20
-
dez #20 Ez a VR egyszer még a fejünkre nő... -
0ckH4M #19 Pfff elég durva volt már a Sims is, erre meg ez -
nexagon #18 Hát nem tudom minden féle képpen ki fogom próbálni de ezek a (dolgok) eddig mindég kudarcot vallottak. Ráadásuk a kormány ((törvények)) úgy is bele pofáznak!!! mindég találnak valamit a szórakozásunk ban.
Szerintem :D -
onimusha #17 én is be AKAROK bújni a komputerbe -
pepe003 #16 Én nem költenék rá. Első ránézésre tetszik, de így h. nem ingyenes... hát elmehetnek a....
Inkább elköltöm a pénzem a barátnőre, mint egy 3D grafikai elemre :D -
#15 SZÓLJATOK NEKEM, ha megtudjátok h mikor adják ki (időpontra gondolok) :)) köszy: [email protected] -
Gade #14 Nem tudom de én ugy értelmeztem még egy korábi cikk alapján hogy ezt a játékot a felhasználok bövithetik általuk készitata modellekel és végülis a tárhelyért kell fizetni ahova fel rakják a kocsit vagy házat amit terveztél. Csak nem tudom hogy egy tizen éves mikor fog meg tervezni egy komplett házat. -
#13 Szerintem baromság az egész ,nem hiszem ,hogy egy 15-17 éves srácot érdekelne az ilyesmi és erre költené a zsebpénzét a 13-14 évesek meg úgy is megkérdezik anyucit és apucit akiknek ha van egy kis eszük nem engedik.
Tudom túlzás de lassan ott tartunk ,hogy a gyerek azért árul drogot az utcán ,hogy vehessen egy bringát ebben a hülye Online játékban. -
#12 LOL
A kis csecsemőket dugjuk rögtön születés után egy kapszulába, és csináljunk nekik egy virtuális valóságot, mint a mátrixban...
Szánalmas. -
Cat 02 #11 te ah veszel egy egy házat a játékban igazából jön kia hozzád a vízszámla vagy mi ??? "játékban digitális tulajdont is vesznek, fix havi összeget kell fizetniük." -
#10 ja -
jefferson83 #9 Csak most olvasom el a cikket és tényleg. Nembaj az a hülye aki megveszi. Egyébként a hülyeségből nagyon jól meg lehet élni, főleg az újvilágban. -
Phoseidon #8 Lehet hogy fizetni kell igazából:) DE, az 'ottani'/a game-beni/ pénzt is ki lehet 'váltani' USD-re vagy akármilyen pénznemre.... -
peca #7 ugye...egy ujjab ceg aki a naiv fiatalokbol akar meggazdagodni... Fuck 'em all! -
peca #6 Baze!!! Egy jo jateknak tuno dolog... DE!!!
Ki az az ember aki kepes azert fizetni, IGAZI PENZT, hogy aztan a jatekban legyen neki valamien uj cucca... Meg a fix havi dij, amit hazberles eseten fizetni kell (a jatekban berelt hazert IGAZIBOL fizetni)...Az esz megall...
Persze ha milliardos lennek, en is elba**nam a penzem ilyen baromsagokra.... -
pemga #5 Kúl, legyenek videófalak is, csak nehogy aztán könyvégetés legyen belőle. :)
Picador, te mit értesz az alatt, hogy elkurvul? Mert ha úgy vesszük, hogy pénzért az elveit feladó és önmagát (munkáját, idejét) áruba bocsátó embert, akkor szerintem ez elég sokmindenkire ráillik... -
Gade #4 Ezzl nem is lenne gond amedig tudja az a gyerek, hogy medig tart a monitor. Amugy az ijen virtális világok egy idö után maguktól omlanak ösze, jobban mondva az ügyeskedni akaró felhasználoktól. -
Picador #3 Hat ez azert durva elferditese a valosagnak. Azert, mert nem a gep elott ul, szerintem nem lehet/szabad azonnal azt feletetelezni, hogy "elkurvul".... -
irkab1rka #2 inkább ott üljön, mint az utcán.
jobb, ha a gyerek fejből tudja a pgp kulcsát, mintha megtanulná olvasni saját kézirását.
és mielőtt valamelyik okos válaszolna: csak rovás/csomó-írásos reply-t fogok elolvasni vazzzeeee -
Garfield #1 Hát igen, mi sem kell a gyerekeknek, mint hogy minél hamarabb rászoktassák a gép előtt ülésre.