39
  • Roli
    De még az a dallam amit a reklámokaban előadnak! Hát attól lehet még idegrohamot kapni. Főleg napotna többször, TV-ban rádióban. Semmit nem állítottak rajta még nem is szép. Az is csak figyelemfelkeltés, de inkább addig leveszem a hangot, kikapcsolom a TV-t!
  • toyotakacsa01
    Azta razsaszin mindenségit. :)
    (csak erős idegzetűeknek)
    http://www.elle.hu/
    http://www.holgyvilag.hu/index.php
    http://www.maximanet.hu/
    http://www.origo.hu/noilapozo/index.html
    http://www.velvet.hu/
  • worldwideweb
    Lehet hogy az oldal jobb alsó sarkában volt egy rózsaszín négyzet és azt vették "női orientációjú"-nak.
  • dez
    Szerintem nem arról van szó, hogy minden oldalból kétfélét kell csinálni. Csak hogy van ilyen is, olyan is. (Ezt persze eddig is tudtuk.)
  • Luminas
    32 oldalt vizsgáltak, ebből 2% volt "női orientációjú". Akárhogy számoltam, ez kevesebb mint egy oldal..
  • KDOG
    pályát kéne váltanom. Megvizsgálom a tv hatását aszegény elnyomott nökre :)
    ahhhh na jo lépek... van nekem jobb dolgom is, mint korán reggel az agyamat flehuzni, elmebeteg amerikai felméréseken.
    Amerikaiak csak kocsit tudnak jot gyártani ;)
  • KDOG
    T-xy szine pedig messze áll mindenféle designtol. Az egyetlen lényege annaka szinnek az volt, hogy minden többi közül kitünik. Ennyi. És undorito az az egész cég, akárcsak a szinük.
  • KDOG
    Nah besz*rás !

Nekem ez a munkám. Pontossan, hogy grafika. Ez ugy baromság ahogy van. amit itt leirnak szánalmas. Most kérlekszépen, gondoljátok el.
    Fehérnemü boltnak, valaki fém hatásu designt cisnáljon, mert gondolni a férfiakra is ?
    Vagy forditva: autodiagnosztikai eszközökhöz csináljak rozsaszin virágmintás változatot is ? :))) Szerintem nagyon az oldal témája adja meg, hogy milyen legyen a design. Pl perfekt kertigrillezök. Oda egy boldog családra kell utalni, kerti grillezés közben, némi gasztronomiai keveréssel.
    Ezért fizettek ? Hogy erre rájöttek ? Gratulálok !!!! Tényleg állat !

Nagy a világ állatkertje, csak k*rva alacsony a kerités. Ami meg volt az is aluminiumbol, azt pedig elhordták a c*gányok ! :)

Ennyi pénzböl inkább adtak volna nekem, meg szegény népeknek.
    Ekkora s*ggeket !
    deflehuzta az agyamat.
  • Esrohnoil
    Barátnőm is utálja ezt a színt, pedig tud nőiesen öltözködni. Ez a szín inkább kislányos mint nőies.
  • Esrohnoil
    Nekem ettől az még ugyanúgy sz@r RÓZSASZÍN marad.
  • Esrohnoil
    Ez az, nagyon unatkoznak biztos, de érdekes h. ilyen hülyeségekre mindig jut elég pénz.
  • Esrohnoil
    Jah, Bill Gates is a farkáról nevezte el a cégét. (picipuha)
  • Bandee1987
    hát igen, valszinuleg a nők lapja cafe-t több nő nézi, mint férfi...
  • worldwideweb
    Nekem mondhatod nekem minden színből van egy világos meg egy sötét és kész, nem szórakozok az árnyalatokkal ami világosabb árnyalat arra rámondom hogy világos ami meg sötétebb arra rámondom hogy sötét.
  • Qukker
    Gyerekek... A "T"-xy-ok színe hivatalosan MAGENTA, és nem rózsaszín. Egyébként ezt az árnyalatot le is védették, üzleti célú felhasználása tilos. Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy a "T" hatására egyre több férfit látok rózsaszínben mászkálni az utcán is. És nem csak a melegfront miatt...
  • SymbioC
    engem csak az vág mellbe az ilyen cikkeknél, hogy ilyen fontos kutatásra(!!!) vki pénzt ad! és az éhező afrikaiak? a női emancipációról már nem is beszélve:)))
  • worldwideweb
    Egyébként fenttartásokkal de eygetértek Caro-val hogy diszkrimináció.Mert mondjuk egyes oldalak amik nenmcsak nőknek szolgáltatnak(pl:t-online)szerintem nem kéne nőknek szóló kinézetet kölcsönözni.(hú de szépen mondtam)Viszont például a noklapja.hu nál nem várható el hogy férfiaknak szóló kinézetet csináljanak hiszen azt szinte csak nők olvassák.(legalábbis gondolom)
  • worldwideweb
    Gondoltam először hogy a honlapjuk rózsaszín jólvan na és van ilyen.De aztán jött a telefonfülkékben a kagylók lecserélése rózsaszínre.Hát mondom ilyen nincs.De ha megnézed a tv reklámjaikban is valami mindíg rózsaszín a legújabban pédául a nő felsője.Vagy az előzőekben a rózsaszin gomb.Hogy honnan jött ez a rózsaszín mánia?
  • _Neo
    Nekem is egyből T-mobil jutott eszembe
  • cSuwwi
    nem lenne rossz a nőklapja oldal, elrendezésileg sztem korrekt.
    de ez a pinky szín. brrr. 5 mp-ig bírtam. tényleg nőnek van. az im-net megirígyelhetné :D
  • FTeR
    rózsaszín, puha és bolyhos
  • h4x0r
    2 mp a rekordom "ennek" a bamulasaban. Tovabb nem birta az esztetikai erzekem :)
  • IoIa
    Ez nagyon fontos cikk volt...
  • Roli
    Na épp ezt akartam írni amit betettél. Anyu nézte a Café részét és arra első ránézésre megmondtem, hogy azt férfi csinálta! teljesen nem nőies az egész !
  • Roli
    Én is csatlakozok
  • Police88
    ROTFL :P
  • toyotakacsa01
    Nézzéte meg pl. ezt:
    http://noklapja.hu/
    Direkt úgy van csinálva, hoy a férfiakat elriassza.
  • jefferson83
    [csatlakozik]
  • worldwideweb
    Még egy szavazat.
  • worldwideweb
    "Ráadásul szintén figyelemre méltó, hogy a női felhasználók általában a nők által létrehozott vagy üzemeltetett oldalakon érzik magukat otthonosan."-->Figyelemre méltó?Szerintem magától értetődő.
  • worldwideweb
    Hát lehet hogy nem örülnél ha csak bugyikat árulnának és gatyákat nem.
    Félreértés ne essék én is utálom a rózsaszínben úszó oldalakat.->Ismerek is egy céget aminek nemcsak a weboldala rózsaszín.
  • Myron
    ja, valami cikket be kellett rakni...
  • Caro
    Elég baj.
    Diszkrimináció.
  • atlagember
    Rájöttek a spanyolviaszra. És kik finanszíroznak ilyen tök természetese megállapításokra jutó kutatásokat?
  • worldwideweb
    A kereskedelem más területein is külön ajánlatokat adnak nőknek és férfiaknak várható hogy itt is be fog következni ez a folyamat.
  • irkab1rka
    uborkaszezon
  • Caro
    Én behalok, ha külön oldalakat fognak csinálni.
  • joebacsi
    ezaztjelenti, hogy átkéne állítanom a rózsaszín hátteremet sgn?
  • Qukker
    Egy férfi szavazat az SG design-ja mellett