55
És itt a 2. rész!
-
#55 Elvileg egy idő után az normális lessz -
Hellboy01 #54 igazad van köszi -
Lyan Kyj #53 Menj tékába, és vedd ki! -
Hellboy01 #52 Hali nincs valakinek normális szinkronja a filmhez mert letöltöttem de valami S*** mozis hang van hozzá(magyar)??
Nagyon kéne. -
#51 Légyszi nézzétek már meg hogy nektek jól fut e ez a 8 megás kis sample a filmből.Nekem siet a kép és késik a hang. -
#50 szerintem kurvajó :DD -
#49 Szerintem is nagyon jó volt.Voltak benne eredeti poénok.Aki meg nem bírja azt a pár gusztustalan poént az ne nézze meg.
Macska rulz... XD -
#48 1 az jobb volt! -
#47 szerintem az abszolut nem volt vicces. ijen fosfilmet régen láttam. -
#46 Már nem azért, de mi most néztük meg, és vagy 2x is majd sírva fakadtam a röhögéstől!! Szerintem marha jó volt. -
#45 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#44 ijen egy szar filmetmán!!
a pészt sajnáltam a jegyre:CCC -
#43 Hátnemrég láttam és naon komoly sztem:)))))Főleg amikor a macska belekapaszkodik a farkába:) -
winnie #42 rob schneider volt a forgatókönyvíró. -
#41 én is birom, és gondolom h ezuttal sem ő a gyenge láncszem, de egy forgatókönyvírót is megérdemelt volna a produkció ;) -
Daniel19 #40 Hát ízlések és pofonok. Én nagyon szeretem Rob Schneidert. Imádom ahogy eljátsza a szerencsétlent. Gondoltam, hogy nem lesz egy bonyolult sztori, de hát Rob Schneider film . A poénok morbidok voltak, haverokkal jókat nevettünk, elszórakoztatott, ennyi.
Ja, és Rob Schneider-ben most sem csalódtam! -
#39 a trailer azért rávilágitott, hogy mennyire ötlettelen lesz ... és évvégén jön a sirás, h csökkennek a mozi-bevételek :) -
winnie #38 tényleg márföldekkel gyengébb, de mondjuk ezt lehetett tudni. azt már nem, hogy ennyire gáz lesz. -
#37 aki az elsőt látta és szerette, az ezt nem nézi meg ;) -
Daniel19 #36 Tegnap láttam a filmet!
Aki az első részt látta és szerette, az ebben sem fog csalódni!!!
Kurva nagy poénok vannak benne!!!!
-
#35 pénzér' :D -
#34 remake?? de minek?? -
winnie #33 vagyis te minden nap megnéznéd ugyanazt a filmet, mert úgy állsz hozzá, hogy azt a filmet nem is láttad tegnap?:) -
#32 ezt a sztorit egyszer már filmre vitték, ez volt az első rész, tök ugyanez volt benne, mint ebben, csak az humoros volt ;) Nem tudok ugy hozzá állni, hogy ez uj film, mivel nem az. Ez egy remake, amivel nem vártak 20 évet ... -
#31 Ne úgy álljatok hozzá, hogy egy ez fojtatás, hanem mint egy külön álló film, aminek nincs első része. -
#30 egyet gondolunk, ez egy jónagy gagyi, de láthatod, minden eladható :D -
#29 meglestem a magyar bemutatot. hat ez tok szar... majdnem ugyan az a film... magas no. huha... mintha mar lett volna ilyen az elozo reszben... egyedul a lyukastorok ami erdekes -
#28 dekurvara mediumok vatytok... nekem fogalmam sem volt ki nyitotta.. -
#27 -
#26 Láttam az első részt és a bemutatót is! Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a második rész! Már nagyon várom a Szállító 2vel egyetembe! :) -
#25 ah qrvajo film :DDD
tutibiztos meglesem :) -
#24 huhh, ennyire gáz folytatása kevés filmnek volt. régen ellőtt ötletek, elfáradt poénok, ráadásul az első tényleg jó volt anyira kár h tönkrevágják ezzel :)
pl. olyan is lehetne a folytatásban h az egyik csaj csunyán beszél ;))) -
#23 naggggyoooon allat az a film es naon varom mar a 2dik reszet is...tuti hoyg szedem.! -
Daniel19 #22 Tudom!!!! -
#21 Ez marha jó!! -
#20 Amerikai mozipremier:
2005. augusztus 12.
Hazai mozipremier:
2005. augusztus 25. -
#19 Akkor nincs is már messze... -
Daniel19 #18 A magyar előzetes!
Klikk ide! -
#17 Az tök frankó! -
#16 Nesztek tréler:D
Nemhogy forgatják, de kész van:D