Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Én nem is tudnék mást mondani, nincs is..

Fido4life
Dettó

Fido4life
Eminem legjobb albumja az Infinite (szerintem) Amúgy ne értsetek félre, csípem a gyereket, vele kezdtem a rap felé íránti érdeklõdésem, és az évek alatt nem vettem át a fikázós stílust, és ugyanúgy hallgatom mint régen..

látom zajlik az élet<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ROKICA
-Eminem számomra egy életforma: abszolút példakép-

kösz

ROKICA
Igazából EMINEM az egyik olyan rapper akinek az összes zenéje nagyon teccik az elsõtõl kezdve mind😊

ROKICA
Kössz majd lehet szakítok én is nekem, ha csinálsz annyit.

ROKICA
ÕõõõÕÕõõõ

Hát ha a kezembe kerül akkor meghallgatom😊

De a Ghetto Gosper tényleg jó.

Ja a logót most basztam össze....alig birtam annyira lenyomni a minõségét hogy kevesebb legyen mint 8 kb

Sztem a legjobb "rap"-ugye nem Hip Hop album az "EMINEM SHOW" de ez csak az én véleményem...😊

EmIn3m02
hát most 1perc alatt dobtam ezt össze mer megyek meccset nézni 😄
majd holnap lehet csinálok pár logót még

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Fido4life
A Legjobb Hip Hop album szvsz..

jax
A 2Pacalypse Now baszott jó album!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
A Ghetto Gospel-nél sajna Em úgy elcseszte a hangját, hogy nekem nem jön be. Halgass nnéhány régi albumot, és utána mond hogy szar.. Amúgy fasza a logód !

csá
, eminemes logód nincs?

ROKICA
Én eddig két Tupác számot hallotam nemrég : Ghetto Gosper , Unborn Child

Csak a Ghetto Gosper jó..

Fido4life
errõl van szó, tavaly még nem a régebbi albumjait halottam hanem csak az utángyártottakat, áés azok között elvétve volt egy-két jó szám, de mióta meghallgattam a 2Pacalypse Now-t, a világ legjobb rapperének tartom..

ROKICA
Izlések hawer...izlések..(igaz nem is hallottam több számát mind 2-3)

Fido4life
Akkor vagy baj van a hallásoddal, vagy olyan vagy mint a spanom..

mabbak
nem "túpek", hanem Tupa/ác és egy kicsit több jó száma van mint 1-2, ajánlom figyelmedbe a Tupac topikot... 😊
Fido4life
<#wink>

ROKICA
Akkor már összerakom magam. de azé kösze

ROKICA
Aszittem ha már összebaszta az albumokat akkor legalább simerte...😞

jax
THX!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ROKICA
Nem..csak nemteccik tupac zenéje oszt annyi...

Fido4life
Whatever

ROKICA
Milyen topic? félre nyomtál vamit v mi?

jax
Pac nem is ismerhette az akkor még undergroundba nyomuló Emet, de egy pár 2pac albumot összeollózott Em.

Amúgymegnemvagyteegykicsitkurvatatád?

EmIn3m02
tolj pár képet eminemrõl amit szeretnél a logóba,azt megprobálok összedobni egyet 😊

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ROKICA
Különben 50CENT Em hawerja de 50cent zenéje nagyon nem üti meg a stílust nálam...

Fido4life
Láthatatlan vagyok basszameg, nem ez az elsõ topik...

ROKICA
Eminem-es logó vakinek? (mámint neköm kõne)

ROKICA
Én aszhallottam.. lehet h nemigaz..de ha mégse akkor jobb is mert amúgy szar a Túpek zenéje...1-2 jó száma van de az van majnem mindegyik rappernek..

EmIn3m02
tess,ha tetszik vmelyik viheted 😊

EmIn3m02
hmmm....😄DD

ROKICA
kabbe a faszom!😊

azér nemúgyértettem: Jó haverok<-

Mer én úgyhallottam hogy EMINEM készíti 2pac új albumait..persze a fenmaradt hanganyagokból..

jax
"De 2pac EMINEM barátja volt és azér..."

Nem tudtam, h spanok voltak...
<#vigyor>

Fido4life
Mióta ? 2Pac nem is hallot Eminemrõl, mert nem híresztelték hogy a 95-ös Infinite milyen király volt..

jax
hmm, nyomhatod.

ROKICA
Igazándiból egyiknek se csipálom a zenéjét😊

De 2pac EMINEM barátja volt és azér...

EmIn3m02
amugy ha érdekel van pár fölösleges 2pac logóm 😊

EmIn3m02
hmmm most látom h tényleg ottvan a logodba 😄DD
nem figyeltem 😊

jax
pedig de 😊
ha nem csípném, akkor nem Pac lenne a logomba és nem irogaték elbaszott fórumokba 😊

EmIn3m02
nemmondod h késõbb halt meg 😄
csak aszittem h pacot nem csiped

jax
Nem mondtam,h jobb volt Biggie, csak õ volt utolsó rapper akit igazán sajnálok, h meghalt. Biggie késõbb halt meg, mont Pac.

EmIn3m02
szvsz 2pac fnyévekkel jobb volt...na de mindegy ezt most ne itt :|

jax
Nem csipálod Biggie-t?

ROKICA
Kinek mi a tragedia...

jax
Sztem Biggie óta...

thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!