Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen,na<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
van ilyen is amúgy<#hehe>#hehe>...lehet,h kérek én is má 1-t<#hehe>#hehe>
a klub az felõlem oké
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ki van benne?!
Eminem -
I Know You Prob Hear This Alot Im Your Biggest Fan But
Dont Be Leaving The Rap Game Man All Your Fans Always Couldnt Wait Until YOur Next Album As Did I Everyone Was Lookin Forward To It But Man Take Sometime Out Sort All The Probz You Be Having Get Your Life On Track And COme Back Cause All Your Fans Cant Wait To Hear More Songs So Chill Get Your Family Shit Sorted Out Do What You Have To Do And Ill Be Lookin To Be Hearing Some NEW Songs Soon Iight Take Care Peace
Watts
legalábbis amiben õ is nyomja szal nemértem ezt a visszavonulást..
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
anno eminem miatt szerettem meg a stílust,és rengeteg haverommal ellentétben én maradtam ebben a müfajban (többiek meg mind....gondolom mondani se kell...rokk...)
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --