Megkezdődőtt Európa legnagyobb számítógépjáték kiállítása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többet játszol vele meglátsz olyan inteligencia részleteket! Csak lestem pl az elsõ amire nagyon rácsodálkoztem, hogy amikor a görög parasztlány a saját hadsereg férfi katona látóterébe kerül odamegy hozzá és kacérkodik a katonával! Igazgatja a haját meg dumálnak(csak nem hallani) meg a katona még meg is simogatja! Hát csak lestem mik vannak. Aztán már jobban figyeltem mindnet és elég sok van benne. Sajna a többi Age of-hoz még nem volt szerencsém 😞
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Fagyás nélkül ment rajta az age of 2... És eszméletlen jó volt retrozni 1 kicsit... Én se szeressem nagyon a mikroszoftot, de az age of 2, az jó lett 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vagy ez nem errõl szól?😄
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...