671
Szal....
-
#511 -
#510 na az még jobban... :D -
#509 N95 8GB -
krisz940122 #508 ezt most viccnek veszem! -
#507 sazr. -
krisz940122 #506 Ma kaptam meg a Nokia 5130 Expressmusic telefonomat:D nagyon örülök neki meg nagyon tetszik is.:D vélemény róla? -
#505 Nem.Utálom az Apple-t!:D -
#504 szól az irigység mi?! -
#503 -
#502 -
#501 :) -
IMX #500 Nokia 6300
-
titan15 #499 igen. anyucinak van 268ö slide. egy rakas szar az egesz. kitolod a csuszkat, aztan fel percig feher minden, majd elkezdenek megjelenni a dogok...
szoval valassz valami mast, mondjuk N97-et -
Régi vodanetes #498 Új előfizetéshez új telefon: NOKIA 2680 szétcsúsztatható telefon. Van valakinek valami tapasztalata ezzel? -
#497 szifón -
Verseghy #496 Hülyevagy...:) -
#495 jófón -
#494 fosfón -
#493 -
thelifeis #492 Bocs , nem tudom mért ide írtam. -
thelifeis #491 Sziasztok!
Most vettem egy Nokia Xpress music 5310 et , de egyszerűen sehol sem találom , hogyan kell az adatkábelt berakni.
Azt tudom hogy a tetején van a helye , de h kell berakni azt már nem.
Köszi előre is -
#490 szedd szét és takarítsd ki :P -
baca01 #489 Sziasztok!
Van egy Nokia 6234 típusú készülékem, és az oldalsó hangerő szabályzó gomb bekrepált. Halkítani lehet, csak hangosítani nem. Szerintetek mennyiért lehet megcsináltatni, vagy esetleg otthon is meg lehet bütykölni? -
#488 Nekem HTC Touch Pro-m van, imádom! :)
-
#487 1. Sagem myV-56 2. Samsung E100 3. Motorola V535 4. Samsung SGH-E250V 5. Nokia 5800 XpressMusic -
takika016 #486 Hali!
Nekem LG KP500am van, de amikor a képeket nézegetem rajta, ujraindul.. nemtudom miért, már próbáltam h kisebb memkarit rakok bele, de az sem jó :S talán szoftver hiba? megoldható? rem valaki tud rá választ! Thx előre is! -
Verseghy #485 Istenem a kamera.. Ha fényképezni akarsz akkor vegyél digitális fényképezőgépet!!! A telefonon azért van kamera, ha az utcán érdekes dolgot látsz amit meg kell örökíteni, de ehhez nem kell 5 megapixel. Elég 2 is. Amúgy nekem volt N95öm és nem volt valami nagy eresztés a kamerája.... Ha jók voltak a fényviszonyok akkor jó képet csinált. De olyanban az iPhone is jót csinál. (Lásd: Telefonnal készített képek topic) -
#484 Most néztem a leendő új softot az iPhonehoz, egész jó lesz (y)! Már csak a kamera xD -
SlayR #483 AHát olyan áré akár de akkor meg azé nemkéne me Angelina felfújt szája nemjön be -
#482 Van hát, megnyomsz rajta egy gombot és odateleportálja neked Angelie Joliet szexuálisan felfűtve -
SlayR #481 nagyrészt nézegettem már csak azthittem van valami rejtett "szupertudása" hogy valaki annyira oda van érte..:) -
#480 Vedd a kezedbe, próbáld ki és rájössz. Maga a telefon minőségi anyagokból van, a kezelőfelülete gyors, gyönyörű, és egyszerű.
Azonban vannak hiányosságai, ami miatt sokan joggal kritizálják: nem lehet vele fileokat átkülden bluetoothon, nem támogatja a stereo bluetooth füleseket (A2DP), nincs Copy&Paste, nem tud modemként működni, nem lehet navigációs programokat fejleszteni rá és MMS-t sem lehet vele küldeni többek közt. Azonban ma jelentették be, hogy júniusban jön egy szoftverfrissítés, ami ezeket mind kijavítja (és még többet), szóval nyáron már nehéz lesz kifogást találni benne.
Amivel valószínűleg még sokat fogják fikázni az a teljeskörű multitask hiánya: csak az alap programok tudnak futni a háttérben, a 3rd party progik nem. Ennek ellenére IM programok tudnak majd futni rajta (Push notificationnak köszönhetően), netrádió meg lesz majd az iPodban előbb utóbb. Mivel legtöbben csak ezek miatt használják a multitaskot így nem lesz nagy érvágás hogy a többi program nem futhat a háttérben. -
SlayR #479 most egy hülye kérdés és nem vita kirobbantása végett de mitől olyan nagyszám az az iphone azon kívül hogy csillagokba van az ára? :) -
Klmarti #478 Sziasztok! Tud valaki LG KP 260-ra jáva aktiváló kódot? Ha igen, akkor lécci segítsetek!!! -
Nekem is lesz.Egyszer csak. -
#476 Már megint kezditek... -
#475 Nekemis
Nem egy iphone, egy picit jobb -
Verseghy #474 Gondolom azért nem egy iPhone, de biztos jó..:D -
SlayR #473 lassan egy hete Nokia 5800 és szeretem :D -
romii #472 lg kp500