Resident Evil: Extinction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Amúgy akik a játékot ismerik, tudják hogy micsoda görény az a Wesker ( bár a filmeknek szinte semmi köze a játékhoz, de a karakterét úgy tûnik meghagyták), ráadásul már nem is teljesen ember, szóval ellesznek ezek ketten :)
PSN ID.: Beegabor
A Madaras rész isten!!!!
Mire ez a sok negatív kritika???,
VÁrjuk a köv. részt ha lesz!!!!
Srácok, nem valami vágott kalózverziót néztetek? :-))
PSN ID.: Beegabor
Alice meg Japánba megy hogy kinyírja ott a fõmuftikat :D
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Nos a vége nem teljesen igaz, ugyanis
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Már az egész bolygó egy nagy sivatag, zombik ólálkodnak mindenfelé, a túlélõk pedig konvojokban mászkálnak. A T-Vírust kifejlesztõ tudósok föld alatti (Kaptárhoz hasonló) kutatóállomásokon bújkálnak, a volt Kaptárban pedig a 2. részbõl egy kicsit ismert doki Alice-klónokkal kísérletezik és kifejleszt egy ellenszérumot. Ezt késõbb alkalmazza az egyik zombit, ám a szérum nem hat... Alice eközben egy motorral járja a sivatagot és zombikat gyilkolászik, másutt pedig Alice régi barátjai (LJ és a kommandós férfi) egy konvojba álltak, amit egy nõ vezet. Mikor a konvojt a halott zombik húsából evõ gyilkos varjak támadják meg, Alice jelenik meg és perzseli fel a madarakat. Alice szerint Alaszkában vannak azok a tudósok, akik a föld alatti állomáson húzták meg magukat, így oda indulnak, ám Las Vegas romjainál egy falka zombi támad rájuk, és rendeteg embert megölnek. LJ is megfertõzõdik, így a kommandós krapek lelövi, ám közben õt is megkapja egy zombi. Harc közben Alice-t beméri a mûholddal a fejlesztõs doki, ám mikor a nõ végezni akar a dokival, egy zombi jelenik meg és -mielõtt elrepülne a helikopterrel vissza a Kaptárba- a dokit egy zombi megmarja. A prof a bázison átváltozik és szuperlényként lemészárol mindenkit. Alice be akar jutni a Kaptárba, ám azt több ezer zombi veszi körül, így csak a kommandós hapsi feláldozásával tud bejutni (a srác egy robbanóanyagos kamionnal a zombik tömegébe hajt, majd felrobbantja a kamiont). A konvoj megmaradt tagjai helikopterbe szállnak (elrepülnek), Alice pedig lemegy a Kaptárba és a tartályokban lévõ klónjai közül egyet kiszed onnan. Ám megjelenik az átváltozott doki és rátámad. Alice és ellenfele hosszú küzdelem során arra a folyosóra jut, ahol még az elsõ részben lézersugarak öltek meg 4 kommandóst. Most is megjelennek a sugarak, a dokit szétvagdalják, ám Alice klónja idõben leállítja a gépet, így Alice megmenekül. A számítógépen keresztül Alice elmondja az Alaszkában levõ tudósoknak, hogy mennek értük, majd véget ér a film...
2. Sztem az nagyon hatásos volt! :)
2, a legvégén ahogy mutatják a sok klón Alice-t kicsit túlzásba lett víve:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azért azt ne felejtsd el, hogy
Gondolj csak bele: egy hét alatt sem végzett volna. :)
Ezekhez meg elég a 12-es karika is :-)
-Állítólag lesz újabb trilógia a resident evil filmbõl, más szereplõkkel, más helyszíneken ahogy a játékban is volt. (Végigvittük az elsõ szereplõvel, majd kaptunk egy mentést és indulhattunk a kamion másik oldaláról az új szereplõvel ugyanabban a játékban - néha összetalálkoztak a szereplõk :)
Az azért elég lol hogy ott a sivatagi bázisnál sokszá vagy sokezer zombi és nemképesek bezuzni azt a szaros kerítást ,de persze a buszt meg a rajta léve rácsókat pik pak leszaggatják :(
Remélem hozza a kötelezõ bevételeket és kapunk 4.részt is!
Next PC upgrade: 2022
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A lényeg az, hogy szerintem nagyon jó kis film lett és már várom a 4. részt ami remélhetõleg lezárja a sztorit az Alice vs Umbrella corp. ügyben... <#vigyor>#vigyor>
Resident.Evil.Extinction.CAM.XViD-mVs
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2