Mortal Kombat Movies

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
viszont csináltam Mortal Kombat Deceptionnek egy tributeot jútúbon.

http://www.youtube.com/v/rCN3-Orh6U4&hl=hu_HU&fs

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
:D... nembaj.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

harry vs mortal kombat hagyjuk :D:D:

Legend Killer

limperatore
sztem jó film lesz, kiv. vok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
úgyhogy ez egy sz*r lesz. nem tudom miért kell a realitás taljára helyezni egy ilyen filmet, mikor ez egy fantasy.
biztos vmi folyékony nigrogénes palack lesz a hátán, amivel szépen megfagyazt mindenkit. raiden meg vmi áramgerjesztõvel mászkál majd.

nemkell félni, megoldják. csak egy kalap kaki lesz az egész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
Arra vagyok kíváncsi hogy hogy csinálják meg a képességét, mert ugye senkinek se lesz a filmbe emberfeletti képessége. Scoripionnak még oké, oda tesznek a kezéhez egy cuccot amibõl kilövi a szarját, de sub zero? na meg raiden?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rayden02
Ehh!!<#idiota>Na!Mondom én hogy elég Creepy!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Tyler1

Rayden02
Lol,pedig mondom,rajta volt!<#wow3><#idiota>!
Na nem számít,gondolom ti már tudjátok hogy hogyan néz ki!
Hát elég félelmetes!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

limperatore
ha print screent nyomsz ezt fogod látni :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
sub-zero már csak ilyen<#eplus2>

Rayden02
Mi az fene,nem jó?Mikor beraktam még rajta volt!<#merges2><#idiota>

Rayden02
Sub zero,kimerevítve!!!LOL!<#eplus2>

limperatore
vki tud róla vmit?

http://www.youtube.com/v/VADCrmCFd48&feature=player_embedded

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Prince23
Kazuma92
ez sajnos verziófüggõ, szal szedj le vmi más verziót

sziasztok, help me nekem! hiányzik az MK1-bõl a crc file-om, nem találom sehol, valaki segítsen, köszi
nagyon cool vagy Bokafix2!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

császtok nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a mortal kombat FILM részeit letölteni????????azokat amik egyidöben az RTL-en is mentek lécci segitsetek?????????elöre is kösz!!!!
Sziasztok nem tudja vki h honnan lehetne letölteni feliratot az elsõ mortal kombat filmhet?
LordVenom
Karácsonyi mortal kombat frissítés ma este az Yggdrasilon. MK képregények magyarul. YBK

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

valaki tudja hogy honnan lehet letölteni silkroad-hoz botot ??
Kettõ.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

erik10
Hellosztok!!

Lenne egy kérdésem,hány része van a mortal kombat-nak?(filmbõl)

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

szevasztok !!! azt szeretném kérdezni , hogy milyen fajta részei vannak a mortal-nak , és azok hány részesek ??? mármint a sorozat!!
Üdv mindenkinek! Nemrég letöltöttem a Mortal Kombat Conquest-et, de magyar feliratot csak néhány részhez találtam. Tudna valaki segíteni? ([email protected])Cserébe adnék, egy elég jó, magyar nyelvû felirat-átidõzítõ progit. Elõre is köszi.
http://fightfan.gportal.hu
mortalos oldal!

köszi !

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Bokafix2
Nézz szét az MK:C site-on. A multimédián belül vannak soundtrackok.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

hali. vki megtudná mondani hogy honnan tudom letölteni a mortal kombat conquest zenéit? az is jo lenne ha csak a cimüket tudnám már kerestem mindenhol de nem találtam.. pls help

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Fekabandi
és SZinkront valki pls tud? az nagyon jóü lenne

Mindent elérhetsz csak akaraterõ kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Synchronous
Pedig a Super Subtitles-en van a részekhez felirat. Nem az összes, de van...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Fekabandi
kösönöm de felirat kéne hozzá.mAgar felirat azt is tudsz hozzá.super subtitles-en se volt :(:(:( kár tudsz mást ahol van hozzá felirat?

Mindent elérhetsz csak akaraterõ kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Fekabandi
oké akkor küld ok?

Synchronous
Hát én csak külföldiül találtam meg. De mondjuk biztos van hozzá felirat a super subtitles-en. Warezolni tilos fórumon belül, úgyhogy ha ez így kell privátba elküldöm.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Fekabandi
biztos és nemtudod honnan tudoma sorozatokat letölteni magyar szinkronnal? mert kerestem már de nem találtam:( sajnos

Istencsászár
tyû de régi már, még anno vhsre vettem fel a részeket:), érdekes hogy azóta egyik kereskedelmi adó sem vetíti ujra... ilyen gagyi volt? :)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Synchronous
Mortal Kombat Conquest. Az egy sorozat, valószínû erre gondolsz.

Fekabandi
haljátok nem tudjátok melyik az a mortal kombat amelyikben a KUNG LAU van benne és ha tudjátok honnan lehet õket letölteni magyar szinkronnal az olyan részeket akkor nagyon hálás lennék

Synchronous
Lesz 3. rész csak még nem megy a mozikban. De majd az 1. rész szereplõi köszönnek vissza. Mivel ebben a formában a 2. részt egy az egyben figyelmen kívül hagyják. Értem ez alatt, hogy Rayden újra C. Lambert lesz és nem James Remar. Sonya szerepét pedig ismét a cuki arcú Bridgette Wilson veszi át Sandra Hess helyett.

Az eredeti mennyire másabb annál, mint amit belinkeltem lentebb? Csak, akkor kell, ha feltöltöd valahova. Nem veszem meg pénzért :P.
Hja, a Conquestet el is felejtettem már, lol. Lelehet szedni netrõl - esetleg szinkronosan? -? Mert érdekelne, hiszen régen volt és jónak tûnt picit, de nem annyira.
Bár nem fontos.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mortal kombat 1,2 + mortal kombat conquest sorozat az rtl klubon
a 3.rséz most készül nem?
Seth
nincs 3.rész
2 mozi volt meg egy sorozat (meg vmi rajzfilm is volt)

PSN ID.: Beegabor

nekem megvan eredediben a mortal kombat soundtrack ha érdekel. az én kedvencem amikor johnny cage tolja scorpion ellen. na az egy zúzós fear factory szám...
valahonnan lelehet szedni a 3. részét, vagy egyáltalán van, és folytatódik még. Mennyi rész van összesen? Kérlek válaszoljatok!

Mortal Kombat 1 OST<#eljen><#hawaii>
Éjjel néztem meg nosztalgiából az egyet és még mindig tetszik és nagyon jó!<#eljen><#hawaii>
OST-ben már el is felejtettem, hogy Immortal, vagy mi annak a számnak a címe, ahol You Kang vagy ki, meg Johhny Cage és Sonja Blade bunyózik a vörös állarcosokkal és ott szól ez a zene. Ez a szám a kedvencem<#eljen><#hawaii>,

Szerintem fenét. Különben már itt is lenne info, vagy nem tudom :S.

Oldal 1 / 4Következő →