51
  • Esrohnoil
    Így igaz, IE nálam egyfolytában a neten turkált, az FF sokkal gyorsabb, csak azt szedi le amire utasítást adok neki.
    Amúgy rég rosszat sejtet h. új név és logo kell ahhoz nekik h. el tudják adni vhogy az IE 7-et. :D
  • cSuwwi
    Ha nem tudsz a sorok között olvasni, a te bajod.
    Csak példaként hoztam fel, egyáltalán nem vagyok Linux fan. Nem lesz ebből flame, np.
  • Major
    LOL már megint a linux ,megint nem a témához kapcsolódik...Muszály mindehol erőltetni a flame wart?
  • NuCLEARScoRp
    Az Anti Linux logód jobban tetszett...

Amugy a témánál maradva... az IE6 nagyon elavult és lassú... IE7 már igéretesebbnek látszik... de szerintem maradok a Firefox-nál mert:

- maximálisan testreszabható külsőleg és belsőleg
    - kiterjesztésekkel bővíthető a tudása
    - nagyon gyors... és nem utolsósorban biztonságos..
  • cSuwwi
    A firefox is bizonyos szemszögből olyan, mint a linux. (most nem arra gondolok, hogy az ms programok vetélytársai)
    Alap telepítéssel az ms cuccok felraknak egy csomó szemetet, amit jobbesetben később leszedsz (IE és az összes Windows)
    A mozilla és pl. a linux ezzel szemben azt teszi fel, ami lényeges, aztán felrakod, amire szükséged van.
    Lassan 1.5 - 2 éve, hogy Firefoxozom (0.8 óta), azóta sem hiányzik az IE.

Amúgy az IE logó sztem pont olyan mint az előző, csak kiszínezték rendesen az e betűt... (már ha tényleg ilyen lesz)
  • arschsg
    én is IE-t használok, és egyet értek a továbiakkal is amit mondtál.

Internet Explorer
  • IoIa
    Kiválóan jellemezted magad.
  • archkoven
    Úgy látszik egyedül maradtam a világon aki annyira igénytelen semmirekellő, hogy továbbra is elégedett az IE-vel, annak szolgáltatásai tökéletesen megfelelnek neki arra, hogy köcsög oldalakat nyitogasson meg vele, mint jelen pillanatban az sg-t. Ég is a pofám, de nagyon:)
  • bertino
    FF rulez, egyenesben vagyunk
  • DWz
    IE7 amikor kijon, mar le lesz maradva operahoz, firefoxhoz, stb-hez kepest. A beta is meglehetosen siralmas volt.
  • Mice
    "is arra utal, hogy a böngésző nagyobb egység­ben van az operációs rendszerrel, és az eddigiek­nél hatékonyabb védelmet nyújt a kártevőkkel szemben. "

marketing etetés...

"Reméljük, a változások nem merülnek ki ennyiben. Hasonló álláspontra helyezkednek a felhasználók is, akik még több hibajavítást és újabb funkciókat várnak."

álltunk mi vmikor is a másik oldalon is, h most áthelyezkedjük magunkat? a nép sosem volt megelégedve csak eddig csextek rájuk. régebben csak annyi volt a difi, hogy nem volt annyi alternatíva és azok stabilitása kevésbé volt meggyőző 1-1 funkció ellenében, hogy istenítések menjenek itt...