10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Szabi1991 #6699 engem érdekelne :) -
LeePí17 #6698 mint 1 seat... -
A Seat Nektek milyen a GTR2-Ben?? -
LeePí17 #6696 ez érdekelne...
mik a kitételek..
kezdő v pro verseny sorozat..esetleg bővebb infó is jól jönne..
thx!
-
Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
-
és a Chevrolet ?:) -
Vagtazo #6693 engem érdekelne. csak egy kérdés hogy eredeti Gtr 2 vagy hamacsiva??? -
ha valakit érdekelne egy drift versenysorozat
/rendes szabályok alapján (mármint amik vannak a valós életben is drift versenyek...
a DRIFT moddal
szóval az vegyen fel msn-re [email protected]
egyenlőre csak felmérném hány embert érdekel, aztán döntenénk a részletekről -
Szabi1991 #6691 BMW meg SEAT van a GTR2 hőz (alapból is, meg letölthető a WTCC-s is), de a RACE - WTCC-ben van alfa r.-is :) -

-
Háj!! Ott hol van Alfa?? Én csak BMW-vel,meg Seat-tal találkoztam!!!!!!!!! -
http://www.otaugames.com/ftopic3995.html
nem tudom, linkelte-e már valaki, de most telepítem, később bővebben is írok. -
LeePí17 #6687 nincs -.-
arra ott a wtcc... -
gstup #6686 Sziasztok!
Alfa Romeo mod van a játékhoz?
Üdv Mindenkinek -
Non disponible (de mar egy jo ideje:D) -
Szabi1991 #6684 :P -
LeePí17 #6683 Prototípusok..beta -
affirmative -
LeePí17 #6681 telecharger vagy hasonló az a letöltés..mést nem kell tudni :) -
do you speak in idegen ?
-
LeePí17 #6679 van...francia fórumokon keress -.- -
Szabi1991 #6678 Nincs Seat Leon a játékhoz ? :) -
nekem 10k, igaz használtan, de ismerőstől, ugyhogy nem problémás :-b -
:))
anti-roll értéket emeld.
Ha Mount Panorama-n azt akarod hogy az eldobós kanyarokban a kanyarbelső első kerék elemelkejen, akkor a hátsó anti-roll értéket emeld magasra (első term. jóval alacsonyabb).
A hátsó kereket (kanyarbelső term.) a rövid tengelytávú FWD-n lehet látványosan megemelni, akkor az első merevítést kell magasra venni )hátsó term. jóval alacsonyabb).
..pl. WTCC futamokon az Alfa-k háromkerekeztek így többször. -
hogyan merevítsem a kocsit?és ha elöl-hátul merevítem mindkét kerék megemelkedik? :D:D (ezcsakvicc) -
Szabi1991 #6674 nekem ffb-s és csak 15.000 volt.. -
nekem meg nem tellik ffb-s kormányra... igy csak sima van -
hát nekem ffb-s lenne akormányom ha működne benne persze szervízbe azért mert nfs mw-nél müködik (eléggé gyengén persze) máris jó sőt nagykerben is azt mondták
amúgy most mentem esőben és jobbat megyek al-nél 100%-osan szimuláció módban:):):) -
Jo, jo de kormany es FFB nelkul az nem autozas, hanem csak auto tologatas;) Ezert irtam, hogy az ISI engine-ben nem igazan van korrekt felfuggesztes/fizika es utkozes, igy nehez kihozni belole az extrakat;) Amig az uton van, addig jo, de ha mar billen, csuszik, utkozik, akkor mar problemak vannak;))) -
na meg force feedbak nélkül borulsz ert nem érzed a kocsit de z biztos jó móka lehet:) csak kár hogy picit nekimegyek a falnak és csinál a kocsi egy szaltót meg kirepülök a pályáról és megyek terepezni V8-assal :D -
Foleg akkor elvezetes, ha egy olyan engine van alatta mint pl. NR2003 vagy LFS, ahol be lehet ugy is allitani, hogy egyenesbe be lehet mozgatni a kasztnit es oldalra billen;) Volt amikor azzal szorakoztam az NR-ben, hogy "kaszkador" beallitasokat csinaltam, mennyit tudok menni ket kereken a kanyarban;) Persze, ott korrektul megy, erezni rendesen, itt az "ISI-ben" kicsit lutri a dolog;))) -
merevítés kérdése a háromkerekezés, ha az elsőket akarod elemeltetni akkor a hátulját merevítsd, ha a hátsókat akkor az elejét.
Gyorsabb nem hiszem hogy leszel, csak látványos. :) -
LeePí17 #6667 még gyúrjál rá..
szerver log szerint
Zsola - 2:16.333 Holden Commondore VZ
de sztem Gsytel vagy MaverickSXT jobbat is ment..
de az utcsó szerver adat szerint Zsola ideje a jó -
de balosban és jobbosban is másik kereket kéne levenni úgy meg túl sok időt veszítek :D -
Szabi1991 #6665 vedd le az egyik kereket :PP -
bezzeg úgy kanyarodni mint az életben nem tudok hogy 3 keréken megy a kocsi :D -
Szabi1991 #6663 tényleg könnyüek a kocsik :S -
a V( modban csak nekem tünnek túl könyünek a kocsik?bathurst-ban picit falhozcsapom és mint valamilufiautó úgy pördülök ösze visza :S pedig nagyon kiráy mod csak azzal játszok:)
bathurstom a 2:18-as idő V8 modal milyen?egyszer lesúroltam a falat meg a kocsi egyszer megcsúszott -
Ezt ki pontozta?????????? Steve Wonder??? -
#6605 erre ment