Apple OS X x86
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.apple.com/ilife/
Elérhetõ Demonoidon. 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egy az ,hogy még magyar honba szerintem egy mac intel változat sincs még 😄!
Max ugy fikáznak ,hogy aki most vett par hete kurva drága régi procis imacet vagy barmi mást , az most picit ideges 😄!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Amugy ma ujrahuztam az OSX-et. Install közben volt egy áramszünet, alig 5 percecske - persze nem az a gép volt rádugva a szünetmentesre. Tehát áram vissza, gép bekapcsol, balga módon kivettem belõle az install DVD-t és mikor már vissza akartam rakni és restartolni, elkezdte betölteni az OS-t. Nézek nagyokat... Szokásos üdvözlõvideó, regisztrációs bizbazok, majd ott volt készen au OS. Végignéztem a programokat... a fele nem volt meg, de mûködött - legalábbis úgy nézett ki 😛
Újrainstalltam azért. A biztonság kedvéért szünetmentessel. 😛
szerintem gyönyörü, és nem lessz olyan veszett drága mint az origi Apple

Display vagy vagy valami hasonlót keress!
Ha végigmész meg fogod találni...irja a felbontást is,stb.....
System Profile-ban ilyet nem találtam vagy rossz helyen keresem??!!!Graphics nincs...
Ha a Quartz és a CoreImage aktiv akkor támogatva van.
Az x11 telepítése szükséges vagy az a baj hogy azt is feltettem????
Néha a proci is meg akad ez mitöl lehet.Különben jól fut...Most is innét irok
3Ghz Prescott, 2x 512 Ram,9600Pro,160Gb Samsung,DFIlan875Pro
Mac os x 10.4.3 8f1099
Az a gyenge...
Az átállást pedig nem a tegnapi bejelentés után értendõ.
Folyamatatosan fogják a programokat átírni UB-ra.
pl. UB-s Photoshop valamikor az év vége felé fog jönni.
UB-s Quark pedig ugye már tegnaptól elérhetõ az UB-s QuickTime-al egyetemben.
én megvagyok az enyémmel :-DD
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
1379 x 258,23= 356.099Ft
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
iMac európai ár = 1379euro
ezt akárhogy számolom több mint fél milla.
Haver powerbookjára felment, de továbbra is PPC.
10.4.4 frissítést kb mikor tdjuk alkalmazni a mi kis mac-jeinken?
Több mint fél milla lesz az 1,67Ghz Intel Core Duo!
Elsõre talán hülyén hangzik, de vajon vindózt is lehet futtatni rajta?
Ez igazán azért fontos számomra, mert nekem mindkét oprendszerre szükségem van, és ha van rá módszer akkor persze ugyanazon a hardveren.
A bemutató után a quicktime már Universal Binary-ként tölthetõ le, ami tökéletesen mûködik a gépemen.
Várjuk a többi UB progit is 😊)
Persze rá 2 hónapra megjelentek valami új PPC procis géppel, s ez nagy kérdõjelet vert a fejembe, hogy akkor most két lovat egy seggel? Valószínû, hogy marketingcélból ez a legegyszerûbb. De akkor is 😊
IMAC leppet meg legjobban(mobil proci ,mobil vga)bár mondjuk ha téleg hozza a 2 xer gyorsabb sebességet az elödjénéhez képest ,ahogy hangoztatják akkor téleg elég joh lesz!
Mert akkor lehet majd mondani az új mac gépek gyorsak, nagyon energia barátok és halkak is! 😄
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa
http://beszeljukmac.com/index.php/stevenote
Bár, hátha Flamaszter kolléga tud valamit 😛
A HDD-nek pedig én személy szerint javasolnék 1db winyót, bõven megteszi. Az OSX RAID0 támogatását nem ismerem. A hangkártyára a HCL nem kompatibilis részében ez áll: Creative SB Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS/Audigy4 - Firewire works great though. Ellenben az intel 865PE chipseted integrált audioja 80%-ban mûködni fog.
Kérdésedre a válasz: érdemes letöltened az ISO-t, amennyiben szeretnél OSX-et futtatni a gépeden. Amennyiben letöltöd, már a patchelt változatot szedd, azzal nem kell bajlódni, csak kiirni és bootolni róla - a többi magától értetõdik.
power mac g4 733 1Gb ram
Most amikor újra indítom egy kis idõ után megjelenik egy kis "várakozni tilos"
tábla és nem csinál semmit.Ha valaki már tapasztalta és túl van rajt segítsen!!
3Ghz Prescott, 2x 512 Ram,9600Pro,160Gb Samsung,DFIlan875Pro
Ez a konfigom:
CPU: Intel Pentium 4E, 3366 MHz (16 x 210)
Alaplap: MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio)
RAM: 1024 MB (DDR SDRAM)
VGA: NVIDIA GeForce 6800 Ultra (AGP)
Sound: Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card
HDD-nek megy egy RAID 0-át használok (2x MAXTOR 80 GB SATA), de vannak más merevlemezek is a gépben
Ha jól láttam ez az OS nem nagyon szereti az Nvidia kártyákat, csak azt nem tudom, hogy egyátalán nem is megy vele, vagy csak néhány hiányossága van?
Például mi az a QI és CI ???
A kérdésem az lenne, hogy egyátalán érdemes-e letöltenem az iso-t, vagy hagyjam a fenébe 😊
Bocsi ha olyat kérdeztem, amit már más kérdezett, de nem volt kedvem 16 oldalt végigolvasgatni.
Elõre is köszi a válaszokat!
Szabad vagyok! - Mondta a majom a rácsnak - Én meg nem! - Szólt a rács - Mert majmok közé zártak...
Nem, teljesen amatör vagyok témában, mikor az elözö kérdéseket feltettem, végignéztem a hozzászólásokat, ott találtam egy patch et, azt kell használni az iso nál?
segítséget szeretnék kérni, van egy osx tiger isom, viszont semmi sem tudja megnyitni, se alcohol, se daemon tools , nero kiirja dvd re mint képfile, de nem látszik semmi a kiirt dvd n (elöre látó voltam és ujrairhatóra irtam :o) ), vmware el megprobáltam telepiteni, viszont hiába állitom be cd meghajtonak az iso filet, azt irja , hogy nem boot olhato. Ilyenkor lehet ujra leszedni másikat, vagy lehet ezzel kezdeni még valamit?
Köszi elöre is a segitséget