62
Emberek a Holdon
-
Geri488 #62 Hello mindenki!
Nos ott akadtam el, hogy az 5. emeleten nemtom megcsinálni a fémdobozos relytvényt mert nemtom hogy mit kell ralyta számolni és hogy. Kérem aki átjutott ezen a részen az mondja el nekem is hogy mit kell! -
#61 Amikor a színeket kell kirakni? A másodiknál ellenkező sorrendben kell kitenni a színeket, mint az elsőnél. -
ricsa008 #60 az elején amikor a fogaskereket kell állígatni a hold-on a második-nál mit kell? az 1. már meglett -
#59 Ha elakadsz akkor kérdezz. Én nemrég nyomtam végig, még frissek az emlékek. :D -
Bamanna #58 Sajnos mi csak most akadtunk rá erre a játékra, de sehol nincs végigjátszás. Azt írtad, hogy te megcsinálod. Tudom, hogy rég volt, de nincs meg neked?
Megköszönném, ha el tudnád küldeni. -
kyle reese #57 helo.linket tud valaki adni? Mert elveszett a cd-im 1része a költözködéskor köztük ezis .Ha valaki tud akkor segítsen. Előre is köszönöm -
kvalentin #56 a vonal 5-öt a pont 1-et. -
#55 udna nekem valaki segíteni a számolási résznél? Mennyit jelentenek a pontok és mennyit a vonalak? -
hughugica #54 nem tudjátok véletlenül miért nem tudok ragasztót venni? Ugyanis kombinálni kell a ragasztót+a holdi nádat+a sérült fuvolát. Már mindent megcsináltam csak a kulcs kellene. -
dav #53 Ugyanúgy, mint az elsőt, csak más sorrendben kell a színeket kerakni. -
kohaku #52 nem tudja valaki hogy a második fogaskereket megszerezni mert nem tudom megffejteni -
Paján Csaba #51 Ha kell segítség szóljatok! Végig nyomtam! hamarosan kész a végigjátszás is! -
Magus68 #50 szerintem nagyon jó a játék, sok ötletes megfejtéssel, és ha egy valamit kihagysz, várhatsz napokig...:-),míg rájössz.
Sikeres landolást mindenkinek -
Paján Csaba #49 Ott lehet, ahol a technikus van! -
Paján Csaba #48 Van itt még valaki aki játszik?
-
preiszner #47 honnan lehet salétromsavat /azotic acid/ szerezni vagy gyártani -
vjp78 #46 A rózsaszín teknő megvan, honnan lehet rongyot szerezni. -
vjp78 #45 Hello!
Valaki nem tudja az olajkészítésnél mi aza rózsaszín teknő??? -
zso23 #44 mikor lesz már végigjátszás hozzá.? -
robotkam666 #43 van valakinek gun végig játszása vagy tudja hogy mit kel a hors-turnament nél csinálni amikor 5-álatal kell vmit csinálni?? az irjo vagy vegyen fel msn-re [email protected] KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Harkat 89 #42 egyszer nyomtam meg és lassúlt így de még ez se elég :) :(
De má nem érdekel ,nem ideggesitem magam ezen :) -
#41 sikerült? -
#40 ne nyomkodd a gombot, mert van hogy begyorsul töle... ha nyomkodod, ide-oda ugrál a mutató.
ha a piroson kivülre esik, akkor ne nyulj semmihez...
-
Harkat 89 #39 Kidobtam a 2 embert+minden cuccom mit engedett.Megnyomom a gombot ,de így is becsapódik.Nem igaz hogy nem tok leszálni :O -
#38 NE felejtsd el a hullákat összekötözni, és kihajigálni! Nagyon fontos.... én is itt akadtam el először :-)
pá:tomo... -
Harkat 89 #37 Köszi, de ezekt mind megcsináltam de így is gyors és becsapódik:) de azé még kisérletezek -
dav #36 Az egyik rakétát fel kell tölteni puskaporral, aztán a két rakétát be kell tenni a helyére. Utána ki kell dobálni minden súlyos dolgot (ami később kelleni fog, azt úgy sem engedi, szóval nem lehet elrontani). Végül begyújtani a rakétákat. Legalábbis én így emlékszem, bár már régen csináltam. -
dav #35 Természetesen 100 % :) -
Harkat 89 #34 és hogy kell leszálni? -
#33 Kösszz a segítséget :-)
Amugy... kb hány százaléknál vagyok???
fele?
magyarosítást ha talál v.ki, szóljatok!!! thnx..... pá:tomo.. -
dav #32 Bolt = Distributor -
Harkat 89 #31 milyen bolt? -
dav #30 Amúgy a boltban tényleg nincs olaj, szóval nem bugos, nem kell elölről kezdened. -
dav #29 Lehet használni a gépet olaj nélkül is, csak ki kell találni, hogy hogyan. Aztán csinálsz olajat, és utána már mindig jó lesz. Az a lényeg, hogy mikor a szelep vörösen izzik, ki kell nyitni valahogy. Többet egyelőre nem segítek, találd ki magadtól, úgy nagyobb lesz a sikerélmény :)
Egyébként a bolt szerintem csak könnyítésnek van, anélkül is mindent meg lehet csinálni, csak a megfelelő sorrendet kell kitalálni. Persze elsőre nekem sem ment, én is vásároltam elég sokat. -
#28 Bocsi... nem láttam hogy van ilyen topic már... pedig kerestem.
Amugy ott a vásárlásnál... én csak ragasztót kaptam. Amugy megvettem ott minden tárgyar.
Lehet h bugos
Mert nálam a boltban nincs "Greese".
Mosmár csak néhány kép van, amit még nem vettem meg.
Most akkor kezdjem előlről?
Thnx... hali -
Harkat 89 #27 csak a raffiát rakd az emberekre, tán úgy kell megkötni
De hogy kell leszálni? -
M.A.D. #26 Mi? Ki lehet dobni az embereket?
Az összekötözés ehhez képes lóf@sz! :) -
#25 Milyen a játék? Mert a Gamestar nagyon lehúzta(66%) -
#24 Hogy kötöztétek meg az embereket ?
a raffiából meg a virágból lehet csinálni valamit de kell még hozzá valami. de mi ?
meg minek a bilincs?
-
Harkat 89 #23 Kidobtam a két embert, meg pár tárgyat. Után hogy kell leszálni? Nincs végigjátszás leírva a játékhoz?