10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Sziasztok!
Még nincs meg a GTR 2, de tervezem megvételét! :)
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a FIA GT sorozat 2003-as ill. 2004-es évadjain kívül moddingolható-e a játék?! Inkább a Forma 1-et szeretem, viszont a grafika, a fizika és még sorolhatnám a többi játékban nincs meg ennyire jól kidolgozva, mint itt... -
nincs beállitva holtjáték a gtr2ben a fügöleges tengelyre? -
Torry #5968 Hi all!
Beruháztam egy használt Logitech Wingman Formula Force-ra.
Nahszóval nagyon tetszik stb
Olyan problémám lenne, hogy pl GTR2-ben ill. rFactor-ban a gázpedál kb negyedénél kezdni a gázt adni. Azonban az LFS-ben tökéletesen, ahogy megnyomom a gázt már adja is.
Windows-ban a konfigurálásnál is azonnal adja a gázt. Mi lehet a gond? -
-
meduzatomi #5966 őőő nem Panther, hanem a "fekete téglalap" :D üzenetére volt válasz, bocs... -
meduzatomi #5965 ...hát nem nagyon... -
és akkor az most jó v nem?
-
meduzatomi #5963 annak semmi jelentősége, hogy ha indítom a játékot, és a kétmagos procimat folyamatosan 50%-on tartja? - Erről egy programozó barátom azt mondta, hogy kullancs, szarul van megírva... semmit nem nyomok, csak be van töltve a játék, nem vagyok pályán, sem lobby-ban, csak a kezdőképernyőn állok, a challenge-en belül. na? - ilyenkor mi van?
Nem akartam beszólni, meg semmi, de azért mégiscsak elgondolkoztató... én ugyan nem értek hozzá, de na... -
Hi all! Na ujra instal a game de még most sem láti az autókat! Nem hiszem hogy rossz helyre raktam mert csak 1 GameData mappát kell bemásolni! És pl.: a V12-es BMW betette meg 1 uj Porschet is csak a C6 Corvette és az F1 McLarent nem! Ha vki már feltette és megy neki az PLS mondja el hogy hogyan! Előre is köcce! -
rossz helyre tetted akkor -
Hali! Volna 1 kérdésem! Felraktam pár uj autót meg pályát de vmelyik megy vmelyik meg nem! Az autókat beteszi de pl. kép nincs róla meg ilyesmi gondok! Szal vmi patchet fell kell tenni hogy működjön v mi? -
tózse
-
jui #5958 nem tudjátok miért fagy le a kép játék közbe? -
Laceee #5957 a hiba a te készülékedben van, ha az isi engine-t cell procin és egy 8800gtx-nél erősebb vga-ra irták volna az sem szaggatna, egy arcade autós játék gépigényét nem lehet összehasonlítani egy autószimulátor játék gépigényével, szoktam is mosolyogni amikor azt irják, hogy az nfs fullon fut náluk de a GTR2 szaggat, amúgy is meddő vita az egész összehasonlítosdi, mert egy konzol fix hardver a pc meg millió féle variáció van, sokan sirnának ha egy pc-s játék minimum konfigja legalább egy PS2 szintü hardver lenne, de azt elvárják, hogy csilli villi legyen a játék, na én befejeztem
-
nincs ps3-am és fogalmam sincs mi lehet kihozni belőle, mert nem vagyok programozó
ha a ráadásul a force feedback valóban nem lesz abban a konzolban, akkor valószínű semmim sem lesz (se ps3 se gt5 se f1 akármi)
szóval nem ír ki semmit nekem, ez a videó kézikamárával készült és láthatóan nem szaggat, sőt igencsak stabilan tartja a képfrissítést
a GTR2 nekem szaggat, ha sok kocsi van a boxban és elhaladok mellette, de ott sem iratom ki emiatt az FPS számot, esőben meg sem próbáltam
nem celeronom van, azt meg alul elolvashatod...
ha jó az engine, akkor nem szaggat be egy autósgém , akkor amikor a fizikailag NEMLÁTHATÓ autók mellet haladunk el
...640*480-tól a legjobb felbontásig kipróbáltam a replayeket is, minden esetben berángatott (tehát nem tökéletes az engine, de nem is említeném meg a legújabb konzolok/technológiák megjelenésekor) -
Laceee #5955 miért nálad kiirja az fps-t a ps3 ? váú, ha a cell ezt sem birná akkor mit akarnának kihozni belőle? probáld ki egy X2 procival ne egy celeronnal.... és láss csodát -
valószínű a tömegközönségnek rakták oda az ideális ívet és sebességet a tokyo game shown különben mindenki sóderezne, így is elég bénák voltak
nekem a GTR2ben is ott volt(van), ha új volt a pálya (meg a szar fékhatás érzés miatt, amikor a ferrarim 5-10mp alatt fékez 100-ról nullára, hallani meg nem hallom, hogy megcsúszna)...szerintem az a jó és népszerű gém, ahol szim és árkád mód is van benne..a GTR2, GT4 két kitűnő példa erre
a sony f1 sorozata jócskán az árkád, "tömegeknek szólok" fele húz (ott is ki lehet kapcsolni segítségeket, de a beállítások még messze elmaradnak egy szimulátortól), mindenesetre azt az esős párás részt rendesen megcsinálták, mindenféle szaggatás nélkül és a box mellett sem lassult le...ha már valaki az ISI engine-t említette
köszönjük a véleményeket...reméljük a sony is olvassa (nemhiába kapok tőlük százalékot fórumbeírásonként):)))))))))))))))))))))
-
A PS3 biztos hogy nagyot ut mint hardware, de ezek egyelore csak konvertek ala, messze nem hasznaljak ki. Raadasul a koncepcio mindig arkados, az is lehuzza egy kicsit. -
OFF
Sztem az egész "mire képes a PS3" témát simán jegelni lehetne úgy másfél évre. Akkoriban kezdenek majd rájönni azok, akik programoznak rá, hogy mit hogyan kell csinálni rajta, és mire is képes. -
Laceee #5951 amit én láttam képeket ebből a játékból, azt kell mondjam, hogy a méret arány nem a Sony erőssége, ez lenne a nagy PS3, ennyi ? ... no comment, az esőn kivül nemnagyon kell szégyenkeznie az isi grafikus enginének -
Ez csak megerositio az emberekben, hogy sajnos meg mindig a Sony-nal van az F1;))) Leszamitva az esocseppeket (aminek igy ertelme sincs), mar grafikaban sem szamit semmit. Persze visszajatszasban, amit annyira szeretsz, biztos kitolja magabol a filmefekteket, de az meg kiterdekel;))))
De uzletileg biztos jo fogas, mert a tobbsegnek ilyen szintu autozas kell, nagyobb a kozonsege, tobbet lehet eladni. -
Vicces, de nagyon:D, az ok hogy sinen mennek, de még oda is van rajzolva... és azt ugye tudod hogy ahol a Honda keresztbe állt ( volna, ha nem tapadna a sóderhoz sem :D ) azt az isten sem fogta volna meg igy, szépen a sóderba vagy a falba kötött volna ki... vasárnapi viccnek jóvolt ez a videó, ugyan olyan szar mint a többi sony próbálkozás, F1hez csak távolról van köze, szerencsére ezt a pécés szimeken felnőttek tudják... -
ha már OFFOLUNK MA
Egy kis F1 PS3-ra
LINK - 80 MB MPG - Monaco Esőben
OFFOFF -
Meg az idegenrendészetnek is...Yamauchi azóta is keresi két hangmérnökét -
/off! Ilyen simulátor kéne! 
GT 4 szimulátor -
Mondjuk tökre igazatok van. ;)
A második link egy szép Corvette. -
Hát te meg, hogy a ménykőbe szerezted ezt a képek?
-
Szabi1991 #5943 autó ?? sztem ez egy versenypálya.. -
LeePí17 #5942 könnyeb lenne URL BESZÚRÁSA-ként linkelni...és akkor nem kell átírogatni..
;) -
...a kötőjeleked kéretik módosítani "\" -ra.
Még1x bocs a hibákért. Korán van még... ;) -
..bocs, a link lemaradt:
www.archeoskins.com-gtr2-skins-3-006.rar -
No vééégre...!!!
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2318
Lehet gyakorolni az (állítólag) idén megjelenő Grand-Am játékra,
vagy a remélhetőleg (egyszer) megjelenő Grand-Am modra. :)
Üdv!
ui.: ...egy szép autó hozzá. ;) -
LeePí17 #5938 biztos jómunkás ember volt.. :D -
Esetleg szolni kellene az APEH-nak, TB-nek, valszeg erdekelne oket honnan es mibol van neki:) 

-
van egy ismerősöm, aki árul ferrárit....40 millától felfele -
Gerzson garázsa...méghogy ő nem csinált semmit....
-
Ezt írják: it will be ready, when it's ready.. Szal majd ha kész lesz, kész lesz :D Ez bármelyik pillanatban megtörténhet
Már énis várom ;)
-
A fenébe mikor jön ki a teljes wsgt?
-
LeePí17 #5932 végképp nem fogol találni.. -
Patrik87 #5931 Hát ja, ott nézegetek, de semmi:S:S