1161
rapidshare.de
-
#601 nem tudom mit sirtok
kimentek Bécsbe, 3 perc alatt összekoldultok 7 eurot :D
vagy visszatoljátok a kocsit, 2 euroért -
remedym #600 NEM LEHETETLEN csak tanulj ha nagyon akarsz mindent el lehet intézni...
keress meg ... ha tudsz ...
ahonnan írok: 62.165.246.118 ha még is ide tévednék... -
Johnny d #599
nem sértésből, de te még most kezdessz rapidozni?
nehéz menet, mire ráhöttem én is, hogy reménytelen, persze
lehet próbálkozni -
#598 vagy elmész dolgozni, és befizeted a 7 eurót -
#597 sehogy... maximum ha változó ip-d van -
trencsa #596 akkor most mivan ? nekem csak egy egyserű kérdésem lenne. azt szeretném tudni hogyan lehet letölteni ingyen a rapidről úgy hogy két fájl között ne keljen várni. -
Johnny d #595
fiúk őszintén: ki veszi be, hogy a rapidon 4 petabyte van?
az sok egy kicsit amit kerestem, csak a fele van rajta, azoknak
megint egy része törölve -
roli613 #594 mit tudom én -
nickwearby #593 hal,
dinamikus ip-m van, ezért kipróbáltam az ipconfigos mego-t,
de ezt írja ki az ipconfig/release parancsra :(
"A művelet nem sikerült, mert egyetlen adapter sincsen olyan állapotban, amely le
hetővé tenné
ezt a műveletet."
Ezzel mit lehet csinálni?
-
#592 sőt fülem is van és szám is ^^ neked nincs? :S -
#591 orgazda -
#590 neten lehet olcsón venni kódot, én ismerek 1 hellyet :P :D -
#589 valami downloadmanagerrel (orbit, vagy fdm) leszeded az összes linket, majd letöltés előtt vagy után importálod az URL-eket
egyébként meg használjatok USDownloader-t és váltsatok IP-t a letöltés után -
Szebi #588 Vegyetek premiumot kozosbe egy haverral,es hasznaljatok mind2en.Ugy fele anyibba kerul,es nem kell basz_kodni.En igy csinalom.Szepen berakom getright-ba a fajlokat es szedi.A napi 5 gigara vigyazunk,me annyit ugyse szedunk le,es kesz.Es megvan oldva a keleti kerdes. -
Johnny d #587
nincs
bele kell törődni, hogy az az átkozott rapid ilyen
nem írom már durvábban... -
#586 akkor vársz -.- -
#585 nem fizetek -.- -
#584 fizetsz -
#583 Van rá valami megoldás, hogy ne kelljen 2 órákat várni a letöltések között? T-onlineom van de egy szimpla le/fel csatlakozás és cookietörlés nem vezetett semmire :S -
blackgamer #582 folderből hogyan lehet automatán tölteni? mondjuk innen az összeset -
#581 persze -
Johnny d #580 ő tud róla? -
#579 engem az érdekelne, hogy ha havernak van paypal acc-ja, és ő fizet és én használom, akkor ez zavarja-e a rapidshare-t, mivel:
"RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people." -
#578 bizonyos helyeken, amit többen ismernek.... -
Johnny d #577 és ez hogy van?
bizonyos helyeken "jobbak" a torrentek? -
Johnny d #576 talán
de egyenként nem tudod leszedni? -
#575 amugy van egy oldal ahol naponta osztanak wanadoora regeket,ingyen,csak megköszönöd... akinek kell privibe elküldöm a cimet (csak regizni kell,ez kb fél perc,megkleresed a topicot és kész...) /fav -
#574 fake -
#573 ezt nem tudnatok egybe feltolteni? :D
osszepakolni egy rar file -ba aztan ugy feltenni a rapid -re vagy valami mas tarhelyre? -
Johnny d #572 ígérgetés... -
kdenes16 #571 hello!
itt van néhány account! és néhány program!
http://rapidshare.com/files/56119449/pre_acc.doc
http://rapidshare.com/files/56120196/other_pre_acc.txt
http://rapidshare.com/files/56121742/3_premium_accounts___cracking_program.rar
http://rapidshare.com/files/56122243/Extra_NewYear_RapidShare.Com_Accounts.rar
-
Johnny d #570 az a retkes oldal pedig csak egyet adott, én meg jól írom be... -
#569 talan mert nem jo a kod?! -
Johnny d #568 miért nem fogadja el a kódot a WinRar???????!!!! -
#567 hat nem fogom vesni a hazat a telefon vegett hogy felvigyem magamhoz annyit nem er :D -
Johnny d #566 nem tudod felhozni valahogy? -
#565 nekem tetszik a rapidshare mert gyors
csak az a baj 100mb max feltöltés -
#564 csináld azt amit én:
itt a toplistába asz első helyezet
van egy topik ott, ahol wanados jelszavakat tesznek közzé, ha gyorsan lecsapsz rá, akkor 1 2 napig ftpről tölthetsz, mintha smst küldtél volna , közbe meg nem küldétl semmit:)
általába 2-3 nap és adnak kódot.reggel érdemes sasolni, mert akkor még nem fogllaják el, és egész nap tölthetsz:D -
#563 Hát jó lenne tényleg ha találnának valami működő megoldást fix IP-seknek is. Itt ahol lakom rádiós net van és a fix ip-n felül még az is megnehezíti az ember életét, hogy kifelé mindenkinek ugyan az az IP címe, így van, hogy én előzőleg nem is töltöttem a rapidról, de mivel más igen, várakoznom kell, ha pedig valaki rászáll a rapidra akkor esélytelen dolog. -
#562 nincs fix ipm valtozik :) de leszarom mert nem fogok lefutkarozni folyton lecsukogatni a routert :D