164
Mortal Kombat Movies
-
#164 viszont csináltam Mortal Kombat Deceptionnek egy tributeot jútúbon.
-
#163 :D... nembaj. -
BlackWolf #162 harry vs mortal kombat hagyjuk :D:D: -
#161 topik up.
akit érdekel egy kis MK sztori, katt ide, kicsit furcsa, mer vegyítve van Harry Potterrel. de félbe maradt. -
#160 sztem jó film lesz, kiv. vok -
#159 úgyhogy ez egy sz*r lesz. nem tudom miért kell a realitás taljára helyezni egy ilyen filmet, mikor ez egy fantasy.
biztos vmi folyékony nigrogénes palack lesz a hátán, amivel szépen megfagyazt mindenkit. raiden meg vmi áramgerjesztővel mászkál majd.
nemkell félni, megoldják. csak egy kalap kaki lesz az egész. -
#158 Arra vagyok kíváncsi hogy hogy csinálják meg a képességét, mert ugye senkinek se lesz a filmbe emberfeletti képessége. Scoripionnak még oké, oda tesznek a kezéhez egy cuccot amiből kilövi a szarját, de sub zero? na meg raiden? -
#157 Ehh!!Na!Mondom én hogy elég Creepy! -
#156 -
#155 Lol,pedig mondom,rajta volt!!
Na nem számít,gondolom ti már tudjátok hogy hogyan néz ki!
Hát elég félelmetes! -
#154 ha print screent nyomsz ezt fogod látni :D -
#153 sub-zero már csak ilyen -
#152 Mi az fene,nem jó?Mikor beraktam még rajta volt! -
#151 Sub zero,kimerevítve!!!LOL!
-
#150 vki tud róla vmit?
-
Xerxész #149 Új MK film megerősítve! -
#148 2010-re -
#147 ez sajnos verziófüggő, szal szedj le vmi más verziót -
sziszi675 #146 sziasztok, help me nekem! hiányzik az MK1-ből a crc file-om, nem találom sehol, valaki segítsen, köszi -
geza222 #145 nagyon cool vagy Bokafix2!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
-
#144 Jó szórakozást! -
geza222 #143 császtok nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a mortal kombat FILM részeit letölteni????????azokat amik egyidöben az RTL-en is mentek lécci segitsetek?????????elöre is kösz!!!! -
fütyimi #142 Sziasztok nem tudja vki h honnan lehetne letölteni feliratot az első mortal kombat filmhet? -
#141 Karácsonyi mortal kombat frissítés ma este az Yggdrasilon. MK képregények magyarul. YBK -
hunadam94 #140 valaki tudja hogy honnan lehet letölteni silkroad-hoz botot ?? -
Dexantreal #139 Kettő. -
#138 Hellosztok!!
Lenne egy kérdésem,hány része van a mortal kombat-nak?(filmből) -
OGFIDI #137 szevasztok !!! azt szeretném kérdezni , hogy milyen fajta részei vannak a mortal-nak , és azok hány részesek ??? mármint a sorozat!! -
Tenut #136 Üdv mindenkinek! Nemrég letöltöttem a Mortal Kombat Conquest-et, de magyar feliratot csak néhány részhez találtam. Tudna valaki segíteni? ([email protected])Cserébe adnék, egy elég jó, magyar nyelvű felirat-átidőzítő progit. Előre is köszi. -
6600GT #135 http://fightfan.gportal.hu
mortalos oldal! -
Dj Toto #134 köszi ! -
#133 Nézz szét az MK:C site-on. A multimédián belül vannak soundtrackok.
-
Dj Toto #132 hali. vki megtudná mondani hogy honnan tudom letölteni a mortal kombat conquest zenéit? az is jo lenne ha csak a cimüket tudnám már kerestem mindenhol de nem találtam.. pls help -
#131 és SZinkront valki pls tud? az nagyon jóü lenne -
#130 Pedig a Super Subtitles-en van a részekhez felirat. Nem az összes, de van... -
#129 kösönöm de felirat kéne hozzá.mAgar felirat azt is tudsz hozzá.super subtitles-en se volt :(:(:( kár tudsz mást ahol van hozzá felirat? -
#128 oké akkor küld ok? -
#127 Hát én csak külföldiül találtam meg. De mondjuk biztos van hozzá felirat a super subtitles-en. Warezolni tilos fórumon belül, úgyhogy ha ez így kell privátba elküldöm. -
#126 biztos és nemtudod honnan tudoma sorozatokat letölteni magyar szinkronnal? mert kerestem már de nem találtam:( sajnos -
#125 tyű de régi már, még anno vhsre vettem fel a részeket:), érdekes hogy azóta egyik kereskedelmi adó sem vetíti ujra... ilyen gagyi volt? :)