Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah nehéz olyat találni, de az nem piros, hanem zöld-fekete.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A másik hármat mindet tojják, a pirosat még véletlenül se. 😞

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

<#worship>
Tnx.

DarkSector
nem vettem észre hogy fokozatfüggõ lenne.
valahonnan muszály lesz szerezned, ha mást nem szerezz egy 48orás live-ot, és cserélgess neten valakivel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Milyen fokozaton menjek?

Ott csak Gold, Brown, meg White van. 😞

DarkSector
1 esélyed maradt, járkálj a lyukokhoz sokszor, azon a tavas pályán, és ott fogsz találni egy idõ után.

Help!
Volt már Rotten eggem, mert a tojásgyûjtõ acsi megvan.
Viszont az még hiányzik, hogy öljek vele.
Sehol nem találok, Gold elõfizum nincs, hogy kérjek bárkitõl is. 😞
Hol keressem?

Tudna vki ajanlani egy torrent oldalt ahol letudom tolteni a Resident Evil 5 ot?Elore is kosyi a segiseget!!!!
Seth
Biztos a Biohazard 5-öt szedte le XD

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
oks. 😊 nem hasonlítottak a karakterek a fenti képhez mi? 😊

Kössz!Most tudtam meg hogy rossz játékot töltöttem le és mostmár tudom hogy miért nem menti el!Azért kössz!!!
DarkSector
sehogy automatikus

Sziasztok!Segítene vki hogy hogyan lehet elmenteni a Resident evil 5 játékát, tehát pl. egy chapter után hogyan lehet elmenteni a játékot? Elõre is kössz!!!
Jó lesz az új film sok mindent vettek a játékból! Marha nagy lesz!
Itt a Trailer nézzétek meg!

DarkSector
amúgy nem lenne baj ha inkább a videót ágyaznád be, mintsem képkockánként beszúrni ide...

a kép lemaradt

Ugyanolyanra csinálták meg az övét is😄

Megamikor a fehér teremben a szkófild gyerek folyamatosan lövi és nem találja el mert ugyan úgy teleportál mint a játékban, ráadásul ugyan azokkal a mozdulatokkal.
ûde messze van még szeptemben<#szomoru1>

DarkSector
jah zsír lesz, és én régen már mondtam is, hogy a resi 5 játékból loptak részeket, beszaok a videóban hogy jill helyett claire-nek a hasában van a gyémánt....😊
meg mikor a Wesker-es részek vannak, ugy a szemüvegdobás, akkor a zombik, fõleg a nagy kalapácsos...

Resident Evil: Afterlife - Új, hosszabb bemutató videó

Wentworth Miller (Michael Scofield) 😄

Még durván 3 hónap!
Kurvajólesz!!!

Hali Mindenkinek!!
... a téma nem igazán ide tartozik de hátha tudtok segíteni ... a lost planet 2 ben offline 2 player coopban hogy lehet normálisan képernyõre rakni anno amikor a resi 5 öt nyomtuk akkor is ugyan ez volt hogy nem tuduk normálisan képernyõre rakni ilyen feketeség volt oldalt és most a lost nál is ez van de úgy tudom hogy lehet valahogy normálisan osztott képernyõre állítani ... a válaszokat elõre is köszönöm!!!

PS3 ID:ggeerryy87

DarkSector
Hát nézd meg magad....lejjebb vannak a GamerTag-jaim, azon lehet nyomonkövetni:
amúgy elõször x-en csináltam ki a játékot aztán ahhogy kigyütt pc-re, de egy pár hónapja már a polcon pihen...utoljára az x360-ast vettem elõ a kastélyos dlc-miatt.
PC-s profilom
X360-as profilom

nem akarok arcoskodni, de ha megnézed megcsináltam mindkettõbõl (kiváncsi lennék még hányan csinálták meg 2 platformra 😊 ) az alap acsikat, kivéve az x360-ra kijött DLC-ket még nem....de nem is fogom, mert a Versus-t meg kéne ahhoz még vennem...<#vigyor3>

Amúgy konzolon vagy pc-n játszol a resi5-el ?

lol, tényleg XD

DarkSector
Albert Wesker the BEST!

DarkSector

DarkSector
nem csak ezek vannak a resi 5-bõl.
legalábbis nekem a coolság, eleve az hogy a chuck norrist majdem gyalázó Albert Wesker is benne lesz, emlékeztek a szemüvegeldobós jelenetre???? 😄

jah, az aaz izomállat a nagy kalapácsával a capter 1-bõl ottvan 😄 meg ahogy szétnyilik a csávó pófája, pont mint a játékban, meg ahogy kiugranak az ablakon, egybõl eszembe jutott a trinitis jelentet a mátrixból, a kardforgatós részrõl meg a penge ugrott be 😄 és kiaz a másik csaj ? lesz társa? kár hogy nem a chris :d mostlátom csak, 3d-s lesz ? :o

DarkSector
feltételezem hogy amerikai idõpont, de nemtudom, csak annyit hogy nagyon várom már, és resi 5 elemek azok vannak benne rendessen!!!

húhahúhaajajejj! ez jólesz!!😊 a szeptember10 a magyarországi megjelenés ?

DarkSector
wáó kis mátrixos lopás a videó végén de zsír az 5.részbõl (mármint a játék) vannak szereplõk meg jelenetek!!!!

mateus33
Itt a konzolos fórumban nem hiszem h sokan tudnak segíteni, konzolnál nincs ilyen gond 😊

most ujra tettem egy régebbi drivert már azt se irja ki csak kilép azt irja Hibát észlel és leáll!
Sziasztok nekem egy olyan problémám van hogy nem indul el a játék de szó szerint a játék mert az eleje bejön meg el is kezdeném kitudok választani mindent!Amikor a benchmarkra megyek elkezdõdik de kilép a következõ üzenettel:

D3DERR_DRIVERINTERNALERROR😛resent result!

Kérlek irjatok mi lehet a gond Ati X1600pro-m van KÉRLEK HELP Köszi a segitséget elõre is!
Sziasztok !

Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ezt a kígyó testû szörnyet, hogy a .... kell megölni. 10 tonna lõszert nyomtam már bele, kínálgatom sûrûn lángszóróval, de semmi !!!!!! SOS

Válaszokat elõre is köszönöm !
DarkSector
pc-s topicba gyere,.
amugy kell csinéálni offline profilt a LIVE rendszerben.
Home gombbal hozod elõ a játék menüjében.

Helloka olyan bajom lenne hogy nem tudom hogy kell savelni. PC nyomom ha valaki tud segiteni akkor légyszi irjon valamit.
DarkSector
jah...lol én idióta...keverem már pc-s totyikkal.
😄

nah igen de !!!! másodszorra, vagyis elõször hogy hová mentsen...utána igen mindig, DE...DE!!!akkor már azt hogy honnét töltsön be!!!!
vagyis utána 2. illetve többi alkalommal....már LOADING feliratot ir ki...vagyis akkor azt kérdezi, hogy hol a mentés amibõl betöltsön...!

mateus33
Kéri, h adjak meg egy adattárolót amire a mentéseket pakolja. Esetemben ez az xbox vinyója. De minden indításnál kéri, nem csak az elsõnél.

DarkSector
???
miaz hogy megadni hogy hová mentse???
iet is lehet?

mateus33
A játék minden egyes indításánál kéri h adjam meg a helyet ahova az adatokat menti. Másnál is így van ez? Vajon miért nem jegyzi meg ha egyszer már kiválasztottam, h oda mentse?!

DarkSector
X360 mellett most PC-n is megvan MIND AZ 50 ACSI!!!!!!!!!!
Parancsoljatok a pc-s topicból egy hozzászólás...😄

Jöhet a PS3 verzio! 😄

DarkSector
jo értem
a lényeg ugyanaz!!!!

osztott képernyõ, az nem kapcsol össze neten 2 live profilt, vagyis ö veled játszik, de a te profiloddal!!!

vagyis a te mentésed...a cucckerájok a tieid lesznek.

ha coopba küldöd neten keresztül, 2 gép 2 pprofil nah majd akkor.

Hali!

Kezdõ X-bxos vok..nemtom beállítani, h. mûködjön 2en is játszani, tudtok segíteni?
be vok lépve mind a 2 vel még is úgy indul, h. egy személyes..nem értem.. o.o
Na elnézést, úgy tûnik nem voltam elég világos. 😊 Megpróbálom részletesebben: Xbox, osztott képernyõ. Teljesen elejérõl indított játék, elõtte egyetlen mentés sincs a HDD-n. Miután betöltõdik az elsõ Chapter haver nyom egy start gombot (ha jól tudom ez az egyetlen módja annak, hogy co-op-ban csatlakozni tudjon hozzám, sajnos úgy nem sikerült elindítani sosem, hogy már eleve co-op-ban induljon) és bejelentkezik a profiljával, s már kezdõdik is a co-op móka. Ez szép meg jó! Csak amikor eljutunk X fejezetig és kilépünk a játékból késõbb már nem tudjuk ugyanazzal a felszereléssel folytatni. Következõ alkalommal ugyanaz az a belépési metódus, csak most az utolsó Chaptert választom. Játék betölt, start gomb, csatlakozik ugyanazzal a profillal de ilyenkor már csak az én karakterem fegyverei és fejlesztései vannak meg. Az õ karakterje teljesen 0-ról indul. Mit cseszünk el? Köszi!
DarkSector
Na elég érdekes ez a coop.

itt ugy mûködik, hogy az online (vagyis coop-ban), minden emberke, a saját profiljával, saját mentésével mehet csak!!!!
vagyis haverod ha magának nem gyüjtöget, akkor semmivel indul, vagy a lobby-nál, ahol kezdéskor beválogatjátok a cuccokat, átadhattok egymásnak: löszer, élet....."fegyvert nem!!!"

és a végigjátszott chapterekbõl a meghivott tagnak ugyanugy fel lesznek oldva, ha lecsatlakozik, de csak azok, amiket az elejétõl lenyom coopban, és a végén kap rá pontokat és értékelést.

ha kell még info akkor irj.
jah és ha nem akartok osztozkodni, akkor a coop trükkel csinálhattok pillanatok alatt rengeteg lõszert és életet.
MÉGHOZZÁ úgy hogy átpakolod a lobby-nál a társadnak a cuccaidat...ezután megszakítod a kapcsolatot, de nem kilépéssel.
konzolon ki-bekapcsolással a gépen, pc-n elég egy alt+f4
és mivel te mentés nélkül léptél ki, megmarad a mentésed, vagyis a tárgyaid, a haverod meg utána benmarad, és vagy továbbmegy, vagy QUIT-el normálissan a menüig, és a saving content-el elmentheti magának az adományt
😄

és coopban pénzt, kincseket és emblémákat ..... bárki vesz fel akkkor is mindkét tagnak el fogja számolni a gép!!!!!!
kincseken nem kell összevesznetek tehát...meg emblémákat is kilövi az a társ aki meglátja és ennyi.

DarkSector
nem õ pc-n küldi asszem és az a helyzet, vagyis azt akarja mondani, hogy hostolt valaki a közepén a story-nak és egy uj live profil-ost behivott (a haverját) és aszitt szerintem, hogy akkor a haverja is az õ általa összeszedett cuccokat fogja használni...

Xbox-on játszatok vele? Már játszottam coop-ba és nekem teljesen másként mûködött. Akivel játszottam minden cucca megvolt amit a singel campingba összeszedett. Ez hasznos volt amikor új játékot indítottunk. Késõbb folytattuk és mindenkinek megvolt mindene.
Hello! Haverral nyomnánk co-op-ban a Resident Evilt csak egy gondunk volna vele. Mivel egyszerre nem tudjuk kivinni, ezért fontosak lennének a mentések. Csak az a gond, hogy egy mentéstõl folytatva kizárólag az egyik karakter cuccai vannak meg, a másik kizárólag alapfelszereléssel indul, ami a játék közepénél már kicsit kevés. Nálatok is csak az egyik karakter van elmentve, vagy csak nálunk van ilyen hiba? Kössz!