88
jön a folytatás... Resident Evil: Extinction
-
#48 hát mostt nésztem meg a filmet sajna orpsz hangal de a film kárpotoltt mindenért elég ütös! Várjuk a hazai premiert:) -
#47 A felirat tökéletes, biztos kapható még. -
Prof William #46 És jó a felirat? -
Prof William #45 Megveszem. :) Kapható még? -
bcrics #44 mikorra várható a film?????? -
#43 Az túl magas labda volna. :) -
#42 Szerintem nézz utána mi a jelentése a "DVDRip" fogalmának, mielőtt bölcseket akarnál mondani... :))) -
#41 Szeva ez mind fake 2 verzio is van fentt az egyik a Bourne ultimátum lesz ha leszeded a másuk tömöritett mapa kodoltt de kodot nem adnak hozá. -
#40 Nemtudom hogy van e Ps2-d de ha ismered a final fantasy-t akkor elárulom hogy annak a XII. része már több mint egy hónappal a megjelenés előtt fent volt a neten.Erről ennyit. -
#39 őő, most hozzak fel pár gyönyörű magyar példát?? :) -
#38 Csak egy kicsit próbálj meg logikusan gondolkodni: a film 2007 Szeptember 21.-én kerül a mozikba. Két héttel előtte szerinted mekkora esélye van egy DVDRip-nek? -
#37 Valaki eldönthetné helyettem az hogy ez most kamu vagy nem??
katt! -
#36 Nékem magyar felirattal megvan a kedves kis Dawn Of The Dead eredeti DVD-n :) -
Prof William #35 Addig itt egy kis Zombis kedvcsináló...
Egy elképesztően remekül összeálított kamu CNN News report egy lehetséges zombiinvázióról. Ki e hagyjátok!
http://www.youtube.com/watch?v=RXHxIyUex3o - Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=bxHa1XlL1pc...ted&search= - Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=QdRb35j9PVA...ted&search= - Part 3
Kinek volt ismerős a bemondó? :) -
kék #34 Nekem tetszett a RE 1-2. és a Holtak hajnala remake is. :-) -
#33 Miért sok zombis film van már de szerintem a resi 1 még türhető is.A 2. rész egy kalap gány meg a Dawn of the Dead is.A mostanában vetített 28 weeks later tetszett még -
Prof William #32 "Egyre jobban néz ki a film talán lesz olyan szinvonalas mint az első rész."
Akkor már előre félek... -
#31 Itt az új Trailer aki még nem látta!
Egyre jobban néz ki a film talán lesz olyan szinvonalas mint az első rész.
Resident Evil:Extinction -
#30 F@sza lesz! -
#29 Hardwireden van egy trailer nemtom új-e mert még 1 trailert se láttam de tetszik.
Játszik benne a hősőkből a brutálcsaj akinek 2 személyisége van! -
Seten #28
Óriási a trailer!
Végre megint egy poszt-apokaliptikus film!
-
#27 Ez a trailer vmi borzalmas :( -
#26 áruljátok el mi jó volt a RE1-ben se látvány se sztori a 2-ben legalább volt egy nemesis amúgy mi akik pont tíz esztendeje vehettük kezünkbe a RE-t ps-en nem tudnak olyan filmet csinálni mint amilyen nagy szám akkor az volt mondjuk a silenthill látványos volt csak kár hogy szellemes fasság -
#25 hát télleg nem sokára itt lesz -
az nem sokára itt lesz !!!!
remélem ugyanolyan jó lesz mind az elözö kettő !!!! -
#23 ejj... -
#22 2007. szeptember 7. a premier. -
nihillus #21 Az biztos, hogy az első rész még mindig jobb volt mint a kettő, de még így is egy nagy szar. Az egyik legrosszabb számítógépes játékadaptáció (nem számítva Uwe Boll munkáit- de hát azok nem is filmek). Ha a harmadik részbe sem sikerül egy kis látványt vagy akár horrorelemeket csempészni, akkor bizony az is olyan lesz, mint a kettő. Azért reménykedjünk, hogy legalább a nézhető kategóriát eléri a film színvonala. -
#20 Vá, milyen helyes két kis kukrija van! :D
Amúgy egyetértek, az első rész szerintem is nagyon jó lett, a második viszont, háááát... -
#19 Extinction -
#18 Az Apocalypse-nél nem sok hányadékbb film van. Az elsőt én is szeretem. -
#17 akkor most mi lesz az alcime ?????
Resident Evil :Extinction ???
Resident Evil :Afterlife ??? -
-
#15 Nagy Resident Evil fan vagyok.9évesen láttam a katárt majd 1évesen a köynvet olvastam a Borzalmak akstélyát.nagyon jó és mindenkinek ajánlom:D
-
vg #14 "még millának sincsen sok adatja a filmről"
Hát azt te honnan tudod? -
#13 http://www.imdb.com/title/tt0432021/
Az IMDB-n 2006-ra írják -
#12 Hali mindenki
Szerintem mind a kettő jó, az első "ilyesztőbb" lett
a második meg valahogy korszerűbb
de a 3. rész sajnos csak 2007-ben jön ki,még millának sincsen sok adatja a filmről -
sirtomi #11 Nekem tetszett mind a kettő.
Talán az egy jobb volt tényleg. -
#10 a 3 remélem jobb lesz mint a 2.
De monndjuk nekem az is teccett.
VISZONT AZ 1 A LEGJOBB!!! (nem csak a resident evil filmek közül ) -
#9 az 1 az király volt, de 2 valahogy nem jött be:(