TELE2 tiltakozás a T-Com Favorit TV-reklámja miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sylvester
IGY VAN! 😄 Szar mind2 😄 egyik piros másik rózsaszín :p

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Manoi
Szerintem meg szarni az egészre!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

én már utálom az ehhez hasonlókat mert valakit megvesznek egy kis aproval aztán elfelejtik az egészet, és akkor is te szivod meg a végén-$$$$$!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

janyikzs
Ha ez túl agresszív, vagy reklámszagú lenne, akkor: <#banplz>

janyikzs
A versenyhelyzet nem rossz, de ezek a reklámok undorítóak, a reklámban lévõ "hölgy" se valami szimpatikus, az a tipikus okoskodó.
A T-izé már elég sok hibát követett (szerencsére), ezért nagyon sok helyen egyre rosszabb a vélemény róluk. Szerencsére ÕK ezt nem igazán tudják, az embereik, aki "figyelik" a piacot, csak jó eredményekrõl "számolhatnak" be, és akkor megvan az elõléptetés. Az a probléma, hogy ezeket az undorító reklámokat olyan emberek készíttetik, akiknek tökmindegy, hogy 2000 vagy 3500 a havidíj. Sajnos dolgoztam nekik, de láttam, hogy belülrõl fog idõvel szétesni, szóval semmi gond, csak türelem.
A többi versenyképes cégnek kellene ezt kihasználni.
Egyébként a Vodafone (halkan jegyzem meg) havi 500 ft-ért engedi, hogy bármely belföldi vezetékes számot 6.90-ért hívjál. Ezek után nekem lehet, hogy más cég nem is kell. (nem vodás vagyok)

mert még ez is reklám

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

fie
Nana, csak semmi agresszió. (Az én irányomba.) Én is rühellem, hogy rám akarják erõltetni XY termékét. (Nem beszélve, hogy tegnap felhívott Gyurcsány Ferenc, udvariasan köszönt, kis szünetet hagyott és ment tovább a szallag. <#action>)
Csak arra szerettem volna példát adni, hogy verseny hatására csökken(het)nek az árak.

Napoooook? Évek. 😊

az emberek miért vesznek nokiat, ha aránytalanul drága, és ocska ? Miért t-mobile elöfizetök ha drága ?

Ja igen,,, tollas a hátuk, és ezt fent is tudják.
mindenesetre és jol el vagyok havi 650 forintért 1 !!! huf os mobil percdijjakkal minden idöben 😊
Ja igen... vodafone select.

Aki hülye, haljon meg.

Húzzad csak!
😊)

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

Seaweed
Nana! Alljon meg a menet! Idestova kb 6-8 eve nem telefonalgatok vonalasrol. (Nagyon minimalis..van honap hogy NINCS kimeno hivasom!) Vagy mobil, vagy neten megoldom a kommunikaciot! (De meg mobilon is elenyeszo a "forgalmam")...

Ugyan hagy maradjon mar meg a velemenyem! Leszarom hogy menyi a percdij!! Plane kulfoldon..ugysetelefonalok! Szoval ne gyere ilyen gyenge labakon allo ervekkel!

ELLLENBEN! A Mocskok Tele2 mar nagyon kezd a bogyomben lenni! Eleinte heti 1-2 alkalommal csorog a telefeon, es keretlen reklammal akarnak meggyozni, hogy oket valasszam! Alapjaban egy turelmes ember vagyok..de manapsag mar heti 3-5 alakommal!!!(van hogy tobbszor 1 nap!!) csorog, es hiv az a MOCSKOS Tele2! Mostanaban mar vegig se halgatom csak "nemredekel" es leteszem!

Szoval ugyan maradjon mar meg a sajat velemenyem, es ugyan NEM AKARJ mar meggyozni! Mert LESZAROM a hivasok dijjat ha UGYSEM HASZNALOM!

T-com se jobb...azt ismejuk az elmult napok tortenesebol...szal hagy huzzam mar reszemrol karoba (ha mas nem virtualisan) mind2-t!

JO?! <#ticking>
fie
Az egészséges verseny jó, de ez a reklám abszolút nem helyénvaló.
És hogy "karoba mindel", kedves Seaweed: inkább a tcommal, mintsem a tele2-vel.
Csak egy pl. Németországi (Dt. Telecom) hálózatbót 24 eu-centért, "0107 Telecom"-mal pedig 2 cent/percért hívhatod Magyarországot, csúcsidõben.
Tanúlság: ha nincs verseny, nincs jó ár.
Link: 01071telecom

Valahol mintha már látam volna ilyet... Voda kontra T-mobil? 😊)

Mint két taknyos csitri, komolyan mondom, csak röhögni lehet ezeken is.

Bagoly mondja verébnek. 😉 De hadd gyepálják egymást. 😄
Pharaoh
Azért a tele2 is megéri a pénzét. Amit monstanában ez a gét cég csinál a tv-ben nagyon lol.

Sziasztok.Szerintem a Tonylány most ne nagyon balhézzon egy ideig.Így is már sok vaj van a füle mögött<#gonosz2> ui:Tonylány<#mf3>
Seaweed
Karoba mindel!<#boxer>
M@TriX
egyikse jobb a másiknál...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jointeer
kurva tcom<#mf3><#mf3><#mf3>

köcsög