DDR-DDR2 átalakítón dolgozik a Gigabyte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol is? Vagy csak te tudsz?
bocsi, de én olcsóbban tudok venni ddr2-t, mint sima ddr-t... egy ideje már lement eléggé a ddr2 ára
Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!
Pont azért tud EGYSZERRE egy AGP- és egy PCI-Expresses videókártyát kezelni, mert PT880-as chipset van benne. A DDR-DDR2 kompatibilitás is annak köszönhetõ. Ezért építették VIA chipsettel és nem mondjuk NF4-gyel.
Azonkívül hogy épített PT880-nal egy alaplapot, nem hiszem hogy lenne más érdeme a Gigabytenak a kompatibilitás megvalósításában.
Kíváncsi vagyok, hogy az átalakítójuk mûködne-e másik alaplappal.
PT880 pro
Azonkívül hogy épített PT880-nal egy alaplapot, nem hiszem hogy lenne más érdeme a Gigabytenak a kompatibilitás megvalósításában.
Kíváncsi vagyok, hogy az átalakítójuk mûködne-e másik alaplappal.
PT880 pro
One Vision. One Purpose.
Azt árulja el valaki, hogy a drágább DDR2 mitõl jobb, mint a DDR1 (fogyasztást leszámítva), ha 1,5x akkora áron a CL4 miatt SOKKAL lasabb?
Az meg tök jó, hogy lehet kapni 80.000-ért 512MB-os DDR2 700-800MHZ CL2 ramot, de az árából lehet venni szvsz 2GB DDR1 600-700MHz-es CL2 ramocskát ..
Az meg tök jó, hogy lehet kapni 80.000-ért 512MB-os DDR2 700-800MHZ CL2 ramot, de az árából lehet venni szvsz 2GB DDR1 600-700MHz-es CL2 ramocskát ..
tudtommal, az olyan lapok mint a cikkben lévõ, ahol AGP és PCIx-is van egymás mellett a gyártó nem garantálja 100%-ra hogy minden AGP-s VGA tökéletesen kompatibilis lesz a lappal....de hát ki tudja..minden esetre jó kis lap, fõleg ka nem VIA-s hanem pls NF4-es chipsetje lenne.
persze, ezek tényleg jó dolgok, csak amikor nem az a fontos, hogy egyszerûen jó legyen, hanem a paraszt is elvakuljon tõle, na azt nem szeretem.
(a "vakulj paraszt system" ismeretlen szerzõ mûve, valahol itt olvastam évekkel ezelõtt)
(a "vakulj paraszt system" ismeretlen szerzõ mûve, valahol itt olvastam évekkel ezelõtt)
"vakulj paraszt system"
LOÁL! <#nyes>#nyes>
LOÁL! <#nyes>#nyes>
stinkydiver73: szerintem meg pont az ilyen aprosagok tesznek jobba egy termeket. Arra azert kivancsi lennek, hogy egyszerre tud-e mukodni a ket vga slot, vagy azert lejebb veszi mind a kettonek a sebesseget?!
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
ez a gigabyte mindíg ilyen baromságokat talál ki, hogy felhívja magára a figyelmet. pl. dual bios, 2 külön flash chip, hogy ha az egyiket elcseszed akkor is boototljon, ez simán meg lehet csinálni 1 flash-sel is csak az nem olyan látványos. Meg lekerekített sarku alaplap, hogy ne tudjon letörni a sarka. Ezeket hívjuk úgy, hogy VPS rendszerû alaplap.(vakulj paraszt system). /Amúgy nekem gigabyte alaplapom van és tök jó/
:D :D
"Szintén nem világos, hogy a vállalat miért döntött két hagyományos csatlakozó integrálása mellett, amikor az átalakítókkal akár négy DDR2 bõvítõhelyet is beépíthettek volna."
Talán a nyakán maradt egy raktárnyi DDR slot... :p
Talán a nyakán maradt egy raktárnyi DDR slot... :p
Fasza kis alaplap ez AGP-s is meg PCI Expresszes is meg ugye DDR-DDR2.
Next PC upgrade: 2022
Se ilyen se olyan deszka...
Ez jó az átváltásra..és ha jönnek a jobb és olcsóbb ramok egyszerûen csak csere és nem kell megvenni akkor már a lapot.. Üzleti stratégia
Ez jó az átváltásra..és ha jönnek a jobb és olcsóbb ramok egyszerûen csak csere és nem kell megvenni akkor már a lapot.. Üzleti stratégia