Mégis megalapozható Atlantisz pusztulása?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, ha megnézitek az alsó 1882-es térképet, azon még a sodrása és a haladási iránya is látszik a szigetnek. Ekkora szigetet így mozgattak! Tudtak ezek az atlantisziak no! Melyik európai nép is a leszármazottjuk, elfelejtettem... <#idiota>
Ó, hát persze! <#unalmas>
Ja tök igazad van ez az egész Atlantisz dolog egy baromság.
Mint Trója, az is csak egy monda (volt amíg Schlieman meg nem találta 😊

Mike at home
Joe bacsi, ekkora blamat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lemuria civilizácioról meg még kevesebbet lehet tudni sajnos...

Elnézést a Sorokért:)

Laci73
M2: a British Múzeumban õriznek egy ónötvözetbõl készült oroszlánszobrot, amely Schlimann trójai ásatása során került elõ, a talpán az alábbi felirattal: "Kronosztól Atlantisz királyától". Platón elõször gyerekkorában hallotta (nagybácsikájától) Atlantisz történetét, felnõttként Egyiptomba utazott, és az ottani papok mutatták meg neki - máig fennmaradt - írásaikat, melyeket egy Thot nevû férfi hagyott rájuk ( akit késõbb a tudás isteneként tiszteltek)

Joebácsi: 1513-ban Platón már majdnem kétezer éve halott volt (ie. 346-ban halt meg)

Ajánlom a témával kapcsolatos korábbi SG cikkek fórumanyagait.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Ma2ska
A mostani civilizáció is igy végzi, a bibliai csapások ennél kevesebbért történtek mint ami manapság folyik.

majd akkor szóljatok ha megtalálták 😊
sok a találgatás....
Mindig röhögök az Atlantis-hívõkön. Majd, ha találnak egy köcsögöt, amin látható nyoma van egy máik kultúrának, akkor lehet keresgélni utána. De már Platón is csak hallott olyanról, akinek ismerõse látott valakit aki mesélte...
ez volt az elsõ és egyetlen "civilizáció" a Földön<#banplz>

Elnézést a Sorokért:)

joebacsi
hát egy biztos, platón már 1513ban jobban vágta eurázsiát, mint a mai átlagamerikaiak nagy része 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem Atlantisz.
Izland az vaze, csak Izland.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ez a Platon jól be volt állva. 😊
Cicero
😄 Igaz a rajzfilm?

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

← ElőzőOldal 2 / 2