99
  • mainruler
    #99
    Az átdolgozott/lebutított Dűne univerzumra gondolsz?
  • mrzed001
    #98
    Hát, tudod azzza nyavajás VÁLASZ gomb ott azé van, hogy megnyomd, és tudjuk, hogy mire is válaszolsz. Már nem is tudom volt-e itt egyáltalán szó az EP3-ról ?
    Megszólítás szintén nincs, szóval kinek és mire is küldted azt a #95-öt ???

    Amúgymeg feleslegesen személyeskedsz, no itt az se járja
    (bár nem szoktam Cifu-t védeni :), de teljesen normálisan válaszolt neked, én lehet, hogy csak elküldtek volna ....... egy netikett és egy hogyan olvassunk vissza tanfolyásra)

    Mellesleg Ep3-al semmi gond (na jó, azért van benne jópár irói baklövés ala Lucas), láthatóan az Ep5 sötét hangulatát szerették volna visszahozni, ami részben sikerült is
  • Oldern the 1st
    #97
    Látom odáig, hogy elolvastad volna, amit írtam, már nem jutottál el :D Sebaj, majd legközelebb :D
  • [NST]Cifu
    #96
    Szerintem mindenki had döntse el maga azt, hogy tetszik-e neki az adott film, avagy sem. És azon sem kell felháborodni, ha esetleg valaki más véleményen van, mint mi, az ugyanis szíve-joga. Ezen gondolkozz el inkább, mielött hozzászólsz...
  • Oldern the 1st
    #95
    Nem értem, mi a fészkes fenét kell azon élvezkedni, hogy nektek nem tetszik mondjuk az Episode III. Ízlések és pofonok, srácok, nekem gyermekkorom nagy filmje volt a régi trilógia, az ep3-at mégis tartom olyan jónak, mint azt, és látom a 10 éves testvéremen, hogy ugyanolyan nagy élmény neki bármelyik prequel, mint nekem anno az eredeti trilógia. Nem tudom mit kell játszani a kiégett vénembert. Vagy legalább gondolkozzatok kicsit el.
  • [NST]Cifu
    #94
    A nagyobbik részét tisztáztuk azt hiszem, nem vagyunk egyformák. :)

    Nyomom az SWG-t, és Lucast is csak azért nem kedvelem manapság, mert még mindig hagyja a SOE-nél az SWG-t, aki szépen szétcseszi a játékot.

    Hát amit a SOE csinál, az tényleg katasztrófa, de tegyük hozzá, hogy a Lucasarts legalább ennyire, ha nem jobban felelős az állapotokért! Lásd most a Mustafar kiegészítő esete...
  • mrzed001
    #93
    Biztos láttam. Még én is anno németül RTL, vagy SAT1 csatin. Megnézni csak azért néztem meg, mert utána jött valami (Star Trek TOS, A-Team, vagy Knight Rider), amiről semmiképpen sem akartam lemaradni, és egyébként se ment semmi más. Egyébként az említett 3 sorozathoz nem lehetett mérni, annyival gyengébb volt (privát vélemény)
    Az, hogy történelmileg mennyire hű, az már akkor sem érdeket, és most sem. Egy jó film szórakoztató legyen, jó legyen a sztorija és lekösse az ember figyelmét, ez a lényege.
    No ez pont ebben volt gyenge, max 3-ast kapott tőlem
  • a.carkey
    #92
    Miért, egy Indy film nincs tele?
    "Hogy a fenébe ne. De akkor miért hivatkozol rá pozitív értelemben? "

    Ezt az 5-ös hozzászólásra írtam, de bocs, az nem te voltál, de az illető kezdte el fikázni - divatból, anti-Lucasizmus miatt -, így a korábbira is írtam, de egyben. Szóval bocs.


    Ugyanígy Sophie Habsburg és Indy, vagy Charles de Gaulle és Indy találkozása sem "túl hihető", mégis szórakoztató dolog és kikapcsolódás volt megnézni olyan részeket, ahol pl. olyan figurákat mutattak be filmen pozitívan, akikről addig vagy semmit, vagy alig lehetett hallani, mint pl. Paul von Lettow-Worbeck.
    "Most akkor "qurva jól" mutatták be a XX.század elejét, vagy szórakoztatóan? Mert a kettő nálam feltétlenül ekvivalens fogalom..."

    Miért ne lehetne szórakoztatóan és jól bemutatni a XX. század elejét úgy, hogy beletesznek egy kitalált szereplőt és arra - zseniálisan - felépítenek egy forgatókönyvet. Ha jól tudom eléggé rajongsz a haditechnikáért. A Halál 50 órája sem túl hiteles, sem túl reális, mégis, az is egy kitalált történet, de az egyedüli, ami jól mutatja be a '44-es ardenneki offenzívát a sok szar film között. Izgalmas, meg minden. Nem hű történelmileg, de mégis, Neked nem tetszett? Szvsz "qurva jól" bemutatták azt a pillanatot és a fejleményeket, ahogy '44-ben a németek áttörték az amerikai frontot, mégha ezt a filmben kitalált szereplőkre is építették. Így pl. az a film bár történelmileg nem hű, mégis szórakoztató, ahogy az Indy is.


    Szerettem a sorozatot, és szerintem kár fikázni, mert kevés hozzá hasonló összefoglaló mű készül, ami szólt a XX. század legelső éveiről, a 10-es, 20-as évekről, és belement történetben a 30-as, 40-es és 50-es évekbe, és fogalmunk ébredt arról, hogy a három nagy filmben szereplő Henry Jones JR. élete hogyan alakult az 1930-as évek előtt és után.
    "Pont arról beszélünk, hogy a XX.sz. elejét eléggé fals hangal mutatja be, régen láttam, de anno jól kipengelléreztük a történelmi hamisításait. Ezen dolgok, valamint a megvalósítás engem sokszor emlékeztettek a McGuyver akció-sorozatra. Hogy szórakoztató? Tudja fene, anno néztem egy ideig, nem voltam elszálva tőle, de szórakozásnak elment. Viszont nemrég láttam valamelyik részt (a címét nem tudom, de a lényege az volt, hogy a Habsburgok bízzák meg valamiféle titkos küldetéssel), de 15 perc után kikapcsoltam, mert annyira fárasztó volt."

    Akkor régen láttad, ugyanis Lucas még arra is ügyelt, hogy pl. Joffre úgy nézzen ki, ahogy kinézett a valóságban, vagy de Gaulle detto, stb, stb. "Hamisítások" alig voltak benne, max. annyi, mint minden igényes filmben. Persze Te észrevehettél olyat, hogy pl. az a típusú géppuska akkor még nem volt rendszeresítve a német hadseregben, meg ilyenek, de szvsz nem volt annyira nem hiteles. Sőt, "a feldobom kő, leesik helikopter" MacGywer nem igazán egy kategória az ifjú Indyvel. Szóval ez kicsit erős volt. A Habsburgos részben volt az egyik kedvencem, Joss Ackland, mint német elhárító tiszt. Az általad említett részben volt benne Piroch "HI, SHARON!" Gáborunk is mint német ügynök. :) De nem 15 percig nézted, ha a Habsburgok küldiadását még láttad, mert az a vége felé van, a visszaúton. :) Amúgy, mint te is tudod, létezett az a két fivér, ami a Habsburgos küldisben Lucas újra életre hívott - más filmben még soha sem szerepeltek -, ugyanis adtam magát az a történelmi tény, hogy a győzelemre számító, egészen merev német háborús magatartás miatt a Monarchia titokban közölte Franciaországgal különbéke-kötési szándékát. Ekkor IV. Károly két sógorát, Sixtus és Xavér hercegeket (akik a belga hadseregben szolgáltak mint a filmben Indy) szemelte ki a titkos küldetés lebonyolítására, ami az általad említett részben az oda és visszaút viszontagságait mesélte el. Az, hogy fárasztó volt számodra, az a Te dolgod, viszont másnak még bejöhetett. Én pl. 20 mpig tudok olvasni egy fegyverleírást vagy fegyvertechnikai értekezést, amíg át nem klickelek máshová, mert untat, viszont Te aki írod, és érdeklődsz a téma iránt akár órákig-napokig is képes vagy gyűjteni az anyagot, mert Neked bejön és szeretsz írni. Így van ez jól, és erre csak azt tudom írni, hogy izlések és pofonok. Nekem bejön az Indy, nem egy MacGywer, ugyanis kikapcsol a munka után, és néha képes vagyok több részt is újból megnézni ha kedvem van hozzá. Mivel mindenhol nagy sikere volt a sorozatnak, azt hiszem nem vagyok egyedül és másnak is bejött.


    "Hogy tetszik neked a sorozat, az szép és jó, de ne gondold azt, hogy ezért mindenkinek tetszeni kellene..."

    Erre az előbb válaszoltam.


    Ahogy a Clone Wars-os cartoon összekötötte az EP. II- és EP. III-at, úgy kötötte össze a YIC a nagyfilmeket, illetve mutatta be mi lett a szereplőkkel.
    "A Clone Wars szvsz még a Prequel-nél is nagyobb csapás az SW világára, de ez csak az én véleményem..."

    Nekem is megvan jópár rész, talán az összes, de még nem volt időm megnézni őket, nem olvastam csak két SW könyvet, azt is régen, mégis SW fan vagyok, szeretem a filmeket, tetszett az EP3 is, sőt még az EP2 is. Nyomom az SWG-t, és Lucast is csak azért nem kedvelem manapság, mert még mindig hagyja a SOE-nél az SWG-t, aki szépen szétcseszi a játékot. De az Indy miatt nálam Lucas még mindig forban van, akár mit csinál is, a Skywalker Ranchére meg roppant kiváncsi vagyok.
  • a.carkey
    #91
    Biztos láttad mindegyik részt? Brisco County jr.-t egyet sem láttam.
  • [NST]Cifu
    #90
    Mert a kettő nálam nem feltétlenül ekvivalens fogalom...

    Pardon, a "nem" szó a kapkodva gépelés miatt kimaradt...
  • mrzed001
    #89
    Ez nagyon nagyon ritka, de 100%-osan egytértek Cifu-val
  • [NST]Cifu
    #88
    Miért, egy Indy film nincs tele?

    Hogy a fenébe ne. De akkor miért hivatkozol rá pozitív értelemben?

    Kérdezlek Téged és a sorozatót ennyire erőteljesen fikázókat, hogy láttad a full sorozatot, vagy csak pár részt néztél meg?

    Hajdan még a német műholdas adókon ment (talán a Pro7-en vagy az RTL-en?), ott néztem egy jó ideig.

    Ugyanígy Sophie Habsburg és Indy, vagy Charles de Gaulle és Indy találkozása sem "túl hihető", mégis szórakoztató dolog és kikapcsolódás volt megnézni olyan részeket, ahol pl. olyan figurákat mutattak be filmen pozitívan, akikről addig vagy semmit, vagy alig lehetett hallani, mint pl. Paul von Lettow-Worbeck.

    Most akkor "qurva jól" mutatták be a XX.század elejét, vagy szórakoztatóan? Mert a kettő nálam feltétlenül ekvivalens fogalom...

    Szerettem a sorozatot, és szerintem kár fikázni, mert kevés hozzá hasonló összefoglaló mű készül, ami szólt a XX. század legelső éveiről, a 10-es, 20-as évekről, és belement történetben a 30-as, 40-es és 50-es évekbe, és fogalmunk ébredt arról, hogy a három nagy filmben szereplő Henry Jones JR. élete hogyan alakult az 1930-as évek előtt és után.

    Pont arról beszélünk, hogy a XX.sz. elejét eléggé fals hangal mutatja be, régen láttam, de anno jól kipengelléreztük a történelmi hamisításait. Ezen dolgok, valamint a megvalósítás engem sokszor emlékeztettek a McGuyver akció-sorozatra. Hogy szórakoztató? Tudja fene, anno néztem egy ideig, nem voltam elszálva tőle, de szórakozásnak elment. Viszont nemrég láttam valamelyik részt (a címét nem tudom, de a lényege az volt, hogy a Habsburgok bízzák meg valamiféle titkos küldetéssel), de 15 perc után kikapcsoltam, mert annyira fárasztó volt.

    Hogy tetszik neked a sorozat, az szép és jó, de ne gondold azt, hogy ezért mindenkinek tetszeni kellene...

    Ahogy a Clone Wars-os cartoon összekötötte az EP. II- és EP. III-at, úgy kötötte össze a YIC a nagyfilmeket, illetve mutatta be mi lett a szereplőkkel.

    A Clone Wars szvsz még a Prequel-nél is nagyobb csapás az SW világára, de ez csak az én véleményem...
  • mrzed001
    #87
    Hát, lehet, hogy rég láttam, de olyan művi benyomást tett rám az egész ifj. Indy sorozat (ezt már talán csak a Brisco County jr. tudta überelni, de ott legalább humorral palástolták)
  • AnuluWork #86
    sorozatot ...
  • AnuluWork #85
    Nagyon kevered valamivel. Megjegyzem, egy rakat Emmy Díjat nyert. Tudod, a tévés Oscar.
  • AnuluWork #84
    Miért, egy Indy film nincs tele? Kérdezlek Téged és a sorozatót ennyire erőteljesen fikázókat, hogy láttad a full sorozatot, vagy csak pár részt néztél meg?

    Szvsz első vh-s műfajban, ahol régi feka-fehér felvételeket színeztek ki sok helyen, ezeket beletették filmekbe, és ennyire jól megcsinálták, hát, ehhez hasonló sorozat még nem készült.

    Történelmi pontatlanságok? Nos, azért az Indy féle Hitler találkozás, illetve a Szent Grál, a szent kövek vagy a Frigyláda sem nevezhető "annyira pontos és hihető" sztorinak ...

    Ugyanígy Sophie Habsburg és Indy, vagy Charles de Gaulle és Indy találkozása sem "túl hihető", mégis szórakoztató dolog és kikapcsolódás volt megnézni olyan részeket, ahol pl. olyan figurákat mutattak be filmen pozitívan, akikről addig vagy semmit, vagy alig lehetett hallani, mint pl. Paul von Lettow-Worbeck.

    Tudomásom szerint az összes részt ami elkészült láttam, és miközben tényleg voltak szar és unalmas részek, főleg a kisfiús Corey Carrieresek közül, a Sean Patrick Flannerys epizódok szinte mind nagyon jók voltak.

    A Kafkás cseh, az Afrikás Catherine Zeta Jonesos, a De Gaullos szökés, a Botrány a Broodwayen a Kék Rapszódiával, a Barcelonás-Picassos kémrész, az összes Howard Carteres és Arabiai Lawrences rész, az Edison versenyautós ötlet némi kémkedéssel, a Pancho Villas részben Patton tábornok - akkor még hadnagy - fellépése (az vmi zseniális ötlet volt), a megható ír felkeléses rész, az Elizabeth Hurleys Zeppelines londoni rész és az ottani magyar beszéd, a Robert Graveses teniszparty a fronton, a Verdunös, Sommeos, Mata Haris részek, a monarchia különbéke kisérletének bemutatása (végre valaki ezt is megpróbálta bemutatni, nem a szokásos buta szöveget nyomni, hogy miért bukott meg a monarchia) és a részben a zseniális Joss Ackland (ő is meghajol és elismeri Indyt, mint a 3. nagyfilmben a Coronado keresztje eksön végén az a faszi, akitől Indy azt a bizonyos kalapot kapja). Akkor ott volt a Hemingwayes zene verseny az olasz fronton, illetve a roppant hatásosra sikerült versailles-i "béketárgyalások" megvalósítása és a Ho Shi Mines POZITÍV! szál, tehát előítéletek és részlehajlások sem nagyon jellemzik a sorozatot. Túlzásokkal sem nagyon találkozni, max. annyi van benne, mint minden más kalandfilmben és Indy részben, így szerintem kár a sok "sablonfikáért" - nem bántásnak, csak rakatszor olvasok hasonlókat szinte minden kritikánál.

    Ami van az mind, mind annyira jól megszerkesztett és annyira jól a történelembe illesztett, annyira igazi kalandfilmes elem, hogy Lucas nálam pont ezért nem kapott sok-sok fekete pontot az EP. I-ért, mert megcsinálta a "The Young Indiana Jones Chronicles"-t előtte. Aztán ott volt a zenei betét, ami szerintem csúcsszuperre sikeredett. Szerettem a sorozatot, és szerintem kár fikázni, mert kevés hozzá hasonló összefoglaló mű készül, ami szólt a XX. század legelső éveiről, a 10-es, 20-as évekről, és belement történetben a 30-as, 40-es és 50-es évekbe, és fogalmunk ébredt arról, hogy a három nagy filmben szereplő Henry Jones JR. élete hogyan alakult az 1930-as évek előtt és után.

    Ahogy a Clone Wars-os cartoon összekötötte az EP. II- és EP. III-at, úgy kötötte össze a YIC a nagyfilmeket, illetve mutatta be mi lett a szereplőkkel.
  • mrzed001
    #83
    Ráadásul iszonyú uncsi volt, előre kitalálható és a végletekig lapos sztorival
  • [NST]Cifu
    #82
    Hát olyan "qurva jól" azért messze nem mutatta be a XX.sz. elejét, tele van történelmi pontattlanságokkal, túlzásokkal, részlehajlásokkal és előítéletekkel. Szóval ilyen téren többet ártott, mint amit használt...
  • AnuluWork #81
    Az ifjú Indy minden volt, csak nem egy rakás fos. Az, hogy nem nem Ford játszott benne - bár két részben szerepelt -, attól még izgalmas és szórakoztató volt, bár nem volt sem fantasy, sem UFOs, sem űrgecis - amiért sokan annyira odavannak -, mégis elég sok dologra kitért, qurva jól bemutatta a 20. század elejét, az I. VH-t, annak jópár ismeretlenebb részét, mint pl. az afrikai front. Szerintem a Sean Patrick Flannerys részek kimondottan jól sikerültek. Izgalmasak, jól megtervezettek voltak. Sok azóta befutott színésznő és színész játszott benne, mint pl. Elizabeth Hurley és Catherine Zeta Jones.

    A Corey Carrieresek tényleg max. összekötőként szolgáltak, viszont ott is volt jópár rész, ami nagyon jól eltalált volt.
  • mrzed001
    #80
    Nem azt írta Foster (a Csillagok háborúja mellett)?
  • winnie
    #79
    volt a roburban is egy jedi-kristály nevű story, anno
  • bippo
    #78
    #74: nekem is ez tetszett nagyon. Egeszben latta a sztorit, Kevin J. Anderson is ilyen. Sokat utalgatnak mas konyvekre is, kerekebb lett tole, sokkal atelhetobb.
  • mrzed001
    #77
    Olvass el egy normális folytatást is :)
  • NEXUS6
    #76
    Akkor már van fogalmad róla milyen a többi;)
  • rolika
    #75
    ez az egyetlen star wars könyvem :)
    közvetlenül a jedi visszatér után játszódik, amikor sikerül felrobbantani második halálcsillagot.
    valami lélekrabló fajról szólt, ha jól emlékszem.
    annyira azért nem tetszett, hogy még egyszer elolvassam. kicsit erőltetettnek tűnt, hogy miért pont a jedi után játszódik... egyik kalamajkából a másikba
  • mrzed001
    #74

    Nekem Zahn művei és a Kolériai trilógia tetszett a legjobban (Zahn hivatkozik is rá, talán ő az egyetlen író, aki a többiek műveit is olvasta és a normális könyvekre normálisan visszautalgat)

    Különbéke nem az volt, amikor egy fura idegen faj jött békés szándékkal, akik magukat szabadították fel a birodalom alol, és tökélesítették a birodalmi fegyvereket (persze nem is annyira békés szándékkal jöttek :))...

    Meg volt még egy jó, Kessel-nél lévő feketelyukak között elterülő Bendő bázisról (ahol tervezték és építették a halálcsillag 1-et + 1 prototípusát), de már foggalmam nincs, mi volt a címe
  • NEXUS6
    #73
    Volt egy könyv, most nem jut eszembe ki írta, asszem Különbéke volt a címe, nekem az tetszett a legjobban.

    Monnyuk valszeg az se volt hivatalos SW anyag.
    ;)
  • winnie
    #72
    lehet, hogy jó.
  • mrzed001
    #71
    Pedig egész jó, ha jól emlékszem. Minjárt leveszem a polcról, de úgy emlékszem eredetiként jelent meg (talán egy trilógia részeként)
  • winnie
    #70
    Avery, Dale: Han Solo és a fejvadászok

    ez pl micsoda? magyar író hivatalos star wars regényt ír? ez nekem túl scifi.
  • [NST]Cifu
    #69
    A "Brian Daley: A csillagrombolók" c. könyvének semmi köze az SW-hez. A könyv úgy jelent meg, hogy a fejlécében ott volt az SW logó, a szerző neve és mellette ez: a Han Solo sorozat köteteinek szerzője.... Piszkos húzás, mert mindenki a könyv címét figyelte és az SW logót - anno ezt én is megkajáltam... :(
  • bandia
    #68
    Köszi, közben rákerestem, és megtaláltam a neten. Azt hiszem lesz mit olvasnom:) Bár jobb lenne azért a könyv, de mire azt az ember beszerzi, elunja az életét:) Köszi szépen!
  • M2 #67
    Ezek amiket neten rtf-ben megtalálsz, papíralapúakat én a piacon szoktam látni.

    Szerintem ha Timothy Zahn könyveit egy jó rendező vinné filmre, verné az összes pre-t. Persze csak akkor ha a célközönség nem a 8-10 évesek lennének - ami meg ugye kizárt, tekintve hogy a SW-termékek meg nekik készülnek. Gyakorlatilag az egész ep1-3 egy hasznot is hozó egészestés reklámfilm, akkor meg mi vagyunk a hülyék, hogy elvárásaink vannak...
  • M2 #66
    L. Neil Smith: Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa
    L. Neil Smith: Lando Calrissian és Oseon tűzvihara
    Avery, Dale: Han Solo és a fejvadászok
    A. C. Crispin: A hutt játszma
    Kevin J. Anderson: Sötétkard
    Barbara Hambly: Alkonybolygó
    Paul Davids - Hollace Davids: Darth Vader kesztyűje
    Paul Davids - Hollace Davids: Zorba, a hutt visszavág
    Kevin J. Anderson - Rebecca Moesta: Árnyakadémia
    Allston, Aaron: Lidérc osztag

    Terry Brooks: Star Wars I. rész - Baljós árnyak
    R. A. Salvatore: Star Wars II. rész - A klónok támadása

    Lucas, George: Csillagok háborúja
    Glut, Donald F.: A Birodalom visszavág
    Kahn, James: A Jedi visszatér

    Timothy Zahn: A Birodalom örökösei
    Timothy Zahn: Sötét erők ébredése
    Timothy Zahn: Az utolsó parancs
    Timothy Zahn: A múlt kísértete
    Timothy Zahn: A jövő látomása

    Nem-hivatalos Star Wars kötetek:
    Malcolm Webster: A jedi hatalma
    Brian Daley: A birodalmi flotta
    Brian Daley: A csillagrombolók
  • mrzed001
    #65
    endless-en fent van a teljes angol (időrendi sorrendben, időpont meghatározással), valamint elég sok helyről (use google :)) le lehet tölteni tizenegypár magyart, köztük Zahn trilógiáját, majd a folytatás duológiát
  • bandia
    #64
    Hát ja, van benne rizikó, de ha már más megírta a történetet az miért nem jó?:)
    Sajnos én nem olvastam a Timothy Zahn féle folytatást, mert elkezdtem, aztán elvesztettem a könyvet: Valami Chritos Csapda vagy mi volt a címe ha jól emlékszem, lehet hogy nem is az a sorra következő(de tetszett). Azóta keresem a könyveket, de nem nagy sikerrel, sem angolul, sem magyarul nem találom már ezeket. Megköszönném ha valaki felsorolná legalább a címeket, aztán én megint próbálkozok egyet....Vagy tud valaki egy helyet, ahol ezeket angol, német, vagy magyar nyelven be lehet szerezni? Az ebay meg az amazon sajna sokba kerül mire ideér. Köszi
  • NEXUS6
    #63
    ;)))
    Én még nem láttam, azt mondják qrva "jó"!!!!

    Valamelyik csatornán egyszer leadták, a SW ep4 első vágatlan verzióját, mit mondjak, B kategóriájú múvi, eszméletlen gagyi. Pedig minden jelenet ott van bene, sőt még olyan is amit aztán kiszedtek belőle.

    Hát igen, a szobrot is úgy csinálják, hogy az eccerű kőtömbről eltávolítják a felesleget.
    (Láthatólag Lucas ehhez nem ért, ezért olyanok az új részek mint egy bolhapőiac, minden van bennük de a lényeg elsikkad)
  • Fiok
    #62
    Lucas a folytatást vszínűleg bebukná,kicsit hosszúra nyúlt már ez a film/ek.
    A FAN-ok biztos szeretnék ha további 3rom filmet láthatnánk,de ez már csak az ő igényüket elégítené ki.
    Így jó ez ahogy van,majd +látjuk mi sül ki a sorozatból.Amúgy+ most a képregények +filmesítésének korszakában élünk,nekem ezek is bejönnek.....
  • M2 #61
    Eszembe jutott: vajh a Holiday Special mennyiből jönne most ki? Remélem nem 1 millából!
  • Mihail
    #60
    érdekes amit mondasz. Végülis van még olyan nagy film ami ennyi epizódot megélt és mindegyik sikert aratott egy bizonyos szinten? tényleg eléggé merész vállalkozás lenne folytatni a dolgot..