Resident Evil: Extinction

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Az kéne még csak, remélem nem merik bevállalni ezt az orbitálisan nagy baromságot majd.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bokafix2
Valószínûleg nem zárul be, már csak azért is, mer a végén egy komplett Alice-hadsereg mutatkozott be, várva a bevetését.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nothes
Igen, valószínûleg azért, hogy személyesen is megköszönje a kísérleteket:)

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

ffxi
Jó volt, remélem ezzel nem zárul be a Resident Evil.

Fákjúal!

Seth
Csak jól elbeszélget velük :D
Amúgy akik a játékot ismerik, tudják hogy micsoda görény az a Wesker ( bár a filmeknek szinte semmi köze a játékhoz, de a karakterét úgy tûnik meghagyták), ráadásul már nem is teljesen ember, szóval ellesznek ezek ketten :)

PSN ID.: Beegabor

Mi van????? Stargatelost jól írta, Alice megy a tudósokhoz, Claire pedig Alaszkába!!! De szerintem nem kinyírni akarja a tudósokat!
Na most sikerült megnézni a filmet moziba /Palace Óbuda foreva/...És hát kurva jól sikerült!!!
A Madaras rész isten!!!!
Mire ez a sok negatív kritika???,

VÁrjuk a köv. részt ha lesz!!!!

Ez nem semmi. Egyesek azt se tudják, mit láttak, de azért fröcsögnek. :-))
Srácok, nem valami vágott kalózverziót néztetek? :-))
Seth
Te kevered Alice-t Claire-rel. Claire és a maroknyi túlélõ csapata akar odajutni,mert az nem fertõzött terület. Alice ott maradt a létesítményben, Claire-ék meg elhúztak helikopterrel alaszka felé. Milyen filmet néztél te??

stargatelost
így írom h ne legyen baj :)
úristen, oda mentek a többiek a helikopterrel hogy hátha megmenekülnek
Alice meg Japánba megy hogy kinyírja ott a fõmuftikat :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

De akkor mit dumáltak Alaszkáról, hogy oda mennek?
Szolnokboy1
háháhá! beszoptad noob! <#banplz><#banplz><#banplz>

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

nothes
De ha nem hiszed:)

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

nothes
Tokyo Metro < a vége elõtt.

a filben sehol nincs benn, megnéztem még1x, haveromat is kérdeztem, látott-e valami "Tokyo" felíratú táblát, vagy valamit: NEM! te nemtom melyik filmet nézted, de a végefelé oda akarnak eljutni Alice-ék, hogy azokra a túlélõkre találjanak. Nézdd meg még1x!!!
Szolnokboy1
ki volt irva...<#banplz>

Honnan tudod, hogy az Japán (én a filmben nem vettem észre, hogy említenék Tokyot) Anteris te meg ne pofázzá!!!!
Szolnokboy1
hülyegyerek <#idiota> Ezt kinek írtad, annak aki még nem látta vagy annak aki már igen? Mindkét esetben felesleges és ostoba döntés volt...

Nos a vége nem teljesen igaz, ugyanis
akiknek Alice üzen, azok nem Alaszkában vannak hanem Japánban (Tokyo)

nem, máskor ne írjál semmit baszki -mint ahogy most sem írtál semmit - mindnyájan jobban járunk.

OK, akkor máskor elé írom, h spoiler!
Bokafix2
Tudod lehet, hogy van, aki még nem látta a filmet és talán nem akarja elõre tudni mi lesz benne. Ne rontsuk el mások örömét... <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kaplan
Ügyes és megfontolt húzás volt.. :DDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kandurex
ja..hogy spoiler?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyébként amit a harmadik részben láthatunk:
Már az egész bolygó egy nagy sivatag, zombik ólálkodnak mindenfelé, a túlélõk pedig konvojokban mászkálnak. A T-Vírust kifejlesztõ tudósok föld alatti (Kaptárhoz hasonló) kutatóállomásokon bújkálnak, a volt Kaptárban pedig a 2. részbõl egy kicsit ismert doki Alice-klónokkal kísérletezik és kifejleszt egy ellenszérumot. Ezt késõbb alkalmazza az egyik zombit, ám a szérum nem hat... Alice eközben egy motorral járja a sivatagot és zombikat gyilkolászik, másutt pedig Alice régi barátjai (LJ és a kommandós férfi) egy konvojba álltak, amit egy nõ vezet. Mikor a konvojt a halott zombik húsából evõ gyilkos varjak támadják meg, Alice jelenik meg és perzseli fel a madarakat. Alice szerint Alaszkában vannak azok a tudósok, akik a föld alatti állomáson húzták meg magukat, így oda indulnak, ám Las Vegas romjainál egy falka zombi támad rájuk, és rendeteg embert megölnek. LJ is megfertõzõdik, így a kommandós krapek lelövi, ám közben õt is megkapja egy zombi. Harc közben Alice-t beméri a mûholddal a fejlesztõs doki, ám mikor a nõ végezni akar a dokival, egy zombi jelenik meg és -mielõtt elrepülne a helikopterrel vissza a Kaptárba- a dokit egy zombi megmarja. A prof a bázison átváltozik és szuperlényként lemészárol mindenkit. Alice be akar jutni a Kaptárba, ám azt több ezer zombi veszi körül, így csak a kommandós hapsi feláldozásával tud bejutni (a srác egy robbanóanyagos kamionnal a zombik tömegébe hajt, majd felrobbantja a kamiont). A konvoj megmaradt tagjai helikopterbe szállnak (elrepülnek), Alice pedig lemegy a Kaptárba és a tartályokban lévõ klónjai közül egyet kiszed onnan. Ám megjelenik az átváltozott doki és rátámad. Alice és ellenfele hosszú küzdelem során arra a folyosóra jut, ahol még az elsõ részben lézersugarak öltek meg 4 kommandóst. Most is megjelennek a sugarak, a dokit szétvagdalják, ám Alice klónja idõben leállítja a gépet, így Alice megmenekül. A számítógépen keresztül Alice elmondja az Alaszkában levõ tudósoknak, hogy mennek értük, majd véget ér a film...
Egyetértek Kaplan! Még talán a T-Vírus stimmelt is, de több zombis jelenet lehetne, és ha már a játék alapján készítik, akkor LEGYEN FÉLELMETES!!!!!! Egyik oldalon olvastam, hogy az Odaátból ismert Jensen Ackles-szel akarják "megeleveníteni" Leon-t (Resident Evil 4-játék). Jah és a RE4 játékból tényleg csinálhatnának filmet, de akkor a fõszereplõ ne Milla Jovovich legyen, mert az õ karakterét én se csipáztam, fõleg az utáltam, hogy õ is elkapta a T-Vírust, aztán az elsõ két rész vége folyton az lett, hogy "Alice projekt aktiválva" meg ilyesmik. Végre legyen egy jó film, aminek nem lesz 88888 folytatása!!!!!!!!!!!!!!
Kaplan
Nos ha már végignéztem ezt a közel másfélórás merõ hígfosást akkor kicsit értékelném is. Alapjaiba véve ez a film tulajdonképp a névbõl akart megélni, de, hogy megkapja a névhez járó tiszteletem ennél sokkal-sokkal többet kellett volna nyújtani. Akárki akármit mond a momentumok alapján a második résznek volt a legtöbb köze a Resident Evil fogalomhoz. Nem értem Alice-t miért kellett Harry Potter-ré változtatni, miért kellett Weskert ilyen hihetetlenül nevetségesen és semmitmondóan megformálni, miért kellett ez a nulla történet, és legfõképp miért kellett tovább gyalázni a Resident Evil nevet. Ha kapunk netalántán egy negyedik részt elvárom, hogy minimum egy neves rendezõ üljön be a direktori székbe, és a játék alapján dobjanak össze valami nézhetõt. Nem nagy cucc az alapsztori megvan, miért nem lehet megvalósítani jól? Nem értem én ezeket a dolgokat. Miért érzem úgy, hogy én 1000szer többet ki tudtam volna hozni ebbõl a trilógiából. Na mindegy, akinek tetszik, tetszik, akinek nem, annak nem.

2. Sztem az nagyon hatásos volt! :)

Istencsászár
Nekem két dolog nem tetszett

1, a rágondolkozós pszihonikus képesség... ( felesleges gagyiság.. )
2, a legvégén ahogy mutatják a sok klón Alice-t kicsit túlzásba lett víve:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért azt ne felejtsd el, hogy
a kerítésnél sima, mezei zombik voltak, az autókatszétcibálók pedig már "gén/szérum-kezelt/manipulált"-ak !

Gondolj csak bele: egy hét alatt sem végzett volna. :)

Állítólag NEM taljesített valami jól a harmadik rész idáig. Gondolom az általam felsorolt okok + lenyúlások miatt.
Valahogy a Romero féle filmek nekem jobban bejöttek. A Resident Evil-ben nem mutatják ahogy végeznek a zombik az áldozataikkal, csak fröcsög egy kis vér és kész. A Holtak hajnalában, stb.. rendesen mutattak minden mozzanatot, ahogy kiharapnak a nyakukból egy darabot például :-)
Ezekhez meg elég a 12-es karika is :-)
-Állítólag lesz újabb trilógia a resident evil filmbõl, más szereplõkkel, más helyszíneken ahogy a játékban is volt. (Végigvittük az elsõ szereplõvel, majd kaptunk egy mentést és indulhattunk a kamion másik oldaláról az új szereplõvel ugyanabban a játékban - néha összetalálkoztak a szereplõk :)
A bevételrõl nem tudni még, de volt valami hír vagy pletyka a negyedik részrõl ...

grebber
Na én is megnéztem.
Az azért elég lol hogy ott a sivatagi bázisnál sokszá vagy sokezer zombi és nemképesek bezuzni azt a szaros kerítást ,de persze a buszt meg a rajta léve rácsókat pik pak leszaggatják :(
Remélem hozza a kötelezõ bevételeket és kapunk 4.részt is!

Next PC upgrade: 2022

Synchronous
Én most néztem meg magyar felirattal... hát nem egy túl jól sikerült darab, abból a szempontból hogy az akció meglehetõsen kevéske, meg a film is elég rövid. Alig több 80 percnél.

Amikor Alice nem száll fel a helikopterre a többiekkel, hanem lent marad, a zombik meg özönlenek be a kerítésen, ekkor azt vártam, hogy majd jól megbünteti õket, ehelyett nem csinál velük semmit, hanem fogja magát és szépen lemegy a Kaptárba az Umbrella fejeseiért.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

minigirl

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Én most néztem meg angolul az orosz verziót (sztem csak egy angol moziban felvett szinkront vágtak az orosz screener alá, mert a film végén az volt olvasható hogy: конец "Konyec" <#hehe>)
A lényeg az, hogy szerintem nagyon jó kis film lett és már várom a 4. részt ami remélhetõleg lezárja a sztorit az Alice vs Umbrella corp. ügyben... <#vigyor>

Carlos HUN
pirate clubon kiraktam ftp elérést szedjétek amig lehet!

Resident.Evil.Extinction.CAM.XViD-mVs

sacano1
hát mostt nésztem meg a filmet sajna orpsz hangal de a film kárpotoltt mindenért elég ütös! Várjuk a hazai premiert:)

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Kaplan
A felirat tökéletes, biztos kapható még.

És jó a felirat?
Megveszem. :) Kapható még?
mikorra várható a film??????

[NST]Cifu
Az túl magas labda volna. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Szerintem nézz utána mi a jelentése a "DVDRip" fogalmának, mielõtt bölcseket akarnál mondani... :)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sacano1
Szeva ez mind fake 2 verzio is van fentt az egyik a Bourne ultimátum lesz ha leszeded a másuk tömöritett mapa kodoltt de kodot nem adnak hozá.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Victor1103
Nemtudom hogy van e Ps2-d de ha ismered a final fantasy-t akkor elárulom hogy annak a XII. része már több mint egy hónappal a megjelenés elõtt fent volt a neten.Errõl ennyit.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
õõ, most hozzak fel pár gyönyörû magyar példát?? :)

Oldal 1 / 2Következő →