3016
-
Fisch #134 off: nincs meg vkinek a Pirates of Silicon Valley c. film? TVben ment, Apple vs. MS -
radical #133 Köszi a torrentes linkeket, szar volt a kliensem, azért nem jött sehonnan. Shareazát gyorsan letöröltem a rákba, felment Azureus (legjobb!) és már lent is van a cucc. -
#132 tudtam, h vmit elrontok :)
The Pirate Bay
TorrentSpy.com
-
http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=383918&query=os+x86+
-
#130 torrentspy?
pirat bay?
torrent spy-n biztos megy a seed! -
radical #129 lelőhelyet tud valaki mondani? mert ahonan szedtem onnan elfogyott. -
Rain1 #128 Mert az angol leirásban ez volt :) -
Orange #127 én sem értek a linuxhoz, de nem értem ez a lépés minek, nem baj csak szerintem felesleges.
"6.Lépés: Írd be:
mkdir /mnt/temp
mount /dev/hda1 /mnt/temp
7.Lépés:
cd /mnt/temp"
bocs a kötekedésért -
Bendegoose #126 Persze, írom is, hogy mi még nagyobb lámák vagyunk, mondtam, hogy nem baszogatásnak szántam, csak zavaros, és hiányos, ,,
na mindegy, csak jelezni szerettem, volna, hogy még várunk bővebb infokat..
üdv,
B.
-
Rain1 #125 "de a szövegből az jön le, hogy te sem értesz a Linuxhoz, "
Akkor láttam előszőr Linuxot :D -
Bendegoose #124 Hát egy kicsit zavaros,
-pl, be bootol a linux alapból terminal ablak van...
-a sudo su nem működik,
-nem lehet AF-re állítani a particiót..
és a mountolásig el se tudtunk jutni...
szóval valahogy még részletesebben kellene ezt leírni,,,
nem akarok személyeskedni, de a szövegből az jön le, hogy te sem értesz a Linuxhoz, és ezt így nehezen sikerült átadni, nem baszogatni akarlak, csak mi mégnagyobb lámák vagyunk ezen a téren és kevésnek találtuk az információt...
Még valami info??
B.
-
Orange #123 1. nem tudom, pár fórumban írtak róla, de hogy sikerült e nekik, azt nem tudom, nézd meg itt, és itt
2. állítólag nem megy vele, még csak az integrált intel vga működik teljesen.
3. a rosettat nem kell bekapcsolni az működik magától, csak mivel eredetileg az sse2 miatt úgy patchelték meg, hogy az egészet kiiktatták, így sse3-mal sem megy, de ha körülnézel azokon a fórumokon amit írtam, ott biztos találsz rá egy rakás leírást. -
Rain1 #122 Nagy a csend :( Most sikerült rendesen megcsinálnom, erre mindenki elmegy :(
3 kérdés: (hátha valaki idetéved)
1. Nem lehet valahogy megnövelni a MacOSX particiójának méretét? Mert már csak 2.2 GB szabad helyem maradt és az egy picit kevés, főleg ha még rárakom a iLife és az iWorks ot is.
2. Probálta már az ATI driverét? Mert van egy drivercsomag az ATI oldalán az olyan VGAkhoz amelyekhez nincsen driver az alap MacOSXen...
3. Hol lehet bekapcsolni a Rosettat? Mert nekem SSE3 as procim van, de nem mennek a PPCs progik.(vagy ez ki van véve ebből a vmwares verzióból?) Ezért gondoltam, hogy felrakom a SSE3->SSE2 patchet, de azt olvastam, hogy az nem teljesen stabil. -
Rain1 #121 Na sikerult megcsinalnom a netet OSX alatt
Csak most valamiert lassabb. Lehet, hogy rossz patchot raktam fel... mert elotte gyorsabb volt -
Rain1 #120 Tudja valaki, hogy hogyan tudom müködésre bírni ezt a patchot?
osx86.patch2+3-Znuff
Ebbe bennevan a SSE2 Rosetta, a PS2 támogatás, és az alaplapi hangkártya driver. -
Rain1 #119 http://codmap.uw.hu/upload/mac.htm
Magyar leirás. Most írtam, szóljatok ha valamit rossz.
(félig fejből-félig a leirás alapján csináltam) -
SpyMac #118 azt is csomagold ki elvileg van benn egy tiger-x86.img file -
szaharin #117 letoltottem ezt: Mac.OSX.x86.HDD.Image-iND
kicsomagoltam, e smit kell kezdeni azzal a tiger-x86.tar -al? -
SpyMac #116 szó mi szó neked sokmindent köszönhetek -
#115 Sry, este van, lusta vagyok visszaolvasni, meg a magyar leírás lenne a lényeg. -
#114 Aki már feltette, és simán fut is Az OSX, az elmondaná, hogy melyik leírást használta? Esetleg egy kis magyar nyelvű leírás, mert én sajna nem tudok angolul. :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC -
Orange #113 Te beszélsz?:) -
SpyMac #112 így se sokkal nehezebb :-) -
Bendegoose #111 Mikor csinál már végre vlki egy olyan változatot, hogy beteszem a CDt, oszt települ? :)
irjuk ki tenderbe... -
SpyMac #110 ja én is szívtam a nettel a hálókártya miatt itt vannak a konpatibilis eszközök -
Rain1 #109 Na... végre sikerült :) Be bootol, de csak safe módban.
De nincs valami patch, hogy a PS2 s billt is felismerje? Mert nekem nem ismerte fel, ezért el kellett kérnem az öccsém billjét.
+még egy probléma: nincs a macen netem. Lehet, hogy az alaplapi hálókártya miatt? vagy a router miatt? -
Rain1 #108 Ha ezt akkor írod :) Most már letöröltem a particiót...
De lehet, hogy újra megprobálom :) -
SpyMac #107 egy jótanács mielőtt átmásolnád a dd-vel a tiger.img filet transmac-el szedd ki ezt a filet System/Library/Extensions/AppleTPMCPI.kext -
SpyMac #106 na skacok nekem is elindult a felbontás nem a legjobb meg az egér urál össze vissza nem tudtok patch-eket meg hogy hogy lehet azokat alkalmazni? -
Rain1 #105 Azzal indítottam.
Anélkül be se bootol. (#99) -
Orange #104 nem tudom pontosan mi okozhatja, nekem ilyet még vmware-ben csinált mikor hozzáadtam egy új vinyót. Nekem egyből működött, csak lassú volt mert 100%-on ment egy folyamat. Amit a System/Library/Extensions/AppleTPMCPI.kext törlésével sikerült megoldani. További fagyásokat lehetett megoldani a /System/Library/Fonts-ban lévő japán fontok törlésével (az összes ???????????? nevű file), de nem hiszem, hogy ezek lennének. próbáld -x pareméterrel indítani. -
SpyMac #103 sajna nem tudom mi lehet a baj, nekem még bootolnom se sikerült -
Rain1 #102 :((((((
Sikerült bebootolnom, de csak a háttérkép jön be, a kurzor és a spotlight ikonja. Más nem :(
Nem tudjátok mi lehet a gond?
-
Rain1 #101 Felraktam-> A c:/grub/menu.lst fájl átszerkesztettem:
title Windows
root (hd0,0)
chainloader +1
title MACOSX
root (hd0,1)
chainloader +1
Utána Wingrub elindit-> Tools-> Install grub-> Boot.ini-> Install
-
SpyMac #100 hogy állítottad be a wingrubot ??? mert én már 4. napja próbálom de még nem tudtam bootolni -
Rain1 #99 Na... Bejön a boot képernyő, elkezd tölteni (az alma és alatta a kis kör), de kiirja, hogy indítsam újra a gépet, és sárgán világít a képernyő :(
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
Rain1 #98 Közben megtaláltam. Csak nem Grub néven kellet keresnem a Googleben hanem Wingrub -
Rain1 #97 Na sikerült a másolás. Már csak a GRUB progit kéne felrakni. Ezt honnan tudom leszedni? (amit a www.grub.org ről töltöttem le az valami egész más...) -
SpyMac #96 tiger-x86.tar.bz2 (1.29 gb) ez jó torrent file kitömörítés után 6GB lesz a IMG file
-
Slash #95 A #80 hsz-re válaszoljon valaki légyszi, aki már sikeresen feltette az osx-et.