Megkezdődőtt Európa legnagyobb számítógépjáték kiállítása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dr4gonlord
Mármint az oldal jó.

Dr4gonlord
Hoppá, ez GC, nem E3, nembaj, azért jó 😄.

Dr4gonlord
Találtam azok között akkora LOL képet, azthittem lefordulok a székrõl a röhögéstõl, hát igen, elég égõ, ha a csajok s*ggét fényképezi valaki, és az egyik hátrafordul 😄.

Dr4gonlord
LOL, hehe 😄. Nos, igen 😄. Ha esetleg nem ismernéd :http://www.e3girls.com.

anyáááám ... milyen jó nõk ...<#guluszem1>

Dr4gonlord
Igen, azaz, úgyvan. hajrá, ezkell, aha, ehh... EPIC vagyok, aztán már 2 éve fejleszti az Unreal Engine 4-et, a 3 most kezd berobbanni, õk meg már a 4-el is el vannak haladva, jól bebiztosítják magukat, ehhez nem fér kétség.

Dr4gonlord
<#vigyor>

Dr4gonlord
Errõl jut eszembe, nemrég ovlastam, hogy az XBOX 360 hivatalos ára tényleg (hivatalosan bejelentve) 299$, bár lehet, hogy csak én vagyok lemaradva 😄.

bizony jó ksi játék az, anno sokat játszottam véle

Age of Mythology-hez mit szóltok? Az is nagyon jó game!
Többet játszol vele meglátsz olyan inteligencia részleteket! Csak lestem pl az elsõ amire nagyon rácsodálkoztem, hogy amikor a görög parasztlány a saját hadsereg férfi katona látóterébe kerül odamegy hozzá és kacérkodik a katonával! Igazgatja a haját meg dumálnak(csak nem hallani) meg a katona még meg is simogatja! Hát csak lestem mik vannak. Aztán már jobban figyeltem mindnet és elég sok van benne. Sajna a többi Age of-hoz még nem volt szerencsém 😞

mousee
sorry, nem gép, hanem gém... csak meg kéne tanulni írni 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Age of 2 az egy nagyon jó gép volt... Nemrég voltam lenn nyaralni balcsin, és vittem apám munkahej laptopját... 300Mhz, 128 mega ram, és egy agyonpakolt win 98...

Fagyás nélkül ment rajta az age of 2... És eszméletlen jó volt retrozni 1 kicsit... Én se szeressem nagyon a mikroszoftot, de az age of 2, az jó lett 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

HuAn82
A hiba az Ön készülékében van.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

StarCraft 2 semmi 3D-ben, izometriával. Lesz valaha ilyen?😊
Áj uant it rájd náá...

joebacsi
az aoe-k jók voltak annak ellenére hogy ms 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez a sok százalék a cikk végén akkor lenne izgalmas, ha mellé tannék ugyanezt tv-re 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Bazeg, a 2 Ageof részek nálam benne vannak a top 5 játékok között. nekem se ugrik be a hajók ugrálása, de akkor az emberek is ugrálhattak, mert akkor biztos a te géped szaggatott<#hehe>
Õõõõ ,hajók ugrálása?

A másik 2 gagyi volt ez sem lesz jobb. Komolytalan volt az 1-ben is a hajók ugrálása és az hogy 3 hajó fogta a gépet. Persze a külcsin ,az m$ ebben mindig jó volt.
ayden
Mennyi jó csaj lehet ott?😊
Vagy ez nem errõl szól?😄

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Sheltem
AGE OF EMPIRES 3! Na az nem lesz sámli!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PupákZoliag
<#eljen>

zaki
MAFIA 2 <#whatever>

bertino
Ghost Recon rulez!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vajon lessz diablo 3 bejelentés? 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...