Einstein mögött második a web atyja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos valami fegyverbuzi volt 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Hát gyakorlati haszna nincsen sok, de látványos. Meg zavarja a szomszéd tvjét rádióját <#vigyor2>#vigyor2>. Egy kis kedvcsináló kép
És mire akarod majd használni ???
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
És pl Teslával mi van? Neki köszönhetjük az egész váltakozóáramú hálózatot...(pl.) Most készülök csinálni egy 500kV os teslatekercset <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
szerintem meg Zsotzi 😄
ezt most úgysem érti senki hogy ki õ de mind1 😄
ezt most úgysem érti senki hogy ki õ de mind1 😄
Sztem Neumann a kiraly 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
"nyílt és szabad formát öntött"
1-2 szövetség -gazdasági/üzleti, állami- éppen ezt próbálja betörni. <#gunyos1>#gunyos1>
1-2 szövetség -gazdasági/üzleti, állami- éppen ezt próbálja betörni. <#gunyos1>#gunyos1>
Szerintem hülyeség kiemlni egy-egy embert mint sztárt, sok nagyszerû tudós van, sokuk a háttérben dolgozik, sorrendet pedig értelmetlen közöttük felállítani.
Persze az elismerés jár mindenkinek, ahogy õ is említette.
Persze az elismerés jár mindenkinek, ahogy õ is említette.