20
  • Sylvester
    IGY VAN! :D Szar mind2 :D egyik piros másik rózsaszín :p
  • Manoi
    Szerintem meg szarni az egészre!
  • Tigerus
    én már utálom az ehhez hasonlókat mert valakit megvesznek egy kis aproval aztán elfelejtik az egészet, és akkor is te szivod meg a végén-$$$$$!!!
  • janyikzs
    Ha ez túl agresszív, vagy reklámszagú lenne, akkor:
  • janyikzs
    A versenyhelyzet nem rossz, de ezek a reklámok undorítóak, a reklámban lévő "hölgy" se valami szimpatikus, az a tipikus okoskodó.
    A T-izé már elég sok hibát követett (szerencsére), ezért nagyon sok helyen egyre rosszabb a vélemény róluk. Szerencsére ŐK ezt nem igazán tudják, az embereik, aki "figyelik" a piacot, csak jó eredményekről "számolhatnak" be, és akkor megvan az előléptetés. Az a probléma, hogy ezeket az undorító reklámokat olyan emberek készíttetik, akiknek tökmindegy, hogy 2000 vagy 3500 a havidíj. Sajnos dolgoztam nekik, de láttam, hogy belülről fog idővel szétesni, szóval semmi gond, csak türelem.
    A többi versenyképes cégnek kellene ezt kihasználni.
    Egyébként a Vodafone (halkan jegyzem meg) havi 500 ft-ért engedi, hogy bármely belföldi vezetékes számot 6.90-ért hívjál. Ezek után nekem lehet, hogy más cég nem is kell. (nem vodás vagyok)
  • irkab1rka
    mert még ez is reklám
  • fie
    Nana, csak semmi agresszió. (Az én irányomba.) Én is rühellem, hogy rám akarják erőltetni XY termékét. (Nem beszélve, hogy tegnap felhívott Gyurcsány Ferenc, udvariasan köszönt, kis szünetet hagyott és ment tovább a szallag. )
    Csak arra szerettem volna példát adni, hogy verseny hatására csökken(het)nek az árak.
  • Béla bácsi
    Napoooook? Évek. :)
  • KDOG
    az emberek miért vesznek nokiat, ha aránytalanul drága, és ocska ? Miért t-mobile elöfizetök ha drága ?

Ja igen,,, tollas a hátuk, és ezt fent is tudják.
    mindenesetre és jol el vagyok havi 650 forintért 1 !!! huf os mobil percdijjakkal minden idöben :)
    Ja igen... vodafone select.
  • Ecology #11
    Húzzad csak!
    :))
  • Seaweed
    Nana! Alljon meg a menet! Idestova kb 6-8 eve nem telefonalgatok vonalasrol. (Nagyon minimalis..van honap hogy NINCS kimeno hivasom!) Vagy mobil, vagy neten megoldom a kommunikaciot! (De meg mobilon is elenyeszo a "forgalmam")...

Ugyan hagy maradjon mar meg a velemenyem! Leszarom hogy menyi a percdij!! Plane kulfoldon..ugysetelefonalok! Szoval ne gyere ilyen gyenge labakon allo ervekkel!

ELLLENBEN! A Mocskok Tele2 mar nagyon kezd a bogyomben lenni! Eleinte heti 1-2 alkalommal csorog a telefeon, es keretlen reklammal akarnak meggyozni, hogy oket valasszam! Alapjaban egy turelmes ember vagyok..de manapsag mar heti 3-5 alakommal!!!(van hogy tobbszor 1 nap!!) csorog, es hiv az a MOCSKOS Tele2! Mostanaban mar vegig se halgatom csak "nemredekel" es leteszem!

Szoval ugyan maradjon mar meg a sajat velemenyem, es ugyan NEM AKARJ mar meggyozni! Mert LESZAROM a hivasok dijjat ha UGYSEM HASZNALOM!

T-com se jobb...azt ismejuk az elmult napok tortenesebol...szal hagy huzzam mar reszemrol karoba (ha mas nem virtualisan) mind2-t!

JO?!
  • fie
    Az egészséges verseny jó, de ez a reklám abszolút nem helyénvaló.
    És hogy "karoba mindel", kedves Seaweed: inkább a tcommal, mintsem a tele2-vel.
    Csak egy pl. Németországi (Dt. Telecom) hálózatbót 24 eu-centért, "0107 Telecom"-mal pedig 2 cent/percért hívhatod Magyarországot, csúcsidőben.
    Tanúlság: ha nincs verseny, nincs jó ár.
    Link: 01071telecom
  • SymbioC
    Valahol mintha már látam volna ilyet... Voda kontra T-mobil? :))
  • Béla bácsi
    Mint két taknyos csitri, komolyan mondom, csak röhögni lehet ezeken is.
  • shabba
    Bagoly mondja verébnek. ;) De hadd gyepálják egymást. :D
  • Pharaoh
    Azért a tele2 is megéri a pénzét. Amit monstanában ez a gét cég csinál a tv-ben nagyon lol.
  • Pönye
    Sziasztok.Szerintem a Tonylány most ne nagyon balhézzon egy ideig.Így is már sok vaj van a füle mögött ui:Tonylány
  • Seaweed
    Karoba mindel!
  • M@TriX
    egyikse jobb a másiknál...
  • jointeer
    kurva tcom