713
-
pocokxx #673 A kincsek jók valamire, vagy csak arra, hogy eladjam, aztán vegyek rajtuk ezt-azt? -
#672 PC szekcióba kérdezősködj. Konzolon nem kell ilyennel foglalkozni -
Cusa94 #671 Hello!
Valaki leírná, hogy hogyan kell offline profilt csinálni, mert sehol se találok a game-hez cd-keyt?
Thx! -
Majesty #670 Rendben ma délután 5-ig ráérek. -
#669 oks bennevagyok, nekem live kulcsom van és eredetiként tudok multizni vele, gondolom te is.
cuccok miatt nem kell aggódnod tudok majd adni ha kell felszerelést. :P -
Majesty #668 Igen pc-re gondoltam.Extrákat is jó volna megcsinálni. -
#667 lehet jövök, ha szerzek egy 48 orás live-ot.
mire gondoltál csak úgy nyomatni vay extrákat megcsinálni?
vagy nem értelek mien gép újratelepítés. PC-re gondolsz? -
Majesty #666 Sziasztok!
Játszik még valaki neten.Gép telepités után újra elkeztem de egyedül uncsi.Magyar meg ritka mint a fehér holló. -
#665 :P
a 2-1 asszem. -
taylorp #664 Bocs, jogos.
Amikor sikerült, akkor mintha azon a pályán adta volna, ahol először lóg olyan tojás féle a plafonról, ami aztán kikel.
De az okos fejemmel akkor megettem.
És ha jól rémlik akkor is úgy, hgy valamelyik gránáttal írtottam a tagokat.
Melyik az a pálya? -
#663 jah nehéz olyat találni, de az nem piros, hanem zöld-fekete. -
taylorp #662 A másik hármat mindet tojják, a pirosat még véletlenül se. :( -
taylorp #661
Tnx. -
#660 nem vettem észre hogy fokozatfüggő lenne.
valahonnan muszály lesz szerezned, ha mást nem szerezz egy 48orás live-ot, és cserélgess neten valakivel. -
taylorp #659 Milyen fokozaton menjek? -
taylorp #658 Ott csak Gold, Brown, meg White van. :( -
#657 1 esélyed maradt, járkálj a lyukokhoz sokszor, azon a tavas pályán, és ott fogsz találni egy idő után. -
taylorp #656 Help!
Volt már Rotten eggem, mert a tojásgyűjtő acsi megvan.
Viszont az még hiányzik, hogy öljek vele.
Sehol nem találok, Gold előfizum nincs, hogy kérjek bárkitől is. :(
Hol keressem? -
szocs30 #655 Tudna vki ajanlani egy torrent oldalt ahol letudom tolteni a Resident Evil 5 ot?Elore is kosyi a segiseget!!!! -
#654 Biztos a Biohazard 5-öt szedte le XD -
#653 oks. :) nem hasonlítottak a karakterek a fenti képhez mi? :) -
szocs30 #652 Kössz!Most tudtam meg hogy rossz játékot töltöttem le és mostmár tudom hogy miért nem menti el!Azért kössz!!! -
#651 sehogy automatikus -
szocs30 #650 Sziasztok!Segítene vki hogy hogyan lehet elmenteni a Resident evil 5 játékát, tehát pl. egy chapter után hogyan lehet elmenteni a játékot? Előre is kössz!!! -
oregon1987 #649 Jó lesz az új film sok mindent vettek a játékból! Marha nagy lesz!
Itt a Trailer nézzétek meg! -
#648 amúgy nem lenne baj ha inkább a videót ágyaznád be, mintsem képkockánként beszúrni ide... -
N0RB3RT #647
-
N0RB3RT #646 a kép lemaradt
-
N0RB3RT #645 Ugyanolyanra csinálták meg az övét is:D
Megamikor a fehér teremben a szkófild gyerek folyamatosan lövi és nem találja el mert ugyan úgy teleportál mint a játékban, ráadásul ugyan azokkal a mozdulatokkal.
űde messze van még szeptemben -
#644 jah zsír lesz, és én régen már mondtam is, hogy a resi 5 játékból loptak részeket, beszaok a videóban hogy jill helyett claire-nek a hasában van a gyémánt....:)
meg mikor a Wesker-es részek vannak, ugy a szemüvegdobás, akkor a zombik, főleg a nagy kalapácsos... -
N0RB3RT #643 Resident Evil: Afterlife - Új, hosszabb bemutató videó
Wentworth Miller (Michael Scofield) :D
Még durván 3 hónap!
Kurvajólesz!!! -
ggeerryy #642 Hali Mindenkinek!!
... a téma nem igazán ide tartozik de hátha tudtok segíteni ... a lost planet 2 ben offline 2 player coopban hogy lehet normálisan képernyőre rakni anno amikor a resi 5 öt nyomtuk akkor is ugyan ez volt hogy nem tuduk normálisan képernyőre rakni ilyen feketeség volt oldalt és most a lost nál is ez van de úgy tudom hogy lehet valahogy normálisan osztott képernyőre állítani ... a válaszokat előre is köszönöm!!! -
#641 Hát nézd meg magad....lejjebb vannak a GamerTag-jaim, azon lehet nyomonkövetni:
amúgy először x-en csináltam ki a játékot aztán ahhogy kigyütt pc-re, de egy pár hónapja már a polcon pihen...utoljára az x360-ast vettem elő a kastélyos dlc-miatt.
PC-s profilom
X360-as profilom
nem akarok arcoskodni, de ha megnézed megcsináltam mindkettőből (kiváncsi lennék még hányan csinálták meg 2 platformra :) ) az alap acsikat, kivéve az x360-ra kijött DLC-ket még nem....de nem is fogom, mert a Versus-t meg kéne ahhoz még vennem... -
N0RB3RT #640 Amúgy konzolon vagy pc-n játszol a resi5-el ? -
N0RB3RT #639 lol, tényleg XD -
#638 Albert Wesker the BEST! -
-
#636 nem csak ezek vannak a resi 5-ből.
legalábbis nekem a coolság, eleve az hogy a chuck norrist majdem gyalázó Albert Wesker is benne lesz, emlékeztek a szemüvegeldobós jelenetre???? :D -
N0RB3RT #635 jah, az aaz izomállat a nagy kalapácsával a capter 1-ből ottvan :D meg ahogy szétnyilik a csávó pófája, pont mint a játékban, meg ahogy kiugranak az ablakon, egyből eszembe jutott a trinitis jelentet a mátrixból, a kardforgatós részről meg a penge ugrott be :D és kiaz a másik csaj ? lesz társa? kár hogy nem a chris :d mostlátom csak, 3d-s lesz ? :o -
#634 feltételezem hogy amerikai időpont, de nemtudom, csak annyit hogy nagyon várom már, és resi 5 elemek azok vannak benne rendessen!!!