Resident Evil: Extinction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
katt!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egy elképesztõen remekül összeálított kamu CNN News report egy lehetséges zombiinvázióról. Ki e hagyjátok!
http://www.youtube.com/watch?v=RXHxIyUex3o - Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=bxHa1XlL1pc...ted&search= - Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=QdRb35j9PVA...ted&search= - Part 3
Kinek volt ismerõs a bemondó? :)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Akkor már elõre félek...
Egyre jobban néz ki a film talán lesz olyan szinvonalas mint az elsõ rész.
Resident Evil:Extinction
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Játszik benne a hõsõkbõl a brutálcsaj akinek 2 személyisége van!
Next PC upgrade: 2022
Óriási a trailer!
Végre megint egy poszt-apokaliptikus film!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
az nem sokára itt lesz !!!!
remélem ugyanolyan jó lesz mind az elözö kettõ !!!!
Amúgy egyetértek, az elsõ rész szerintem is nagyon jó lett, a második viszont, háááát...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Resident Evil :Extinction ???
Resident Evil :Afterlife ???
Your fate has be written! You’ll die!
Hát azt te honnan tudod?
Szerintem mind a kettõ jó, az elsõ "ilyesztõbb" lett
a második meg valahogy korszerûbb
de a 3. rész sajnos csak 2007-ben jön ki,még millának sincsen sok adatja a filmrõl
Talán az egy jobb volt tényleg.
De monndjuk nekem az is teccett.
VISZONT AZ 1 A LEGJOBB!!! (nem csak a resident evil filmek közül <#vigyor1>#vigyor1>)
apocalypse
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
akkor elõtte direkt megnéztem az 1. résztés utána az apocalypsist....
király vót
__|__ ________(*)________
apocalypse
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Anderson, aki elõszeretettel forgat filmeket számítógépes játékokhoz (lásd még Mortal Kombat) 2001-ben készítette el az elsõ Resident Evil mozifilmet. A Milla Jovovich és Michelle Rodriguez fõszereplésével készült horror-akció szépen jövedelmezett, és a filmet gyártó Screen Gems zöld utat adott a most mozikba került folytatásnak. Az Apokalipszis elkészítésében Anderson már csak forgatókönyvíró-producerként vett részt, a rendezést átengedte a korábban rendezõasszistensként dolgozó Alexander Wittnek.
"Én mindig is trilógiaként gondoltam a Resident Evil filmekre" - mondta PWSA a Hollywood Reporternek. "Az elsõ film még a játék prequelje volt, az új mozi már összeköti a játék és a film világát. A harmadik történet pedig a játék folytatása lesz. Szép fejlõdési ív - elõzmény, játék és aztán a játék folytatása."
Milla Jovovich már korábban is azt nyilatkozta, szívesen szerepet vállalna az újabb folytatásban - biztos elfelejtettek neki szólni, võlegénye milyen nagyot alkotott az Alien vs. Predator c. jobb híján filmnek csúfolt celluloidtömeggel.
forrás: moziplusz.hu
apocalypse