3016
  • Rain1
    Ért itt valaki angolul? Ha igen, akkor lefordítaná ezt:?
    http://www.brucebeh.com/installosx86.txt
    Elég jó leirás, bennevan, hogyan lehet felrakni VMWARE-ra és Nativ modban az OSX X86-ot.
    Csak sajnos nem vagyok túl jó angolból ezért inkább bele se kezdek.
    Ja, mégegy:
    Fel lehet úgy tenni, hogy ugyanarra vinyóra amin a WIN van, de egy külön particióra? (A FIX.TVn azt mondták, hogy a bootmanager nem tudja kezelni a Darwint, hátha van másik megoldás)
  • SpyMac
    két gépem van, és mind a kettőn ugyanaz VOLT :-) ezt most lepucoltam úgyhogy mindenre vevő vagyok :-)
  • Orange
    ha jól emléxem később még rákérdez, hogy autómatikusan particionálja, kézzel, vagy egy meglévő particót használjon. Az elsőnél az egész vinyót felhasználja, ha jól emléxem. De ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne próbálkozz, nem akarok én lenni a hibás, ha elvesznek az adataid.
  • SpyMac
    amúgy itt az 1est kell nyomni ? vagy a shell kell beírni?
  • SpyMac
    úgy néz ki hogy ez a darwin genya az egész vinyót akarja :-O

• SpyMac
    a darwin telepítésben viszont segíthetnél!!! elöször is mekkora a mérete??? én 3xszedtem le az első 578MB a második 537MB a harmadik 378MB most akkor melyik jó???
  • Orange
    mivel nem vagyok túl jó angolból, nem szeretném, ha valaki az én rossz fordításom miatt bukná a rendszerét. De kb arról szól, hogy vmware-ben csinálsz, egy virtuális gépet, amiben a meghajtónak az igazi vinyód egyik particióját állítod be. Arra telepíted a darwint, majd beállítód az osx-es virtuális vinyót a darwinhoz másik vinyónak, majd átmásolod az egészet.
  • SpyMac
    vagy mondjuk röviden leírhatnád merrr egy kukot se tudok angolul :-(
  • SpyMac
    szerinted ugyanígy kell csinálni wondozon is?
  • Orange
    Elvileg van rá mód itt írják. Én próbálkoztam vele, de nem sikerült, csak annyit értem el, hogy telepíthettem újra a linuxot.
  • SpyMac
    szerintem ha átmásolom egy üres vinyóra biztos gyorsabb lesz, vagy most az után böngészek hogy ezt a második vinyót valahogy kikerüljem (ha lehet egyeltalán)
  • gergod
    biztos gyorsabb lesz, csak mondtam, hogy csodákat nem feltétlenül kell várni :) Bár én nagyon örülnék neki, ha nektek gyorsan menne, mert akkor nekem is gyorsan menne :)
  • Rain1
    De azért gyorsabbnak kéne lennie mint a PearPCn. Mivel ott emulálni kell, ott megy a WIN és a PearPCn egy másik OPrendszer.
    Nekem is Celeron 2GHZs van + 1 GB RAM. Remélem egyszer sikerül felrakni és menni is fog :)
  • gergod
    mondjuk celeron + 512 mb ram sajna nem biztos, hogy megfelelő. Azért ezt duál magos 3.6 + 1 gb ramra tervezték ezt a rendszert.
  • SpyMac
    háát én most itt tartok de tényleg olyan lassu mint a pearpcn úgyhogy asszem veszek egy új vinyót...

• SpyMac
    valaki nem tidja megmondani hogy a .vmdk fájtl hogy kell megszerkeszteni, hogy felismerje a vmware az .img t

[IMG][/IMG]
  • tygryss
    van egyaltalan valkinek olyan verzioja, ami nem azok az aberalt kepek ?
    esetleg ha van ilyen dobhatna vlaki kepet
    meg egy linket a torrent file-ra
  • SpyMac
    talán most sikerült :-)
  • SpyMac
  • SpyMac
    nahh akkor azt mond meg hogy ez mit jelenthet

• Bendegoose
    Az hamar ki fog derülni, mert ha fuck-os verzió akkor arra hamar rá fogsz jönni, csak kiírod, bootolsz róla, és már dobálja is az aberrált képeit, és bele is fagy..
    tapasztalatom szerint...
  • DayWalker
    nekem meg van, csak nem tudom h mit kezdjek a .dmg fájl-al
  • Rain1
    Valakinek egyáltalán sikerült ezt müködésre bírni?
    Mert most töltöm és remélem nem fölöslegesen.
    (APPLE.MacOSX.X86.Developer.Kit.Install.DVD-Phenix - 2.43GB - remélem ez az)

Ha valakinek sikerült, az írna egy magyar leirást? Mert angolból sok van, de az angoltudásom...
  • SpyMac
    és szerintetek azt meg lehet csinálni, hogy nekem két képem van az egyiket teljesen lepucolni és a másikról valahogy rátenni a Mac-et hálozaton keresztül vagy valahogy szerintetek ez megvalósítható???
  • SpyMac
    hááát akkor amíg nem szerzek egy másik vinyót addig marad a virtuális vinyó, mondjuk már annak is tudnék örülni, ha egyeltalán elindulna a MacIntel, kipróbálom amit mondtál 5h múlva lent is lesz a torrent aztán a többit majd meglátom addig is kösz
  • Orange
    ez a topic erról szól egyszerűen az image filet dd-vel át kell másolni az egyik vinyóra, teljes vinyó kell hozzá, partició nem elég. A dd parancs linux alatt alapból van windows-hoz le kell tölteni innen
  • Bendegoose
    kár,,, vlki más?
  • SpyMac
    sajna én nem tudok más linket nekem is torrentről van
  • Bendegoose
    Ez a bit torrentes dolog kicsit lassú, nincs vlmi más link?
  • SpyMac
    hát azt meg hogy a fenébe lehet megcsinálni?
  • Bendegoose
    Hi, én is leszedtem egy proper*xsio változatot, és bootolás után szintén aberált képeket dobált, állítólag ez csak vlmi átverés, , , vagy valaki tudvalami orvoslást?
  • Orange
    rendes vinyó, pont azt mondom, hogy minden virtualizáció nélkül futtatni, mint egy rendes mac-en.
  • SpyMac
    virtuália vagy normál vinyó?
  • Orange
    rendesen, nem vmware-en keresztül, bebootolva, csak ahhoz kell egy külön vinyó, amire felrakod.
  • SpyMac
    mi is az a natív?
  • Orange
    vmware-rel nem sokkal gyorsabb mint a pearpc, de natívban azt mondják van olyan gyors mint egy g4-es
  • SpyMac
    és gyors? nekem fent van a tiger amit pearPC vel csináltam de nagyon lassú
  • Orange
    megy, még csak vmware-ben próbáltam, a file sima .tar.bz2, én winrar-ral tömörítettem (3.50-nel, mert a korábbi változat nem boldogult vele). A gépem egy p4 2.6. Ehhez nem kelle sse3, elég az sse2
  • SpyMac
    az angol tudásom eléggé szegényes, és el is indul? mivel tömörited ki?? milyen géped van??
  • Orange
    Én csak VMware-el mert mind a 2 vinyóm tele (már megrendeltem a 3.-at). letöltöd kitömöríted bemásolod ahol a többi vmware virtuális géped van. simán megnyitod vmware-ben és mehet. itt egy részletes leírás a vmware-es telepítésről, és itt a vmware image vinyóra másolásáról.