Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

YakooZa
Hi all
Megujult a RAPLACE weboldala, az eggyüttesem honlapja😊
Akit érdekel egy kis vajdasági, délvidéki szövegelés az regisztráljon, meg letölthetõek a zenék..

WWW.RAPLACE.TRY.HU

Üdv.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Írhatsz nyugodtan, de minek hallgatsz Eminemet, hogyha ennyit nem értesz angolul? Mellesleg ez tényleg egy xar, a klippek csak fellettek véve TVbõl oszt csá. Ezek nekem mind megvannak Shady Recordsos Promotional DVD minõségben, az illetõ is vehette volna a fáradtságot (mármint aki a lemezt összeállította). Ha már a borító meglett csinálva igényesen, azt is megcsinálhatta volna. Különben mint a leírásban is szerepel: ez egy "visszaemlékezés" az alkotásaira. Koncert mint olyan nem is szerepel a leírásban.

Mellesleg köszi az infót, a dolgok ne fajuljanak el és ha kérhetném magyarul beszéljünk, mert a hülyekém nem tom mit jelent.

A káromkodást mellõzzük, ez egy közösségi fórum, többn látják mit írunk, ne gondolják azt mint én szoktam. Idézem magam: "nah ezek is hülye paraszt magyarok, több értelem is szorulhatott volna beléjük"

Eminem sem csak káromkodásból áll, ha nem hiszed járj utána.

YakooZa
<#zavart1>

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
én nem vagyok se hülye se kém se
hogy mért írtál ide nem értem én se

toysoldier
<#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Legend Killer
és?
kérdezett vki téged?
én döntö mel micsinálok vele nem, hülyekém?
nah, errõl ennyit.
Felesleges volt ide is írnom basszátok meg

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fido4life
"There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" Videos vaksikám.

Legend Killer
Leszedtem.
Csak klippek.
Baszki én azt hittem egy kocnerten volt ez.
Szal töröltem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

YakooZa
najovan nem olvastam e a szöveget😄

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
ez mind mar meglevo szám:S

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Legend Killer
Eminem.Psycho.Killer.2008.NTSC.COMPLETE.MDVDR-T3RR0R1STS

Tracklisting:

1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof

Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made.

Legend Killer
Eminem.Psycho.Killer.2008.NTSC.COMPLETE.MDVDR-T3RR0R1STS

Tracklisting:

1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof

Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made.

A King Mathers-en nincs új track, ez csak egy mix album...
Jax! ezt az infót a gyógyulásáról már vagy 2 hete láttam a neten.
Azóta szerintem már teljesen felépült.
Fido4life
Ez a King Mathers most egy mix album, vagy vannak rajta new trackek is ?

jax
Óóó, honnan vannak az infók? Tudsz dobni linket?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Hát emberek, ennyire nem kerestek infókat?
Már otthon van és jól van.
Az új albuma már kész van, legalábbis Obie Trice ezt nyilatkozta.
Szerintem hamarosan kiadja az új lemezt<#awink>
banok
2006-ban elvette a volt feleségét megnit de aztán megint elvált tõle ráadásul a legjobb barátját, Proofot, lelõtték aki belehalt sérülésébe. Ez a depresszió oka.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csuhai G
Régebben elég sokat hallgattam Eminemet (fõleg 2002-ben, az Eminem Show megjelenésekor), de mostanában teljesen megfeledkeztem róla. Kerestem híreket, hogy idõ közben mik történtek vele, milyen albumjai jelentek meg azóta, de sajnos az Encore-n és egy 2005-ös válogatás lemezen kívül semmi. Még szomorúbb lettem akkor, amikor olvastam, hogy állítólag az volt az utolsó albuma + mostanában teljesen "elhagyta önmagát" (elhízott, zárkózottá és ápolatlanná vált, gyógyszerfüggõ lett).
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Ti tudtok-e róla valami mást? Tényleg az Encore volt az utolsó albuma? Tényleg teljesen megváltozott? :S

Szerk: Ezt a hírt most találtam, és sajnos elég friss (2008.01.10.) 😞(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

zeus89
én leszedtem a King Marshals albumot, és új zenék vannak rajta, még eminem is énekel rajta ... akkor miért lenne FAKE? ---

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Eminemnek nem is gengszter stílusú, neki azért van tartalma, mármint szövegileg, én szeretem a "színes" sokatmondanó számait

Sry ha az egész idézetet olvasom akkor igazad van 😄
De akkor is elõjöhetne a negatív person, de minimum egy okoskodó track, gangszert Eminem egy szar ratyi lenne, írnék neki egy levelet h megfeledkezett önmagáról kímélje magát 50tõl és a társaitól.... Eminem egy modernizáló ember azt vettem észre... Haladni akar a korral... Csak a gond az h ez nem midnig jó

Fido4life
De az alap és az elõadás módja messze megelõzi azokat 😊
Banok: Gengszter Eminem nincs és nem is lesz, egyik számába ki is jelentette hogy õ nem gengszter és sose mondta magát annak (valamelyik Everlast dissben asszem)

banok
Én azért kiváncsi lennék egy gengszter Eminemre. A You don' knowban mintha egy véreskezû gyilkos lett volna, na az tetszett 😊 Mondjuk nem hiába a Kim a kedvenc Eminem trackem. XDD

jax
Jajaja.
Amúgy a No Apologies kajak olyan szövegileg mint egy magyar ug rapszám 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Akkor inkább vissza se jöjjön, vár kétlem hogy egy esetleges új albumon csak ilyen ál gengszteres számok lennének, egy minimum igazi Eminemes lenne.. (pl a Re-Upon is a No Apologies)

jax
Pont ezt az Encore-os idézetet akartam bemásolni 😄
Amúgy sztem az "I don't wanna go back to the negative stuff" azt jelenti, hogy a nem akar újra szarul lenni, nem akarja megint azokat a "negatív dolgokat", amiken keresztûl ment. Slim Shady meg már sztem nem fog visszatértni, vagy csak nagyon kis szerepe lesz, pl az Encoreon pár szám volt csak(Just Lose It, Rain Man, Ass Like That). Jön a youdontknows, gengszter eminem 😞

Shady313
"we gonna make dre do it" 😉 Ott van az az idézetben is.

De érted ha már Shady megígéri akkor lehet belõle vmi. Mellesleg meg ha fake lenne a szöveg akkor Dre nem engedte volna ezta számot... Magyarán õk már tudtak vmit akkor, csak így adták tudtunkra.

Fido4life
én úgy emlékszek mintha Eminem azt mondta volna az Encore végén hogy "HA sikerül rávennük Dre-t hogy megcsinálja"

Shady313
"Yeah, haha
Still Aftermath, 2006
And don't worry about that Detox album
It's comin', we gonna make Dre do it, haha" - Encore - Curtains Down

Remélem azért emgcisnálják... Egy számnál nem is lehetne hivatalosabb semmi.

A King MAthers egy mixtape lett. Én is csalódott vagyok, bár Emre egyébként sem vall az egó. Remélem lesz új lemez, mert kezdek szomorú lenni 😞 Mostanában egyre rosszabbul telnek a napjaim 😞 XD

"For a while, I don't wanna go back to the negative stuff. ..." - ha jól értelmezem nem tér majd vissza shady negatív személye? - cska átfutottam a cikket és szerény véleményem szerint akkor nem kapjuk vissza a régi Eminemet. (bár nekem az újjal sincs bajom olyan "komolyabb" csak a sok szar feat........... ááááááá no comment...)

Igen itt is írták h fake volt a King Mathers mert a Shady Rec. 2008as releaset igért dehát az remélem nem év vége lesz... Bízzunk a legjobban

Béke

Fido4life
a Detox az egy soha meg nem jelent legenda marad..<#vigyor4>

jax
Szal nem King Mathers lesz a címe, az csak egy fake album volt.

kuci06
állítólag idén jön ki, sokak szerint a Detox-szal együtt (lál? 😄)

+ van egy ilyen hír is:
Em' rushed to hospital

<#confused>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Na mi van emberek, senki nem tud semmi hírt az új lemezrõl?
YakooZa
van benne logika..😄

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

zeus89
Valoban ez lesz a cime: King Mathers

Mivel Emin3m a legjobb rapper a vilagon es evvel o is tisztaba van 😊

Emin3m i$ th3 b3$t FUCK THE REST !!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

YakooZa
csak jo lehet-.-

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
nekem 8, hogy mi lesz a címe csak jó legyen 😊

Shady313
Olyan egoista hangzása van 😄 Lehet h a kiadó tesztelte az embereket h h tetszene a cím és mivel mkiszerint ratyi ezért inkább kerestek másikat XD Kül ez a Tomorrow jól hangzik sok jó kisülhet még belõle 😊 Remélem egy tonna pesszimizmus a jövõröl LOL XD

toysoldier
jaja, nekem is jobban bejönne aza cím <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
hehe nekem a Tomorrow jobban tetszene cimnek mint a King Mathers..😊 úgyisénmondommegXD

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Sztetek nem érdekes egy kicsit h Fifty meg egyszer azt nyilatkozta h a King MAthers lesz a hivatalos album? 😄 Lassan már nekik sem hiszek XD De nagy várom az új lemezt!

Ok, thanks infokat!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

banok
bizonyos pletykák (!) szerint Tomorrow lesz a címe.

YakooZa
hát azt mondják hogy 2008 elején tán, nemtudo mi lesz a cime...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

És mi lesz a címe, lehet má tudni? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zsír, thanks infot.
Mikor?

YakooZa
lesz lesz

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Lesz valaha Eminemnek új albuma?

Shady313
Frankón egy lemezen tették közzé, sajnos a mix súlya rajta van tehát nem új számn végülis, csak egy új mix amiben Eminem benne vna egy új szöveggel.

YakooZa
ki az a Dj Young Mase? hivatalosan igy jott ki a szam?
amugy kiray de a spontan belelovések a számban nem jönnek be az eléggé fölösnek esik ki de fasza eminem benne!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-