Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
mostanában volt már hogy nekem is olyan hogy csomagolási hibával töltött. talán erre is rájöttek a rapidosok 😞
hmm...én is rapgettel töltöm le a cuccokat, de eddig mindent kitudtam csomagolni!

Danecay
DETTO

miért van az hogy a RapGet letõlti a fájlt és utána meg nem lehet kicsomagolni. mert azt irja ki hogy nem létezik a fájl.
Atika :o)
Nekem is az a gondom hogy minden ami lejon az hibas 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Danecay
Benne van az angol nyel is, csak alapból portugálul indul el. Elsõ indításkor megjelenik a Preferences panel, melynek 5. füle alatt lehet állítani a nyelvet.

Nálam is ez a helyzet :/

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

FrezeR
én ezzel a progival bármit leszedek mindre azt írja, hogy hibás a fájl. mi lehet a gond?

nagyon nagy vagy végre egy progi ami tényleg jól mûködik😊már csak valami angol változat kéne belõle,hogy a funkciójit kihasználhassam
azért így is kösz😊
Palinko
itt a rapid down nálam bejött
lee86
nem ez a design rémlett, de szerintem ez is megteszi szolgáltatásügyileg!
köszi!

¡Hala Madrid!

ZakRob
toldacuccot.hu?

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

lee86
sziasztok!
van egy magyar oldal, amit valahogy úgy reklámoznak, hogy "ha nem tudok emailen keresztül nagy fájlt csatolni, akkor használjam az õ szolgáltatásukat". azt hiszem 50 megáig lehet feltölteni, már csak a neve nem ugrik be. valakinek van ötlete?

¡Hala Madrid!

Palinko
repvez
Pedig pár napja láttam megjelent a legujabb az 1.29-es változata akkor azzal se fog muködni, mert én az 1.28ast probáltam?
Esetleg milyen más progit lehet arra használni ha nem is akarom az idökorlátot kijátszani csak automatikusan elkezdje letölteni amikor letelik a várakozás és több linket tudjon eltárolni?
magyarvok
Rapget már nem mûködik, az újféle kódtípusok miatt.

magyarvok
This proxy is already downloading....Try a different one !
Magyarul kb: Ezzel már töltenek, válassz egy másikat.

repvez
tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan kell használni a rapget progit?Mert feltettem és bemásoltam a linkeket, de nem kezdi el a letöltést, csak a letöltendö linkek elött sárga és zöld pontok váltakoznak és oldalt a csatlakozás letöltés szavak váltogatják egymást.
Az nem lenne baj ha ki kell várni a két letöltés között az idöt csak ne kelljen minden linket külön bemásolgatni mikor végetér egy letöltés.Persze a legjobb lenne ha valami megoldás lenne az idokorlát átugrására is.
Ja és rapidsere-röl akarok tölteni.
Dency
Heló nekem is megvan ez a rapidshre grabber.
Vannak mûködõ proxy-aim is.
Rámegyek a GRAB-ra ki is irja hogy: "This proxy is already downloading....Try a different one !"
És utána mit kell?
Mert a 4. pontnál nincs kép amit beirhatnék.
Sõt 5. pontál se csinál semmit.
Nekem is az 1.4.7C van meg.
Segítsetek please!

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Kövesdi A
hi nem ugy van hogy 100 mega felet kell várni 2 órát és 50 felet egyet nem ?
mert én most akkartam le szedni 55 megát és azt írta hogy 160 min ez hogy lehetséges ?

most akkor hogy is van ?

Udv
Most talaltam egy erdekes oldalt
http://www.mojnalog.com/index-2.html
Itt kek betuvel naggyal irja,hogy:
Info😄ozvoljen je download sa vise ip adresa u isto vreme.Mozete koristiti na dva racunara testirano i nalog nije ugasen.
Magyarul ez azt jelenti,hogy megengedett a download tobb ip cimrol is ugyanazon idoben.Lehet hasznalni 2 szamitogeprol is,tesztelve van es a befizetes nem lesz blokkolva.
Most akkor hogy is van ez.Eddig ugy tudtam,ha pl premiumra fizetsz elo akkor csak te birod hasznalni,mondjuk a haverral nem birjatok hasznalni,mert egszerre csak egy ip-rol bir tolteni.Na meg az ar is feletteb olcso 1 evre 3500dinar(43-43eur).Most akkor mi van??
Epp a napokba akartam elofizetni 1honap probat,de ha mar igy van akkor elofizetek 1evre kozosbe,es asszem nyugodt vagyok.

Kamehame
én is igy szoktam de már unom hogy beszélek MSN-be leszedem a filet várok 3 percet és vissza meek ezt már unom 😞

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Törölt felhasználó
Sajna ti megszívtátok.Nekem nem fix az ip-címem ezért minden új csatlakozásnál új ip-t kapok.És átbaszom a rapidokat meg a többi ilyen várakozós szervert!!!
Palinko
szerintem mindenkinek ezt csinálja a grabber, én már fel is adtam vele...
gyuriii
ha kiapcsolom az autorotate-et akkor meg azt írja ki hogy file not found, de ha csak úgy beírom a böngészõbe a linket akkor le lehetne tölteni mer megjelenik hogy premium vagy free. új grabber kell.

Doomista
nekem is ezt csinja mindig -.-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gyuriii
én végigcsináltam azt ami a rapid.try.hu-n le van írva és a jó proxíkat elmentettem. de a grabber végigpróbálja az összes proxyval de nem csinál semmit. csak "Grabbing..." új grabber kell? nekem 1.4.7C van.

Sland
Ahogy elnézem egész értelmes ötlet volt ezt a topicot anno megnyitnom 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

magyarvok
Lehet, h több embernek ugyanaz az IP címe, és közben más töltött valamit.

Danecay
http://rapid.try.hu
Az itt leírtakkal ki lehet cselezni, csak mostanában a RAPID elég gyakran szokott változtatni, így mindíg érdemes bszerezni a legfissebb Rapidshare Link Grabber-t, de az is megeshet, hogy mire kijön az új grabber addigra a Rapid ismét változtat, továbbá találni kell mûködõ és gyors Proxikat amik mûködnek a Rapiddal, de ezt le lehet tesztelni, a link alatt ott van ennek a módja is.

Kövesdi A
hi meg mondanátok mért szivat engem a rapid mert fel megyek azt íija hogy 115 min és lehet tölteni a határidö után 30 percel fel megyek megint azt írjah hogy 115 min miért csinálja ezt nem csak 2 órát kell várni és onantol lehet kezdeni egy másikat pl 3 óra elteltével nem azt kérne ki írnia hogy még várnia kel 115 mint hanem hogy már lehet tölteni nincs igazam ?
vagy csak lehet hogy én nem értem !

jah és fix az ip cimem !
remélem tudtok segiteni

amugy fix ip cimre van már valami cel ahogy ki lehet cselezni a rapidot ?

gyuriii
van akinek mûkódik úgy ahogy a rapid.try.hu-n le van írva?

sajnos nekem nem jött be a grabber. jó program lenne, de a proxy-k általában olyan iszonyatosan lassuak, hogy max 50k-val töltök. a proxy sebessége 2-3 kb, akkor már megvárom a 2 órát többet érek.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

help
The grabber 1.4.7.C televágom jó prixival , akad is olyan ami 4-5perc lenne
de amikor lejár az idõ :thi proxy is already doenloadind
try a different one!!!
ja és AutoRotateban meg semmit nem csinál csak azt árja hogy grabb és enyi
köszi aki segít
Danecay

Danecay
Itt a kép nagyobb méretben:

Danecay
Lehet LAMA kérdésem lesz, de PROXY-knál a SOCKS 4, 4A, 5 mit takarnak, meg ugye van HTTP proxy stb.?
Egy kis OFF:
FTP-rõl szeretnék letölteni, de folyamatosan azt írja a kliens progi csatlakozásnál, hogy túl sok kapcsolat az én internetcímemrõl, ezért arra gondoltam, hogy PROXY-val kellene megoldani a dolgot, csak be kell állítani a megadott proxy típusát. FlashFXP-nél pl a következõk vannak:

És az a baj, hogy ha találok is proxykat, nem mindíg van jelezve a típusa. Sóval mik is ezek a típusok, miben térnek el, FTP-hez milyet érdemes keresni? A válaszokat eelõre is közönöm!

ON

Atika :o)
Hat ujabban 2 orat kell varni minden 100 MBs letoltes kozott szoval egyre rosszabb a helyzet. Elo kell fizetni es kesz szerintem nem kerul sokba.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Kövesdi A
hi most menyit is kel várni a rapidnál2 letöltés közöt 1 óra vagy 2 mert én ugy tudtam hogy 1 óra ere 120 min-t ír az oldal !
meg pesze nem értem olyan érdekes a rapid visza számláloja 23,40 kelet volna le telnie a 120 min-ek ere fel megyek és még mindig csak 65 nél tart ez hogy lehetséges ?
lehet hogy valaki más dinamikus ipröl pont az én jelenlegi ip cimemel töltöt és ezért volt rosz a vissza számláló ?

Kövesdi A
jó ok ebben van valami de én azt a program nevet egy oldalrol másoltam be mert azt írták hogy azokal a programokal könyen egyszerüen lehet le tölteni és nem kel várni

ha ez nem meg felelö ere akkor mit ajánlasz ?
a rapid ki cselezésére ?
a rapidget-nem tudom be álitani mármint ugy hogy lehesen vala tölteni tudsz segiteni ebben ?

Doomista
tudnátok egy olyan proxys oldalt linkelni,amiben az ip,port,username,password szerepel,szoval nemcsak a ip és a port...thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

daeemoon
Akkor azt hiszem itt az ideje elkezdeni feltölteni 😄 még sok kell a 10 000 ig 😄

magyarvok
De mûködik. Én is ezt használom már hónapok óta.
Meg még páran. Jópáran.
Az, hogy neked nem megy, a TE hibád. Te nem tudod megcsinálni.

magyarvok
" pl Rapidupload al hogy is lehet le tölteni elöre is köszönöm anak aki segit ! "

Szerinted miért RapidUPLOAD a neve?

magyarvok
10.000 pont után kapsz 1 hónapos premium accountot.

daeemoon
Hát én segíteni nem tudok, csak annyit, hogy valószínû rejtett (belsõ) ip-d van. Írj a szolgáltatódnak, hogy publikus, dinamikus ip-t szeretnél, elméletileg ezért nem kell külön fizetned.

Kövesdi A
hi cabel-netem van és szinte sehogy sem tudok tölteni rapidshare.com-rol 1órában engedélyezi hogy be irjam a kodot de be iírom rá katintok a letöltésre aztán csak oda ugrig vissza ahonan kezdtem csak anyi külömbségel hogy azt írjah majd ki alul hogy 60 min mulva lehet leg közeleb tölteni nem tudtok valami kis kaput ?

pl Rapidupload al hogy is lehet le tölteni elöre is köszönöm anak aki segit !

Kövesdi A
hi tudna valaki segiteni hogy hogyan is lehet letölteni a RapidGet-el ?
regisztrálni is kell _?

tobias88
ez nem mûködik, egyszer már próbáltam
daeemoon
Hello, daeemoon! You have collected 1 points so far. To collect points, you have to upload your files in the collector's-zone (here). You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour. These rules have been introduced to protect us from abuse.

Idéztem.