Voyage
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello mindenki!
Nos ott akadtam el, hogy az 5. emeleten nemtom megcsinálni a fémdobozos relytvényt mert nemtom hogy mit kell ralyta számolni és hogy. Kérem aki átjutott ezen a részen az mondja el nekem is hogy mit kell!<#nemtudom>#nemtudom>
Nos ott akadtam el, hogy az 5. emeleten nemtom megcsinálni a fémdobozos relytvényt mert nemtom hogy mit kell ralyta számolni és hogy. Kérem aki átjutott ezen a részen az mondja el nekem is hogy mit kell!<#nemtudom>#nemtudom>
Amikor a színeket kell kirakni? A másodiknál ellenkezõ sorrendben kell kitenni a színeket, mint az elsõnél.
az elején amikor a fogaskereket kell állígatni a hold-on a második-nál mit kell? az 1. már meglett
Sajnos mi csak most akadtunk rá erre a játékra, de sehol nincs végigjátszás. Azt írtad, hogy te megcsinálod. Tudom, hogy rég volt, de nincs meg neked?
Megköszönném, ha el tudnád küldeni.
Megköszönném, ha el tudnád küldeni.
helo.linket tud valaki adni? Mert elveszett a cd-im 1része a költözködéskor köztük ezis .Ha valaki tud akkor segítsen. Elõre is köszönöm
a vonal 5-öt a pont 1-et.
udna nekem valaki segíteni a számolási résznél? Mennyit jelentenek a pontok és mennyit a vonalak?
Zolcsi
nem tudjátok véletlenül miért nem tudok ragasztót venni? Ugyanis kombinálni kell a ragasztót+a holdi nádat+a sérült fuvolát. Már mindent megcsináltam csak a kulcs kellene.
Ugyanúgy, mint az elsõt, csak más sorrendben kell a színeket kerakni.
nem tudja valaki hogy a második fogaskereket megszerezni mert nem tudom megffejteni
Ha kell segítség szóljatok! Végig nyomtam! hamarosan kész a végigjátszás is!
szerintem nagyon jó a játék, sok ötletes megfejtéssel, és ha egy valamit kihagysz, várhatsz napokig...:-),míg rájössz.
Sikeres landolást mindenkinek
Sikeres landolást mindenkinek
Ott lehet, ahol a technikus van!
Van itt még valaki aki játszik?
honnan lehet salétromsavat /azotic acid/ szerezni vagy gyártani
A rózsaszín teknõ megvan, honnan lehet rongyot szerezni.
Hello!
Valaki nem tudja az olajkészítésnél mi aza rózsaszín teknõ???
Valaki nem tudja az olajkészítésnél mi aza rózsaszín teknõ???
mikor lesz már végigjátszás hozzá.?
van valakinek gun végig játszása vagy tudja hogy mit kel a hors-turnament nél csinálni amikor 5-álatal kell vmit csinálni?? az irjo vagy vegyen fel msn-re [email protected] KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyszer nyomtam meg és lassúlt így de még ez se elég 😊 😞
De má nem érdekel ,nem ideggesitem magam ezen 😊
De má nem érdekel ,nem ideggesitem magam ezen 😊
Törölt felhasználó
sikerült? <#worship>#worship>
Törölt felhasználó
ne nyomkodd a gombot, mert van hogy begyorsul töle... ha nyomkodod, ide-oda ugrál a mutató.
ha a piroson kivülre esik, akkor ne nyulj semmihez...
<#worship>#worship>
ha a piroson kivülre esik, akkor ne nyulj semmihez...
<#worship>#worship>
Kidobtam a 2 embert+minden cuccom mit engedett.Megnyomom a gombot ,de így is becsapódik.Nem igaz hogy nem tok leszálni 😮
Törölt felhasználó
NE felejtsd el a hullákat összekötözni, és kihajigálni! Nagyon fontos.... én is itt akadtam el elõször :-)
pá:tomo...<#worship>#worship>
pá:tomo...<#worship>#worship>
Köszi, de ezekt mind megcsináltam de így is gyors és becsapódik😊 de azé még kisérletezek
Az egyik rakétát fel kell tölteni puskaporral, aztán a két rakétát be kell tenni a helyére. Utána ki kell dobálni minden súlyos dolgot (ami késõbb kelleni fog, azt úgy sem engedi, szóval nem lehet elrontani). Végül begyújtani a rakétákat. Legalábbis én így emlékszem, bár már régen csináltam.
Természetesen 100 % 😊
és hogy kell leszálni?
Törölt felhasználó
Kösszz a segítséget :-)
Amugy... kb hány százaléknál vagyok???
fele?
magyarosítást ha talál v.ki, szóljatok!!! thnx..... pá:tomo..
Amugy... kb hány százaléknál vagyok???
fele?
magyarosítást ha talál v.ki, szóljatok!!! thnx..... pá:tomo..
Bolt = Distributor
milyen bolt?
Amúgy a boltban tényleg nincs olaj, szóval nem bugos, nem kell elölrõl kezdened.
Lehet használni a gépet olaj nélkül is, csak ki kell találni, hogy hogyan. Aztán csinálsz olajat, és utána már mindig jó lesz. Az a lényeg, hogy mikor a szelep vörösen izzik, ki kell nyitni valahogy. Többet egyelõre nem segítek, találd ki magadtól, úgy nagyobb lesz a sikerélmény 😊
Egyébként a bolt szerintem csak könnyítésnek van, anélkül is mindent meg lehet csinálni, csak a megfelelõ sorrendet kell kitalálni. Persze elsõre nekem sem ment, én is vásároltam elég sokat.
Egyébként a bolt szerintem csak könnyítésnek van, anélkül is mindent meg lehet csinálni, csak a megfelelõ sorrendet kell kitalálni. Persze elsõre nekem sem ment, én is vásároltam elég sokat.
Törölt felhasználó
Bocsi... nem láttam hogy van ilyen topic már... pedig kerestem.
Amugy ott a vásárlásnál... én csak ragasztót kaptam. Amugy megvettem ott minden tárgyar.
Lehet h bugos
Mert nálam a boltban nincs "Greese".
Mosmár csak néhány kép van, amit még nem vettem meg.
Most akkor kezdjem elõlrõl?
Thnx... hali
Amugy ott a vásárlásnál... én csak ragasztót kaptam. Amugy megvettem ott minden tárgyar.
Lehet h bugos
Mert nálam a boltban nincs "Greese".
Mosmár csak néhány kép van, amit még nem vettem meg.
Most akkor kezdjem elõlrõl?
Thnx... hali
csak a raffiát rakd az emberekre, tán úgy kell megkötni
De hogy kell leszálni?
De hogy kell leszálni?
Mi? Ki lehet dobni az embereket?
Az összekötözés ehhez képes lóf@sz! 😊
Az összekötözés ehhez képes lóf@sz! 😊
Milyen a játék? Mert a Gamestar nagyon lehúzta(66%)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Hogy kötöztétek meg az embereket ?
a raffiából meg a virágból lehet csinálni valamit de kell még hozzá valami. de mi ?
meg minek a bilincs?
a raffiából meg a virágból lehet csinálni valamit de kell még hozzá valami. de mi ?
meg minek a bilincs?
Kidobtam a két embert, meg pár tárgyat. Után hogy kell leszálni? Nincs végigjátszás leírva a játékhoz?
Leszedtem a játékot és sztem tök jó.
sikerült leszálnom az ürhajóval de ott mit kell csinálni?
már körbeugrálta mindent de semmi konkrét célt nem találok.
sikerült leszálnom az ürhajóval de ott mit kell csinálni?
már körbeugrálta mindent de semmi konkrét célt nem találok.
Végigjátszás-ról valaki valamit?
ya, a két embert meg kel kötözni és ki kell dobni...
Sikerült vkinek leszállnia már?
na , nem fog neki valaki a magyarosításának ? 😄
OK. No problem.
Azt nem neked írtam bocs!
De amúgy is csak vicc volt.
De amúgy is csak vicc volt.
Sorry. I'm Hungarian. I speak English a little. :-))
Aha már félig rájöttem kikell dobálni a nálad lévõ cuccokat, de még mindig gyorsan megy és becsapódok. 😞((
Végigjátszás hogy ne lenne Angol
Lefordítod??? 😊)))
Végigjátszás hogy ne lenne Angol
Lefordítod??? 😊)))
Nem hiszem. Elvégre nemrég jelent meg a játék.
Oldal 1 / 2Következő →