GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Petõfiék is így kezdték <#wilting><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Csak kivancsisagbol😉

Te es meg nehanyan, akik igy harmad soronkent utnek egy entert, mivel neteztek?! Telefonnal?! Minek sorvegezitek le igy "oszloposra"?!😊
Ginger17
Azthiszem, ahogy nézegettem a 2004-es rajtlistát
a játékban szereplõ 42-es, illetve 43-as BMW
csak a belga versenyen indult az FIA GT sorozatban.

Szerintem abban az évben tuti indultak máshol is,
csak nem az FIA GT -ben (ALMS???Dirk Müller???).
Meg kéne nézni...

Egyébként tök poén ez a számmisztika a BMW -nél.
Amióta megnyerték a Le Mans -i 24 órást '99 -ben
a 42-43 -as autóikkal,azóta ragaszkodnak hozzá.
Még a WTCC -ben is.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

a BMW az nem csak a Spa-i 24 órás versenyen megy, vagy csak a hosszútávokon?
(elnézést a tudatlanságomért..)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ginger17
Szia!

Szerintem picit tájékozódj elõbb a GT versenyek
világáról! Van egy rahedli ilyen oldal, kezdve
az FIA GT -vel. A BMW meg érdekes dolog, mert
gyakorlatilag egyedül van a saját minõsítésében.
A GT2 kategóriát lenyomja, a GT1 pedig elveri.

Ergo, ha BMW -vel játszol, mindig megnyered a
saját kategóri versenyét... 😊))

Hmmm. Nem is rossz taktika.

Üdv!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

és milyen igazad van...

Miért van az, hogy frissen regelve sem enged neten játszani?
Azt írja, hogy nem jó a nick/jelszó...

Hogy van ez?

JuanG
igen megnyerheted a saját kategóriádat...bár a bmw-nek tényleg nincs ellenfele...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ha még többet szeretnél tudni,akkor kérlek priviben.Köszönöm érdeklõdésed.

De akkor a BMW-vel megnyerhetem a saját kategóriámat?Nem csak nyerni akarok,de azért rossz úgy hogy mindig max a 10 helyig tudok feljönni.110%-on van a nehézség,kurzorral,1 órásra van állitva a verseny,nemtudom mennyi kört megyek.

Alexease
00:11 <#idiota>
Istencsászár
Ha láttál már Gt versenyeket akkor ott láthattad, h több kategória verseng egymással.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Tobb kategoria fut egy versenyen belul, ebben nincs semmi kulonos. Ha meg csak nyerni akarsz, akor regen rossz... Ezek utan, mar kivancsi lennek milyen nehezsegen jatszol, mivel iranyitasz, hany kort mesz, stb...?!
És ki sem mertem próbálni a Nissan 350Z-t de ezek után nincs sok kedvem hozzá.😞

Tudom,de akkor mi értelme egy versenybe rakni õket?Hiába vagyok jobb mint a gép.Erõsebb autó,gyengébb pilótával is elverhet?Értelme?

Panther
A BMW, amellyel mész pusztán 500 lóerõs, az F550 meg 630, hogyan akarsz nyerni ellene? Az általad felsorolt autók mind jóval erõsebbek, mint a BMW, nem egy kategória. <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Sziasztok!Nem rég kezdtem el játszani,de esélytelen hogy ferrarin,lamborghinin,viperen kivûl mással nyerjek.Lehet ezen változtatni,mert én nagyon szeretem a BMW M3-ast.Tudom nem egy szörnyeteg,de szerintem ez a legszebb autó.Hiába teszem fel a forudalot maxra egyenesben elver a mezõny 3/4.110%-on játszom,de próbáltam már gyengébben is.Van vlmilyen megoldás?Elõre is köszönöm a segitséget.

Panther
Az általam konvertált Watkins Glen visszatükrözõdõ aszfalttal. A képek 100%-os esõben készültek, jól látható, hogy itt az aszfalt tulajdonságai miatt már nem csillog annyira. A lenti linkrõl letölthetõ:

Watkins0
Watkins1
Watkins2
Watkins3
Watkins4
Watkins5
Watkins6
Watkins7
Watkins8
Watkins9
Watkins10
Watkins11
Watkins12
Watkins13
Watkins14
Watkins15
Watkins16
Watkins17
Watkins18
Watkins19

letöltés:

Watkins Glen

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

van benne igazság... 😄
VRSDM
másrészt hogy a gépem elbirjon sok ellent, és véletlen se legyen csöpp akadás is, 1280*1024 2AA és minden min.on és nocsak nocsak, közel sem érdekel hogy csillan-e a szélvédõje vagy sem, ha egyszer az ivekre meg a fétávokra figyelek...
részemrõl ennyi
a min. épp elég ahhoz hogy beleéljem magam totálisan, a többi nem érdekel

u dont have to listen anybody else but me

CodeRed
2048x1024 a high. Az azért annyira nem rongy...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

nekem egy nagy bajom van a gtr2 skinekkel, hogy szemmel láthatóan rongy febontásúak... ahogy megnéztem a templiket rá kellett jönnöm, hogy igazam volt... sajnos... amúgy a kocsik igazán szépek... csak olyan low res fílingje van mindnek...
(én az rbr-rel hasonlítottam össze...)
<#wow1> Oz felni ??
<#worship><#worship>

Azért ez sem lett rossz 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Corvette - Interstate Batteries Corvette

letöltés

ibronk
Ja, túlléptem az idõlimitet, de kevésen múlhatott mert néztem az órát nehogy rácsesszek, de azért csak rásikerült.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Panther
Ja, még én is csak 9 tizedet kaptam Huttu-tól, pedig rühellem ezt a pályát. veled mi volt a második kvalin? Elnézted az idõtlimitet, vagy mi történt, mert nem láttam idõt a neved mellett....

ibronk
LFS Magyar Bajnokságban többen mennek...
De szorosnak tényleg szoros 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Panther
A Simchallenge készített egy videót az elsõ 25 versenyzõrõl, pontosabban, hogy kik vesznek részt a versenyen. nagyon büszkék rá, hogy 54-en indultak a GT-ben és 35-en NGT-ben, de ez tényleg a legnagyobb létszám, amit valaha is produkáltak.

Itt a link a videóhoz:

Simchallenge videó

Koszi!

SuperCharger
Az csak azt írja le, hogy tudod megoldani, hogy az 1 LAN-on indított több szerver mind látható legyen az Internet felõl (meg úgy általában a szerverport átállításáról).

Olyat nem lehet, hogy ugyanazt az egy versenyt több gép hostolja. (nem is lenne értelme az ilyennek, vagy legalábbis elég korlátozottan)

Próbáld meg más stílusban nyomni a féket, lassabban/fokozatosan benyomni, meg nem tövig, hogy változik-e valami.

lehet h õ már hamarab visszaváltott...
Vagy motorféket is használ..
sok dolgon múlik...

pl nekem is van 1 srác aki 1.28at ment Valenciába murcival..
én meg 1:30at.. pedig ua a setupunk..
sokdologtól függ..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Lenne meg egy hulye kerdesem. Mitol lehet az, hogy teljesen azonos setuppal, ugyanazzal az autoval az egyik ember eleg ha csak az 50-es tabla kornyeken fekez, nekem pedig muszaly meg a 100-as tabla elott elkezdeni fekezni, mert ha nem elszallok. Iszonyat sokat veszitek a joval hosszabb fekutak miatt. A setup tuti azonos, csak mas kormanyt hasznalunk. Lehet ez az eszkozok miatt??

Na jo, de csupa Dsl-es emberke van akiknek max 192k az uploadja.
A GTR2 Support konyvtaraban van egy server hosting txt, amiben van ilyen, hogy multiple hosting on lan. Csak nem ertem mit zagyvalnak benne lan-rol es internetrol egyszerre.

csak 1 ember hostolhat....
olyan csináljon feltöltést akinek min 512es feltöltése van..

én 768kval 13embert bírtam lagg nélkül..
persze h mindenkinek mindenfajta netet használó szarja ki volt kapcsolva..
csak a game és a TS..más nem futhatott.. 24-35ös ping volt..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nem tudjatok-e, hogy lehet-e olyat csinalni, hogy hamachin keresztuli lokalis jatekban tobb host legyen?? Kicsi feltoltesi savszel miatt nagyon laggos a jatek.

Ginger17
Azért ez nem lenne rossz. 😊
Egy jó kis kergetõzés a daytonai 24 óráson.
Grrr... 😊))

Itt is írnak róla: http://www.teamidt.net/news.php
Errõl esetleg tud valaki egy kicsit többet, mint amit a honlapjukon írnak? http://www.gar07.com/
Sztem a sorozat maga az nagyon jó, ha jól megcsinálják, akár még jó szim is lehetne belõle.
Sziasztok,

egy kis nyereményjáték karácsony elõtt: www.formula.hu
Alexease
Altalaban a jobb kanyaroknal, de a bal kanyaroknal is erdemes😉 <#idiota>

Ott ahol nagyot kell fekezni, alacsony fokozatban fordulni. Nyomatektol fugg, tesztelgesd. De lehet allitani a garacsban a "motorfeket", motortulporgest, attol is fugg, allitgasd.
Millen fajta kanyarnál érdemes ezt használnom?
Alexease
Autotol is fugg. De inkabb csak alsobb sebessegfokozatokban.
VRSDM
meg autótol is, meg kanyarszögtõl, meg mindentõl 😄

u dont have to listen anybody else but me

szvsz ez kanyartól és vezetési stílustól is függ.

Szerintetek minden sebességben érdemes gázfröccsel vissza váltani v csak az alacsonyabb fokozatokban?
Alexease
Azert az meg messze van, hogy piacvezeto legyen egy autoszimulator eladasban😉 De szimulatorbol, valoban van mar boven😉 Bar foleg az ISI engine dominal, ami inkabb csak mas-mas autokat jelent😉))

De tartja magat az LFS ami jo, erosodik a netKar, erkezik a nagy durranasnak igerkezo (nem grafikai durranas😄) iRacing, es talan meglepetesnek jon majd a Driver's Republic (korabbi neven RaceCom, volt RBR fejlesztok).
lac coo
Spike TV Video Games Awards nyertesek:

"....LEGJOBB AUTÓVERSENYZÕS JÁTÉK
Burnout Revenge, Xbox 360 (Electronic Arts/Criterion Games)
Need For Speed Carbon (Electronic Arts/EA Black Box)
TOCA Race Driver 3 (Codemasters)
GTR 2 (10tacle Studios/SimBin Development Team)....."

Azért ez nagyon jó hír, hogy egyáltalán versenyben van egy NFS ellen, hátha rájön egy-két fejlesztõ, hogy talán megéri szimulátort is csinálni ! Bár az elmúlt egy évben kifejezetten fellendült az ipar 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zsoleszq
DirectX-nél nem állítotam semit, és a pálya betöltésénél lép ki.

Alexease
DirectX beallitas? Modositottal valamit a jatekban (file-ok)? A menu betoltesenel vagy a palya betoltesenel lep ki.

Inditsd igy parancssorbol: GTR2Demo.exe -trace=3 (A file nev nem biztos hogy ez, nekem mar a teljes van fent!)

Kilepes utan, nezd meg mit irt az ..\UserData\Log konyvtarba.