10
-
#10 lobbizik az elenérdekelt oldal ... -
#9 A múltkor láttam egy ifát, a platója tele volt hányva monitorokkal. Kiváncsi lettem volna, hogy hova vitte? -
szombi #8 Ja, és ezek nagyobbrészt sztereó végfokok... -
szombi #7 Mi a probléma?
tele vannak használható dolgokkal ezek a ,,hulladékok''!
Például a tévékben komplett, 30W-100W - os végfokok vannak, amikre már csak a bemenetet,
a tápfeszkót és a hangfalkimenetet kell kötni. Ja és sokkal tisztább hangot adnak, mint bármelyik kínai PMPO-speaker... -
#6 Azért egy teherautóval elvinnék én is roncs cuccokat. Alkatrészbányának jól jöhet... -
#5 Pl. a tonerek szelent tartalmaznak. A nyakokban is lehet sokfele szarsag. -
#4 szervezetten elég sikeres, külföldön van több cég aki azzal foglalkozik hogy a nemesfémeket nyerik ki a roncs gépekből, és mivel évek óta csinálják valszeg meg is éri nekik. -
pemga #3 Jaja, koncentrált nehézfémtartalma van. Régebben voltak kukázók, akik a nemesfémek miatt gyűjtötték és megpróbálták kinyerni belőle :). Nem tudom végülis mekkora sikerrel. -
Feriboy #2 Pl azért mert ólmot tartalmaznak, meg a műanyag nem is bomlik el csak több száz év alatt meg hasonlók miatt veszélyesek, gondolom én -
Caro #1 Valaki felvilágosítana, hogy miért is veszélyes hulladákok az elektronikai eszközök?