2124
  • ROKICA
    "8. Nekem megvan eddig minden ami Eminemtől megszerezhető: 7 DVD (menüs) 79 album 17 maxi és 6 db Live vmint kisebb DVD-n nem kiadott koncertek interjúk és az összes klipp
    9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és főleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben"

erről beszéltem... én még tudok örülni egy 99'-es Guilty Conscience klippnek is.
    és még a Fight Music-ot is most volt lehetőségem először látni...
    TEHETEK ÉN ARRÓL HOGY VANNAK ILYEN KIS KÖCSÖGÖK AKIKNEK SOHA NEMVOLT MÁSDOLGUK CSAK EGÉSZNAP BÁMULNI AZ MTV-T????
  • ROKICA
    Shady313 ezt írta nekem MSN-be:

"cska tudd
    nekem megvna midnen Emtol
    ami megszerezheto

úghyog ezt most benyaltad"
    (és azonnal lement offline-ba)

én megpróbáltam veled rendesen dumálni de ha te állanóan a számaid és klippjeid sorolod... ezt még elviselem... de akármit mondok mindent megcáfolsz és nem akarod elmondani h miért.. csak annyit hogy: figyu, nincskedvemveledvitatkozni.

és csak hogy tudd: Attól még nemleszel kurvanagy EMINEM Fan ha megvan tőle az összes szám, klipp stb. ez a feeling nemcsak gyüjtögetésről szól.

• Shady313
    Má' boccs!
    1. De te kezdtél el bazstatni
    2. Én békepárti vok
    3. csak segíteni akartam
    4. Ha enm is ismered az albumot akkor mit pattogsz? Egy szóvla enm modnta senki h Freesytle szám csak h a The Freestyle Years albumról van... Az Outro is egy szám. Pl. a Marshall MAthers LP utolsó száma a Criminal mégsem Outro. A szám címe Outro de ha meghallgatod akkor észreveszed h egy szám
    5. Elegem vna a nagyarcúságból
    6. Akinek kellek kérjétek el Directoriustól az MSN címem
    7. Van 150 MSN partnerem egyiknek sem volt baja velem cska D.-nek
    8. Nekem megvan eddig minden ami Eminemtől megszerezhető: 7 DVD (menüs) 79 album 17 maxi és 6 db Live vmint kisebb DVD-n nem kiadott koncertek interjúk és az összes klipp
    9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és főleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben
    10. Peace all!
  • Fido4life
  • ROKICA
    és talán ha ilyeneket mondasz hogy van neki 7 perces száma, akkor jólenne megindokolni is egy számcímmel... látom te csak megcáfolni szertetsz másokat..:(
    és a STAN amit mondtam az pl. épp 7 perc körüli...

nemkellett volna a Zene.net fórumáról hívni valakit is.. ott az egész fórumozás csak egymás basztatásáról szól... szal azthittem lehet kivétel:(
  • ROKICA
    akár én is csinálhatok egy eminem remixet atomix mp3 al és lesz 15 perces..
    a skit meg az outro az nemszám.. a D12 az nem egyenlő Eminem-el..a Freestyle pedig elnyúlhat nagyon sokáig is.. én meg speciel EMINEM számokat kérdeztem..
    szóval ahelyett hogy észnélkül okoskodnál talán olvasd el figyelmesebben amit írok..
  • Shady313
    Na mindegy inkább nem írok mert látom nem nagyon bírja elviselni a pofámat a Directorius. DE Eminemnek RENDES száma is van 7 perc körüli... Na mindegy Bye all...
  • Shady313
    miért talán az nem szám? :P
  • ROKICA
    A második pedig sztem a KIM.
  • ROKICA
    Melyik a leghosszabb Em szám??(shady313 miatt kérdés módosítva)

Melyik a leghosszabb EMINEM szám?? (nem D12... nem freestyle...nem remix.. nem interju.. nem intro.. nem outro..)

Vagyis normális kereteken belül a STAN.
  • Shady313
    Leghosszabb interjú (albumon) 3-as szám Art Mimicking Life 7:53 More Maximumról; Leghosszabb Outro: 20-as szám Outro 10:11 Don't Call Me Marshall Vol. 2; Leghosszabb D12 szám 16-os High 7:48 a The Dirtiest Dozen Vol. 2-ról; Leghosszabb Eminem szám 13 Throwin' Words 10:34 a The Freestyle Years c. albumról
  • jax
    Az a leghosszabb.
  • ROKICA
    MELYIK A LEGHOSSZABB EMINEM SZÁM??

én eddig amit láttam leghosszabb az a STAN - 6:43
  • ROKICA
    amúgy látom te a zene.net -ről jöttél.. én írtam be oda a segélyhívást:)

DirectoriusPL

szal h teccik az SG?:) ami itt van az egy szervezett közösség..én imádom:)
  • ROKICA
    jaja tudom csak nemakartam keményen fogalmazni... mert én mégnemhallottam.. de aztmondták hogy olyan mint az egérnyöszörgés:):)

• Shady313
    MÉGHOGY GAGYI?????!!!! OLYAN SZAR H AMIKOR MEGHALLOTTAM KIBASZTAM VOLNA AZ ABLAKON A LEJÁTSZÓT :P Nagyon szar a hangja, úgyhogy nem vezstettél semmit... De DVD nem cska azért jó mert magyar, Hanem ott vannak rjata za extrák.
  • ROKICA
    nekem az egyik haweromnak volt meg a szinkronos(és sajnos még nemláttam)...

de aztmondták többen h Eminem-nek nagyon gagyi hangot adtak...:(

de az original hangal sztem jobb lehet, a sinkronos-t meg majd megszerzem h mégiscsak nézem avval is:)
  • Shady313
    persze szinkronos
  • ROKICA
    és megvan a 8mile magyar sinkronnal?
  • Shady313
    Peace all! Nekem megvan az 8 Mile DVD-n... Megmég sok más is megvna Em-től :P
  • Dexantreal
    RIP Proof D12 Eminem Rest in Place

Underground Eminem Battles

ahamm...megnézem ma még azokat a múvikat
  • ROKICA
    Kiskölyök Szupeerman reemix
  • ROKICA
    Eminemov fanovi:) Balkan EMinem
  • Dexantreal
    és akkor1normális is

Eminem - Mockingbird
  • Dexantreal
    TrashGirls Eminem Loseyourself Parody

tudom, hogy nem kéne, de ezt muszály...sírtam is,meg röhögtem is mer ez naon lol...
  • Dexantreal
    na ugye...inkább nem...majd nyomozok még msáhol is.
  • ROKICA
    szerintem ha már annak nevezik:S
  • Dexantreal
    és ez biztos,h az?:S
  • ROKICA
    hátha van türelmed akkor szedheted le darabokba rapidshare-ról....:))

Itten
  • Dexantreal
  • ROKICA
    Jaja de gondoltam hátha kell a link:)
  • Dexantreal
    mindenféle hülye múvik vannak fenn..ja meg szex...de én Eminem 8 mile-t keresem...
  • Dexantreal
    de yobb bann nélkül,mint bannal.....linket meg thanks
  • ROKICA
    Ibron hawer.. hiszen mi leszarjuk a modikatX)
  • ROKICA
    www.ingyenfilmek.hu
  • Dexantreal
    8 mile filmet mgé lelehet tölteni valahonnan?:S meg amúgiys....

tudtok vmilyen film warez oldalt?oké,ez nem Eminem téma,csak msn-n senki nem tud mondani..ha tudtok,akko pls pirivbe,mer a modik morcik lesznek....
  • Shady313
    Ha esetleg valaki talál olyat amit ebben a felsorolásban enm lát pls szóljon! Ami Eminem az nekem kell és tuti nincs meg enkem minden :S
  • Shady313
    Hi! Nekem ezek a klippek vannak: 50 Cent ft. Eminem - Gatman & Robin; D12 - Shit On You; Dr. Dre ft. Eminem - Forget about Dre; Eminem - Don't Approach Me; Eminem - When I'm Gone; Notorius BIG ft. Eminem - Dead Wrong; Obie Trice ft. Eminem - Rap Name; Royce Da 59' ft. Eminem - Rock City; Trick Trick ft. Eminem - Welcome To Detroit City; D12 - Fight Music; D12 - Purple Pills; D12 - 40 Oz; D12 - How come; D12 - My Band; D12 - Git Up; Eminem - The Real Slim Shady; Eminem - The Way I Am; Eminem - Stan; Eminem - Cleanin' Out My Closet; Eminem - White America; Eminem - Whitout Me; Eminem - Sing For The Moment; Eminem - Superman; Eminem - Lose Yourself; Eminem - Ass Like That; Eminem - Just Lose It; Eminem - Like Toy Soldiers; Eminem - Mosh; Eminem - Mockingbird; Eminem ft. Dr. Dre - Guilty Conscience; Eminem - Just Don't Give A Fuck; Eminem - Role Model; Eminem - My Name Is
  • ROKICA
    én ezzel töltöttem le:)
  • Fido4life
    Nekem volt és lesz is mindig az egyik kedvenc számom.. Tegnap a Teszkóban az egyik ruha boltban ment :)