2124
-
#799 Yup' csak nekem mindig úgy volt meg, hogy a vége levolt vágva :( -
#798 jó régen kedvenc számom volt -
#797 ezis egyik kedvenc számom:
-
#796 hallotta már vaki ezt a számot: D12 - Fight Music??
Én most szedtem le a klippjét:) szerintem nagyon jó a zene már régóta a kedvenc eminem számom.. a klipp az meg eszméletlen fasza..:) -
#795 Jaa és az én cmíem akinek esetleg kell :P : [email protected] -
#794 Hi! köszi a címet de amik ott vannak azok megvannak :P De azért kössz... Ingyenes albumok? Hmm... Annyira sok album nem kell szerintem mert vna egy pár :P Ha van MSN-ed és megadod a címed akkor megköszönöm. Esetleg lehet h én is tok vmit adni. Majd kiderül. Na Peace! -
#793 Amennyiben itt maradsz és fórumozol esetleg elintézhetünk valami ingyenes album letöltéseket:) -
#792 Pardon itt ! -
#791 'Sup ? Dalszövegei fent vannak az ohhl-en ! -
#790 Peace! Imádom Emet és minden cuccát összeakarom szedni. Aki esetleg tudd segíteni albumokban dvdkben és dlaszövegekben annak előre is köszönöm. Na én lépek is Peace! -
#789 Akkor kell az a sample site amit felraktam vagy nem? -
#788 szerintem jó. -
#787 hát szerintem mindegy hogy mit használunk:)
ha akarod sajátkézzel összerakom azt amilyet akarsz.. de minek ha van template és még jol is nez ki....
-
j4n3k #786 jaj, hülye vagyok :) [email protected] az msn címem :) -
j4n3k #785 vagyél fel msnre, privibe ment msn címem -
j4n3k #784 ne ilyen templatest használjunk. adj képanyagot és összerakom :) -
#783 HOZOK!!
láttad az oldalamat teccik? -
j4n3k #782 hozz embereket, ez így nem megy. -
#781 Na mivan akkor mindenki szabadságra ment? -
#780 Nah! Hol vannak a népek a topicból???! -
#779 Nézzétek meg ezt, csak teszt helyre raktam rá hogy teccik -e? -
#778 én igazán nemakarlak sürgetni de akkor most van? lesz? volt? vagymi? -
#777 hmm -
#776 most csak miattam igazán nemkéne de én csak elmondtam a véleményem ha van időd vagy kedved akkor csinálj egy olyan jót mint az előző:)
De akkor megcsináljuk a reklámmentesítést is?! ugye? az ugy tök originalnak nézne ki:.. -
#775 vááá én most látom először ezt a flash-t már jóideje csináltam és kompin már nemvolt meg,, eszembejutott hogy ráraktam netre:)
meghallgattad az összes részt.. mert a kedvenc számaimból is a legkedvencebb részeimet vittem ebbe a flash-be:) -
j4n3k #774 holnap csinálok egy jobb weboldalt -
#773 SZTEM MARADHAT ÍGY DE EGY KÉRÉSEM LENNE:
HA TUDOD AKKOR A SCROLLBAR-NAK A SZINÉT KICSIT JOBBAN AZ OLDALHOZ VINNI MERT IGY NAGYON NEMILLIK ODA KÜLÖNBEN FAJA:) -
#772 hát a szinek is jobbak voltak sztem.. meg ezek a képek emről nagyon gázosan néznek ki de mondom alapból nemrossz sztem pár átalakítással majnem olyan jó lesz mint a régi.. tényleg.. -
#771 Okok lenyugodtam kicsit...:) najó ha másnincs akkor ez is megteszi pár apró kijavítással:) jobban megnézem nemrossz ez csak épp a régi jobban teccett bocs.
de tőlem maradhat ha a régit tényleg nemtod sehonnan előásni:) -
j4n3k #770 miért nem tetszik? -
j4n3k #769 szerintem cool :) -
#768 pedig ne haraguggy de az ami most van az nem fasza:) de nagyon nemjobb mint a régi.. mér kell minden jó dolgot elbaszni hát nemtom... -
#767 Itt van ezt a flash-t még régebben csináltam saját arc képemből és egy rakás eminem képből:)
Ha nem annyira gáz akkor tőlem berakhatod az oldalra letöltésnek:)) -
j4n3k #766 felülírtam, és már nincs meg a gépen -
#765 NEM!!!
NE BASZD EL MÁR KÉÉRLEK A RÉGI DIZÁJN ÁLOMFASZA VOLT PLÍÍZ VISSZA!! -
j4n3k #764 összedobtam még egy dizájnt, jólesz ez? -
#763 Mindenkinek Ajánlom : EMINEM - OUR HOUSE -
#762 Most megy a Winamp-on a Guilty Counscuence(clip).
Ezelőtt a Like Toy Soldiers ment... -
#761 Nekem mindegy mennyire népszerű... ha teccik, és eddig kivétel nélkül
mindegyik Em szám teccett, akkor hallgatom:)
Tudom kedvenc számaim többségben a régebbi albumokról valók..
-
#760 Dettó, de én személy szerint jobban szeretem a kevésbé népszerű számait.. Ezért hallgatom ennyire az Infinite-t..