Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Bungeenak-
Köztudott h ADSL-nél általában dinamikus IP van, aminél egy sima net-újraindítás új IPt eredményez.. haverjaimnál mind mûködik.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ADSL-nél biztos így van...
az idő pénz a pénz idő by bungee
-áá semmi csak intelrõl váltottunk amd-re eh
Nálunk fél városnak ugyanaz az IP címe. Mikrohullámú net. (fix ip)
ADSL-em volt elõtte. (dinamikus IP) Minden gép/modem/router újraindításnál új IP-t kaptam.
a hálókártya v az alaplap mac-ja alapján mindegyiknek más nincs két egyforma
más mac címre meg muszály más ip-t osztani
modemem van és indíthatom 6 ezerszer újra akkor sem változik az ip-m mivel gép ugyanaz mac ugyanaz miért váltana...
szolgáltatók igyekeznek minnél tovább ugyanazon az ip-n nyújtani a szolgáltatást
de ha veszel új gépet új alaplapot v hálókarit más mac-je van muszály kiosztani más ip-t is
proxy lehet van tartós ilyen vip-es fórumok-on de annak meg pont az a lényege h minnél kevesebben jussanak hozzá...
én még nem találtam sajnos csak azért mondtam h nem találni
a routerrel jó hogy mûxik nmá
Csak hát oda nem kis munka bekerülni 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az IP-nek mi a fasz köze lenne az alaplaphoz, meg a hálókártyához? Meg hogy csak akkor változtathatod, ha routered van. ROFL
Az IP-t a szolgáltató adja. Vagy fix, akkor sehogy sem tudod megváltoztatni, csak el tudsz bújni 1 másik ip (proxy) mögé. Vagy dinamikus, akkor a gép/modem/router újraindításával új IP-t kapsz a szolgáltatótól.
De van.
A slotot már át tudom verni a megaupload bar felinstalálásval is, az a nagyobbik baj, hogy lejön 200-300 mega és utánna megvan a napi limit.
probáltam proxyval is, de azokkal se müködött, forbiddent irt ki.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Mostmár nálam is megyeget a grabberrel a letöltés szerencsére,csak sajno a proxik sem birják sokáig,max 1-2 db...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
én lehet sokat töltök onna,de azt nem kéne "bzinak" nevezni...csak mert sajnos rengeteg olyan program,programfájl,ami khm meg khm,rapiodra van feltöltve,és sajnos nem ingyenes.
ip alapján szûrik minden egyes felhasználót és attól hogy újraindítod a gépet nem változik meg a címed hiszen hálókártyád ill. alaplapod ugyanaz szolgáltató ugyanaz miért változna meg
proxykban van a megoldás vagy -->> get premium account 😊
és van is egy erre hivatott program mégpedig: PCMesh
http://rapidshare.com/files/16892655/awstrial.rar
Friss proxikat talál eccerû kezelni is.
Egy a probléma vele h 5 napig tudsz vele keresni friss proxykat amik mûködnek is.
Aztán winfos reinstall ha újra akarod használni.
Jut eszembe ha vki tud vmi meghackelt verzsönt az megoszthatná.
Jah és olyan proxy nincs ami sokáig mûködne mert hamar és sokan felfedezik és "rámásznak".
Restart
Tulajdonképpen arról van szó,hogy ezekrõl az oldalakról néha nehéz letõlteni,mert arra hívatkozik hogy a slot elérte a maximumot,ezért nem engedi a letõtést!
Itt van nektek egy url,amibe ha beillesztitek a linket,máris le tudtok tölteni!
Behidden
Ne felejtsétek az összes kis négyzetet kipipálni!

©lean.
a letöltési limitre gondoltam.
Átirtam a reget IE-nél és firefox-nál is, de nem mûkõdött.
Van vmi progi amivel át lehet verni a limitet?
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
A rapidot+többieket vágom.De a filefactoryról hogyan lehet letölteni mert sajna nem jöttem rá pedig egy ideje már próbálgatom
kösszke a helpet!
(Egyszer elment az áram, és mikor újra bekapcsoltam a letöltést, láss csodát, eltünt a 74 perces várakozás.) Én arra gondolok, hogy amikor újraindult a gép, akkor új IP címet kapott. Érdekes mód a kapcsolat bontása, újrakapcsolódás nem eredményezi eszt.
Tehát a trükk, hogy újra kell indítani a gépet. (Persze nem ilyen drasztikusan, hogy kihúzzuk, hanem szerintem jó a sima restart is.)
És nem kell sz*r*kodni 64 Proxy címmel, meg több tucat programmal.
amúgy én nem fizetnék elõ minek azért ami ingyen van, annyi hogy gép elõtt kell kockulni, dehát ha vmi fontos akkor...
az idõkorlát ellen én jelenleg 12 proxy-t plusz két kölönbözõ hálókártyát +alaplapi használok és így gyak. folyamatosan megy csak kapcsolgatni kell <#nyes>#nyes>
amíg a premium elõfizetésed tart addig biztosan nem törlik hiszen pont ez a lényege az elõfizetésnek részben és igen tölthetsz paralell, párhuzamosan "unlimited" tehát korlátlanul
de free userként is legalább 45 napig fent marad letöltés nélkül amit feltöltöttél, de ha kilinkeled egy pár helyre, fórumba akkor a többiek folyamatos lettöltése
életben tartja és így akár fentmaradhat sokáig ráadásul pontokat is kaphatsz minden letöltés után amit be lehet váltani
Ez most ojan amator kerdes,de ha mar elofizetek,akkor tudjam,h mi varhato.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A rapidshare,megaupload stb.. kijátszása mind mûködik egyedül azé a sendspace-é nem amit állítólag a legkönnyebb kijátszani😛
Próbáltam az anymouse, behidden-es weboldalakat, próbáltam hide ip-s progikat de rohadtul semmi eredmény😞((
Alapból azt írja ki h az összes free slot foglalt ha kicsit trükközni próbálok akkor meg azt h már töltök vmit, ami persze nem igaz😞
Szal ha van a felsoroltakon kívül vmi ötletetek sendspace ellen azt szívesen kipróbálnám!
Nem mintha életbevágó lenne de bassza a csõröm naon!