Xbox 360 - nem biztos hogy lesz merevlemez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tesco Gazdaságos XBOX 360 Winyo nélkül.Hát Bazze mi a lofasznak kell sporolni csinálják meg fullos-ra azt jol van.Ugyis csak 1X kell megvenni utána egy darabig ellesz velle az ember.
"nem tudom elképzelni, hogy ez menne DVD-rõl."
pedig megy.

bár nyúzza a lemezt rendesen 😊

"A konzolos GTA-SA szépen elfutkorászik a DVD-rõl, a PC verzió meg max a hangot szedi onnan, mert elötte fel kell nyomatni a winyóra, hiába van azon ott az a 2000X-os DVD olvasó, meg 1 GB RAM."

A vinyó gyorsabb, kisebb a késleltetése, stabilabb a sebessége, és nem kell megvárni, hogy felpörögjön.
Nem láttam a PS2 verziót futni, de a PC-s verzió nyúzza a vincsit rendesen, nem tudom elképzelni, hogy ez menne DVD-rõl.

jaja, biztos ez is benne van a pakliban. mindkét konzolos valszeg ideges, hogy még mindig veszekednek a 2 formátum miatt. és ez nekünk sem jó egyátalán.
memkártyák meg õrültdrágák, még ha 2 év alatt a felé is esik az áruk... tegyük fel, egy 1 gigás nem lesz már húzos, de még azt is a hajunkra kenhetjük.
Arra várnak, hogy mivan ha befuccsol a HD DVD és a végén BluRay-t kell belerakni 😊
mrzed001
Hát nem tom, de én valahogy jobb szeretném, ha a gamek wincsirõl futnának. DVD megrongálódhat (karcolódhat, szaggat), elveszhet (kölcsönadhatom 😊), szóval nincs mindíg kéznél. PS2-be is lehet wincsit tenni és onnan futtatni a game-t.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

NEXUS6
Aztat nem értem mi ebben a hír?
Az x360 winyója mindíg is külön egységként szerepelt.

Valójában inkább csak arról van szó, hogy ne kényelmeskedjenek el a fejlesztõk, tessék szépen kihasználni a hardvert.
A konzolos GTA-SA szépen elfutkorászik a DVD-rõl, a PC verzió meg max a hangot szedi onnan, mert elötte fel kell nyomatni a winyóra, hiába van azon ott az a 2000X-os DVD olvasó, meg 1 GB RAM.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

De inkább csak mint olvasható tároló (pl. játék-patch) - ugyanis az írási mûveletek száma ugyanarra a területre eléggé korlátozott a vinyóhoz képest.

engem teljesen hidegen hagy a konzol láz, de nem hagyhatom szó nélkül a blikkes címet.
abba kéne hagyni.
Ezt már most megtehetnék.. Egy CompactFlash kártyát minden probléma nélkül rá lehet kötni egy IDE buszra, és vinyóként használni.. Az egyedüli kerékkötõ jelen pillanatban tényleg az ár...
szerintem arra számítanak, hgoy 2 éven belül olyan olcsók lesznek a memóriakártyák, hogy simán kiadhatnak egy modosított verziót mondjuk 2 giga flash rammal - ez a méretét jelentõsen csökkentené, azaz a hordozhatósága nagymértékben javulna
a japánoknál fõként a nagy dobozjellege miatt bukott meg, ezért gyurtak most is az apple szerû fehér dizájnra

ez jo