Min éri meg adatot tárolni?
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... helyett a holodisc.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
nem, eredeti verbatimet lehet ennyié kapni..persze legálisan 😄DD
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én csak MCC-t veszek, Mitsubishi Chemical Corp-tól
Sztem te is arra gondoltál...
Sztem te is arra gondoltál...
MMC?
én a Verbatim és talán a TDK dvd-ben bízok...a winyókkal az a baj, hogy minél nagyobb annál jobb az esély arra, hogy hibás szektor fog rajta születni 😞
Sztem az a legbiztosabb, ha felírod a biteket egyenként&sorban egy papírra és azt berakod egy bombabiztos széfbe.
De a komolyságot félretéve: Verbatim-bõl milyen alapanyagot használtok?
TDK-ból a Moser Baier/India-t milyennek találjátok?
De a komolyságot félretéve: Verbatim-bõl milyen alapanyagot használtok?
TDK-ból a Moser Baier/India-t milyennek találjátok?
ige? normális dvdárak mellett? mer én tudok vinyot venni 30-ér 250GB-osat szerintem..
http://loal.atw.hu
250 Gb 200 dodoert
250 gb es wireless.. azaz beteszed a vitrinbe es onnan fut.. soha nem kell elokotoraszni, soha nem kell felni hogy elejted vagy az ocsed lerantja, stb....
250 gb szvsz boven eleg arra hogy a nagyon fontos dolgaidat elmentsd.. marmint.. nekem az egyetlen fontos dolog hogy a csaladi kepek videok meg ilyen dolgok meglegyenek.. nah ez 120gb re is elfer... nemhogy 250 re....
250 gb es wireless.. azaz beteszed a vitrinbe es onnan fut.. soha nem kell elokotoraszni, soha nem kell felni hogy elejted vagy az ocsed lerantja, stb....
250 gb szvsz boven eleg arra hogy a nagyon fontos dolgaidat elmentsd.. marmint.. nekem az egyetlen fontos dolog hogy a csaladi kepek videok meg ilyen dolgok meglegyenek.. nah ez 120gb re is elfer... nemhogy 250 re....
kulso USB-s vincsi..
1) dobalni nem kell
2) usb miatt nincs az hogys zarul kotod ossze es elszall mindened
3) ta vagy az en parom...😊
1) dobalni nem kell
2) usb miatt nincs az hogys zarul kotod ossze es elszall mindened
3) ta vagy az en parom...😊
amugy ya. vinyó rlz. 30 rongyért veszel egy vinyót (120GB? vagy már a 250-es annyi?) és több cucc fér rá mint ugyanannyi pénzért a dvdékre vagy cédékre..
http://loal.atw.hu
winchester-en <#ravasz1>#ravasz1>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
nem sokkal drágább az eredeti TDK DVD hol van 90Ft-ért? persze nem eredeti pl philips is van 100 körül de az semmivel se jobb
TDK-t és verbarimot veszek!
Higgyétek el, nemsokkal drágább a "Noname-tõl ((Princo, stb.)) 10-talán talán 20Ft/db-al, deviszont minõség, minõség, alkudni tessék! 😊
Higgyétek el, nemsokkal drágább a "Noname-tõl ((Princo, stb.)) 10-talán talán 20Ft/db-al, deviszont minõség, minõség, alkudni tessék! 😊
(O_o)
na és DVD lemezeknél most mi a jó?
Mit éri meg venni?
Arita? Fuji? Ridata? Ridisc? Verbatim? Phillips?
Mit éri meg venni?
Arita? Fuji? Ridata? Ridisc? Verbatim? Phillips?
Van ilyen flashvinyó, végülis sok flashmemória, ide kivezetéssel. Nincs hangja, állat sebessége van, nemnagyon mehet tönkre, viszont b*szott drága, normál ember nem tudja megfizetni. Persze jópár gigás.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem az lenne a legjobb ha memoria kártyán lehetne tárolni minimum 50gb-t ja és persze olcsobb lenne mint egy vinyo.
És ami még fontos legyen az adatátvitel olyan 100mb/s.
Bár tudom ez mind csak álom.<#violent>#violent>
És ami még fontos legyen az adatátvitel olyan 100mb/s.
Bár tudom ez mind csak álom.<#violent>#violent>
Jó konfig.
Köszi.😊 És az elözöleg telepített cd helyére bekábelezhetem(az meg megy lecsóba)?
Nem kell telepíteni semmit sem.
Az xp alapból detektálja,és instalálja,neked max újra kell indítanod a gépet.
Ennyi.
Az xp alapból detektálja,és instalálja,neked max újra kell indítanod a gépet.
Ennyi.
Sziasztok.Nem találtam megfelelöbb témát,ezért ide beírom. 😊 Szóval tök amatör vagyok,de elég egyszer elmondani a jo megoldást. Tehát adott egy xpsp2.Van rajta 2cd meghajto és az egyiket cserélném dvd combora. Nagy vonalakban leírná vki,hogy mit és milyen sorrendben kell csinálni?Hogy telepitem?Mert nem akarnám összekócolni a gép gondolatait. 😊
Nagy segítség lenne. Köszönöm szépen.
Nagy segítség lenne. Köszönöm szépen.
Most olvastam, hogy a vinyók leggyakrabban úgy mennek tönkre, hogy este kikapcsolod, és reggel már klatty.....
Én részemrõl kimentek mindent DVD-re, kuttyát nem zavarnak a polc sarkában, viszont sokmindent párhuzamosan a winyón is megtartok. Kimentem, mert kellemetlen lenne arra eszmélni, hogy elveszett minden cuccom amit valaha összeszedtem, gyûjöttem etc. 500GB-nyi winyót tartok a gépben, ez manapság nem meglepõen sok, legfeljebb valamivel több az átlagosnál. De arcom leesne, ha elveszne a rajtuk lévõ anyag. Sajnos a dual layer dvd-k nem nagyon mennek, nyílván nem érdeke a gyártóknak, pedig hogy beharangozták évekkel ezelõtt, aztán a mai napig sincs tömegesen, ráadásul aránytalanul drága.
<#circling>#circling> az az igazi!! <#eljen>#eljen> A cd-k terén meg legjobb, ha mindent saját maga végigpróbálgat az ember (=tanulópénz), +úgyis lehet "írófüggõ" is, mit hogy "szeret", vagy max. hiszünk Zenszkijnek, hátha jót akar... <#smile>#smile>
jajjmáá', ne higyj a buta teszteknek, csak manipulálnak jó pénzé'.. <#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
aaaaaaaz lehet,de a nero "nagyokos" tesztje 3540-esnél tdk meg verbatimnál jobb eredményt hozott (prodisc-es, ammeg asszem fuji).
persze azé azt szereztem elsönek mer NEC oldalán rajta volt a iro listáján😛
persze azé azt szereztem elsönek mer NEC oldalán rajta volt a iro listáján😛
jah, gondolom, széntüzelésû és német brikettel megy... jah, hát úgy könnyû... <#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Valszleg a kukába... <#nyes>#nyes>
hmm.. mi az manapság, amiben nem lehet csalódni és mûszaki cikk?! <#vigyor5>#vigyor5>
Az Intenso márkanevû CD-kkel van esetleg valakinek tapasztalata??
Az Intenso márkanevû CD-kkel van esetleg valakinek tapasztalata??
Verbatim-ban nem lehet csalódni 😊 valamint tartós adattárolást nyújt
oké, köszi, bár gondolom, ez nagyrészt szubjektív... nekem pl. a Smartbuy (?) nem jött be abszolút, pedig a tesztek szerint nem rossz gyártmány, mégis a Lite-on írómmal újonnan megírt koronokon a Nero ScanDisc sok sérült + olvashatatlan területet jelzett (a pár perccel azelõtt kicsomagolt CD-ken! és nem csak egy szériánál!)... <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet, vannak írók és cd-k, amik nem szeretik egymást túlzottan... <#conf>#conf>
Lehet, vannak írók és cd-k, amik nem szeretik egymást túlzottan... <#conf>#conf>
Oldal 1 / 3Következő →