741
-
Dean Winchester #461 jaa értem köszi..
a nevezési időkülönbség az mit jelentene? -
#460 Nem a fordulót nyerte meg hanem az összetettet vezeti. -
Dean Winchester #459 nem értem nekem kenji88 at irja ki az első helyre 275 ponttal -
#458 -
Dean Winchester #457 -
Rudee #456 Tippeligaen
összetett hely: 1.
-
Rudee #455 Nekem egy Sampos cserém van, viszont jáccik a teljes Genoa védelmem :D -
#454 Ne is mond.Két Samp játékosom csere.A Juve meg a Lazio hátrányban...:( -
Rudee #453 Olaszok hozzák az idióta eredményeiket ma is. Pedig jól álltam. -
Dean Winchester #452 ja várjá az nagyon kevés lenne :D
megnézem.
mostmegmár 265 pontot ir és 305. hely :| -
Rudee #451 26? -
Dean Winchester #450 váááááááááá 26 pontal most jelenleg a 2.helyen vagyok :D persze nincs még vége a mérkőzéseknek :( -
#449 Hmm vezet az Az.:S
-
#448 Mondanám hogy remélem igazad van de 3 Ajax játékosom van a csapatban...:D -
Dean Winchester #447 kösz..
nem sok esélyem lesz nekem nyerni :D de nembaj jatek...
egy bronz már jó lenne..
makay betalált ehh..mostmár 3 AZ jatekoson a sor :D
Esély van rá,igaz az AZ már bajnok de hát 3 veresége volt csak a bajnokságban eddig és bizom benne nem lesz még1.Na meg az ajaxban benne lesz a 6-2-es psv vereség és nemtudjak kiheverni ezt az az jatekosai kihasználják és egy döntetlent legalább elérnek..
201.helyen vok most,jó lenne lejebb menni ^^ -
Rudee #446 Egy szakasz 3-4 fordulóból áll. Az adott fordulók alatt legtöbb pontot gyűjtő emberke nyeri a szakaszt. Azért is járnak ajándékpontok. -
Dean Winchester #445 a szakasz győzelem az mit takar? -
#444 Olaszban és spanyolban még egy emberem sem játszott, a német és a magyar elég jó lett, Nationsban és magicben jó esélyem van valamilyen szakasz helyezésre.A többi bajnokság felejtősnek tűnik bár még sok meccs lesz ma...:D -
Rudee #443 A spanyol az francia :) -
Rudee #442 Én most a portugálba és az olaszba bízom, ott állok eddig a legjobban. De talán még a spanyol is jó lehet. -
#441 ezt nem ide akartam..:S -
#440 "Ha a Valenciának fele annyi pénze lenne mint a Realnak bajnok lenne."
Mi jó sms már...:DDDddd -
#439 Hát az Ajax ellen idegenben nem lesz könnyű dolga az Az-nak ráadásul kérdéses mennyire veszik komolyan a meccset most hogy már övék a bajnokság... -
Dean Winchester #438 hollanba 131.helyen vok de hát még ott van a holnapi nap :D
dzsudzsákot érdemes volt a kezdőbe tennem :)
magyaroknál 325 pontal 1650.hely:S áááá nagyon gyenge vok :S
holland bajnokságban bízom abban érem el sztem a legjobb eredményem!
holnap AZ és Feyenord győzelem és egy két jatekos gólja sokat érhet :D -
#437 Tényleg nincs nevezve csapat..:S
-
Rudee #436 Spanyol csapatomat összeraktam, de mésincs ott. Pedig reggel még jó volt... :/ -
Rudee #435 Nekem most portugál lett. Bár eddig a brazillal mindig jól jártam, legközelebb is az lesz. -
#434 Nations League-be magyar vagy német csapatot csináljak?:D
marad a magyar remélem kiütéssel nyer a Debrecen és az újpest is...:) -
Dean Winchester #433 45 pont és 983.hely :D -
Rudee #432 Nekem svédbe 150p + 3 Djurgarden.
Spanyolba Mallorca nyerhetet volna, így csak 285p. -
#431 Nah spanyolban 97. vagyok de még van 2 Villarreal védőm.Jó lenne 50.-be végezni hogy legyen esélyem a szakaszban bár elég necces fordulók jönnek..:D -
Dean Winchester #430 őszintén szólva én a malmő győzelmében bíztam és azért is vettem onnan 3 embert (az egyik a kapus)
aztán megtetszett Mobaeck neve és betettem védőnek igaz az elfsborgból.
am ime a kezdő 11 em :)
-
Rudee #429 Bízott a döntetlenbe, sokan csinálják :) -
#428 Miért vettél a malmő-ből és az Elfsborgból is embert mikor egymás ellen játszanak? -
Dean Winchester #427 tényleg elis felejtettem,hogy ma csak 2 mérkőzés zajlott le :D
nekem 2 malmös volt meg egy trelleborgos meg egy elfsborgos na reméljük akkor holnap még jobb leszek ^^ -
Rudee #426 Ma még csak 2 meccs volt, a java még hátra van a fordulónak.
0 ponttal 588. vagyok az 1144ből. Minden játékosom a következő meccseken jáccik (3 AIK védő, Djurgardenből 1 kapus-kp-csatár, 2 Örebro kp, Helsingborg 2 kp+1 csatár). -
#425 Egyenlőre a 291. vagyok 95 ponttal de még csak két emberem játszott.A többi meccs holnap lesz.Szerencsére az egyik védőm lőtte az Elfsborg egyetlen gólját.:)
Holnap jól jönne egy nagy arányú Helsingborg és egy 1:0-ás Örebro siker...:D
-
Dean Winchester #424 nah 1144 ből 553.lettem! (az elvárásaimon felül teljesítettem)
köszönhető mobaeckenek aki hozott 40 pontot...
a többiek vittek 35 öt
lesz ez még jobb is :)
ti hogy végeztettek a svéd bajnokságba? már ha nevezetetek egyálltalán. -
#423 jah igen már lehet több fordulóra előre is nevezni úgyhogy végül is mindenhol lehet csapatot csinálni...:D -
Dean Winchester #422 hmm érdekes.. a PL-nél kiirta h nyitott és beenegdte h tegyem a kezdőbe a játékosokat..kiléptem és beléptem és ugyanúgy ott van :S