1161
rapidshare.de
-
Johnny d #561 nem igazán, hacsak nincs vmi program rá :)
amúgy sincs értelme, gondolom fix ip-d van, mert
akkor nem lesz új ip-d -
#560 nem szenvedtem vele csak akkor jutott eszembe hogy rakerdek :) Probaltam amugy lecsukni meg felcsukni routert de az nekem nem segitett. Amugy lehet a wifis routert ugy disconectalni meg conectalni hogy nem kell allandoan lemennem hozza??? -
Johnny d #559 hello
ezzel éjszakáig szenvedtél?
próbáld meg -
#558 Sziasztok ha nekem wifis routerom van es adsl -em akkor hogy tudom kicselezni rapidot? mindig diszkonektalnom kell a routert?? -
Johnny d #557 a grabbernek is van hibája
egyik sem igazán jó... -
Johnny d #556 hát igen, a hideip jó lenne, csak kevés ip-t vált...
kéne egy lista, ahonnan egyszerűen betöltöd azokat az átkozott
proxykat -
STFU #555 mindom kiprobalom ezt a hide ip platinum-ot, hat mukodni mukodik, csak ip-t valtasz es mindig varni kell :D kb10x valtottam ip-t ebbol az egyiknel varhattam volna 200perc alatt:D aztan unnstall, mivel addig mar annyi ido eltelt, hogy engedte letolteni sajat iprol azt amit amugy akartam :D -
me2 -
Sparks #553 Ja, nekem az tette be a kaput, mikor kiírta, hogy 290 percet várjak
Megőszülnék (még jobban) ha kivárnám, 1700-et megér simán. Lassan nem találok olyasmit, ami rapidon ne lenne fenn. Igaz van magyar(aszfalt) torrent regem is, ahol általában minden megvan és full speed, de a régebbi cuccok már halottak. -
Johnny d #552 van ott 5 is... -
STurmGewehr #551 és három óra mire ujra lehet tölteni:) -
STurmGewehr #550 de sok minden csak 100 megában van fent és sok részletbe:) -
#549 ha lenne bankártyám,énis elöfizetnénk...de mivel nincs,ezér háleluja.meg megoldom a problámat,türelmes ember vagyok,leszedem oránként akkor azt az egy kbszt fájlt,csak jöjjön le végre az a ******* :) -
STurmGewehr #548 az a legjobb átverés ha dinamikus ip-nk van -
Sparks #547 Hehe én átvertem a rapidsharet. Igaz belekerült 1700 Ft-omba, de azóta leszedtem 25 giga cuccot. Hja előfizetés az átverés neve és Paypal volt a segítségemre :D Viccet félretéve, nekem megérte, mert hirtelen olyan sok érdekességet találtam ott, ami sehol máshol nincs meg a neten (ezoterikus anyagok, csak ide felrakva valaki által). De nagyon megérte, mert van olyan 1 éves cucc, ami torrentről soha nem jönne le, mivel nincs seed, de innen 10 megával suhant a gépemre! :) -
Johnny d #546
csak vicceltem, az ilyen "átverő" programok (tix stb) szinte semmit se csinálnak, csak ígérgetnek, a proxy meg lassú és sajnos használják -
#545 Utalom ezt a kurva Rapidsharet, hogy tudott ez hirtelen ilyen nepszeru lenni?? -
STurmGewehr #544 háhá műkszik az smsweb -
STurmGewehr #543 de nekem csakaza kib... magyar sims2 kell -
Johnny d #542 igen, ez a rapid már engem is idegesít -
#541 már szinta majdnem mindent nemcsak rapidra töltenek,hanem más oldalakra,azok meg full jók,csak ahogy #540-csak keresni kell.
-
#540 nekem nincs semmi gondom. mondom en kabellel is le tudom tolteni amire szuksegem van. ami rapid -re kikerul az mashol is megtalalhato csak egy kicsit keresni kell. -
Johnny d #539 majd a tix megoldja a gondokat! -
STurmGewehr #538 volt adsl is egykét hónapha de a kábeles óccsóbb volt -
#537 fizess elo vagy hasznalj adsl -t -
STurmGewehr #536 fasz kivan mér nem tudnak csinálni valami rendes kijátszási lehetőséget -
STurmGewehr #535 ezt a szart nem működik rendesen -
STurmGewehr #534 na most megnézem ezt a grabbert:D -
STurmGewehr #533 shit ezse jácca ki a rapidot -
Johnny d #532 igen, de az iptől függ ez inkább -
STurmGewehr #531 nekem 2 mb-s netem van de sose tudok aktiv lenni -
STurmGewehr #530 aztaa mit találtam rapidletöltő progi és 200al tölt -
Johnny d #529 milyen verzió volt? -
#528 az...nálam semmi virus nemvolt rajta -
Johnny d #527 az a premium account generator?
ahogy elindítom, már nyomja is a vírust -
#526 azert ahol en vagyok ott eleg massziv a seed es legrosszabb esetben is 500-600kb/s -el jon a ganye lefele -
#525 egyszer sikerült egy programrol olyan accot kinyernem,amiveel 1 honapig ingyen tölthettem premiumos volt,de azota nem sikerült,ugyláccik csak szerencsém volt de nem kicsi. -
Johnny d #524 miért?
milyen a neted?
nekem még az is, hogy aktív legyek
pont most adják át az új rendszert, ahol már lesz fix ip, gyorsabb
csomagok stb.
alig várom! -
STurmGewehr #523 ha a torrent is teljes sebességgel töltene...:D de ez csak egy álom:D -
#522 igen az :)
meg neha egy-egy rapid ha eszembe jut berakni egy letoltest :)