671
Szal....
-
kl24h #671 Nokia 113 -
CdelG #670 bosch com 607 -
Hapho #669 aTab5 Quad. 45000Ft volt. -
cantu #668 Sziasztok,
Kitöltenétek az alább kérdőívet? Részben az utazás, internet, mobilalkalmazás kapcsolatát vizsgálom
Köszönöm még 29 kellene hogy elérjem a bűvös 300-at :)
Kérdőív - utazás, internet, mobilalkalmazás -
everton66 #667 srácok az utcán kemények pénzre bármire képesek hogy ha azt hiszed ez kitalált történet csúnya meglepetésben lesz részed! -
ma jött meg -
#665 Mától egy Samsung Galaxy S II-nek. -
koxxx #664 Szevasztok!
Érdeklődnék,hogy Motorola Motolux-ot érdemes-e megvenni?
Akinek ilyenje van és leírná véleményét,megköszönném! -
#663 Már három hónapja vagyok boldog tulajdonosa.
-
#662 most jart le a voda elofizetesem sony xperia sola-t gondoltm de vodafonenal nincs mas hasonlo kategoriaju es arban is hasonloban mit ajanlantok? -
#661 Ez szerintem nem csak Sonynál van.
Blackberrynél is heti 2-3 ezer darabot javítottunk. -
HUN BECSEHELY #660 Köszi,akkor marad:-) -
#659 szép képet csinál!
2592 × 1944 (5,3 MP)
jó kis telo ez -
HUN BECSEHELY #658 Üdv.Mindenkinek.Egy kérdésem lenne.Lassan jön a Balaton Sound.Sajna Tavaj rossz Telót vittem,és elég gyengék lettek a képeim.Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen Telót érdemes venni,hogy a Videók,és a képek is normális minöségüek legyenek.Jelenleg Samsung Omnia GT-I8000-van.Megfelelne,vagy cseréljem le?
-
Robi546 #657 Lumia 800 -
wigyory01 #656 én vettem egy ray-t most küldöm vissza szervizbe mert hivás inditáskor és fogadáskor elmegy a kép és csak akkor lesz ha kikapcs vagy kivesz az aksi
amugy meglennék elégedve vele!!!! -
zsolti7755 #655 Sziasztok!
Most tervezek telefont venni. Szerintetek melyiket válasszam: Nokia N9 vagy Nokia Lumia 800??? Esetleg mást ajánlotok?
Előre is köszi!!! -
#654 AHA -
Robi546 #653 Ez Galaxy Note, nem ? :) -
#652 Nem tom még nem ejtettem le -
#651 ekkora ha leesik, jobban törik, nem? -
#650 Májne!!
-
#649 -
Robi546 #648 Samsung Galaxy S Plus, már meg van :) -
#647 galaxy nexus -
#646 -
Ekos #645 Üdv!
Új telefont szeretnék venni , de kellene hozzá dokkoló is.
Ötlet?
-
Robi546 #644 Köszi, én is azt vettem volna és veszem is. :D -
#643 Samsung -
Robi546 #642 Üdv!
Telefont szeretnék venni, ki milyet ajánlana ?
Ezek közül:
HTC Wildfire S Black
vagy
Samsung Galaxy Ace Plus
Én a Samsungot választanám,ti mit mondtok ? Előre is köszi a választ. -
#641 -
#640 leülhetsz... -
#639 Érdekes, nem látom itt az embereket, akik agyon-trashelnék az SE-t. Pedig a számok nem hazudnak, nem igaz? :\
Senki nem beszélt boszorkánykonyháról, az összes droidot csettintésre téglásíthatod, ez nem egy Sony-exklúzív jelenség... Gondold újra.
Te a Sony Ericssonnál dolgozol? És belebotlasz hibás, szervizelésre váró SE-készülékekbe? Az igen. Hát nem érdekes?
Sidenote: Ja a teljes cégfúzió után, most már csak simán Sony, nincs Ericsson. :( -
#638 van olyan ismerősöm, akinek mini pro-ja van, szereti, meg van vele elégedve (bár végülis ő csak csepp a tengerben) -
#637 a xeon vaku télleg jó
mindezt csak azért írtam, mert ezerrel fikázod itt az SE-t (legalábbis nekem ez jött le), mintha az egyik legszarabb gyártó lenne -
#636 Mind a kettő állítás igaz...
nem azt mondom, hogy mindegyik típusa hulladék, de tény, hogy nagyon sok hibás van közötte
az persze más téma, hogy ezeknek a 30%-a a használója miatt szar.
A K750, 800 (K790) , 810, sőt még a K850 is egy nagyon jól sikerült széria, régen K800-at szerettem volna, leginkább a xenon vaku miatt. De sajnos ezek az Androidos, olcsó típusok (x10 mini/ pro, x8) hihetetlenül rosszak. (legalábbis a számok ezt mutatják - de gondolom ez a kutyát nem érdekli) Egyébként a legtöbbnek a szoftver miatt van baja, mert a sok idióta széthekkeli ezeket a típusokat.
A lojalitás fogalmát pedig gondold újra, itt nem a cégről van szó...
-
#635 a K800i-m mai napig működik, 6 éve használom, volt időszak amikor már kicsit kidőlt-bedőlt volt, de amikor vettem a fáradtságot, és rendes szoftverrel feltettem rá az legfrissebb magyar vodás verziót mintha egy új telefonom lett volna. Kicsit rendetlenkedik a joy, aztán ennyi. Úgyhogy whiskey nyugodtan fikázhatja az SE-t (azért érdekes a nulla lojalitás az iránt a cég felé ahol dolgozik) attól az még korántsem biztos hogy az SE ennyire rossz. -
#634 ennek 2 oka lehet:
a) az SE nagyon szar (eddig nekem nem ez volt a tapasztalatom)
b) rengeteget adnak el -
#633 meg is érdemled... -
#632 Ne viselkedj már úgy mint egy óvodás akitől elvették a játékát.
SE X8-am van egyébként.