2124
-
#1884 miaz?:D -
#1883 :d -
#1882 yoo
+fav -
#1881 Jaja h mondták Shadyék az Encoreon h ráveszik Dret h csinálja meg. Háát jól megcisnálta, senkiről semmi hír, D12 Eminem Obie Trice Dre csak úgy eltűnt a ködben.
Kár értük.....
Egyébként róla külön említést kell teni: RIP Proof, lehet h ennek a sok kalamajkának ő az "okozója". Mondjuk sztem nem kellett volna elkezdenie lövöldözni, ő is csak egy ember ahogy shady is, hiába vok a rajongójuk megmondom kerek perec: sokmindent elbasztak az biztos.... A múlt teljességgel nem fog visszatérni, de legalább lehetne valami Shadys... remélem értitek mire gondolok. Nah meg a D12, milyen jól összejátszottak a srácok hangjai meg mondanivalói, egyik buzibb volt mint a másik, nem igaz már mi lett velük?????????!!!!!!!!!!!! Elcseszett egy világban élünk, én mondom, attól tartok h Shady lelkileg leépült, vagy vmiből tényleg elege lett. Elvégre ő is cska egy ember megkell értenünk. De korai lenne még kiszállni a show bizből -
#1880 Lassan Detox-szerű ez az Eminem cucc :D It's coming... ja -
merdo #1879 Hát igen, valami hírt igazán adhatna már a lemezről, hogy mi merre hány méter... Lehet, hogy csak kamu volt, hogy jön az új lemez? -
#1878 Kész nem hiszem h lenne, max készülőben van. de gondolj bele Fifty is mondta ugyan ezt már tavaly. Itt vmi nagyon nincs rendben. Shadyt is seggbekéne rúgni :D Szarul végzi a munkáját :P (Persze most a Shady Recordsös munkájára gondolok) -
merdo #1877 Én már régóta fan vagyok és az is maradok.
Nem tom mi van, vmi hírt igazán adhatnának róla.
A neten is ha a keresőbe beírom, hogy Eminem, akkor még mindíg azt dobja ki, hogy Eminem kórházban töltötte a karácsonyt...
Pedig egy haverom azt mondta, hogy Obie Trice egy interjújában azt mondta kész az új album. -
#1876 Sajnos nem sokat... Beteg vót, felépült, mende-mondák stb....
Tudod lassan kezdem azt hinni h leszarja a rajongóit és laposkúszásban menekül a világ és a sajtó elől... De legalábbb gerincesen vállalná ha már eddig is nagy volt a szája :D Nah mindegy én attól még maradok fan, de nem akaork ilyen NAGYOT csalódni.... :( -
merdo #1875 Hello!
Na valaki tud már valamit az új albumról?
vagy valami hírt Eminemről? -
#1874 Hi all
Megujult a RAPLACE weboldala, az eggyüttesem honlapja:)
Akit érdekel egy kis vajdasági, délvidéki szövegelés az regisztráljon, meg letölthetőek a zenék..
WWW.RAPLACE.TRY.HU
Üdv. -
#1873 Írhatsz nyugodtan, de minek hallgatsz Eminemet, hogyha ennyit nem értesz angolul? Mellesleg ez tényleg egy xar, a klippek csak fellettek véve TVből oszt csá. Ezek nekem mind megvannak Shady Recordsos Promotional DVD minőségben, az illető is vehette volna a fáradtságot (mármint aki a lemezt összeállította). Ha már a borító meglett csinálva igényesen, azt is megcsinálhatta volna. Különben mint a leírásban is szerepel: ez egy "visszaemlékezés" az alkotásaira. Koncert mint olyan nem is szerepel a leírásban.
Mellesleg köszi az infót, a dolgok ne fajuljanak el és ha kérhetném magyarul beszéljünk, mert a hülyekém nem tom mit jelent.
A káromkodást mellőzzük, ez egy közösségi fórum, többn látják mit írunk, ne gondolják azt mint én szoktam. Idézem magam: "nah ezek is hülye paraszt magyarok, több értelem is szorulhatott volna beléjük"
Eminem sem csak káromkodásból áll, ha nem hiszed járj utána. -
#1872 -
#1871 én nem vagyok se hülye se kém se
hogy mért írtál ide nem értem én se -
#1870 -
#1869 és?
kérdezett vki téged?
én döntö mel micsinálok vele nem, hülyekém?
nah, erről ennyit.
Felesleges volt ide is írnom basszátok meg -
#1868 "There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" Videos vaksikám. -
#1867 Leszedtem.
Csak klippek.
Baszki én azt hittem egy kocnerten volt ez.
Szal töröltem. -
#1866 najovan nem olvastam e a szöveget:D
-
#1865 ez mind mar meglevo szám:S -
#1864 Eminem.Psycho.Killer.2008.NTSC.COMPLETE.MDVDR-T3RR0R1STS
Tracklisting:
1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof
Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made. -
#1863 Eminem.Psycho.Killer.2008.NTSC.COMPLETE.MDVDR-T3RR0R1STS
Tracklisting:
1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof
Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made. -
merdo #1862 A King Mathers-en nincs új track, ez csak egy mix album...
Jax! ezt az infót a gyógyulásáról már vagy 2 hete láttam a neten.
Azóta szerintem már teljesen felépült. -
#1861 Ez a King Mathers most egy mix album, vagy vannak rajta new trackek is ? -
#1860 Óóó, honnan vannak az infók? Tudsz dobni linket? -
merdo #1859 Hát emberek, ennyire nem kerestek infókat?
Már otthon van és jól van.
Az új albuma már kész van, legalábbis Obie Trice ezt nyilatkozta.
Szerintem hamarosan kiadja az új lemezt -
#1858 2006-ban elvette a volt feleségét megnit de aztán megint elvált tőle ráadásul a legjobb barátját, Proofot, lelőtték aki belehalt sérülésébe. Ez a depresszió oka. -
#1857 Régebben elég sokat hallgattam Eminemet (főleg 2002-ben, az Eminem Show megjelenésekor), de mostanában teljesen megfeledkeztem róla. Kerestem híreket, hogy idő közben mik történtek vele, milyen albumjai jelentek meg azóta, de sajnos az Encore-n és egy 2005-ös válogatás lemezen kívül semmi. Még szomorúbb lettem akkor, amikor olvastam, hogy állítólag az volt az utolsó albuma + mostanában teljesen "elhagyta önmagát" (elhízott, zárkózottá és ápolatlanná vált, gyógyszerfüggő lett).
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Ti tudtok-e róla valami mást? Tényleg az Encore volt az utolsó albuma? Tényleg teljesen megváltozott? :S
Szerk: Ezt a hírt most találtam, és sajnos elég friss (2008.01.10.) :(( -
#1856 én leszedtem a King Marshals albumot, és új zenék vannak rajta, még eminem is énekel rajta ... akkor miért lenne FAKE? --- -
#1855 Uj TRACK: Fordul a kocka
béke -
#1854 Eminemnek nem is gengszter stílusú, neki azért van tartalma, mármint szövegileg, én szeretem a "színes" sokatmondanó számait
Sry ha az egész idézetet olvasom akkor igazad van :D
De akkor is előjöhetne a negatív person, de minimum egy okoskodó track, gangszert Eminem egy szar ratyi lenne, írnék neki egy levelet h megfeledkezett önmagáról kímélje magát 50től és a társaitól.... Eminem egy modernizáló ember azt vettem észre... Haladni akar a korral... Csak a gond az h ez nem midnig jó -
#1853 De az alap és az előadás módja messze megelőzi azokat :)
Banok: Gengszter Eminem nincs és nem is lesz, egyik számába ki is jelentette hogy ő nem gengszter és sose mondta magát annak (valamelyik Everlast dissben asszem) -
#1852 Én azért kiváncsi lennék egy gengszter Eminemre. A You don' knowban mintha egy véreskezű gyilkos lett volna, na az tetszett :) Mondjuk nem hiába a Kim a kedvenc Eminem trackem. XDD -
#1851 Jajaja.
Amúgy a No Apologies kajak olyan szövegileg mint egy magyar ug rapszám :D -
#1850 Akkor inkább vissza se jöjjön, vár kétlem hogy egy esetleges új albumon csak ilyen ál gengszteres számok lennének, egy minimum igazi Eminemes lenne.. (pl a Re-Upon is a No Apologies) -
#1849 Pont ezt az Encore-os idézetet akartam bemásolni :D
Amúgy sztem az "I don't wanna go back to the negative stuff" azt jelenti, hogy a nem akar újra szarul lenni, nem akarja megint azokat a "negatív dolgokat", amiken keresztűl ment. Slim Shady meg már sztem nem fog visszatértni, vagy csak nagyon kis szerepe lesz, pl az Encoreon pár szám volt csak(Just Lose It, Rain Man, Ass Like That). Jön a youdontknows, gengszter eminem :( -
#1848 "we gonna make dre do it" ;) Ott van az az idézetben is.
De érted ha már Shady megígéri akkor lehet belőle vmi. Mellesleg meg ha fake lenne a szöveg akkor Dre nem engedte volna ezta számot... Magyarán ők már tudtak vmit akkor, csak így adták tudtunkra. -
#1847 én úgy emlékszek mintha Eminem azt mondta volna az Encore végén hogy "HA sikerül rávennük Dre-t hogy megcsinálja" -
#1846 "Yeah, haha
Still Aftermath, 2006
And don't worry about that Detox album
It's comin', we gonna make Dre do it, haha" - Encore - Curtains Down
Remélem azért emgcisnálják... Egy számnál nem is lehetne hivatalosabb semmi.
A King MAthers egy mixtape lett. Én is csalódott vagyok, bár Emre egyébként sem vall az egó. Remélem lesz új lemez, mert kezdek szomorú lenni :( Mostanában egyre rosszabbul telnek a napjaim :( XD
"For a while, I don't wanna go back to the negative stuff. ..." - ha jól értelmezem nem tér majd vissza shady negatív személye? - cska átfutottam a cikket és szerény véleményem szerint akkor nem kapjuk vissza a régi Eminemet. (bár nekem az újjal sincs bajom olyan "komolyabb" csak a sok szar feat........... ááááááá no comment...)
Igen itt is írták h fake volt a King Mathers mert a Shady Rec. 2008as releaset igért dehát az remélem nem év vége lesz... Bízzunk a legjobban
Béke -
#1845 a Detox az egy soha meg nem jelent legenda marad..