Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mia faszé?

ROKICA
Különben amikor ANNÓ megnyitottam az elsõ EMINEM topicot akkor pont a moderátorok zárták be ujra és ujra(és ujra)...

ROKICA
Volt elég bajunk a modikkak ugye Ibron?

de nem jönne rosszul😊

ROKICA
-THE EMINEM FAN CLUB-

jó lenne egy moderátor haver is ide 😊

[/img]

ilyen,na<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

van ilyen is amúgy<#hehe>...lehet,h kérek én is má 1-t<#hehe>

a klub az felõlem oké

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ROKICA
ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ROKICA
ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ALAPÍCCSUNK KLUBBOT!!

ROKICA
Eminem logo van elég mindenkinek!

ROKICA

ROKICA
hát a Tupácosok nemmennnének bele de páran összefoghatunk és alapíthatunk egy EMINEM Klubbot az SG-én!

Ki van benne?!

jólenne

jólenne

a fordított e betût mivel csináljátok:?

ROKICA
Olvastátok a belinkelt híreket?!

EMineM visszatér!!(gondolom)

fasza<#eljen><#hehe>

<#fejvakaras>..mivan?felõlem lehet Eminem logóm,de ne olyan,mint másoké..szal az nem yo,hogy mindenkinek egy fajta..de Eminemes lehet mindenkinek

ROKICA
Ibron!!! a topicod 8.!!!4

ROKICA
hogy minenkinek ugyanaz lenne a logója aki ide ír?

nem csinálunk egyenlogót a topiklakóknak? szerintem tök jól nézne ki

ROKICA
Tök atom lehet még házi koncerteket is ad😊

Fu ijet kérek karacsonyra!!4

Nekem is!

ROKICA
Azthiszem volt valaha csináltak egy EMINEM PC játékot... kerestem de sehol még infókat se láttam.. valaki tud róla valamit?

ROKICA
Ez nemtom mikori hír...

Eminem -

Újabb állomásához érkezett a transzglobális Eminem-hiszti. 15 perc után félbeszakadt és csak 30 perces szünet után folytatódott Eminem augusztus 25-i glasgow-i Gig On The Green fesztiválon adott koncertje, miután az elsõ sorokban több fiatal Eminem-rajongó is sérüléseket szenvedett a színpad elõtti nyomulásban. A leállás után 34 fiatalt kellett ellátni ilyen-olyan sérüléseik miatt, közülük hetet kórházba is kellett szállítani. Eminem a pauza alatt eképpen próbálta instruálni közönségét: "Nyugodjatok már meg a picsába, ha látni akarjátok a koncertet_nem engednek játszani, amíg nem húzódtok hátrébb.". A fesztiválon egyébként fellépett Marylin Manson is, akinek fellépése alatt körülbelül 80 keresztény tüntetõ - köztük mormonok, baptisták és karizmatikus keresztény csoportok tagjai - protestáltak a koncerthelyszín elõtt: "A mi Istenünk jobb, mint a maga Sátánja, Mr. Manson" - állt feliratukon.

ROKICA
"Apparently the Shady one wants his multi-platinum protégé 50 Cent to hold up production on an album 50 saw coming out July 18th."?

ROKICA
ROKICA
Yo Em

I Know You Prob Hear This Alot Im Your Biggest Fan But
Dont Be Leaving The Rap Game Man All Your Fans Always Couldnt Wait Until YOur Next Album As Did I Everyone Was Lookin Forward To It But Man Take Sometime Out Sort All The Probz You Be Having Get Your Life On Track And COme Back Cause All Your Fans Cant Wait To Hear More Songs So Chill Get Your Family Shit Sorted Out Do What You Have To Do And Ill Be Lookin To Be Hearing Some NEW Songs Soon Iight Take Care Peace

Watts

ROKICA
ROKICA
Hol lehet ilyet kapni?😊

Fido4life
Ez az ! Szép lett a banner !

ROKICA

ROKICA
Jó játék:

ROKICA

<#hehe>...banner amúgy yo<#eljen>

ROKICA
Hajráááá

Írjatok Kommentet!!!!!!!!!!!!

LOOOL..9dikek vagyuuuunk<#hehe><#hehe><#eljen>

ROKICA
Gondolom ha lenne uj akkor már tudnék róla de mondjad mire gondolsz mit hallottál?!

ROKICA
mire gondolsz? a welcome to detroit az 2005-ös...

EmIn3m02
mondjuk eminemnek most is van egy ujabb száma
legalábbis amiben õ is nyomja szal nemértem ezt a visszavonulást..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ROKICA
Dettó

EmIn3m02
dettó igyvagyok énis
anno eminem miatt szerettem meg a stílust,és rengeteg haverommal ellentétben én maradtam ebben a müfajban (többiek meg mind....gondolom mondani se kell...rokk...)

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ROKICA
Egy kis változtatást mertem eszközölni a banneren...😊 remélem jó lett!

mabbak
no igen a tudás, hatalom 😊
ROKICA
Én még 1 szám alapján is tudok😊

Fido4life
😊

mabbak
hát jah ízlések, de monnyuk két szám alapján nem lehet ítélni 😊