3016
-
"Hangkártya ohne"
AC97 támogatott pedig.
A System Profiler nem látja az audiót?
ha igen:
a kimenetnek használd a mikrofonbemenetet. :) -
nálam megy faxán az ableton,
ami nem megy az a VST hangszerek...
Próbáltam Bias Peak 4.11 alatt kinyitni a Moogmodular VSTi-t, de initialisation error..
próbált már esetleg valaki VST-ket mással kinyitni vagy elinditani egyáltalán? -
kenand #933 Legegyszerűbb multiboot:
cahain0 filet mássolt a C gyökérbe, majd ird be a boot inibe:
c:\chain0="OSx86"
Az egész így néz ki:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
c:\chain0="OSx86"
Igy mindebféle boot manager nélkül is megy -
partícióra v. teljes vinyóra raktad fel?
-
DJ program, szekvenszelésre.. zenei mismásra :)
http://www.ableton.hu -
mire jó az ableton ? -
Nohm... csak felkúszott. DMG-ből ISO, majd 4.2b patch, install.. eltökölt vele úgy 2 órát tuti - nemfigyeltem az időt - aztán restart. Betölt, elindult OS virít, mosolyom szélesre húzódik... látom az üdvözlő videót, király.
Adatok megadása, NET-hez szükséges cuccok megadása, stb. Tigris dorombol - asszonynak is tetszik :P
Első dolgom: felrakni az Ableton-t. Eredetibe megvan, sza lemez berak, kinlodik, beolvas, ikont kirakja. Királyság.. aszongya kopizd az egész dir-t a winyora, hogy installáld. Hm.. erről már hallottam, h csak fel kell másolni a winyora és kész is az install. Behuz, felmásolja 4 perc alatt. Indít... Smúzol egy kicsit, szokás töltődési kép fogad, majd...
Hiba: Folder has been deleted. Ez meg mi?! és kilép. Nézem a hibalehetőségeket..
Hangkártya ohne (Alaplapi AC97), NET ohne (...). -
SpyMac #928 hát skacok nálam most a bootolás nem akar sikeredni
fent van a windoz, utána felpakolom az osx-t és amikor restartot kér az
osx akkor már a windoz sem indul..... rendszerindító lemezt kér..WinGrub-ot használok :title Windows
root (hd0,0)
chainloader +1
title MACOSX
root (hd0,1)
chainloader +1
próbáltam a Acronis OS Selector 8.0-at is de azzal meg annyit értem el hogy formatálnom kellett...
ti hogy oldottátok meg a natív bootot? -
patcheltem az iso-t, kiírtam
indítottam a -v paraméterrel, és már nem ír sárgával hibákat
lehet, h most már működne? :)
csak most meg az a baj, h az osx-nek szánt partícióra feltettem a win64-et
-
telepítéskor tudom formázni a vinyót igaz ? -
egyelőre még vhogy el kell indítanom az osx-et :)
szval nem sürgős
de sztem a neten biztos van újabb, persze angolul
csak meg kell találni :)
-
most látom, hogy ez még a final cut pro 1.2-ről van, úgy is kell ? -
engem érdekel, ha majd vhogy sikerül elindítanom az osx-et :)
persze natívban
-
találtam a régi computer art-sban egy 3 oldalas írást róla, ha valakit érdekel beszkennelem és felteszem. -
köszi !
mennyire nehéz kezelni ? -
Final Cut Pro 5
-
áááááááááááá!
letöröltem a final cut-ot.
most tölthetem mégegyszer, te honnan töltötted le ? -
ez jó hír, én is próbáltam a final cut-ot a másikon de nem ment -
igen, viszont DVD player, csak akkor megy ha kikapcsolom. minden más ok.
Olyan programok is müködnek mostmár addig eddig nem ment...
Azureus,Aperture,FinalCut Pro 5. -
ok. az már lent van.
látom nálad megy a hyperthreading. -
akkor mindkettötöknek a #905 kell. -
azt hisze még a régebbi 009 a vége,most töltöm a 1111-est -
Arra értem, hogy akinél már jelenleg is 8f1111a fut a gépén, csak régebbi kernel-el, annak elég csak ezt bemásolni és átnevezni nem kell ujratelepiteni!
Te jelenleg melyik verziót használod? -
Szerintem vegyük az elejét és ird le :) Annyival is előrébb vagyunk. ;)
Ez a bemásolásos téme pedig engem is érdekelne. -
a bemásolást telepítés után érted ? -
nem...ez a PPF(#905) tartalmaz mindent, beleértve a v4.2b kernelt is!
ISO-t patchel,dvd-re kiír, boot!
Ha 8f1111a-t használsz akkor elég csak magát a kernelt (#898 - mach_kernel.sse2) bemásolni a root-ba és ott átnevezni mach_kernel -re.
Pir8:
Ezt akkor irja ki, amikor hiányzik az SSE3 check!
a 4.0-ás PPF hibás!(valszeg ezt töltötted le)
Ami neked kell az a #905 hozzászólás linkje.
Én még 1.1 kernel-el telepítettem, azóta csak "upgradelem" a kernel-t.
Ha ezzel a patchel sem megy amit most ajánlok, akkor leirom, hogy én hogy csináltam pontosan.
Fontos tudnivaló(aki még nem tudná), hogy az ISO patcheket(ppf) mindig szüz/patcheletlen ISO-ra szabad csak ráereszteni. -
Hm.. csak nem sikerült... Aszongya, hogy az OS számára nem megfelelő HW... pedig a 10.4.1-es felment rá... mien peccset kell hozzápakolni?
Könnyítésképp leirom a vasat: AOpen AX45-V alaplap, Celeron 1.7G@2G, 512Mb RAM, ATI 9200, DVD-ROM. A proci tuti támogatja az SSE2-t, ezt meglestem a CPUID-vel. -
the Godfather #908 Naja, elöször nekem is voltak elöitéleteim..:) -
Okis, megvagyon, kiirtam.. eccerű telepités és ennyi? .. hm.. amiket korábban olvastam, hogy mit össze-vissza kell bűvészkedni - hát ahhoz képest rémeccerü. -
ez mellé kell telepíteni a #898-as kernelt is ?
-
JaS 1111a Generic Patch v4.2b PPF -
the Godfather #904 nagyon egyszerü, látni fogod mit kell csinálni. -
És jövök ismét.. :) Sikeresen leszedtem: macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk_userdvd.dmg
UltraISO-val átkonvertáltam .iso formátumúra.. és a 3Gb-os .dmg-ből lett egy kerek 4.30Gb méretű .iso. Remélem ez normális :)
S most? Megvan egy ilyen is: JaS[1].1111a.Generic.v4.zip amiben található egy .exe és egy .ppf. Tippelek, exe elindit és csak követem, ami ottvan... :):):) -
kenand #902 Bocs , már meg is találtam a választ.....
macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk ra megy a JaS 1111a Generic Patch v4.1 PPF -
kenand #901 Bocs lehet hogy amatőr a kérdés...
Én a 8f111-et töltöttejm le és Patcheltem, 8f111-et meg lehet Patchelni a 1111A-hoz készült patchekkel ?
-
kenand #900 PearPC-re -mivel Notim nem támogatott- felraktam a Tigert, ésd sikerült az internetet belőnöm, csak a háló egyéb gépeit nem látom (OSX-en pedig igen)
sajna az OSX86 kb 30x gyorsabb....
Egy gondom van a nettel, hogy a wireless LAN-on keresztül nem megy a PaerPC Net rootolása, csak a hagyomásnyos hálókártyán keresztül.
Másik gond, hogy hiába van bekepcsolva az USB támogatás, nem látom a behelyezett USB Flash driveokat. (OSX86-on ez is megy tökéletesen)
-
kenand #899 Indíttsd a system preferencest, majd networkot.
ilyenkor mit ír ? Lát PCI ethernet kártyát ?
Ha igen konfigurald DHCP-re, ha így nem megy akkor állíts be fix IP címet, a XP ben 192.168.2.100 akkor ezt állítsd mongyuk 192.168.2.105-re, be kell állítanod a gatewayt és a DNS szervert, ezt megnézheted a rootered setup menujében, vagy lekérdezheted pl. Everest teszt programmal.
-
SSE2 kernel v4.2
install info - #885 -
SpyMac #897 nekem is voltak hasonló próbálkozásaim (ACER TravelMaet 2200 2.6GHz; 512MB; ATI Mobility Radeon 9000/9100 IGP) de semmi eredmény
még csak be sem bootolt az osx -
SpyMac #896 a hálókártyám ilyen SMC-1211TX (Recognized as RTL8139 [Realtek]
de nem tudom mi lehet a gond, mert a mac böngészőből mégcsak el sem tudom érni a router menüt