11
-
#11 Nekem a TVnet jött be, annyiért adják a nete egy éves szerződéssel, mint mások kettővel. Ráadásul mivel nem volt vezetékes telefonom mikor bekötöttük, azt is ingyen kiépítették, ráadásul ott korlátlan szerződéssel. A megbízhatősággal csak mostanában vannak gondjaim, 6 hónapig egyszer sem szakadt meg (nincs 24h-s bontás sem), viszont pár hete elkezdett megszakadozni és gyakran nem is tudtam kapcsolódni, bár szerintem a t-com ronthatott el vmit, szerecsére az utóbbi időben már megszűnt a dolog és újra jól működik minden. -
klastrom #10 Mit ajánlotok hol érdemes előfizetni Adsl-re ??? -
tomo #9 en is a dragabb 1 eves huseget valasztottam, es ugy tunik be is jon a dolog, mivel 4 ezerrel olcsobban jutok nethez , amint valtottam. -
#8 nálam még ez nem probléma, mert muterék amugy is vezetékesen telefonálnak. -
TeDDyRuSh #7 Ennél már csak akkor lehetne jobb a verseny,ha nem éveket kellene letudni a hűségnyilatkozattal. Kénytelen vok most beköttetni egy 2000 Ft-tal drágább netet az 1 éves hűségnyilatkozat miatt. Vagy ha ilyen hosszútávra kötök,legalább könnyebb legyen lemondani (ne keljen annyit fizetni)! Há ez van -
wbtist #6 Én is Inviteles vagyok, a szolgáltatással nekem sincs bajom, csak ne kellene feleslegesen fizetnem 3000 forintot a telefonra, mikor fel se veszem, ráadásul le sem beszélhetem... :( -
#5 én őszintén szólva szívesen fizetek egy ezressel többet is, de akkor nekem a szolgáltatás működjön rendesen. Az invitel adsl pont ilyen. 9990-ért kapok 1 mbitet és soha semmi baj nincs vele. -
tomo #4 nekem meg mar le is jart, eddig csak az tartott vissza a valtastol, hogy tul sokaig maradtam volna internet nelkul.
most viszont semmi sem fog az axeleronal tartani. az biztos. -
#3 Végre igazi verseny lesz.
Pont most jár le a hűségem.
Megyek oda ahol olcsó. -
pemga #2 Hmm, és vajon mitől lett ez most annyira aktuális :))). -
onimusha #1 ideje volt már