4
-
irkab1rka #4 A fórum már csak ilyen.
Köszönöm Dzsoni , hogy rávilágítottál, hogy a nick megválasztása determinálja a személyiséget :))))
Örülök, hogy te okos és egyéniség vagy, nem úgy mint én.
A 4 chipes vúdú akkori árát is meg tudod mondani lyól? :)))) Gondoltam...
Nem gondolod, hogy ha ilyen okosan kielemezted a piaci helyzetet, akkor irnod kéne a Lucidnak, hogy hagyják abba, mert értelmetlen, amit csinálnak?
Örülök, hogy te sokkal hozzáértőbb vagy, mint én (vagy gondolom, mint bárki :))) és elmondtad végre a nagy titkot, a ps3 ereje nem csak a processzorban rejlik. Ah, megyek és megégetem magam, ha kiadnak a ps3-ból egy új revisiont.
És még egy: ne vegyél PCIe kártyát, mert nem lesz kompatibilis az AGP buszoddal, tehát halálra van ítélve, muhahahhahaaaaa... (kösz, hogy megmosolyogtattá te kis loál) -
#3 Emlékszel még anno a vudu kártyasorozatra? Abból jött ki még 4 chipes is ha jól emléxem, és leszarta mindenki. :) -
#2 Igen birka, lesz valami ami semmivel sem lesz kompatibilis, nem lesz hozzá olyan proci ami kihajtja, és a PS3 ereje nem csak a grafikus processzorban rejlik. :) Lollller hozzáértő hozászólás, igaz felvállalod, hogy csak belebégető birka vagy. :) Ami szarrá lesz verve, az a x360 lesz. :) -
irkab1rka #1 páran meg forumokat töltenek fel azzal, hogy a duál proci igy meg ugy, meg hogy a tavalyi játékok nem használják ki és bla bla bla.
+4m$... remélem lesz belőle valami ami szarrá veri a ps3-at :))))