10998
  • zoolee
    ööö.m ert állítólag a RACE nem ismeri fel.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Bahrain - Sakhir pályát keresnék !

Valaki tud róla !
    Keresgéltem, de nem találtam.

Köszi !
  • LeePí17
    miért ne ismerné fel?
  • Szabi1991
    miért ne ismerné fel ? :D
  • Cowek
    lol
  • Alexease
    Igen.

De szerintem, nem neked valo jatek;)
  • PSP 007
    törnek benne a kocsik?
  • Alexease
    Uj autoszimulatorokkal foglalkozo weboldal indult GP HUNGARY neven.
    Elsosorban a "komolyabb" szimulatorok vannak teriteken (F1C, GTR, LFS, rFactor), es az ezekhez kapcsolodo kiegeszitesek, MOD-ok. Remelhetoleg a kozeljovoben minnel tobb egyedi hirrel, informacioval, otlettel bovul a site. Elerhetoseget ezentul megtalaljatok a banner alatti linkek kozott is.
  • MaverickSXT
    esetleg szedjetek le mind a 4 en egy nem gyari palyat,egy kulon allot ,lehetoleg egy helyrol es proba,amugy a gdb filekkel szokot baj lenni,a csalas oka alltalaban sot legtobb esetben az
  • b-type
    könyöröghetsz, nekem mindegy. :)
    Sztem nézd át megint, és ha nem találod, akkor újra megint.
    Azzal hogy itt leírod 5× uazt...pláne hogy már te is unod, az kevesebb eredménnyel jár sztem.
  • Batmanci
    Könyörgöm, mind a négyen azzal nyomjuk.
    Eredeti játék fel, majd 1.1 patch, és azok a pályák amiket én raktam fel egy lemezre nekik. Jó, ha egy ötödikre mennénk fel és nem menne, megértem: az én cuccom szar, de egymás között uazzal a beállal sem megy a nem hivatalos pályák egyike sem. A gyári pályák mindegyikén tudunk versenyezni, sőt, nem csak mi négyen, hanem bárhol a világon be tudok csatizni, de csak a gyári pályákra.
  • b-type
    Márpedig valami mégsem egyezik, ez a helyzet.
    Ha mind a négyen full uazzal nyomnátok akkor nem lenne probléma.
    Annak azért elég kicsi az esélye hogy négyeteknek egy uazon ritka problémátok van.
  • Batmanci
    Mi az, amit ebből nem értesz?
    Azonos pálya, azonos patch, azonos beáll - félprofi, mert a haverom idióta és nem képes váltani, és kipörgésgátló nélkül végigmenni a pályán -, és a hivatalos pályákon mindegyiken tudunk menni, csak a nem hivatalosakon nem!
    Ez a negyedik hsz-em, aniben uazt írom le. Ne csináljátok má', hogy nem fogjátok mi a stájsz?
  • bardocz
    azonos apálya nem elég lehet nemszimulácoóra van állítva vagy ilyesmi
  • Batmanci
    Ezt vágom, barátom!
    De mi egymással sem tudunk nem hivatalos pályán menni, ahol minden azonos, mint azt már írtam itt:
    "Mindenkinek azonos a pálya, a patch, eredeti a játék!
    A szervereken látjuk, hogy mások mennek azokon a pályákon.
    Négyen vagyunk, tőlünk bárki akar belépni az adott pályára csalással kidob, egymásközt, csalással kidob. Kizárólag a hivatalos pályákon tudunk menni. Azokon semmi gond!"
    Kösz
  • Batmanci
    Megnyitod a ...\GTR2\UserData\Teneved\Teneved.PLR file-t egy szövegszerkesztővel, pl. total commanderben F4.
    Ott a [Graphic Options] alatt megkeresed ezt a sort:

Arms Visible In Cockpit="1"

Átírod az 1-et 0-ra, lemented.
    Játék indít, és nincsenek kezek!
  • LeePí17
    ha kezdőre van beállítva akor szimulációra beállított szerverre nem tudtok menni..
    lehet az is h nem jó verzióju a páylátok..
    1.0 v 1.1 nem mind1..
  • Batmanci
    Ez jogos felvetés, de akkor miért tudunk hivatalos pályára csattanni?
    Nem lényegtelen, hogy milyen graf beáll, és milyen mód, ha mind az?
    Hangsúlyozom, cask a nem hivatalos pályákról vág ki csalással, az összes hivatalos - amit a játékhoz adtak -, tökéletesen megy.
    Azt is kipróbáltam, ha cheattel feloldjuk az összes pályát akkor is csak a hivatalosakon tudunk menni, a többin nem.
    Egymás közt sem és másokhoz sem tudunk becsatlakozni.
  • LeePí17
    szimulációra van beállítva a fokozat?
    esetleg még a grafikai beállítások nem a legmegfelelőbbek..
  • Batmanci
    Akkor részletesebben egy kicsit.
    Be tudunk lépni, de azonnal kidob csalással!
    Mindenkinek azonos a pálya, a patch, eredeti a játék!
    A szervereken látjuk, hogy mások mennek azokon a pályákon.
    Négyen vagyunk, tőlünk bárki akar belépni az adott pályára csalással kidob, egymásközt, csalással kidob. Kizárólag a hivatalos pályákon tudunk menni. Azokon semmi gond!
    Kösz az esetleges megoldást.
  • 2121
    valaki nem tudja, esetleg hogy ki lehet-é kapcsolni a kormányról a kezeket? :] azt tudom hogy a kormányt el lehet tüntetni, de engem a kezek zavarnak csak. ahogy a gtr-ben volt a tuti.
  • bardocz
    lehet a másik félnek nincs mega pálya vagy nem ugyan az a verziója
  • Batmanci
    Hali!
    Nem tudjátok, miért csak a hivatalos pályákon tudunk nyomulni a neten?
    Ha már volt szó róla bocsi de kerestem és nem találtam hsz-t.
    Köszi
  • bardocz
    nem,nekem MOMO
  • Szabi1991
    roc pálya ? :P
  • Ginger17
    Neked is DFP-d van?
  • Mnemomic
    Én mindig kihúzom ha nem használom, mert még alapból is melegszik rendesen.-G25.
  • bardocz
    én mindig kihúzom a kormányomat vagy húztam most vár hogy szervízbe vigyem,nekem olyan is volt hogy amikor bedugom és kalibrálja magát rosz szögben állt be,de akkor csak el kellett tekernem egyik irányba és elengedni és beállt jó irányba amúgy nekem is van hogy nem ismeri fel és akkro a játékban váltok a kormányok között
  • MaverickSXT
  • Ginger17
    Kedves Logitech-es kormányosok (bár tulajdonképpen mindenki kedves és várok válaszokat a többiektől is... szóval), sziasztok! Lenne egy gondom. Van nekem egy DFP-m. Nagyon klassz, élmény vele vezetni, de... mi a bánattól van az, hogy az XP
    csak nagyritkán ismeri fel az gép indításakor (márhogy nekem csak ritkán jelenik
    meg a "játékvezérlők" között)? Be van dugva az USB meg a táp is, világít a led, de
    nem látja a gép (meg persze a játék sem). Ilyenkor megoldás, hogy kihúzom az
    USB-t majd visszadugom és láss csodát megtalálja + telepíti + kalibrál...

...tényleg! Hamár itt tartunk: az törvényszerű, hogy minden egyes gépindításkor
    kalibrálja magát a kormány (még akkor is, amikor aztán a gép nem látja)? Ha pl.
    nem akarok GTR -ezni (na jah, ilyen is előfodul), akkor mindig ki kell húzni???

A válaszokat előe is köszönöm...
  • tomas10
    nem
  • VRSDM
    hát nekem akkor fagyott le ez a játék, amikor ilyenem volt...
    de nemnagyon szeretnék off-olni, bár a segítő szándék meg látod hogy bennem van... /hallasz a gép bekapcsolásakor enyhe, akár alig hallható hangot amit régebben (újkorában) nem adott?
  • LeePí17
    :DDD
  • tomas10
    nem tudom.alikhanem nem.miért?
  • tomas10
    mivan?
  • VRSDM
    csapágyas a kettes ventillátor ;]
  • tomas10
    nekem egy gondom van és pedig az hogy amikor elinditom a jétékot akkor az egész lefagy.milehet a baj?
  • VRSDM
    barcelona alapbol megvan és az elég széles ;]
    /ha gondolod hamán nyomathatnánk a drift-et majd ;]
  • acsati
    hát ilyen jo szélesre gondoltam :D oké majd én is probálkozok csak még nicnsenek feloldva a pályáim. Amugy már egyre jobban megy!
  • VRSDM
    drift-re alkalmas? hát figy nekem a barcelona nagyon bejön... vannak szép hosszú ívek, másrészt végigpróbáltam drift-en is az összes stock pályát... és mindegyiken lehet ügyeskedni ... szóval ha ügyes vagy akkor mind1 a pálya ;)