2124
-
#719 SKINEK -
#718 RAPIDSHARE LINK FULL VER. -
#717 humm!
Invision Power Board... telepíthető ftp-re (kellhet hozzá májszekuell de atw-nél ingyen van) -
R0nin #716 :D
szerezz nekem 1000000Ftot -
#715 Illegálisan akármit etok intézni csak szóljál -
R0nin #714 ilyen a gamestar fórum, és a wandoo fórum is, csak sajna nem ingyenes -
#713 ipb-ről mégnemhallottam... adnál linket? -
R0nin #712 majd hétvégén megcsinálom nagyon jól az oldalt, és a tartalmat! majd segíts! aztán felrakom a legjobb fórummotrot! az ipb-t -
#711 itt 1 példa/ természetesen konfigurálható dizájnolható -
#710 hát nekem ez a fajta fórum sokkal jobban teccene azon a honlapon: FreeForum -
#709 így nézne ki: www.eminemclub.try.hu - de nemlenne egyetlen reklámcsík sem... -
#708 Eminem kedvenc filmje: Sebhelyesarcú -
R0nin #707 olyat hogy www lesz és nem lesz ott a tvn? -
#706 ja és ha átraknád az oldalt TVN-es tárhelyre akkor meg tudnám neked oldani ingyen a reklámmentesítést:) -
#705 hát szerintem kellene 1 érdekességek menupont mert össze tudok gyüjteni rakás meglepő dolgot emről. amit az átlag rajongók nem ismernek.. lásd pölö az ilyen nagyon régi képek emről.. meg régi felvételek ilyesmi.. -
R0nin #704 úgy akarom, hogy a menüben csak a fontosabb menüpontok lennének, és a biography meg az ilyenek a fórumba, vagy egy érdekesség menüpontban legyenek? -
R0nin #703 de marad a mostani oldal, mert amit ma csináltam sokkal szarabb :) -
R0nin #702 csináltam egy picit másabb odlat, majd megmutatom -
#701 Regeltem a fórumra nevem : DIRECTORIUS_THE_BOSS -
#700 Állíccsad be hogy a regelt felhasználók birjanak topicot nyitni... reklámoznio fogom a honlapot a fanok között! és adom majd mindig a legujabb érdekességeket meg híreket emről.
és adok majd linkeket klippekhez amit odatehecc a downloadsba(nem rapidsharesokat mert azok1 idő után lejárnak) -
#699 fasza ezt csinál meg rendesen és ez lesz az EMINEM CLUB a mindenkori fanok imádni fogják... nekem már mostis teccik! jó a dizájn!
én fórumozni fogok rajta ezerrel!
kicsit zavar hogy sg-s a fórum... de kibirom -
R0nin #698 http://eminemclub.atw.hu -
#697 Klippek, Cikkek, Szövegek, Képek adj címet :PP -
R0nin #696 mik legyenek az eminem club oldalon? -
R0nin #695 csináltam egy eminemclub demo oldalt! ha benne vagytok akkor fejlesztem! még csak a fórum működik rajta -
#694 jaja.. Nagyon fasza -
#693 A végén a jövőbeli eminem:)) -
#692 Jah, nagyon irónikus.. -
#691 ja de faján ki lett találva -
#690 Én igen, amúgy ott külömböző helyekre kell kattogtatni hogy újjab menüpontokat nyissál meg.. -
#689 végignézte már valaki az eminem.com -on az eminem életéről szóló flash-t? -
#688 Jah, sztem is jó.. -
#687 eredetileg kapucni volt em fején de sikerült lehámozni:) -
#686 uhh nagyon zsir a banner -
#685 énsem szórakozásból csináltam:-) -
R0nin #684 nekem is sok regem van ;). janek, freddy, alberto, stifler stb... -
#683 van. minimum 8 az biztos... ezt a DIRECTORIUS topicba láttad?
mer azóta van még egypár.:) de most már egy ideje ezt használom amég nem banolnak ujra:)
Én nyitottam eccer régen...
különben ez a nickem "ujreg" de én eloször 2005 szeptember körül regelteem ha jól emléxem... én nemazért jüttem erre a fórumra eloször hogy 50 regem legyen...
csak fórumozni.. az elso topic amit nyitottam az "Eminem".. ezt a topicot nagy kritizálások között bezárták törölték, én mindig ujranyitottam .. ugyhogy egymás után KB. 3-4 szer kinyitottam és bezárták a modik.. amikor megkérdeztem h miért csak aztmondták h: "A moderátor úgy döntött hogy nem lehet eminem topic"
aztán hónapok mulva láttam h valaki nyitott eegy eminem topicot(Ibron-Dexternal).. Elkeztem írni bele.. láttam h ot is ugyanugy cseszegették.. akkor öszefogtunk Ibron-al és kirugdostuk a pofájukat:) azután még hónapokig csak 2en voltunk ebben a topicban... de mostanában elkezdtünk gyülekezni:)
Ez már eleve azért volt(van) ennyi regem hogy kiharcoljam az EMINEM topic létezésének jogát.. -
#682 Jah.. -
Dexantreal #681 "én ln vok,meg Ibron"
ln=én
-
Dexantreal #680 ...ROKICA nem én vok,ha erre gondolsz
én ln vok,meg Ibron