55
És itt a 2. rész!
-
#15 Szerintem is. Mikor az 1. részt "láttam" a TV-be, játszottam közbe az NFSU2-vel, de azért néztem a filmet. És hát szakadtunk a röhögéstől! Én bent a szobámba, apu meg anyu kint a nappaliba, én közbe játszok, egyszer csak azt hallom, hogy röhögnek össze-vissza. -
#14 Hát figyelj! Ha többen is ellenzik, akkor bezáratom, de mivel eddig csak te jelezted, ezért szerintem meglehet hagyni. Vagy ha nem így gondolod/játok, töröljétek. -
Daniel19 #13 Az első rész nagyon nagy film!
A második részt a napokban mutatják be az amerikai mozik, hónap végén pedig már nálunk is látható lesz. Nagyjából ugyanaz lesz ebben is, mint az első részben.
Rob Schneider rohadt jó ebben a "szerencsétlen" ember szerepben. -
Takezó #12 jah, én is -
Kanál #11 mét megláttam a témát egyből tudtam ki nyitotta =P -
#10 Szerintem felesleges 1 ilyen "kis" kaliberű filmnek 1 külön topic.Jó volt nagyon az első rész, de inkább nyiss 1 Rob Schneider-e topicot ott valamivel több mindenről lehetne beszélni, mert volt sok jó film amiben feltűnt.Az 50 első randi-ben és az Apafej-ben kis szerepei voltak, de nagyon jókat alakított szerintem.s akkor ott van az összes tökös film:Tök alsó, Tök állat, Tökös csaj.Ezekből a Tök alsó, a Tök áttal elég gagyi lett és a Tökös csajt meg nem láttam :(
Szóval ez 1 kicsit több téma mint maga a 2. rész szóval mielőtt nyitsz 1 topicot gondold végig, hogy mennyi beszélnivaló van a témáról és ha nem elég akkor bővítsd a témakört valamerre. -
#9 hi grabber O: -
#8 Már megint miért köttök belém? Ez egy tök értelemes topik lenne ha ilyen kecsegek nem írnának bele! -
#7 Ja, úgy látszik nem bír magával a csákó -
#6 Szerintem meg akkor voltál még normális, és mostanra hülyült meg a fejed! :D Mert tényleg jó film vólt!!! Meg még most is :D -
Takezó #5 topiknyitási kényszer powa.. -
#4 Jaja. -
#3 most met? jo volt az! -
#2 Sehogy.Az első részt még anno hülye fejjel képes voltam moziban megnézni. -
#1 Sziasztok!
Hallottátok? Forgatják a 2. részt! Nekem az 1. rész nagyon tetszett! Ki, hogy várja?