1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
ZsaniC #1123 Valóban lehet sportfogadni, pókerezni és kaszinózni is unibeten és elég jó, pl a pókeren is elég jó játékosok vannak, nem kell a sok bénával szenvedni. -
haptork #1122 az unibeten van sportfogadás, nézz szét jobban :) -
#1121 áremek! tehát akkor befizetek mondjuk 8000Ft-ot akkor bónuszként hozzám vágnak még 4000Ft-ot persze csak akkor ha 6szoros tétet játszok meg....azért akadnak biztos meccsek még akkor is ha 1.6os oddsok alatt nem rakhatsz ezesetben. -
#1120 Nincs kötelező befizetés, de a bónusz megszerzése, összege attól függ, hogy befizetsz e, ill. hogy mennyit. Mint minden más oldalnál is.. Itt legalább van normális bónusz. A foci vb alatt lehetett a legjobb bónuszokat találni, ahhoz képest, hogy most semmi nagyobb sportesemény nincs, unibetnél elég jó bónuszok vannak! -
grrrrr #1119 Köszi szépen de ez kaszinós, a kaszinóért személy szerint nem vagyok oda. :S
Nekem egy pókeres és egy sportfogadásos kellene, szóval légy szíves olyat is adjatok. :D:D
-
majaskenyer #1118 http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=36228&bid=15219 - Így egyszerűbb, bocsi. -
majaskenyer #1117 Első lépésben regisztrálnod kell, majd befizetni némi lóvét. Hogy mennyit azt passzolom, de 10.000et nem kell sztem, hogy igénybe vehesd a bónuszt. Itt tudsz regelni, ha komolyan gondolod: http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=36228&bid=15219 -
Odacsap77 #1116 Nagyon jó hogy már létezik egy ilyen topik... -.-" -
grrrrr #1115 Ez jól hangzik !
Én szoktam pókerezni és néha az öcsém belevisz a fogadásba is...
Tudnátok egy kicsit részletezni a dolgokat? Érdekelne a dolog.
A 10ezres bónusz a mire jár ? -
hulloreka85 #1114 én fenn vagyok unibeten....még semmi problémám nem volt vele...mondjuk én nem szoktam pókerezni...nálam a sportfogadás a nyerő:D...de azt olvastam én is h mindenkinek jár az 500 eurós póker bónusz:) -
mámászítá #1113 Én úgy hallottam, hogy most 10 ezer forintos kezdőbónusz van az Unibetnél -
grrrrr #1112 Hali,
Az Unibetről tud valaki valami jót mondani?
Eléggé érdekelne ... sok oldalról hallottam rosszakat,az unibetről viszont nem sokat. -
#1111 sziasztok!
van olyan online fogadó oldal ahol nincs minimum kivételi összeg? -
Balázs2 #1110 sziasztok ez a 20 ezres visszafizetési bónúsz még él? még igénybe lehet venni? -
#1109 Betclickről sok rosszat hallottam. Én megjátszottam egyszer már a 20e HUF-os visszafizetési garanciás bónuszt(elbuktam) és 5 nap alatt -ebből 3 volt munkanap- vissza is kaptam a pánzem bankkártyás visszafizetés esetén. Egy ismerősöm viszont egy hete igényelte az átutalásos kifizetését, ő szintén elbukta és csak tegnap kapta meg az emailt, hogy küldje be vagy digitális vagy fénymásolt formában postán a személyi igazolványát. Ez normális? Reméljük visszakapja pénzét és nem nyelik le a 20 ropit, mert az engem is megviselne tekintve, hogy én adtam neki kölcsön...
Akinek van betclickes banki átutalásos élmény, kérem ossza meg! Kösz! -
jolanerika85 #1108 Azt tudom, hogy a BetClick http://hu.betclic.com/sport/EVENTDETAIL.aspx?id=1 a németeknek ad kevesebb esély, tehát többet fizet rájuk, de kissé változtak a szorzók az elmúlt pár órában. -
akhork #1107 Német fogadóirodáknál gondolom.. -
jolanerika85 #1106 Vannak fogadóirodák ahol a németekre kevesebbet fizetnek mint a spanyolokra? -
jezjezjez #1105 Nagy különbség nincs, de azért ilyen VB után szerintem nem reális, hogy ilyen szorzókat írnak ki... amúgy vannak fogadóirodák, amik épp fordítva írták ki, és mivel szerintem a németek jutnak, szerintem érdemes itt fogadni rá :D -
jolanerika85 #1104 Én örülök neki, hogy a Spanyolokat esélyesebbnek rakják meg, bár a 2,5 és a 2,75 között nincs nagy különbség -
akhork #1103 A fogadóirodák nem a polip miatt választják a szorzót. Spanyolokat a torna előtt esélyesebbnek tartották a németeknél, most a két csapat ugyanaddig jutott ráadásul egymás ellen játszanak, ebből kiindulva 'elvileg' nagyobb a spanyol győzelem esélye, függetlenül attól, hogy a németek jobb gólaránnyal, és messze szebb játékkal jutottak odáig. -
fiorobolo #1102 Nagyából ugyanakkorák nyílván, de azért megéri körülnézni. Attól is függ, mennyi lóvét teszel fel. :P Én a Betclicet favorizálom. -
AgyAnnnnnna #1101 Hehe, ez vicces, annyi lenne a kérdésem, hogy ilyenkor kb egyformák a szorzók a fogadóirodáknál, vagy érdemes körülnézni? vagy tökmindegy hol fogadok? -
jezjezjez #1100 Úgy látszik, nem volt ez annyira valótlan... ;) Úgy látszik, hogy a fogadóirodák a német polip tippje alapján írták ki a szorzókat, spanyolokra 2,50 míg a németekre 2,75. Eddigi játék alapján én inkább a németeket mondanám, úgyhogy engem meglepett ez a szorzó, de én csak örülök neki :D -
#1099 Valótlanra azért ne tegyél.. -
vassildiko86 #1098 tényleg akkor megyek és megteszem :) -
hulloreka85 #1097 Hollandokra betclicen 4 fölötti a szorzó;) -
vassildiko86 #1096 az a holland-brazil meccs mekkora lesz -
hulloreka85 #1095 Most szünetelnek kicsit az izgalmak:( Várom már a pénteket. Kezdődnek a negyeddöntők!!! -
printsreen #1094 Helyes, helyes. Öröm az ilyet olvasni. -
jolanerika85 #1093 Hajráááá Holllandiaaaaaa -
#1092 Főleg hogy már semmi tétjük nincs..és bőven elég az X..xD -
#1091 hollandok simán nyerni fognak tedd meg nyugodtan -
akhork #1090 Ha a mai meccsre gondolsz, akkor szerintem érdemes. Betclicen nézem Kamerun - Hollandia meccsre 1.8-as szorzó van a hollandokra. Mondjuk ezen a vb-n már semmi sem biztos, de szerintem nyerik:D -
#1089 Hollandiára szerintetek érdemes tippelni? -
#1088 tippmix topik. -
#1087 ÁÁÁÁ, Chile jó csapat, de azért a spanyoloktól ne várjuk, hogy arra játszanak, hogy másodikok legyenek és akkor a brazilokkal kellene játszaniuk már a nyolcaddöntőben. Ezt a párosítást én a döntőben várom. -
akhork #1086 Hát Chile tényleg jó csapat, de vajon elég jó ahhoz, hogy a spanyolokat is megverje??? Én nem mernék rá fogadni :) -
#1085 tippmix topik. -
laserdawn #1084 Én is így vagyok ezzel. Inkább Chile, mint Honduras.