Ismét csúszik az újrahasznosításról szóló uniós törvény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
lobbizik az elenérdekelt oldal ...

Forza.

atlagember
A múltkor láttam egy ifát, a platója tele volt hányva monitorokkal. Kiváncsi lettem volna, hogy hova vitte?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ja, és ezek nagyobbrészt sztereó végfokok...
Mi a probléma?
tele vannak használható dolgokkal ezek a ,,hulladékok''!
Például a tévékben komplett, 30W-100W - os végfokok vannak, amikre már csak a bemenetet,
a tápfeszkót és a hangfalkimenetet kell kötni. Ja és sokkal tisztább hangot adnak, mint bármelyik kínai PMPO-speaker...
DanyyX
Azért egy teherautóval elvinnék én is roncs cuccokat. Alkatrészbányának jól jöhet... <#nyes>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

h4x0r
Pl. a tonerek szelent tartalmaznak. A nyakokban is lehet sokfele szarsag.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Punkerwork
szervezetten elég sikeres, külföldön van több cég aki azzal foglalkozik hogy a nemesfémeket nyerik ki a roncs gépekbõl, és mivel évek óta csinálják valszeg meg is éri nekik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Jaja, koncentrált nehézfémtartalma van. Régebben voltak kukázók, akik a nemesfémek miatt gyûjtötték és megpróbálták kinyerni belõle 😊. Nem tudom végülis mekkora sikerrel.
Pl azért mert ólmot tartalmaznak, meg a mûanyag nem is bomlik el csak több száz év alatt meg hasonlók miatt veszélyesek, gondolom én

http://www.raphirek.hu

Valaki felvilágosítana, hogy miért is veszélyes hulladákok az elektronikai eszközök?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy