88
jön a folytatás... Resident Evil: Extinction
-
Takezó #8 rohatt (y) jóakabb csaj, mint a milla jovovics:d -
#7 Hát de hiányzik az az agresszív antinő... broáf. Az a sors járt neki amit kapott az 1 -ben :DD -
pasquale #6 na király lesz... amikor "megvettem" a netről :DDDDDDDDDDD
akkor előtte direkt megnéztem az 1. résztés utána az apocalypsist....
király vót -
Takezó #5 De megint nem lesz benne Michelle Rodriguez -
#4 annak az előzetesében a resident evil (film) egyik zenéje ment -
cyrus #3 jöhetne már, mert addig a holtak földjével kell beérnem :D -
#2 már várom -
#1 Resident Evil: Afterlife címmel trilógiává bővíti zombie-filmes sorozatát Paul W.S. Anderson, a heti amerikai listát vezető Resident Evil: Apokalipszist író, Hollywood per pillanatnyilag legjobban utált rendező-forgatókönyvírója.
Anderson, aki előszeretettel forgat filmeket számítógépes játékokhoz (lásd még Mortal Kombat) 2001-ben készítette el az első Resident Evil mozifilmet. A Milla Jovovich és Michelle Rodriguez főszereplésével készült horror-akció szépen jövedelmezett, és a filmet gyártó Screen Gems zöld utat adott a most mozikba került folytatásnak. Az Apokalipszis elkészítésében Anderson már csak forgatókönyvíró-producerként vett részt, a rendezést átengedte a korábban rendezőasszistensként dolgozó Alexander Wittnek.
"Én mindig is trilógiaként gondoltam a Resident Evil filmekre" - mondta PWSA a Hollywood Reporternek. "Az első film még a játék prequelje volt, az új mozi már összeköti a játék és a film világát. A harmadik történet pedig a játék folytatása lesz. Szép fejlődési ív - előzmény, játék és aztán a játék folytatása."
Milla Jovovich már korábban is azt nyilatkozta, szívesen szerepet vállalna az újabb folytatásban - biztos elfelejtettek neki szólni, vőlegénye milyen nagyot alkotott az Alien vs. Predator c. jobb híján filmnek csúfolt celluloidtömeggel.
forrás: moziplusz.hu