Sky kapitány és a holnap világa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
angelina jolly-t nem feltétlenül a színészi teljesítményei alapján
szeretjük. ( Hú bazz ha egyszer az én nõm lehetne<#worship>#worship>)
xbox360+komputer
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sikeres európai film amerikában? hát nem tudom. nem nagyon emlékszem ilyenre. anno az amélie valóban meglepetés volt kint (hozott kb. 30M dollárt, ami jónak számít), de más? semmi. (max nem jut eszembe)"
Hmmmm, Ötödik elem?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
persze ha nem is doktor totenkopf, a division totenkopf játszott szerepet a mi történelmünkben is.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
keveri a halál. a bazi nagy görög lagzi amerikai film, amerikai rendezõvel, íróval, szereplõkkel (ráadásul a darabot jó ideje játszották már amerikában és kanadában)
harmadrészt még jó hogy siker egy európai film amerikában,
sikeres európai film amerikában? hát nem tudom. nem nagyon emlékszem ilyenre. anno az amélie valóban meglepetés volt kint (hozott kb. 30M dollárt, ami jónak számít), de más? semmi. (max nem jut eszembe)
nem az európaiak híresek arról, hogy lemásolják az amerikai filmeket
de attól még ugyanúgy elõfordul, csak nem olyan gyakran.
amúgy az európaiak szinte csak amerikai filmet néznek a moziban - mi értelme lenne, ha itthon megcsinálná valaki egy amerikai film feldolgozását? kit érdekelne? (na jó, gothár péter megcsinálta a magyar szépséget - meg is kapta érte a filmszemle fõdíját)
hát most hadd ne mondjam el a véleményem az amerikai néprõl, ízlésérõl és szokásairól... ettõl még európában simán megbukhat a film.
igen és ugyanúgy sikeres is lehet, ezzel nem nagyon mondtál újat. ld. a bazi nagy görög lagzi amerikában kétszer annyi bevételt hozott (240M), mint a világ többi részén. van olyan film, amit a világ többi részén néznek meg sokal többen, mnt amerikában és rém gyenge - ebbõl az következne, hogy jó az ízlésük az amerikaiaknak? (gondolom nem)
volt már olyan hogy ami amerikában lement mozikban, itthon már csak a tékákban.
??? ez törvényszerû, hisz amerikában kb. 3-szor annyi filmet vetítenek moziban, mint nálunk, hiába kerül kint moziba az amerikai pszichó, az equilibrium, a pillangó hatás vagy a spongyabob, nálunk csak a videótéka jut nekik.
1.
ne keverd az európai filmeket az amerikai maszlagokkal. két különbözõ világ. nem az európaiak híresek arról, hogy lemásolják az amerikai filmeket és újrakészítik. másrészt szintén nem az európaiak szokása hogy pl. egy horrorfilm sémára tucatnyi filmet rendeznek. harmadrészt még jó hogy siker egy európai film amerikában, mivel ezeknek általában van történetük, van cselekményük, nem csak az SGI-s és társai képi világával operálnak.
ezerszer szívesebben megnézek egy Louis de Funes filmet mint ezt.
2.
"ld. ezt a filmet amerikában 4M-an látták"
hát most hadd ne mondjam el a véleményem az amerikai néprõl, ízlésérõl és szokásairól... ettõl még európában simán megbukhat a film. volt már olyan hogy ami amerikában lement mozikban, itthon már csak a tékákban.
2. kalózkodás (A sziget)
azért álszent nem leszek... én TC-t láttam és közel dvd minõségû volt, ami azért annak ellenére hogy "nem hivatalos", elismerendõ teljesítmény. különben meg szept. 1-én megyek moziba és megnézem újra, mert azt mondom EZÉRT megéri kiadni érte 1xxx ftot. nesze neked bevételkiesés (ASVA...)
Kérdésem csak h hogyan mert elvileg még be sem jött. Nem szép dolog kalozkodni.
Láttad már, hogy véleményel vagy róla?
Én megnéztem a SC változatát, de nem voltam eldurranva tõle. Érdekes, szórakoztató, de nem kiemelkedõ, kb. mint a Bad Boys 2.
Hogy az év akció-sci-fi lenne? Hát tudja fene. Még megvárnám ezzel az év végét, jön még pár film addig. Persze a Lopakodót rendesen lealázza, annyi szent.
Ennyire nehéz elismerni, hogy egy rém gyenge filmet akarsz védeni? <#ravasz1>#ravasz1>
ha a pingvines dokumentumfilm több embert érdekel, mint michael mann legújabb akció-scifi-je, a sziget, akkor melyiknek a helye a tékában és melyik rétegfilm?😊
ezt nem is értem akkora (sorry, sorry, sorry) baromság😊
egyrészt a mozinézõ errõl majd dönt - ld ezt a filmet amerikában 4M-an látták, viszont, ha CSAK videón jelenik meg, akkor az egyrészt azt jelenti, hogy nem üti meg a mozis színvonalat és azzal is jár, hogy csak pár millió bevételt hoz, vagyis töredék része sem látná a nézõknek a mozifilmet.
ha a bazi nagy görög lagzit elássák a tékákban, sosem lesz minden idõk legsikeresebb független filmje és nem hoz 240M dollárt amerikában - dettó. az idei nagy szenzáció dokumentumfilm, a march of the penguins egyértelmûen rétegfilm, és mégis már minden idõk 2. legsikeresebb doksija, megelõzve a kóla, puksa, sült krumplit. még szerencse, hogy nem straight-to-video lett, mint wesley snipes, vagy seagal utóbbi filmjei (kivéve penge, ofkoz)
dettó. attól, hogy te unatkoztál gondolom lehetséges, hogy valaki minden másodpercét élvezte a filmnek😊 nem?😊
Kíváncsi leszek mennyire fogják lehúzni A sziget címû mozit, ami szerintem a nyár és az idei év akciófilmje!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A többit leírta a kritika...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mondjuk megjegyzem, hogy én azért annyira nem voltam elszálva tõle. Érdekes, és kissé bizar mesefilm, kikapcsolódásnak tökéletes. 😄
nem tudom, de én épp azt néztem, hogy sokkal több itt a pozitív kritika, mint a negatív.
Hol van a megszokott negatív kritika? 😄
http://www.raphirek.hu