10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
meg -
Nordshleife megvan a GTR2-höz is!
-
LeePí17 #6570 SPA 1978
ott 5. padlón ment 230at a Golf GTI -.- -
tzsoltika #6569 de igen, a nordshleife pálya 4km hosszú egyenes :) csak nem tudom hogy az megvan-e a gtr2-höz, mert én az f1c-el játszottam azon a pályán, és nordshleife-nak van több változata is -
nem tudtok valami olyasmi pályát hogy van-e hogy egy nagyon hosszú egyenes amibe lehet menni végsebességgel? kiprobálnám mennyit mennek az autok.
ja és driftre alkalmasabb pálya a norisringen kivül? -
Finkoo #6567 respect a gondolkodásodért... de szerintem ez magyar pénztárcának durvamód húzós... -
Hát azért adom el mert most hirtelen másra kellene a pénz. Rászánni meg ki fog ennyit, erre azt mondom ,hogy sajnálnám ha külföldre kell eladnom, mert az egyetlen itthon ,talán ,de németeknél van ilyen, és meg is veszik. Gondoltam valakinek fontos lehet itthon is ,aki szereti ezt a hobbit. Amúgy nem adnám el mert 1,5 hónapot kellett várnom rá és ennél az árnál többe volt elhiheted. -
bazz ez nagyon durva -
Pfuu ennyi menzt megnezem kifog raszanni! :) -
GPx8 #6563 Miért adod el? Mégsem játszol annyit, hogy megérje? -
Már fennt van vaterán, meglehet nézni itt -
Finkoo #6561 ahogy nézem ezek nem két forintos cuccok... valami közelebbit lehet tudni róluk... -
Sziasztok, eladom 1 hetes FREX GP cuccaim ha valakit érdekel msnen keressen: [email protected] örülnék ha nem németeknek kéne. -
és van benne egy bitang kis alfa 8c bónuszként!:) -
Jólvan, monnyon le:D
-
Azzal :))) Sokkal "tisztább" az a fizikai motor, meg a fülkerázkódást semmi nem kárpótolja :))) -
És ha GT-zni van kedved azzal kezdesz el kocsikázni vagy a GTR2ővel? -
Spec a GTR2-őt elég tutin átrakták rF alá :)))) -
Nem "is", hanem ugyan ez, mivel ez a CTDP 05 GTR2 alá konvertálása, legalábbis a modellek azok. Ez kb olyan mint a GTR2 rF alá ültetése, ami hűde jóvolt mikor megtörtént, csak értelme nemvolt, mivel egy fékész hiányos valami lett belőle... ezeknek a dolgoknak semmi jövőjük, aki F1ezni akar annak 2 választása van vagy F1C, vagy rFactor. -
Laceee #6553 mi benne a jó ? fizika=O saját autó hangja=O, fordulatszámhatár shit, gumi=O -
Vagtazo #6552 Én letöltöttem és szerintem nagyon jo csak ajánlani tudom. -
Zsolt01 #6551 Mért ne !
Én számítottam rá, hogy lesz és vártam is. -
Finkoo #6550 ez "csak" textúra... a modellek nem lettek updatelve... de engem nem érdekel a gtr2höz forma 1... ez túrakocsi az meg formula... rfactorhoz is kijött egy egész jó kis forma1 mod... ehhez minek??? -
Ez "gyönyörű", de vajon felfüggesztés- és gumimodell is lesz hozzá?
(nem beszélek franciául, mit írnak?) -
Szabi1991 #6548
-
köszi szépen! ezt a leírást elmentem hogy meglegyen :D és tanulok gyakorlok. Igaz még nem kormánnyal csinálom de akkor léehet hogy rákötöm majd! Köszi! -
kanyar íve előtt még szinte egyenesen mész, a kocsi orra a kanyar belső pereme felé (hogy majd keresztbe is felfélrjen az útra a verda, hisz ha a hátsókerék füvet/rázókövet ér akkor valóban szétpörögsz ... ) aztán pici kézifék (bár nálam valamiért nincs kézifék, nem csinál semmit akármife állítom :S szóval én 91%os fékerővel és E:H . 39:61 es elosztással fékezek rá egy kicsit)Ö kanyar belső íve felé kormány behúz, majd hirtelen egyből vissza kifelé és padlógáz... ja és eleinte hogy ráérezz ne menj 2-3 as fölé, énis csak pörögtem az elején, 2esben mentem csak, és igy éreztem rá arra a határra aminél már majdnem keresztbeáll, motor ég, és füstölök keményen... mostmár, 3-4 esben is tudok jókat csúszni... affellett meg nemigazán lehet, hisz vagy a kanyart egyenesíted ki, vagy egyszerűen nem állsz keresztbe ....
így röviden ennyi :) rem. segítettem ... ja és kocsinál azért így hogy ezzel a mod-al játszom már csak soksoknapok óta ... bömössel volt a legkönyebb csúszni a részemről... de ez lehet csak megszokás ;) -
Ennek az engine-nek neha komoly hianyossagai, problemai vannak a fizikaval es gumikkal;) Probalkozaa az LFS-sel. -
LeePí17 #6544 f1=0 -.- -
Laceee #6543 kipróbáltam ezt az "f1" modot, hangok:
, fizika:
-
köszi. jujj de nekem ez a drift nagyon nem megy :D állandoan pörgök csak és azon a norisring pályán is csak pörgök és ütközök? :D valami tipp?
-
Szabi1991 #6541 :) -
Zsolt01 #6540 Köszi !!!
F1 2007 köszi az infót !!! -
GTR2 F1 2005 / 2007 MOD LETOLTES
(Igy talan konnyebben megtalalja a topic kereso, amit ugy sem hasznalnak...) -
és honnan lehet leszedni az F1 modot? -
Zsolt01 #6537 Köszi az infót ! -
Szabi1991 #6536 mindenkinél , de van rá megoldás hogy legyen :)
"átkell irni az Userdata/neved/neved.plr fájlban ezt:
Wheels Visible In Cockpit="0" átirni "1"-re és jó lesz" ;) -
Leszedtem az f1 modot és belsö nézetnél nem látni a kereket és az elsö légterelöt. Ez mindenkinél igy van vagy csak nálam? -
Szabi1991 #6534 pl. Norisring az autó meg tök mind 1 , csak használd a kéziféket :D -
norisringen vagy hol és kocsi mindegy én amikor használtam bömös,rx7-es meg nissanokat használtam de azokat a kocsikat hagyd amin spoiler van mert ha letörik egyenesen se lehet menni velük