedet, de nem olyan hû de egyszerû (viszont nem is bonyolult ;-) )

1.lépés

Megnyitod GEditorral a crew.gtr fájlt. Ez tartalmaz 10db DXT1-ben tömörített PITRCEW_szín.DDS fájlt. pl: PITCREW_GREY.DDS. Ezeket, ha abc sorrendbe rakod akkor a BLACKWHITE az 1-es és sorban haladva a YELLOW az utolsó a 10.

2.lépés

Az autód.car kiterjesztésû fájlját megnyitod jegyzettömbbel. Ott találsz egy GenString bejegyzést sok számmal. Az utolsó számjegy a használt pitszemélyzet. Pl ha 1-es az utolsó szám akkor az a PITCREW_BLACKWHITE.DDS-re hivatkozva azt használja (FONTOS: AZ UTOLSÓ 10.ik YELLOW, CSAKIS 0-ként HASZNÁLHATÓ A GENSTRING BEJEGYZÉSNÉL!!!!!)

3.lépés

Elkészíted a saját pitszemélyzeted, kiválasztod hányas számú PITCREW_szín.DDS legyen az, és a .car fájlodban átírod a GenString utolsó számjegyét a behelyettesített pitszemélyzet számára.

Ezzel igazából ugyanott vagy mint amit a múltkor leírtam priviben. Sajnos a GenString, csak 1-10-ig (vagyis 1-0-ig) kezeli le a pitcrew-eket, ezért nem lehet a CREW.GTR fájlba 11.ik-et tenni, illetve fizikailag a GEditorral be lehet tenni, csak a GenString nem kezeli le. :-(

Igazából az az egy mód van arra, hogy Te csakis a saját pitszemélyzeteddel találkozz, ha az általad kiválasztott pitszemélyzetet átírod a többi olyan csapatnál akik ugyanazt a bejegyzést használják. Csak félõ, hogy online nem fog beengedni sehová, mert figyeli a program az egyezéseket a .car fájlban.

CodeRed
Nincs mit, használd egészséggel.

TÉK.

Köszönöm szépen!!
😄

CodeRed
Elküldtem....