210
3D java játékok mobilra
-
kishandris #210 Már rájöttem és tényleg jó!!
Kössz!! -
kishandris #209 Mi az a OTA teszt??
És hogy ott az elsőnél igykell beirni? :*#52828378# -
#208 Nagyon köszi Breki!
De úgy néz ki létezik egy jobb megoldás.
To increase max jar size for your GT C3303 handse, refer following taken from one forum http://www.umnet.com/phone/3674-Samsung_C3303_Champ
Try at your own risk.
=====
Those who are having problem with large .jar file size please do the following:
1.go to keypad in the main screen and then type the following code
*#52828378#
2.select “OTA test”
change maximum jar size from 500 to any no you desire like 2000.
3.save it
Now your phone is ready to install the java file not exceeding 2000 kb
if you want to install java file of greater size increase the value (number)
That’s all ENJOY!!!!
Magam se nagyon bíztam benne.
Kipróbáltam,és bizony működik a dolog. -
#207 csak tipp
"Jad Maker
Fontos tudnod, hogy a Samsung telók 2 fájlt használnak java telepítésnél (JAR és JAD)
Jad kiterjesztásű fájlt egyszerűen tudsz csinálni a Jad Maker program segítségével, amit ha feltelepítettél, automatán fut. Rámész a kivánt .jar fájlra amihez .jad-ot is szeretnáll készíteni, jobb klikk, és már ott is van az új menüpont: Make Jar.Az így elkészült .jad már használható is, a jar-ral együtt kell átraknod a telóra... "
"Mindenkit megnyugtatok hogy java-t géprõl telóra is lehet tenni csak akkor kell egy progi minek neve:JADMaker ez csinál a ....jar mellé egy ....jad fájlt is és ezt már meg tudja nyitni a teló!!Csak a méretre vigyázzatok max olyan 290-300kb-ot enged a teló!!
Anonim00:menü/beállítások/telefonbeállítások/számítógépes kapcsolat/háttértár és már mehet is a cuccos gépröl memkártyára" -
#206 Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nekem SE telefonom van ott sose volt gondom a JAR fájlokkal.
Kisfiam kapott egy Samsung Champ GT- C3300 telefont de erre hiába akarok 240X320-as Java játékokat feltenni állandóan ezt írja ki amikor meg akarok nyitni játékot.
" A JAR- fájl nagyobb a maximális méretnél."
Ti biztos találkoztatok már ezzel a kifejezéssel.
Nagyon megköszönném ha valaki leírná mi a gond? -
brukner abi #205 http://www.4shared.com/file/MSE9WOCg/k310_games.htm -
brukner abi #204 k310i re minden 128x160as játék felmegy
de itt egy saját válogatás ezek tuti futnak:
k310 játékok -
opre2174 #203 Sziasztok nekem egy LG KC910-em van és azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet rá letölteni a giroszkópos játékokat -
ricsa008 #202 sziasztok
mekem az Earthworm Jim kellene Corby(GT-S3650) ra . minden hónapba töltök egyet liveról de most a Zombie Infection mellett döntöttem
viszont neten csak 240x400 ast találok LandScape-be nekem meg 240x320 kellene tud vki segíteni? -
#201 v.ki tudja,hogy honnan lehet Samsung s5230-ra játékot tenni????
-
marty999 #200 mobilegamesarena.net itt van a magyar oldal! -
marty999 #199 attól függ mien mobilod van! ha Sony ericson akkor csak simán rápakolod a játékokat (.jar fájlokat.) az egyebek mappába (gondolom azt tudod hogy kell! XD) aztán leveszed a gépről a telefont. belemész az egyebek mappába és ott találod a játékokat amiket rátettél! állítólag egy kis piros java ikon a jele . rámész a játékra . simán okét nyomsz és elkezdi telepíteni a játékot. ha memórja kártyás a telód akkor lehet hogy megkérdi hogy -memory stick or telephone memory?- azt kiválasztod hogy hova tegye és megkérdezi hogy elindítja most a játékot? hát ennyi az egész . remélem sokat segítettem! csá all. jah ha valaki keres jó játékokat mobilra itt van 2 jó oldal: magyar - www.mobilegamesarena.net angol: - www.mobile9.com (és a gallery menüpont alatt keresgélhettek) -
#198 h kell mobilra rápakolni a géjmeket? leszedtem1csomót és még nem foglalkoztam ezzel eddig, jó lenne, ha vki segítene, kösz. -
Bettus 016 #197 senki nem segít???????????? kérlek titeket -
Bettus 016 #196 sziasztok segitségetekre lenne szügségem hól találok ingyen letölthető játékot samsung 5600 érintő képernyős telefonra mindent körbe jártam de sajna nem találtam:'( segítsetek Bettus -
Aideen #195 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Samsung D900i-m van, de az ördögnek se akar játékot telepíteni. Próbáltam euploaderrel, először felmásoltam jar.t majd jad-t, de semmi, csak fogyott egyenlegem, azt írta ki hogy a JAR túllépte a maximális fájlszámot. Ha jadot nem töltök fel csak rar-t, akkor telepíti is, csakhogy mikor elindítanám jatekot, JAVA-játék hibát ír ki. A másik dolog pedig, egy linket tudtok adni orange mod-hoz? Ha igen, azt hogy kell felrakni telefonra? És a Java Emulatorokat? Vagy azt gépen kell csinálni? Írjatok, én csak egy kezdő szerencsétlen vagyok!Előre is köszi! -
natalia 12 #194 JAVA JÁTÉKOK
-
#193 Valaki megtudná nekem mondani hogy a doom3 3D-s verzió valamilyen úton módon elfuttatható-e vagy van-e olyan verzio ami fut 5300xpressmusic telón ?mert a teló max 1mb-ás jávákat kezel és ha a játékban a 3gp vidit kitörlöm és a nagyobb méretü képek minőségét rontom letudom csökkenteni 1mb-alá bőven de akkor meg javalang error
itt a játék -> http://mobers.ru/games/6686-doom-3-3d.html
előre is köszi -
kis Pósán #192 google-be -
kis Pósán #191 nem tud valaki SE k310i-re (128x160) játékot? -
#190 Hello! Valaki felnyomhatna vmi jó linket ahol 320x240-es game-ek vannak. Előre is köszi! -
#189 itt rengeteg program van: wapking.mobi/ -
szketya #188 Hello nekem vodafone 715 re kéne játék úgy látom elég ritka telefon,de letöltöttem játékot(.jar) feltöltöm(adatkábelel)az others mappába és amikor odameek a telefonnal akkor azt irja h "Az ellenőrzés sikertelen"ha a games mappába rakom akkor nem is látja a teló.A játék nem oda való a telefonnal van valami v én csinálok valamit rosszul? -
Glück Ádám #187 lEHET -
crisadam17 #186 császtok nem tudja valaki hogy a sony ericsson k770i mobilra lehet e rakni játékokat?
-
Ármány #185 Sziasztok! Nem tudja vki, hogy LG L600V telefonra lehet rakni java játékokat? -
roli613 #184 itt
Maximálisan ingyenes! -
domedani #183 Sziasztok!!! Kellene nekem olyan honlap ahonnan 128x160-as kijelzőre 3d games ingyen!!! PLS HELP! -
roli613 #182 milyen kijelzőre? mert ezekből kettő ott van -
roli613 #181 www.mobile613.blog.hu -
Szeszmester #180 Ha csak leírod az is jó.
Köszi nagyon :) -
1993 #179 hogy lehet linket berakni?
van pár jó játékom például az előbbiben levő 3 is megvan! -
Szeszmester #178 Hali!
Kellene 3 játék:
Doom RPG, Orcs and Elves, Galaxy of Fire.
Pls segítsetek! :) -
roli613 #177 www.mobile613.blog.hu -
Taunix #176 Hellotok
http://www.woofree.com ---regelni kel
Van 3d játéktól kezdve minden, full ingyen.
-
geforceatti #175 Tud valaki Nokia 6234-re játékokat? -
#174 Ricsi2
k300i-re itt van neked 1 oldal ahol keresgélhetsz.
http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/K300i -
pima #173 tud valaki mobil játék letöltö hejet ahol infrával let átküldeni a játékot
-
ricsi2 #172 sziasztok! tudna valaki segiteni, honnan lehet k300i-re strategiai jatekokat leszedni -
ricsi2 #171 sziasztok! nem tudna valaki segiteni abban hogz honnan lehet ingyen mobil jatekokat leszedni?