.::[ Bak Klub ]::.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
87 jan 8
dec 28... 😄
\"Az élet egy olyan játék, amit végig kell játszanod.Soha nem adhatod fel!\"
nem
te BIZTOS hogy bak vagy 😄DDDD
bakok egyik fõ erénye a kötekedés, amiben verhetetlen vagy
te BIZTOS hogy bak vagy 😄DDDD
bakok egyik fõ erénye a kötekedés, amiben verhetetlen vagy

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
dec.22 <#ravasz1>#ravasz1> valamikor a hajnali órákban lehet hogy még nyilas vagyok <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Áhh eljött a nagy nap!!! Nekem egyébként nem szabad berugnom emlékezni akarok még a sztriptiztáncosnõre is!!!LOL!<#wink>#wink>
semmikül, ugyanaz 😊 viszont holnap nagyoncsúnyán berúgunk haverokkal xDDDDDD
Holnap én is belépek a nagykoruak klubjába! Tényleg milyen nagykorunak lenni???<#nemtudom>#nemtudom>
Üdv!
Minden bak peches a szerelemben vagy csak én vagyok ilyen szerencsés,hogy mindig vmi hülye libával hoz össze a sors?Persze az elején minden szép,de olyan 5 honap után minden megváltozik és sajnos nem a legjobb irányba.
Minden bak peches a szerelemben vagy csak én vagyok ilyen szerencsés,hogy mindig vmi hülye libával hoz össze a sors?Persze az elején minden szép,de olyan 5 honap után minden megváltozik és sajnos nem a legjobb irányba.
üdv!
én Január 12-én születtem
én Január 12-én születtem
jaértem!!😄😄.SSADD😄:SSD😄DDDDDDD
Bono: én úgy bebasztam mint a disznó, javaslom eme mód követését 😄DDDDDDDDDDddd
Bono: én úgy bebasztam mint a disznó, javaslom eme mód követését 😄DDDDDDDDDDddd
thx <#vigyor>#vigyor>
Dying Soul: ezzel mire célzol, hmm? <#ticking>#ticking> 😄AS:SD😄DASA😄DDDddDD
Dying Soul: ezzel mire célzol, hmm? <#ticking>#ticking> 😄AS:SD😄DASA😄DDDddDD
Hepi börzdéj
Kösszöm szépen, de mivel kéttannyelvû gimnáziumba járok, ezért csak 1 év múlva érettségizek 😛P
viszont:
a mai napon tizennyóc éves lettem én !!!!4 huáhuáhuá <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>

viszont:
a mai napon tizennyóc éves lettem én !!!!4 huáhuáhuá <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>

Azt tudtátok, hogy a Bak férfiaknak van a a legnagyobb... nah szóval tudjátok mire gondolok? De lehet, hogy csak magamból indultam ki... mint ahogy általában a Bakok szoktak!<#hehe>#hehe>
egyébként kinek hogy telik ez az idõszak? elvileg pozitívan kellene, hisz ez az évnek az a része amikor mi uraljuk a világot 😊
Én szintet léptem a munkahelyemen, múlt héttõl magasabb beosztás, több fizetés.
Viszont van egy lány akinél próbálkozom és egyelõre még nem volt hajlandó eljönni velem randira. Kicsit meglep, hisz egyébként nem szokott gondot jelenteni a csajozás (hisz a bakok jóképûek ugye 😛 ) de most vmiért mégsem mennek könnyen a dolgok. Még van 6 napom hogy felszedjem különben jön a Vízöntõk idõszaka (brrr😊)
Én szintet léptem a munkahelyemen, múlt héttõl magasabb beosztás, több fizetés.
Viszont van egy lány akinél próbálkozom és egyelõre még nem volt hajlandó eljönni velem randira. Kicsit meglep, hisz egyébként nem szokott gondot jelenteni a csajozás (hisz a bakok jóképûek ugye 😛 ) de most vmiért mégsem mennek könnyen a dolgok. Még van 6 napom hogy felszedjem különben jön a Vízöntõk idõszaka (brrr😊)
háh! január 14!
1988 január 16!!!!!!!!!!!!444444
napok kérdése és 18 éves vok ^^^^^^^^^^^^^^^^
napok kérdése és 18 éves vok ^^^^^^^^^^^^^^^^
Én Január 20-án születtem (ha egy nappal késöbb születek vízöntõ vagyok) van itt még vki aki 20-ai???
Elolvastam a bak jellemzést amit beraktatok.Ebbõl semmi nem igaz,csak hogy kimondhatatlanul jóképü vagyok.<#nyes>#nyes>(na azért van más is<#vigyor2>#vigyor2>)
Szijasztok =)
Én is bak vagyok..1990. január 19 😊
Én is bak vagyok..1990. január 19 😊
Ha a férfiak menstruálnának... akkor persze a menstruáció irigylendő, dicsekvésre méltó férfias esemény lenne: a hapsik azzal hencegnének, hogy milyen sokáig és milyen sokat.
jé, ilyen topik is van😊
csatlakoznék😊
csatlakoznék😊
Az mind semmi, de ha visszaolvastatok akkor én is bak vagyok bak aszcendensel (jan. 2.), és én is Gergõ vagyok 😄D