Grafikus processzor párhuzamos architektúrával

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fórum már csak ilyen.

Köszönöm Dzsoni <#worship>, hogy rávilágítottál, hogy a nick megválasztása determinálja a személyiséget 😊)))
Örülök, hogy te okos és egyéniség vagy, nem úgy mint én.

A 4 chipes vúdú akkori árát is meg tudod mondani lyól? 😊))) Gondoltam...

Nem gondolod, hogy ha ilyen okosan kielemezted a piaci helyzetet, akkor irnod kéne a Lucidnak, hogy hagyják abba, mert értelmetlen, amit csinálnak?

Örülök, hogy te sokkal hozzáértõbb vagy, mint én (vagy gondolom, mint bárki 😊)) és elmondtad végre a nagy titkot, a ps3 ereje nem csak a processzorban rejlik. Ah, megyek és megégetem magam, ha kiadnak a ps3-ból egy új revisiont.

És még egy: ne vegyél PCIe kártyát, mert nem lesz kompatibilis az AGP buszoddal, tehát halálra van ítélve, muhahahhahaaaaa... (kösz, hogy megmosolyogtattá te kis loál)<#nevetes1>

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Dzson
Emlékszel még anno a vudu kártyasorozatra? Abból jött ki még 4 chipes is ha jól emléxem, és leszarta mindenki. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Igen birka, lesz valami ami semmivel sem lesz kompatibilis, nem lesz hozzá olyan proci ami kihajtja, és a PS3 ereje nem csak a grafikus processzorban rejlik. 😊 Lollller hozzáértõ hozászólás, igaz felvállalod, hogy csak belebégetõ birka vagy. 😊 Ami szarrá lesz verve, az a x360 lesz. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

páran meg forumokat töltenek fel azzal, hogy a duál proci igy meg ugy, meg hogy a tavalyi játékok nem használják ki és bla bla bla.

+4m$... remélem lesz belõle valami ami szarrá veri a ps3-at 😊)))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.