Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
azért így is kösz😊
köszi!
¡Hala Madrid!
van egy magyar oldal, amit valahogy úgy reklámoznak, hogy "ha nem tudok emailen keresztül nagy fájlt csatolni, akkor használjam az õ szolgáltatásukat". azt hiszem 50 megáig lehet feltölteni, már csak a neve nem ugrik be. valakinek van ötlete?
¡Hala Madrid!
Esetleg milyen más progit lehet arra használni ha nem is akarom az idökorlátot kijátszani csak automatikusan elkezdje letölteni amikor letelik a várakozás és több linket tudjon eltárolni?
Magyarul kb: Ezzel már töltenek, válassz egy másikat.
Az nem lenne baj ha ki kell várni a két letöltés között az idöt csak ne kelljen minden linket külön bemásolgatni mikor végetér egy letöltés.Persze a legjobb lenne ha valami megoldás lenne az idokorlát átugrására is.
Ja és rapidsere-röl akarok tölteni.
Vannak mûködõ proxy-aim is.
Rámegyek a GRAB-ra ki is irja hogy: "This proxy is already downloading....Try a different one !"
És utána mit kell?
Mert a 4. pontnál nincs kép amit beirhatnék.
Sõt 5. pontál se csinál semmit.
Nekem is az 1.4.7C van meg.
Segítsetek please!
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
mert én most akkartam le szedni 55 megát és azt írta hogy 160 min ez hogy lehetséges ?
most akkor hogy is van ?
Most talaltam egy erdekes oldalt
http://www.mojnalog.com/index-2.html
Itt kek betuvel naggyal irja,hogy:
Info😄ozvoljen je download sa vise ip adresa u isto vreme.Mozete koristiti na dva racunara testirano i nalog nije ugasen.
Magyarul ez azt jelenti,hogy megengedett a download tobb ip cimrol is ugyanazon idoben.Lehet hasznalni 2 szamitogeprol is,tesztelve van es a befizetes nem lesz blokkolva.
Most akkor hogy is van ez.Eddig ugy tudtam,ha pl premiumra fizetsz elo akkor csak te birod hasznalni,mondjuk a haverral nem birjatok hasznalni,mert egszerre csak egy ip-rol bir tolteni.Na meg az ar is feletteb olcso 1 evre 3500dinar(43-43eur).Most akkor mi van??
Epp a napokba akartam elofizetni 1honap probat,de ha mar igy van akkor elofizetek 1evre kozosbe,es asszem nyugodt vagyok.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az itt leírtakkal ki lehet cselezni, csak mostanában a RAPID elég gyakran szokott változtatni, így mindíg érdemes bszerezni a legfissebb Rapidshare Link Grabber-t, de az is megeshet, hogy mire kijön az új grabber addigra a Rapid ismét változtat, továbbá találni kell mûködõ és gyors Proxikat amik mûködnek a Rapiddal, de ezt le lehet tesztelni, a link alatt ott van ennek a módja is.
vagy csak lehet hogy én nem értem !
jah és fix az ip cimem !
remélem tudtok segiteni
amugy fix ip cimre van már valami cel ahogy ki lehet cselezni a rapidot ?
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
The grabber 1.4.7.C televágom jó prixival , akad is olyan ami 4-5perc lenne
de amikor lejár az idõ :thi proxy is already doenloadind
try a different one!!!
ja és AutoRotateban meg semmit nem csinál csak azt árja hogy grabb és enyi
köszi aki segít
Egy kis OFF:
FTP-rõl szeretnék letölteni, de folyamatosan azt írja a kliens progi csatlakozásnál, hogy túl sok kapcsolat az én internetcímemrõl, ezért arra gondoltam, hogy PROXY-val kellene megoldani a dolgot, csak be kell állítani a megadott proxy típusát. FlashFXP-nél pl a következõk vannak:
És az a baj, hogy ha találok is proxykat, nem mindíg van jelezve a típusa. Sóval mik is ezek a típusok, miben térnek el, FTP-hez milyet érdemes keresni? A válaszokat eelõre is közönöm!
ON
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
meg pesze nem értem olyan érdekes a rapid visza számláloja 23,40 kelet volna le telnie a 120 min-ek ere fel megyek és még mindig csak 65 nél tart ez hogy lehetséges ?
lehet hogy valaki más dinamikus ipröl pont az én jelenlegi ip cimemel töltöt és ezért volt rosz a vissza számláló ?
ha ez nem meg felelö ere akkor mit ajánlasz ?
a rapid ki cselezésére ?
a rapidget-nem tudom be álitani mármint ugy hogy lehesen vala tölteni tudsz segiteni ebben ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Meg még páran. Jópáran.
Az, hogy neked nem megy, a TE hibád. Te nem tudod megcsinálni.
Szerinted miért RapidUPLOAD a neve?
pl Rapidupload al hogy is lehet le tölteni elöre is köszönöm anak aki segit !
Idéztem.