Milyen telefonod van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen szar, persze a gombok le vannak kopva, és 5 percenként kell tölteni :D
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
__|__ ________(*)________
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
fárasztó
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
01110000 01110010 00110000
Nokia 8270
(és még sok egyéb más... <#kuss>#kuss>)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Nokia 6230 már lassan 1 éve :)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Hasonlónk volt, de Nokia.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
:)
a csajok imádják az antennáját! :)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szép, elég sok mindent tud, de kicsit megbántam hogy megvettem, elég bugos a szoftver, és árhoz képest borzalmas gagyi az anyaga, meg az összeszerelés is.
Sharp GX15
meg egy 3210, de azt ritkán használom
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem rossz,de nem túl okos mobil,bár van rajta sok-sok hasznos kis izé!
A 6600-ám amim volt 1évig az nagyon odavágott,csak szegény bár nagyon óvtam mégis szar lett! A kis joystic kar a végére nagyon megadta magát! Hiányzik,mert rém okos mobil volt! Na,de ami most van az se rossz! Iránytû,zajszintmérõ,zseblámpa,adóvevõ,böngészõ,víz és porálló burkolat,hõmérõ,camera(nem nagyon komoly persze),rádió,és -sajnos-fix memória!
Ennyi!
Irgum-burgum :)

Majd karácsonyra: Samsung E730
vagy esetleg Samsung Z500

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amúgy még van Sagem My-X6-om, Siemens Sl45, Nokia 3310. + a sufniba amit még találnék. <#nyes>#nyes>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
&
Nokia 6020