GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nyugi, a Force GP is nagyon jo, regi darab de ugy tudom megbizhato! Amugy mennyi (volt)? Bar valszeg dragabb, de nagyon ajanlom a DFP-t is! Ha tudsz ra aldozni meg egy kicsit, akkor mindenkepp erdemes.

Ha olnine aruhazbol rendeleted, de igazabol ha barhonnan is, barmikor valtoztathatsz, lemondhatsz rendelest!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mivel jobb az ex mint a gp?

azzal a kormánnyal nagyon megvannak elégedve. Jó lesz szerintem az is. De megnézem hogy vissza e tudom vonni

b-type
Sztem nem a pedagógia a lényeg, hanem az hogy õ is kormányt akar tekergetni.
szimesszellem rlz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nem figyeljük állandóan a topikot, de neki is lett volna ideje körbenézni a neten
b-type
Jó fejek vagytok..fél órát várt a srác hogy vki segítsen, és senkinek nem fért bele leírni.
Azt hogy rosszul döntött azt percek alatt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elkúrtad! 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Ha utánna néztél volna akkor most nem a kevesebbet tudó kormányra várnál. Az ex-et kellett volna megrendelni, mivel többet tud mint a Force Gp, annak egy frissített változata. Ha még tudod módosítani a rendelést, akkor tedd meg mihamarabb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Az ex a gp utódja, ha jól tudom. Én az ex-t vettem volna.
Leadtam a rendelést a -..force gp-re.
Jól dönöttem szerintetek?

Van egy életbevágó kérdésem. Ma fél 5 ig rendelek kormányt. Melyiket vegyem meg a Logitech formula force ex vagy,Logitech formula force gp?

Istencsászár
Ha a Vgadon van 2 kimenet akkor semmi gond, a kártyához kaptál átalakítokat összedugod õket és kész, a többit a driverbe beállítod.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hali

Van 2 monitorom azt szeretném elérni hogy mind a 2 mûködjön 1 videókártyáról. A videókártyám Abit rx600xt. Az egyiken szeretném nézni a motec-et a másikon meg a versenyt.

töltsd le újra
De megtaláltam csak az egyik fálj átmásiláskor kiirja hogy lemezolvasási hiba.
kevésbé részletes törés modellezés, érdemes bekapcsolni mert kikapcsolt állapotban balesetkor nagyon eszi a cpu-t /úgylátom nem találtad meg a magyarítást 😊/
simple debris collision-ez mit jelent?
Alexease
Igen.
Patch után ugyan ugy tudom használni a kiegészitésrket?
{hang,pályák.autofestések}
a bannerban 😊 ... ahogy már irtam (nézz...nézz az ég felé <#buck>)
Frissitet magyarositás hol van?
minek ? használd nem hülyeségbõl adták ki
Valaki lefordithatná a patch mit tartalmaz.
Köszönöm!<#worship>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Igen.
szóval azt mondod hogy ha csinálok 1 vegyesfutam.gdb filét akkor megoldható az, hogy 1xre mehessünk a GTL, a GTi és a V8moddal??

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Nezd at a GameData konyvtarban talalhato GDB file-okat, abbol rajosz majd hogyan kell😉
thx!

VRSDM
egyelõre nem

u dont have to listen anybody else but me

Hi!
azt sztném kérdezni,h meglehetne-e oldani h pölö a GTLmod a V8mod és a Golf GTi mod 1x állhasson rajthoz?

lac coo
Nem néztem még , de valszeg egy új gtr2.exe kell neked ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A GTR2 1.1 patch néhány fájlt érintett a magyarításban ezeket frissítettem és még egy pár dolgot, a frissített magyarítás a bannerban található
Patch letöltése

"A javítás letöltésénél feltétlenül figyeljetek oda, hogy a megfelelõ verziót töltsétek le mivel külön patchet kaptak az európai, az amerikai és a digitális terjesztés útján beszerzett játék tulajdonosok is."

ha warez akkor a digitális kell nekem ?😊

miis az a kapcsoló a parancsikonban amivel log-ot lehet iratni vele?

- trace 1000?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

daemon-t is letiltottam teljesen, hátha az kavar be.. restart...ugyanúgy rossz..
az benne a pláne, hogy a daemon letiltása után 1x eltudtam indítani azóta sem..

miket kell lementenem, hogy az eddgi cuccaim ne vesszenek el?

elég ha a userdata\nevem könyvtárat megmentem?
megpróbálok egy reinstall-t, hátha segít

Alexease
Tudom, hogy nem vigasztal, de nalam tokeletesen mukodik (eddig).
eddig csak szívás.. hibaüzenet a standard win

GTR2 hibát észlelt, elnézést kérünk bla..bla..bla..

eredeti a cucc, WE update van feltéve..egyetlen egyszer sikerült elindítanom, azóta sem...

WE

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Melyik verziot kell letölteni ha boltba vettem a játékot?
Kint van a patch!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
Én pitét sütök <#idiota><#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

VRSDM
mitszótlok egy karácsonyi adrenalin növelõ
v8 versenyhez, anderstorp-on? mondjuk 40kör ?
24. vasárnap. délelõtt, 10- felé ? hümm?

u dont have to listen anybody else but me

leho94
nem használnád a válasz gombot!!elõre is köcce<#wilting>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

sikura
Igazad van! 8)

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

mi lenne ha kérdeznél is a topikban amit alexease ajánlott?

sikura
Naon láma vagyok még ezekhez a dolgokhoz ,de én sajna nem találtam Hamachi-s szobákat 8(
Ha vki ráérne egy mondat erejéig megköszönném!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
THX!

sikura
Szegasztok!
Vki segítsen már nekem, Plííz!
Hol találok a gammához hamachi szobákat, vagy a gtl-hez?
Elõre is köszi mindenkinek!