Voyage

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valahol egy végigjátszás róla ? nem baj ha angol

Asszem a mellette lévõ csúszkákat kell mahinálni.

Passz. Nekem nem kelett lassítani a demóban.

hogy kell le lassítani az ûrhajót?

a tálcát feltöltöttem van oxigén is!!! ( de fogytán van...)
külföldi ftprõl

Ez a demóban is volt. A csirkével nem kell semmit mahinálni, max meg kell nézni, nem kell az ûrhajóból kimenni, mert még az ûrben vagy. Asszem a tálcát kell majd valamivel feltölteni, hogy legyen oxigén. A gázégõ felett. Nekérdezd mivel, mert nem tudom. Valami fûszer volt asszem.

(Honnan szerezted be a teljest? Nekem is kellene. Ha jogtiszta, akkor bocs, nem kérdeztem semmit.)

Üdv:
DJviolin

Játszok a fullal , elején vagyok de elég szép fejtörõk vannak benne!
Mindenképpen érdemes leszedni , a grafika jó ; a játékélmény az olyan mint a többiben!

Viszont aki játszik/játszott vele az segitsen!
Az ûrhajóban vagyok , mindent megcsináltam amit kell , most egy csirke van a kabinban , utánna nemtudom mit hogyan kellene csainálni ( esetleg kijutni az ûrhajóbol...)! plz help!

KI az aki kiprobalta?hogy tetszik neki?Mire hasonlit?

Igaz. Akkor ez kalandjáték.

McGrady
szép képek <#eljen>

Kuss!-magyarázta.

NEOreg3
ez inkább Myst-re hasonlít, a Kotor az RPG:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!

A Voyage, (korábban: Journey to the Center of the Moon) Herbert George Wells (H.G. Wells) egyik klasszikusa, az Emberek a Holdon játékadaptációja egyesek a szerint. Bár ezen a vélemények megoszlanak, ugyanis Jules Verne-nek (Verne Gyula) szintén van egy kisértetiesen hasonló regénye, az Utazás a Holdba. Egyébként Verne regényérõl film is készült, amely nagyon rég, asszem 8-9 éve az mtv-n is volt. Még ovis fejjel láttam, de valahogy megmaradt bennem. A játékból kijött már a hivatalos demó, amely az ûrutazós részt dolgozza. A játékról annyit, hogy nem sok kalandjátékkal játszottam eddig, igazából eggyel, a kotor-ral, de ez a játék még nekem is tetszik. Pedig nem kell semmi extrém dolgot csinálni, csak pakolászni, rájönni miért haltak meg az utitársak, megszüntetni az oxigénszivárgást, megszüntetni a súlytalanságot. De mégis süt belõle a könyv, és az a 1800-as évek bölcs, letisztult hangulata. A demó kipróbálása után arra a következtetésre jutottam, hogy a játék egy hibrid, mert vannak belõle részletek mindkét könyvbõl. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra a demót, aki picit is szereti az 1800-as évek, picit bugyuta tudományos fantasztikumu képzelgéseit.

Képek a játékból:

Üdv:
DJviolin

← ElőzőOldal 2 / 2