GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te es meg nehanyan, akik igy harmad soronkent utnek egy entert, mivel neteztek?! Telefonnal?! Minek sorvegezitek le igy "oszloposra"?!😊
a játékban szereplõ 42-es, illetve 43-as BMW
csak a belga versenyen indult az FIA GT sorozatban.
Szerintem abban az évben tuti indultak máshol is,
csak nem az FIA GT -ben (ALMS???Dirk Müller???).
Meg kéne nézni...
Egyébként tök poén ez a számmisztika a BMW -nél.
Amióta megnyerték a Le Mans -i 24 órást '99 -ben
a 42-43 -as autóikkal,azóta ragaszkodnak hozzá.
Még a WTCC -ben is.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
(elnézést a tudatlanságomért..)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Szerintem picit tájékozódj elõbb a GT versenyek
világáról! Van egy rahedli ilyen oldal, kezdve
az FIA GT -vel. A BMW meg érdekes dolog, mert
gyakorlatilag egyedül van a saját minõsítésében.
A GT2 kategóriát lenyomja, a GT1 pedig elveri.
Ergo, ha BMW -vel játszol, mindig megnyered a
saját kategóri versenyét... 😊))
Hmmm. Nem is rossz taktika.
Üdv!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Azt írja, hogy nem jó a nick/jelszó...
Hogy van ez?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Watkins0
Watkins1
Watkins2
Watkins3
Watkins4
Watkins5
Watkins6
Watkins7
Watkins8
Watkins9
Watkins10
Watkins11
Watkins12
Watkins13
Watkins14
Watkins15
Watkins16
Watkins17
Watkins18
Watkins19
letöltés:
Watkins Glen
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
részemrõl ennyi
a min. épp elég ahhoz hogy beleéljem magam totálisan, a többi nem érdekel
u dont have to listen anybody else but me
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
(én az rbr-rel hasonlítottam össze...)
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Azért ez sem lett rossz 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
De szorosnak tényleg szoros 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Itt a link a videóhoz:
Simchallenge videó
Olyat nem lehet, hogy ugyanazt az egy versenyt több gép hostolja. (nem is lenne értelme az ilyennek, vagy legalábbis elég korlátozottan)
Próbáld meg más stílusban nyomni a féket, lassabban/fokozatosan benyomni, meg nem tövig, hogy változik-e valami.
Vagy motorféket is használ..
sok dolgon múlik...
pl nekem is van 1 srác aki 1.28at ment Valenciába murcival..
én meg 1:30at.. pedig ua a setupunk..
sokdologtól függ..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A GTR2 Support konyvtaraban van egy server hosting txt, amiben van ilyen, hogy multiple hosting on lan. Csak nem ertem mit zagyvalnak benne lan-rol es internetrol egyszerre.
olyan csináljon feltöltést akinek min 512es feltöltése van..
én 768kval 13embert bírtam lagg nélkül..
persze h mindenkinek mindenfajta netet használó szarja ki volt kapcsolva..
csak a game és a TS..más nem futhatott.. 24-35ös ping volt..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Egy jó kis kergetõzés a daytonai 24 óráson.
Grrr... 😊))
Sztem a sorozat maga az nagyon jó, ha jól megcsinálják, akár még jó szim is lehetne belõle.
Ott ahol nagyot kell fekezni, alacsony fokozatban fordulni. Nyomatektol fugg, tesztelgesd. De lehet allitani a garacsban a "motorfeket", motortulporgest, attol is fugg, allitgasd.
De tartja magat az LFS ami jo, erosodik a netKar, erkezik a nagy durranasnak igerkezo (nem grafikai durranas😄) iRacing, es talan meglepetesnek jon majd a Driver's Republic (korabbi neven RaceCom, volt RBR fejlesztok).
"....LEGJOBB AUTÓVERSENYZÕS JÁTÉK
Burnout Revenge, Xbox 360 (Electronic Arts/Criterion Games)
Need For Speed Carbon (Electronic Arts/EA Black Box)
TOCA Race Driver 3 (Codemasters)
GTR 2 (10tacle Studios/SimBin Development Team)....."
Azért ez nagyon jó hír, hogy egyáltalán versenyben van egy NFS ellen, hátha rájön egy-két fejlesztõ, hogy talán megéri szimulátort is csinálni ! Bár az elmúlt egy évben kifejezetten fellendült az ipar 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!