671
Szal....
  • G1nic
    SE köccáznyolci
  • DJ RX7
    ék
  • acsati
    http://z520i.atw.hu
  • N3TuddKi
    méghogy nincs semmi baja. nevetséges amit művelnek a Nokia szervizekben mostanában :S
  • balcsi70
    Sziasztok,lehet hogy nem mondok ujjat,de ti már hallottatok ilyet?Nekem már két ismerösöm is panaszkodott,hogy fogta magát a telefon(Nokia) és elküldött vagy 30 40 sms-t magátol.(persze szöveg nélkül).Az elsö név aki a tel.-könyvbe volt ,annak küldte orba szájba,(az az illetö szolt vissza neki hogy mi ez a rengeteg sms-töled szöveg nélkül)aztán bevitte a szervizbe ott meg azt mondták,hogy nem ö az elsö már ilyen gondal,és nem csinálnak semmit a készülékkel mert már egy csomot megnéztek és egyiknek sincs semmi hibája.Utána bement a szolgáltatohoz,ott meg mondták hogy irjon be egy bla bla bla nevet a tel könyvbe 1-nek persze tel.szám nélkül és igy megoldodik a probléma. Na hallottatok már ilyet? Vagy ez mi a csuda akar lenni?
  • kutyafulu
    Hali
    Alcatel ot 551/sl-em van.Valaki nagytudású segíthetne,hogy amikor képet küldenék a pc re a küldés elindul de azt a hibaüzenetet kapom: Az átvitel meg lett szakítva,mert az eseménynaplófájl megtelt.A gépről a telóra bármit tudok küldeni.Ja és infra.
    Előre is köszi. csá
  • mEkLaU
    RAZR
  • FrezeR
    SE W810i
  • matyi08
    Nokia N80
  • gabzso
    6280
  • csoola
    Basszus csak 12 hónap garancia... most mit csináljak, naon kéne a teló:S
  • Barney Tech
    hehh netm tim és a vezetékes nem jo?
  • csoola
    nem tod meddig garanciás?:S
    tököm tele van, fel kéne hivnom a csókát:/
  • Barney Tech
    JA vidd vissza.
  • csoola
    nekem segítség kellene nagyon sürgösen, a baj az hogy a telóm (k500i- 1 éves) nem veszi a jelet és kiirja h no térerö, pedig idáig mindenhol volt, és most is van a szüleimnek. nemtom, szerintetek visszavigyem, van még rá garancia 1általán? vagy mi lehet a baj? kellene mert motort szeretnék venni és nemtok felhivni az ügyben senkit:(
  • fzoli990
    a 3650 még mindig jó telefon... de tényleg

DE INKÁBB 6630RulZ!!!:D
  • acsati
    hellotok
    bocs hogy ide irok ilyet de nem találtam hasonlo témát a kérdésemmel kapcsolatban.
    Na szóval a telom mp3/aac hangformátumokat játszik le. Milyen az az AAC? Kisebb mint az mp3? Van konvertálo progi hozzá?

Bocs mégegyszer a zaklatásért!
  • Zadeus
  • N3TuddKi
    nekem egy hulladék nokia 6680asom van...
    hétszer volt gariban javításon.
  • baca01
    nokia 3650 rulez!!!! :D
  • Dred bíró
    Az lg előtt pont olyanom volt mint neked.
  • Dred bíró
    LG F2400
  • utility
    közöd????
  • PSP PSP

én ezzel nyomom...nagyon menő 3gombot megnyomok szétesik a kezemben
  • amdrula
    SE K750i
  • Attila 007
    Nokia N80, Nokia 8800, egy ideig nemújitok
  • Zadeus
    hy'a nyugati pályaudvarnál a nyugat gsm be vettem újonann
    ha érdekel nézd meg www.oktogongsm.hu
  • fzoli990
    szerintemmeg nem....
    gondoljatok má bele! mit is kaptok 84ezerér? Kaptok egy telót benne egy 2megapixeles kamerával, meg 512MB-os kártyával. Vagyis egy mp3 lejátszót, kamerával, és telefonnal... mindez persze egybe. És ez 84-ér????
    Nekem 6630am 1 gigás karival volt 78ezer.... és van hosszá faxa füllhalgató, meg adatkábel, meg teli lehet rakin N-Gage játékokkal, mp3-al, AVI formátumú (!) videókkal, filmekkel...
    erről ennyit...
  • gomoo
    hy all
    Most vettem egy n70-et nagyon jól működik, 1 nagyon zsír telefon,ajánlom mindenkinek és nem is olyan drága:70000-és 90000 között már + lehet.érdemes + venni!!
    sz.tem jobb mint a w810.1 próblémája van ne,nemaz hogy recseg a hátulja amiket más forumokon írnak,mert ez nem igaz max ha már pászor leejtetted,hanem hogy csöpnyit lassú. De ez 1 ilyen telcsinél nem nagy hiba és felejtős,hozá lehet szokni!
    Akinek a gyorsaság a fontos vegyen sony de ha igaz kemény mindent tudó telcsit akar annak n-es szériát ajánlom!!!
  • DJviolin
    Szia!

Pontosan hol vetted? Szerintem 84ezer nagyon jó ár érte.
  • Ravald
  • Zadeus
    hy 84 ért Pesten !!
  • DJ Bee18
    a W800i nézegettem, lehet beújítok :)
  • DJviolin
    Nokia 3410:

Telefonálni jó. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(Már 4 éves a teló. Asszem ideje beújítani. :))
  • fzoli990
    mennyiér vetted?
  • fzoli990
    úgyvan
  • Zadeus
    Meg van végre a W810i m :D:D
  • DLPici
    ha kell pár játék k700I-re lépj fel a www.maxer1992.uw.hu oldalra
  • DLPici
    k700I
  • Nadi
    1et értek, 6630 rulZ:)