Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megujult a RAPLACE weboldala, az eggyüttesem honlapja😊
Akit érdekel egy kis vajdasági, délvidéki szövegelés az regisztráljon, meg letölthetõek a zenék..
WWW.RAPLACE.TRY.HU
Üdv.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Mellesleg köszi az infót, a dolgok ne fajuljanak el és ha kérhetném magyarul beszéljünk, mert a hülyekém nem tom mit jelent.
A káromkodást mellõzzük, ez egy közösségi fórum, többn látják mit írunk, ne gondolják azt mint én szoktam. Idézem magam: "nah ezek is hülye paraszt magyarok, több értelem is szorulhatott volna beléjük"
Eminem sem csak káromkodásból áll, ha nem hiszed járj utána.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
kérdezett vki téged?
én döntö mel micsinálok vele nem, hülyekém?
nah, errõl ennyit.
Felesleges volt ide is írnom basszátok meg
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csak klippek.
Baszki én azt hittem egy kocnerten volt ez.
Szal töröltem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Tracklisting:
1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof
Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made.
Tracklisting:
1. You Don't Know ft. 50 Cent
2. Smack That ft. Akon
3. Shake That (ft. Nate Dogg
4. When I'm Gone
5. Welcome 2 Detroit ft. Trick Trick
6. Gatman & Robbin ft. 50 Cent
7. Ass Like That
8. Mockingbird
9. Like Toy Soldiers
10. Mosh
11. Just Loose It
12. U R The One ft. D-12
13. Git Up ft. D-12
14. How Come ft. D-12
15. 40 Oz. ft. D-12
16. My Band ft. D-12
17. Lose Yourself
18. Rock City ft. Royce Da 5' 9"
19. Business
20. Superman
21. Sing For The Moment
22. White America
23. Cleanin' Out My Closet
24. Without Me
25. Fight Music ft. D-12
26. Purple Pills ft. D-12
27. Shit On You ft. D-12
28. Stan
29. The Way I Am
30. The Real Slim Shady
31. Dead Wrong ft. Biggie
32. Forgot About Dre ft. Dr. Dre
33. Guilty Conscience ft. Dr. Dre
34. My Name Is
35. Role Model
36. Just Don't Give A Fuck
37. Greg
38. It's Only Fair To Warn
39. Rap Olympics Battle
40. S.U.V Freestyle ft. Proof
Eminem is going through a rough time in his personal life, but as a true fan, we'd like to remember him the way he was. This is the greatest of Eminem in the flesh. Not an audio cd peoples, this is Eminem as a video performer and as a bonus, there's even footage of the "Rap Olympics". Performance that made Em famous. There are over 30 classic videos and "Psycho Killer" contains every one the famed artist has ever made.
Jax! ezt az infót a gyógyulásáról már vagy 2 hete láttam a neten.
Azóta szerintem már teljesen felépült.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Már otthon van és jól van.
Az új albuma már kész van, legalábbis Obie Trice ezt nyilatkozta.
Szerintem hamarosan kiadja az új lemezt<#awink>#awink>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Ti tudtok-e róla valami mást? Tényleg az Encore volt az utolsó albuma? Tényleg teljesen megváltozott? :S
Szerk: Ezt a hírt most találtam, és sajnos elég friss (2008.01.10.) 😞(
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Sry ha az egész idézetet olvasom akkor igazad van 😄
De akkor is elõjöhetne a negatív person, de minimum egy okoskodó track, gangszert Eminem egy szar ratyi lenne, írnék neki egy levelet h megfeledkezett önmagáról kímélje magát 50tõl és a társaitól.... Eminem egy modernizáló ember azt vettem észre... Haladni akar a korral... Csak a gond az h ez nem midnig jó
Banok: Gengszter Eminem nincs és nem is lesz, egyik számába ki is jelentette hogy õ nem gengszter és sose mondta magát annak (valamelyik Everlast dissben asszem)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amúgy a No Apologies kajak olyan szövegileg mint egy magyar ug rapszám 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Amúgy sztem az "I don't wanna go back to the negative stuff" azt jelenti, hogy a nem akar újra szarul lenni, nem akarja megint azokat a "negatív dolgokat", amiken keresztûl ment. Slim Shady meg már sztem nem fog visszatértni, vagy csak nagyon kis szerepe lesz, pl az Encoreon pár szám volt csak(Just Lose It, Rain Man, Ass Like That). Jön a youdontknows, gengszter eminem 😞
De érted ha már Shady megígéri akkor lehet belõle vmi. Mellesleg meg ha fake lenne a szöveg akkor Dre nem engedte volna ezta számot... Magyarán õk már tudtak vmit akkor, csak így adták tudtunkra.
Still Aftermath, 2006
And don't worry about that Detox album
It's comin', we gonna make Dre do it, haha" - Encore - Curtains Down
Remélem azért emgcisnálják... Egy számnál nem is lehetne hivatalosabb semmi.
A King MAthers egy mixtape lett. Én is csalódott vagyok, bár Emre egyébként sem vall az egó. Remélem lesz új lemez, mert kezdek szomorú lenni 😞 Mostanában egyre rosszabbul telnek a napjaim 😞 XD
"For a while, I don't wanna go back to the negative stuff. ..." - ha jól értelmezem nem tér majd vissza shady negatív személye? - cska átfutottam a cikket és szerény véleményem szerint akkor nem kapjuk vissza a régi Eminemet. (bár nekem az újjal sincs bajom olyan "komolyabb" csak a sok szar feat........... ááááááá no comment...)
Igen itt is írták h fake volt a King Mathers mert a Shady Rec. 2008as releaset igért dehát az remélem nem év vége lesz... Bízzunk a legjobban
Béke
+ van egy ilyen hír is:
Em' rushed to hospital
<#confused>#confused>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mivel Emin3m a legjobb rapper a vilagon es evvel o is tisztaba van 😊
Emin3m i$ th3 b3$t FUCK THE REST !!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mikor?