203
Minden Bak Klubja
-
ZsirosKenyer #163 rám is igaz, mondjuk jobban örülnék ha alapjáraton nem lennék annyira melankólikus. Sokszor van rossz kedvem gyakorlatilag ok nélkül. -
#162 nincsmit ;) -
#161 :D nem is rossz ötlet, keresgélek érdekes dolgokat , kösz a tippet ;) -
#160 olvasgass a wikipédián, én azt szoktam csinálni =) -
#159 hát "úgy igazán" már nekem is nagyon rég ment :)
de valamivel el kell foglalnom magam..., rajzolgattam is, csak az nem fogja le az agyam eléggé :) -
#158 én soha sem tudok leülni és tanulni úgy igazán =) -
#157 én egy vizöntő miatt szenvedek most..., de lépek tovább szerintem, azt hiszem a tanulásba fogok temetkezni újból
én sem hittem volna amúgy hogy egy csomó pont rám is jellemző...
-
#156 És pont Ikrek barátnőm van =) -
#155 nagyon tetszik =)....és natttyon rám illik
-
#154 Ezt talátam az index fórumon..., elég sok pont igaz rám...nagyon érdekes
Bak használati utasítás:
1., Vagy fekete, vagy fehér. Szürka, talán, eseteleg, meglátjuk, később szavakat nem ismeri a Bak.
2., De igen, meg fog csalni, de sose fogod megtudni. A Bak tudja magáról, hogy a nagy Ő nem létezik, max hozzá hasonló. Ha vele lehetsz, már azt jelenti, hogy súrolod a mércét, de ez is csak azt szokta jelenteni, hogy a többi földönjárónál jobb vagy, nem többet.
2.,b, Nála a plátói szerelem az igazi, mert szeret nyüglödni egy kicsit és harcolni.(Plátói, ergo sosem fog összejönni, ergo nem fogok csalódni se benne, ergo tökéletes )
3., Bár a Bak-Ikrek párosítás nem jó, azért jönnek ki jó sokáig, mert az Ikrek tudja nyújtani az a változatosságot, ami a Baknak kell. De arra is rá tud unni.
3.,b, Ahogy az Ikrek, a Bak is egy tök más világban él. De amíg az Ikrek a valódi világot látja hol rózsaszinnek, hogy feketének addíg a Bak egy teljesen új világot épít fel magának a falak mögött. Embert nem enged oda be..... Depresszióba csak akkor esik, ha a kis világban megalkotott dolgai konfrontálódnak a való világgal, tehát minden nap.
4., "Utánnam vagy előlem!!!" Nem tudsz semmiben sem igazi partnere lenni a Baknak, mert ő úgy is azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza, és elég hamar azt tanulja meg az élettől, hogy csak magára számíthat.. Vagy bízol benne és azt csinálod, amit ő mond, vagy egész egyszerűen továbblép rajtad!
5., Alapeleme a biztonság. Ha kihúzzák a talajt alóla, mindent borít...
6., A mániákus depresszió nála nem betegség, hanem alapállapot...
7., Sokan nem tudják, de a Bak félig vizes jegy. Csak vizparton tud kikapcsolni...
8., Leginkább a saját szabályai szerint tisztességes. Barátnak jobb, mint szeretőnek.
9., Nincsenek haverjai, csak egy-két barátja.
10., Ne mász a nyakára! Bármit meg tesz érted, ha "szeret", de utálja, ha nem tudsz a saját lábadon megállni.
11., Ha rossz hangulatban van, ne cseszegesd. Magától rendbe jön, ha el tud szüttyögni egy kicsit magában...
12., Nincs a gyerekekkel semmi baja, ha képes vagy rögtön 7-8 évesen megszülni neki, és a beszarós-nyávogós rész kimarad
13., Szabadságmániás. Nem szexiuális értelemben, csak senki nem szabhatja meg neki, hogy mikor, hova, miért.
14., Ne baszogasd azzal, hogy megmagyarázza a dolgait. CSAK.
15., Igen, magányossan fog megdögleni. Ezt ő is tudja.
16., Csak "poénból" játsza meg az önbizalmat. Lehet rá számítani minden körülmények között, de saját magával szemben is maximalista elvárásai vannak. Teljes önismerethiány a mélyben...
17., Elefánt effektus: az életben nem bocsájt meg és nem felejt. Csak egyszer tudsz vele kibabrálni, másodikra nem is ad alkalmat.
18., Nem , nem szól ha baja van. Inkább rágja megát. Te se halmozd rá a szarodat....
19., Mivel nem szól ha baja van, a "b***d meg a fűnyíródat" effektus mindennapos.
-
#153 lehet :). de nem hiszem -
#152 Biztos, mert halnak ki a bakaok -
#151 kár, pedig jól indult -
#150 kissé nagyon -
#149 leállt rendesen a topik -
bitubo #148 87 jan 8 -
#147 1978.12.30 -
#146 1987. jan. 3. -
utni #145 dec 28... :D -
#144 nem
te BIZTOS hogy bak vagy :DDDDD
bakok egyik fő erénye a kötekedés, amiben verhetetlen vagy -
#143 dec.22 valamikor a hajnali órákban lehet hogy még nyilas vagyok -
#142 Áhh eljött a nagy nap!!! Nekem egyébként nem szabad berugnom emlékezni akarok még a sztriptiztáncosnőre is!!!LOL! -
#141 semmikül, ugyanaz :) viszont holnap nagyoncsúnyán berúgunk haverokkal xDDDDDD -
#140 Holnap én is belépek a nagykoruak klubjába! Tényleg milyen nagykorunak lenni??? -
iszakos #139 Üdv!
Minden bak peches a szerelemben vagy csak én vagyok ilyen szerencsés,hogy mindig vmi hülye libával hoz össze a sors?Persze az elején minden szép,de olyan 5 honap után minden megváltozik és sajnos nem a legjobb irányba.
-
iszakos #138 üdv!
én Január 12-én születtem -
#137 Nállunk a suliban 20-án lesz a félév vége lesz mit ünnepelni duplán! -
#136 jaértem!!:D:D.SSADD:D:SSD:DDDDDDDD
Bono: én úgy bebasztam mint a disznó, javaslom eme mód követését :DDDDDDDDDDDddd -
#135 Nekem még 4 nap aztán BULIII! -
#134 huá! :DD -
#133 thx
Dying Soul: ezzel mire célzol, hmm? :DAS:SD:DDASA:DDDDddDD -
#132 huahualoal :DDd -
Gina79 #131 Hepi börzdéj -
#130 Kösszöm szépen, de mivel kéttannyelvű gimnáziumba járok, ezért csak 1 év múlva érettségizek :PP
viszont:
a mai napon tizennyóc éves lettem én !!!!4 huáhuáhuá -
#129 Azt tudtátok, hogy a Bak férfiaknak van a a legnagyobb... nah szóval tudjátok mire gondolok? De lehet, hogy csak magamból indultam ki... mint ahogy általában a Bakok szoktak! -
#128 Jéh akkor te csak 4 nappal vagy idősebb nállam! Jó éretségit kivánok! -
ZsirosKenyer #127 egyébként kinek hogy telik ez az időszak? elvileg pozitívan kellene, hisz ez az évnek az a része amikor mi uraljuk a világot :)
Én szintet léptem a munkahelyemen, múlt héttől magasabb beosztás, több fizetés.
Viszont van egy lány akinél próbálkozom és egyelőre még nem volt hajlandó eljönni velem randira. Kicsit meglep, hisz egyébként nem szokott gondot jelenteni a csajozás (hisz a bakok jóképűek ugye :P ) de most vmiért mégsem mennek könnyen a dolgok. Még van 6 napom hogy felszedjem különben jön a Vízöntők időszaka (brrr:)) -
ZsirosKenyer #126 háh! január 14! -
#125 1988 január 16!!!!!!!!!!!!444444
napok kérdése és 18 éves vok ^^^^^^^^^^^^^^^^ -
#124 Én Január 20-án születtem (ha egy nappal késöbb születek vízöntő vagyok) van itt még vki aki 20-ai???