Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap láttam róla ilyen riportfilmet vagymit, még 2003-ban készült. Hihetetlen amit ez a srác mûvel... Aki ennyi embert megmozgat, nevettet, vagy épp megsirat, az elért már valamit. Megkockáztatom, hogy õ a valaha élt legjobb rapper. Még Biggie-t és Pac-et is felülmúlja.
Ennyi voltam, csá.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Õ soha nem mondta, hogy ennyi volt csak mások magyarázzák be neki.<#boxer>#boxer>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nagyon jó számok vannak rajta!
A Curtain Call egy válogatás album. EMINEM nem mondta hogy visszavonul.
Csak azt mondta hogy szünetet tart hogy rendezze az életét..most sokan arra következtetnek hogy végleg abbafejezte...
Biztos vagyok benne hogy még visszajön...
CsAk azt sajnálom hogy ebbe a topic-ba szó szerint már 1 jó ideje én vagyok az egyetlen eminem fan...

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
és mégsem teszem...
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
neki egy nap amíg újat regel. a modoknak 1 pillanat amíg megnyomják a ban gombot.
szal ha letöltöd neked van meg elsõnek!!!444😊)9
NE MENJ INNEN SOHA EL
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
rggfd
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Ez nem EMINEM!!!
bocsesz rossz linket adtam ez valami szar!!!
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Le lehet tölteni a When I'm gone címû számot a legujab albumról!!!!!!
Talán ha letöltené valaki aki nem is hallgat EM - et, sztem rögtön áttérne rá!!
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
de ilyen közhelyeket? ez már nem érdekes duma hogy "netrül"
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a full curtains call-t?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
A When I'm gone -t már le lehet szenni mp3 ban a fajább oldalakról...
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
-------------------------------------------------------------------------------

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ

ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
CooL!!!!!!!
dE eztet is bannoltak ezert csinalj ujat es ujat ameg beken nem hagynak...
vagy szivassad o''ket mint allat!!!!!!
teljesen mas nicket hasznalj ha lehet....<#pias>#pias><#pias>#pias>
ne felejts el visszajonni!!!!!!!
nem allithatnak meg!!!!!!!1111
halhatatlan vaGY!!!!!!!!!!!
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
NEM VICCBOL MONDOM..
ha elegszer visszajossz. nem birnak ellened semmit.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
\"Az igazán nagy embert az jellemzi, hogy a lehetetlent akarja és valósítja meg\" Adolf Hitler
nembaj maj hivok vakit....
www.directorius.v1.hu
Azthittem a bannert mar az SG serverererol olvassa.....
Oda kene rakni...
[IMG]http://files.andreib.com/2004/10/31/eminem_final.jpg[/IMG]
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
De attól még vannak az Encore-n kivül is jó számok....
Mostanában elkezdtem hallgatni régi EM számokat....a 90 - es évek elejébõl....
De ugyaugy hallgatom az ENCORE-t...sõt fõleg az ENCORE-t és Az Em Show - t hallgatom...
De másik albumokon is vannak jó számok....
na errõl a linkrõl biztos lejön 😊
de hogy ez milyen jó zene...beájulsz tõle meglátod...