10998
  • Szabi1991
    engem érdekelne :)
  • LeePí17
    mint 1 seat...
  • lacica
    A Seat Nektek milyen a GTR2-Ben??
  • LeePí17
    ez érdekelne...
    mik a kitételek..
    kezdő v pro verseny sorozat..esetleg bővebb infó is jól jönne..
    thx!
  • Varenga
    Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tőle.
    Mégegyszer bocs az offért.

ON
  • Istencsászár
    és a Chevrolet ?:)
  • Vagtazo
    engem érdekelne. csak egy kérdés hogy eredeti Gtr 2 vagy hamacsiva???
  • VRSDM
    ha valakit érdekelne egy drift versenysorozat
    /rendes szabályok alapján (mármint amik vannak a valós életben is drift versenyek...
    a DRIFT moddal

szóval az vegyen fel msn-re [email protected]

egyenlőre csak felmérném hány embert érdekel, aztán döntenénk a részletekről
  • Szabi1991
    BMW meg SEAT van a GTR2 hőz (alapból is, meg letölthető a WTCC-s is), de a RACE - WTCC-ben van alfa r.-is :)
  • Alexease
  • lacica
    Háj!! Ott hol van Alfa?? Én csak BMW-vel,meg Seat-tal találkoztam!!!!!!!!!
  • minimize
    http://www.otaugames.com/ftopic3995.html
    nem tudom, linkelte-e már valaki, de most telepítem, később bővebben is írok.
  • LeePí17
    nincs -.-
    arra ott a wtcc...
  • gstup
    Sziasztok!

Alfa Romeo mod van a játékhoz?

Üdv Mindenkinek
  • Alexease
    Non disponible (de mar egy jo ideje:D)
  • Szabi1991
    :P
  • LeePí17
    Prototípusok..beta
  • bertino
    affirmative
  • LeePí17
    telecharger vagy hasonló az a letöltés..mést nem kell tudni :)
  • bertino
    do you speak in idegen ?
  • LeePí17
    van...francia fórumokon keress -.-
  • Szabi1991
    Nincs Seat Leon a játékhoz ? :)
  • bertino
    nekem 10k, igaz használtan, de ismerőstől, ugyhogy nem problémás :-b
  • b-type
    :))
    anti-roll értéket emeld.
    Ha Mount Panorama-n azt akarod hogy az eldobós kanyarokban a kanyarbelső első kerék elemelkejen, akkor a hátsó anti-roll értéket emeld magasra (első term. jóval alacsonyabb).
    A hátsó kereket (kanyarbelső term.) a rövid tengelytávú FWD-n lehet látványosan megemelni, akkor az első merevítést kell magasra venni )hátsó term. jóval alacsonyabb).
    ..pl. WTCC futamokon az Alfa-k háromkerekeztek így többször.
  • bardocz
    hogyan merevítsem a kocsit?és ha elöl-hátul merevítem mindkét kerék megemelkedik? :D:D (ezcsakvicc)
  • Szabi1991
    nekem ffb-s és csak 15.000 volt..
  • acsati
    nekem meg nem tellik ffb-s kormányra... igy csak sima van
  • bardocz
    hát nekem ffb-s lenne akormányom ha működne benne persze szervízbe azért mert nfs mw-nél müködik (eléggé gyengén persze) máris jó sőt nagykerben is azt mondták

amúgy most mentem esőben és jobbat megyek al-nél 100%-osan szimuláció módban:):):)
  • Alexease
    Jo, jo de kormany es FFB nelkul az nem autozas, hanem csak auto tologatas;) Ezert irtam, hogy az ISI engine-ben nem igazan van korrekt felfuggesztes/fizika es utkozes, igy nehez kihozni belole az extrakat;) Amig az uton van, addig jo, de ha mar billen, csuszik, utkozik, akkor mar problemak vannak;)))
  • bardocz
    na meg force feedbak nélkül borulsz ert nem érzed a kocsit de z biztos jó móka lehet:) csak kár hogy picit nekimegyek a falnak és csinál a kocsi egy szaltót meg kirepülök a pályáról és megyek terepezni V8-assal :D
  • Alexease
    Foleg akkor elvezetes, ha egy olyan engine van alatta mint pl. NR2003 vagy LFS, ahol be lehet ugy is allitani, hogy egyenesbe be lehet mozgatni a kasztnit es oldalra billen;) Volt amikor azzal szorakoztam az NR-ben, hogy "kaszkador" beallitasokat csinaltam, mennyit tudok menni ket kereken a kanyarban;) Persze, ott korrektul megy, erezni rendesen, itt az "ISI-ben" kicsit lutri a dolog;)))
  • b-type
    merevítés kérdése a háromkerekezés, ha az elsőket akarod elemeltetni akkor a hátulját merevítsd, ha a hátsókat akkor az elejét.
    Gyorsabb nem hiszem hogy leszel, csak látványos. :)
  • LeePí17
    még gyúrjál rá..
    szerver log szerint
    Zsola - 2:16.333 Holden Commondore VZ
    de sztem Gsytel vagy MaverickSXT jobbat is ment..
    de az utcsó szerver adat szerint Zsola ideje a jó
  • bardocz
    de balosban és jobbosban is másik kereket kéne levenni úgy meg túl sok időt veszítek :D
  • Szabi1991
    vedd le az egyik kereket :PP
  • bardocz
    bezzeg úgy kanyarodni mint az életben nem tudok hogy 3 keréken megy a kocsi :D
  • Szabi1991
    tényleg könnyüek a kocsik :S
  • bardocz
    a V( modban csak nekem tünnek túl könyünek a kocsik?bathurst-ban picit falhozcsapom és mint valamilufiautó úgy pördülök ösze visza :S pedig nagyon kiráy mod csak azzal játszok:)

bathurstom a 2:18-as idő V8 modal milyen?egyszer lesúroltam a falat meg a kocsi egyszer megcsúszott
  • Cowek
    Ezt ki pontozta?????????? Steve Wonder???
  • Kaszi46
    #6605 erre ment